102
Többet nem nézek fantasyt!
  • Z
    Jah! Az lenne csak a szietör peredájsz! :DD
  • Prof William
    Vajon mikor jönnek már rá a filmrendezők, hogy mekkora pénz van a fantasy filmekben?
    Mert ha egyszer rájönnek akkor...
    Drizz kalandjai filmen!
    vagy
    Dragonlance
    vagy bármeik M.A.G.U.S

Akkor lessz majd a jó világ!
  • Z
    Ja még nem mondtam a Dragonlance világ könyveit.

Hozzám a rózsalovag miatt az áll a legközelebb, mert Soth nagy kedvencem volt. Anno megvettem a Dragonlance boxed set-et, vagy campaign setting-et, már nem emlékszem mi volt a doboz neve.
  • Voltan
    A Ravenloft sorozatból szerintem épp A fekete rózsa lovagja a leggyengébb. A félelem cirkusza a legjobb szerintem. Na és persze A ködök vámpírja.
  • Z
    huhh, akkor a Tarzan sorozatnak ne is állj neki! :DD

Én a Káosszal voltam így, habár mindegyik része nagyon jó, de az első két kötet volt messze a legjobb.

Az Artemis Entreri felbukkanása, későbbi visszatérése Calimportba. Ott a Bregan Daerthe felbukkanása, majd a házak összefogott támadása Mithrill csarnok ellen, szerintem nagyon jók voltak.

Van itt, aki olvasta a MAGUS regényeket?

Jó széllel toroni partra,
    Karnevál, többi Tier Nan Gorduin-os regény,
    Acél és Oroszlán, Korona és kehely,
    Sötét zarándok, Sötét térítő,
    Farkasének, Árnyjáték,

Sötét Mersant sorozatból (Raoul Renier írta) Hitehagyott, Kárhozott, Kívülálló,

Ravenloft - A fekete rózsa lovagja (amikor Lord Soth Dragonlance világból átmegy Ravenloft-ba és találkozik Sthrad-dal a vámpírral)

és a Magic The Gathering-ből az Aréna (William R. Fortschen)

valamint volt még három nagyon jó Túlélők Földje regény is, amiknek nem tudom a címeit. (ezt a sorozatot csak egyszer olastam)

Szerintem ezek a legjobb könyvek. Ezek tényleg olyanok, hogy évek múltán is szívesen előveszem bármelyiket.

