Többet nem nézek fantasyt!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Z
Jah! Az lenne csak a szietör peredájsz! 😄D

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Vajon mikor jönnek már rá a filmrendezõk, hogy mekkora pénz van a fantasy filmekben?
Mert ha egyszer rájönnek akkor...
Drizz kalandjai filmen!
vagy
Dragonlance
vagy bármeik M.A.G.U.S

Akkor lessz majd a jó világ!
Z
Ja még nem mondtam a Dragonlance világ könyveit.

Hozzám a rózsalovag miatt az áll a legközelebb, mert Soth nagy kedvencem volt. Anno megvettem a Dragonlance boxed set-et, vagy campaign setting-et, már nem emlékszem mi volt a doboz neve.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Voltan
A Ravenloft sorozatból szerintem épp A fekete rózsa lovagja a leggyengébb. A félelem cirkusza a legjobb szerintem. Na és persze A ködök vámpírja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Z
huhh, akkor a Tarzan sorozatnak ne is állj neki! 😄D

Én a Káosszal voltam így, habár mindegyik része nagyon jó, de az elsõ két kötet volt messze a legjobb.

Az Artemis Entreri felbukkanása, késõbbi visszatérése Calimportba. Ott a Bregan Daerthe felbukkanása, majd a házak összefogott támadása Mithrill csarnok ellen, szerintem nagyon jók voltak.

Van itt, aki olvasta a MAGUS regényeket?

Jó széllel toroni partra,
Karnevál, többi Tier Nan Gorduin-os regény,
Acél és Oroszlán, Korona és kehely,
Sötét zarándok, Sötét térítõ,
Farkasének, Árnyjáték,

Sötét Mersant sorozatból (Raoul Renier írta) Hitehagyott, Kárhozott, Kívülálló,

Ravenloft - A fekete rózsa lovagja (amikor Lord Soth Dragonlance világból átmegy Ravenloft-ba és találkozik Sthrad-dal a vámpírral)

és a Magic The Gathering-bõl az Aréna (William R. Fortschen)

valamint volt még három nagyon jó Túlélõk Földje regény is, amiknek nem tudom a címeit. (ezt a sorozatot csak egyszer olastam)

Szerintem ezek a legjobb könyvek. Ezek tényleg olyanok, hogy évek múltán is szívesen elõveszem bármelyiket.

Ma reggel fejeztem be egy új MAGUS regényt, a Shajaran (Sorsvetõ)-t, de szerintem elég gyengére sikeredett.
Sebaj, nemsokára kezdem David Gemmel új könyvét, Csatabárdos Druss fiatalkoráról. 😊

Sir Quno Jedi
Én tegnap néztem a Red Sonja-t akkor most én megszegtem a fogadalmat, amit nem is tettem le ???!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én inkább a legelsõre szoritkoznék 😊 a második harmadik még azért érdekes, mert egy általunk ismert lény van egy teljesen ismeretlen világban, tehát bele tudunk érezni, el tudjuk képzelni mit gondol, meg ugy érdekes az egész szituáció
egyébként én asszem 7-8iknál hagytam abba (cimet nemtok)

Sir Quno Jedi
Mi va ?!! Nem megy, mer' frusztráltõ vagyok !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Voltan
Nakérem, pisiljen csak bele ebbe a küblibe!

Voltan
Az elsõ három rész (OK, tudom, hogy nem azokat írta elõször) szerintem nagyon-nagyon jó, de utána szépen ellaposodik. Én a Csend pengéi-ig bírtam, de már azt is félbehagytam, annyira szar, hogy hihetetlen. Salvatore ott már tényleg csak mészáros.

Sir Quno Jedi
Avagy egy Executor osztályú csillagrombolót !

Z
csak elõtte adjanak egy hidraulikus prést...

Z
Ki ez a nyikhaj? Ott töröm ketté, ahol a legvastagabb... 😄DD

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Z
majd elolvasom

Z
Mooshie ligete mészárszékké válik, de szvsz az egyik legjobb része az egész sorozatnak, amikor Drizzt az öreg kószától tanul.

salvatore egy mészáros, semmi máshoz nem ért
az nem regény amit õ csinál
Z: inkább a világ szeme sorozatot olvasd el (robert jordan), az ugyanugy high fantasy mint a GYU

Z
nem-eeee? Ember-e vagy? Hány részét olvastad?

Bandew
A sötét elf sorozatot elkezdtem, de nem igazán tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jo a GYU konyv, sott nagyon jo! De mulik az ido es fejlodunk es ma mar sokkal jobb konyvek jelennek meg.
Sztem azert alszanak a GYU filmen, mert nagyon vontatott es hosszu.. Btw a fotr a legjobb 2-3 mar gyengebb.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Z
Bandew: akkor Neked is ajánlom a magyar szerzõk pl. MAGUS regényeit, vagy John Caldwell-tõl az ÖSSZES!!! Káosz könyvet, vagy csak a sima fordításokat: Sötét elf sorozat. Szvsz mind jobb, mint a nagy elõdök. De ha azok nem lettek volna, akkor valszeg ezek sem, vagy nem lennének ilyen jók.

Bandew
Én elõbb láttam a Gyûrûk Urát, minthogy olvastam volna a könyvet, de így is teljesen elvarázsolt. Nem értem egyesek miért alszanak el rajta. Igaz, hogy az elsõ rész nem annyira pergõ, mint a folytatások, de nekem mégis az a legkedvesebb részem, a maga varázslatos világával.
Persze az elsõ dolgom volt utána kiolvasni a könyveket és azokban sem csalódtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Z
Ilyen posttal, simán elveszítetted a ranger rangod...

