Többet nem nézek fantasyt!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A felsoroltak kozul csak a d&d-t nem lattam amellett viszont nem sok erv sorakozik h megnezzem. 😊
Nemtom mier nem csinalnak fantasy filmet, ennyire nincs ra igeny ? A kedvenc konyvem a Terry Goodkind: Az elso szabalybol igazan jo filmet lehetne csinalni.. 😞
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a fantasy jelenleg halott mûfaj, az utóbbi 1 évtizedben, monnyuk a dungeons and dragons film mellett a sárkányszív volt ott (ha kardozós fantasy-re gondolsz, akkor a nagy hal nem fér bele, gondolom😊, mozis rajzfilmnek ott volt a chihiro szellemországban, az oscaros tigris és sárkány
régi klasszikusok, mint a willow, hegylakó vagy a mûfaj rétegén az excalibur
Epp a minap gondolkoztam el, h olvastam mar egypar fantasy konyvet, de a kutya rugja meg alig lattam filmet. Nemtom ez aze van-e, mer nemcsinalnak vagy csak en voltam bamba..
Szoval tippeket sztek kerni, hatha tudtok egyket fantasy filmet. A vegtelen tortenetet lattam anno, nagyon tetszett, de ketlem h mostansag beszerezheto lenne. 😊 A gyurukuraval kimeljetek, azt mindenki latta..
Oo ize, ahogy rakerestem lattam h fantasy topicok 80%at a final fantasy teszi ki, kerdem en mi a raknak ennyi topic neki.

Ez mekkora LOL? Túlzásnak tartod a sikerért egy fantasy filmnek, csak mert te nem szereted ezt a stílust. Mondták már neked, hogy nem csak körülötted forog a világ?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szívj el egy cigit és nyugodj le, mert akárhogyis akarod a felháborodásodat nem fogod kiterjeszteni azokra, akiknek tetszett a film, vagy a stílus.
pont
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Inkább az x+1 fõhõs...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nekem egyedül a "szerelmi szál" nem jön be, de Helm's Deep az brutális volt.
Amit irtal, azzal egyetertek, de el kell ismerned, egy-ket resz eleg unalmas volt.
Nem mondanam, hogy a kategoriajaban legjobb, pl. vannak jelenetek, amik kifejezetten unalmasak.
Bar konyvben nem olvastam ,de biztos vagyok benne ,hogy mint minden ez is jobb ugy!
Kulonben nekem tetszett a film is jo persze nem minden porcikaja😊
bár szerintem kicsit szar duma, hogy "aki nem olvasta, az nem érti" mert a mozi nem errõl szól
a film egy önálló alkotás, önmagában kell értelmet nyernie, szép lenne, ha minden film elõtt el kéne olvasni valami könyvet.....
Riszpekk
akit nem érdekel, az ne nézze meg moziba se, kb. ennyi a véleményem