Ma reggel fejeztem be egy új MAGUS regényt, a Shajaran (Sorsvető)-t, de szerintem elég gyengére sikeredett.
    Sebaj, nemsokára kezdem David Gemmel új könyvét, Csatabárdos Druss fiatalkoráról. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én tegnap néztem a Red Sonja-t akkor most én megszegtem a fogadalmat, amit nem is tettem le ???!
  • Cat #96
    én inkább a legelsőre szoritkoznék :) a második harmadik még azért érdekes, mert egy általunk ismert lény van egy teljesen ismeretlen világban, tehát bele tudunk érezni, el tudjuk képzelni mit gondol, meg ugy érdekes az egész szituáció
    egyébként én asszem 7-8iknál hagytam abba (cimet nemtok)
  • Sir Quno Jedi
    Mi va ?!! Nem megy, mer' frusztráltő vagyok !
  • Voltan
    Nakérem, pisiljen csak bele ebbe a küblibe!
  • Voltan
    Az első három rész (OK, tudom, hogy nem azokat írta először) szerintem nagyon-nagyon jó, de utána szépen ellaposodik. Én a Csend pengéi-ig bírtam, de már azt is félbehagytam, annyira szar, hogy hihetetlen. Salvatore ott már tényleg csak mészáros.
  • Sir Quno Jedi
    Avagy egy Executor osztályú csillagrombolót !
  • Z
    csak előtte adjanak egy hidraulikus prést...
  • Z
    Ki ez a nyikhaj? Ott töröm ketté, ahol a legvastagabb... :DDD
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
  • Z
    majd elolvasom
  • Z
    Mooshie ligete mészárszékké válik, de szvsz az egyik legjobb része az egész sorozatnak, amikor Drizzt az öreg kószától tanul.
  • Cat #79
    salvatore egy mészáros, semmi máshoz nem ért
    az nem regény amit ő csinál
    Z: inkább a világ szeme sorozatot olvasd el (robert jordan), az ugyanugy high fantasy mint a GYU
  • Z
    nem-eeee? Ember-e vagy? Hány részét olvastad?
  • Bandew
    A sötét elf sorozatot elkezdtem, de nem igazán tetszett.
  • _Vegeta_
    Jo a GYU konyv, sott nagyon jo! De mulik az ido es fejlodunk es ma mar sokkal jobb konyvek jelennek meg.
    Sztem azert alszanak a GYU filmen, mert nagyon vontatott es hosszu.. Btw a fotr a legjobb 2-3 mar gyengebb.
  • Z
    Bandew: akkor Neked is ajánlom a magyar szerzők pl. MAGUS regényeit, vagy John Caldwell-től az ÖSSZES!!! Káosz könyvet, vagy csak a sima fordításokat: Sötét elf sorozat. Szvsz mind jobb, mint a nagy elődök. De ha azok nem lettek volna, akkor valszeg ezek sem, vagy nem lennének ilyen jók.
  • Bandew
    Én előbb láttam a Gyűrűk Urát, minthogy olvastam volna a könyvet, de így is teljesen elvarázsolt. Nem értem egyesek miért alszanak el rajta. Igaz, hogy az első rész nem annyira pergő, mint a folytatások, de nekem mégis az a legkedvesebb részem, a maga varázslatos világával.
    Persze az első dolgom volt utána kiolvasni a könyveket és azokban sem csalódtam.
  • Z
    Ilyen posttal, simán elveszítetted a ranger rangod...
  • RangeR
    Nagy szerencséd, hogy az ült melletted és nem én, mert akkor még ma is az álladon dolgoznának a balesetiben, hogy hogyan lehetne platinával belemezelni.
  • RangeR
    Figy: Legend DVD-t nem adod el? Ha eredeti akkor megvenném, márha eladnád persze!
  • RangeR
    Ez pont így igaz!
  • _Vegeta_
    Csakis az elso szabaly! :>
  • Z
    Igazság kardja?

És a Legenda - David Gemmeltől?
  • _Vegeta_
    Hat nemis tudom, lehet potolni fogom a dologot.
  • _Vegeta_
    En inkabb az igazsag kardjara szavazok. :D

Ize bigyo... Szeritem a mostani fantasy regenyekhez kepest a GYU bununalmas regeny... Persze enis sztem nekem is tetszettek a konyvek, de attol meg igaz h unalmas. :)
  • Z
    jajajajajaaaa!!! melomkerék forgatós jelenet!
  • Voltan
    A Conant szerintem ne mellőzd, az egyik legjobb fantasy film, és elég hűen ábrázolja a Robert E. Howard által kreált világot. Ráadásul a filmzenéje is minden idők egyik legjobbja. (Mindez az első részre vonatkozik. A második már csak tucat-fantasy.)
  • Z
    kár, hogy magyar írók regényeiből nem csinálnak ilyen produkciókat.

Dale Avery - Renegát, stb. egy csomó MÁGUS-regényből sokkal jobb filmet lehetne készíteni.

De azért ríszpekt Tolkien apónak!
  • frodó néni
    mi az a Fantasy?
  • _Vegeta_
    #52 Mike: Ha a Legend kell, nekem megvan DVD-n
    Koszke, de eloszor itt nezek korul.

#58 IC: Nem tetszhet mindenkinek, sztem megfeleloen dolgozta fel P.J.. Az igaz h kicsit hosszu, de ez a storyval jar egyutt. :)
  • _Vegeta_
    Hat jo nekem 8, szoval csak filmek.
    A conant azt mellozom. :)
  • Mike
    szerintem meg GYU kiemelkedően jó volt, és nem azért, mert IC Ram-nak nem tetszett
  • I.C.ram
    Szvsz az a régi orosz mesefilmek, odavissza verik a GYÚ-t. Én mindhárom részen majdnem bealudtam, csak azért néztem meg, mert valaki az ismerettségi körömből megakarta nézni, aztán egy próbát megér gondoltam, de hatalmas csalódás volt.
  • Sephi
    Mivan ocsisajt? Problemad van a ff-ekkel? Vigyaza'!