RangeR
Nagy szerencséd, hogy az ült melletted és nem én, mert akkor még ma is az álladon dolgoznának a balesetiben, hogy hogyan lehetne platinával belemezelni.

RangeR
Figy: Legend DVD-t nem adod el? Ha eredeti akkor megvenném, márha eladnád persze!

RangeR
Ez pont így igaz!

Csakis az elso szabaly! :>

Z
Igazság kardja?

És a Legenda - David Gemmeltõl?

Hat nemis tudom, lehet potolni fogom a dologot.

En inkabb az igazsag kardjara szavazok. 😄

Ize bigyo... Szeritem a mostani fantasy regenyekhez kepest a GYU bununalmas regeny... Persze enis sztem nekem is tetszettek a konyvek, de attol meg igaz h unalmas. 😊

Z
jajajajajaaaa!!! melomkerék forgatós jelenet!

Voltan
A Conant szerintem ne mellõzd, az egyik legjobb fantasy film, és elég hûen ábrázolja a Robert E. Howard által kreált világot. Ráadásul a filmzenéje is minden idõk egyik legjobbja. (Mindez az elsõ részre vonatkozik. A második már csak tucat-fantasy.)

Z
kár, hogy magyar írók regényeibõl nem csinálnak ilyen produkciókat.

Dale Avery - Renegát, stb. egy csomó MÁGUS-regénybõl sokkal jobb filmet lehetne készíteni.

De azért ríszpekt Tolkien apónak!

frodó néni
mi az a Fantasy?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

#52 Mike: Ha a Legend kell, nekem megvan DVD-n
Koszke, de eloszor itt nezek korul.

#58 IC: Nem tetszhet mindenkinek, sztem megfeleloen dolgozta fel P.J.. Az igaz h kicsit hosszu, de ez a storyval jar egyutt. 😊

Hat jo nekem 8, szoval csak filmek.
A conant azt mellozom. 😊

Mike
szerintem meg GYU kiemelkedõen jó volt, és nem azért, mert IC Ram-nak nem tetszett

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

I.C.ram
Szvsz az a régi orosz mesefilmek, odavissza verik a GYÚ-t. Én mindhárom részen majdnem bealudtam, csak azért néztem meg, mert valaki az ismerettségi körömbõl megakarta nézni, aztán egy próbát megér gondoltam, de hatalmas csalódás volt.
Sephi
Mivan ocsisajt? Problemad van a ff-ekkel? Vigyaza'!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
ja igaz

Conan is megjelnt itthon DVD-n. Megvan az is 😊

a chihiro az mese, ha nagyon másba akarod kategorizálni akkor anime - rajzfilmeket ne soroljunk már fantasy filmek közé, ilyen alapon majd minden gyerekfilmet ide sorolhatnánk.

A Conan/Red Sonja filmeket nemtom hogy hagytam ki

Mike
Legend - sendit.com
ez sem drága
6.99 + 1.50 szállítás GBP

cc 3200,- HUF

Jogos, de chihiro aze fantasy. Ugyanugy mint az alice in wonderland. 😉
D&Drol hallottam h nem palyazhat a legjobb film cimere, inkabb felejtem 😊
Koszi ez a beowulf jolhangzik, rakeresek itt-ott.

En amugy arra gondoltam h azer nem csinalnak fantasy filmet, mer nem akarnak kockaztatni es inkabb csinalnak tomegfilmeket. Hadd ne soroljam sokvan, dawn of the dead topicba is emlitettem vala.

Mike
Ha a Legend kell, nekem megvan DVD-n

Koszi Mike, csekkolom a dolgot. Valahogy elsiklottam effolott. :$

dungeons & dragons film katasztrófa, sztm is hagyd ki - B kategóriás film, habár a vége határozottan jó, de a forgatókönyv, szinészi játék zéró, a párbeszédek csapnivalóak.

egyébként én is gondolkoztam már a témán, mármint hogy miért nincs jó fantasy film. A technikai feltételek már adottak, kiváló tuzlabdákat, meg villámokat lehet alkotni a vásznon, mégis ritka az ilyesmi. Nagy hiba, hogy azthiszik a téma a gyerekeket érdekli, pedig a szerepjátékosok nagyrésze már fiatal felnõtt vagy unatkozó fõiskolás/egyetemista.

Esélyt max. a kártyajátékot feldolgozó filmben látok, ilyen még nincs a piacon, és a Wizard of the Coast féle Magic elég népszerû hogy legyen egy ilyen - persze ettõl sem várok semmi jót.

Ja, klasszikusok között még nem említette senki a Warlockot, amibõl három rész is készült - mindenképp figyelemre érdemes. B kategóriások közül van jópár, több nézhetõ is, pl. a Beowulf (http://www.imdb.com/title/tt0120604 - ne ijesszen meg az alacsony pontszám, nem közfogyasztásra szánt film, és jókat lehet rajta röhögni)

a chihiro miota tartozik ide? keleti szellemtörténet, teljesen más mitologiai világ mint az európai mondakör, MINDEN részletében különbözik (pl. a kinaiaknál a sárkány jó, európában gonosz)
tigris és sárkány se fantasy, most csöppet el vagy tájolva 😊
big fish se fantasy, hanem mese/kalandfilm

Mike
netpiac
es nem is drága

Mike
Legend

itthon nem jelent meg, de R2-es kiadás van

nincs rajta csak angol felirat

Oldal 1 / 3Következő →