614
Matrix2
-
#259 Vagyis: kinek ez kinek az.
Nem csak 1 féle ember van. -
Werewolf #258 That's right! Ez a lényeg!
Na sziasztok, mennem kell,és kösz, hogy megoszthattam a véleményemet. -
#257 DEDE valamelyik CINEMA vagy nemtudom melyik ujságban olvastam. -
#256 igen az elso resznek volt is, ennek sajnos nem. Ezt a filmet az elso resz adta el nem a tortenet -
#255 MEglátjuk mi sül ki belőle.
( a rendezők elérték céljukat: Még most is mindenki a filmről beszélget és izgalommal telítve várja a 3. részt) -
#254 Nem mondod! -
Werewolf #253 Nem szeréntem, hanem szerintem, bocsi -
Werewolf #252 Szeréntem az a kanál, Zionos kanál volt, mert eléggé vastag és elgyötört volt. Ha meg nem ,akkor a kis buddha jobb mint Neo. -
#251 Lesz Rocky 5 is! Szilveszterszalonna most írja a forgatókönyvet, és musicalnek készül! -
#250 Nemtudom. Én csak azt a kanalat nem tudtam megmagyarázni. hogy került ki a matrixből a valóvilágba? :) -
Werewolf #249 Nekem az tetszett, amikor (idézet párbeszéd):
-Örülök hogy látlak. (Neo)
-Érzem! (Trinity)
Sok ember csak ült bambán és furcsán nézett, mikor páran ezen hahótázásban törtünk ki. -
#248 A Rocky 4-et! -
#247 Egyébként ezt a mátrix a mátrixban dolgot Sodi topicjában már felvetettem, de azt a csávót mindenki utálja úgyhogy nem sok reakció érkezett.
-
#246 Volt 1 igen tapló emberke nállunk is:
Mikor Neo bement a "teremtőhöz" és a mikulás (én csak így hívom) Rákezdett a szövegére. Ugye kicsit nehéz volt a nyelvezete... Nos a srác felkiállt hogy: Na anyáddal szórakozzatok.
No comment. :P az ilyen nézze A rocky 5 -öt :) -
#245 Azoknak meg az effektek jönnek be:) -
#244 Ja és hallottam ma valami ilyet hogy a Collectors edition ös Matrixban lesz egy + rész majd, ami kiegészíti sok helyen az eredeti filmet.
Tehát összesen 4 rész lesz?
Ezt vajh kamu? Mert hivatalos oldalon semmi ilyet nem találtam. -
Werewolf #243 1,2-t? Te még jó helyen laksz akkor. Pécsett a 200 fős teremből kb 150 ilyen jött ki. Ez nem vicc... -
Werewolf #242 Legyen igazad! Komolyan. De sokak számára sajnos a supermanes verzió a nyilvánvaló. -
#241 Ugy legyen, annál jobban meglepődünk majd!
Mondjuk nem volt mindenki számára nyilvánvaló. Láttam 1-2 embert full értetlen fejjel kijönni a Teremből :) -
#240 Erre azért nem nagy cucc egyedül rájönni, mert direkt vezetik rá erre a következtetésre az embert! Mindenki azt gondolja ez nyílvánvaló, de sztem W-ék ezzel csak a figyelmet terelik el a valódi megoldásról, ami biztos sokkal ötletesebb lesz! -
Werewolf #239 Köszi Garrett, végre egy értelmes ember... -
#238 És most miért fáj az nektek hogy valaki szereti találgatni mi lesz a köv részben???
zaért van a film hogy utánna elgondolkozz rajta. Mi épp ezt tesszük. -
Werewolf #236 Bdf-nek igaza van. Story miatt lehet egy filmet eladni. Ez csak fikció, remélem nem kezdenek el itt is az emberek a mátrixra hívatkozva ölni... -
Werewolf #233 Figyu, ezt nem én találtam ki!!! Az Építész foszer mondja. -
#232 ELbasztam. CSak hirtelen akartam és sokat írni. Szóval az a kis kopasz gyerek adja neki a kanalat. a Lényeg ugyanaz. -
#231 ennek megint semmi ertelme, azert mert van az egesz emberisegben 200 eber aki renegade, tudatara ebred, nem omlik ossze a vilag, a foldi civilizacio is jol elboldogul mar joparezer eve. ez egy megeroszakolt teoria hogy sikeruljon valahogy bemagyarazni, ennek a filmnek van ertelme. pedig nemsok -
Werewolf #230 Keanu-ét én is, de Trinity-ét? Jó nem odavaló szerintem sem, de kellett egy kis romantika. Hallottad volna a mögöttem ülő kiscsajszik "Ó,de romatikus" nyerítéseit. -
Werewolf #228 Szerető? Nevetséges. A Zionos dancefesztivált átpörgettem volna, meg ne Keanu, hanem Moss kisasszony (van kb 35 éves) seggét mutassák. -
#226 Azt nem a "smith" ügynök adta oda neki, hanem egy másik srác, de mind1. Szóval nem tudom, hogy mire gondolsz.
-
Werewolf #225 Lalee csávó, hiszed vagy sem, ezeket nem loptam, hanem én találtam ki. Meg is lehet nézni, hogy mikor volt az első beírásom ide, annyi időm meg nincs, hogy visszaolvassam a dolgokat.
A másik: miért nem lesznek a hibás dolgok kidobva? Meg a logikai dolog.
A levélben leírtam: volt egy tökéletes tökéletlen világ, mint a mi világunk. DE ez összeomlott! Ekkor jött a köv. generációs, már hibás Mátrix. -
#224 a MAtrixban :) -
#222 Ezt ők is jól tudják és nem mernek egy ilyen "bakit" beletenni. -
#221 JA és suliban is eszembe jutott egy dolog az álmatlan kémiaórán.
Mikor Neoék bevetésre indultak és az a srác (akit megszállt smith ügynök) meg akarta késelni neot.
Jön a Srác és ad Neo nak egy KANALAT!!!!!
Emlékeztek az M1 ben mikor a srác a kanalat hajtogatta? NA az a kanál 1 és ugyanaz!!!! => ki lehet találni mire gondolok -
#220 ezt itt tobben is leirtak mar, es a tenyen akkor sem valtoztat hogy a matrix a matrixban gondolat egy lelot lapos poen, mellesleg ez felvet tobb kerdest is. A matrixot gepek terveztek, tehat a logika az elsodleges szempontjuk, akkor minek epitenek olyan funkciokat aminek lete logikatlan, tehat mi szukseg van arra a par emberre aki raebred hogy egy vr vilagban el, sokkal logikusabb azokat kikapcsolni mintsem eroforrast pazarolni rajuk, es uj vilagot teremteni szamukra.
ha van egy hibas ketyered, es tobbe kerul a javitasa mint egy uj beszerzese te sem fogsz bibelodni vele... dobod ki -
Werewolf #219 Várom a teóriámmal egyet nem értük beírásait. Azt persze nekem is le kell szögeznem, hogy ez az ÉN véleményem és bármi előfordulhat a 3ban. De ha tényleg az lesz, hogy Neo telepata,hyper-superman lett, akkor sikerülni fog nekik, az első 2 rész megutáltatása. -
#218 Ugyanmá'... ne viccelj:) -
Werewolf #217 Hú, reméltem, hogy nem fogsz a személyes jogok megsértése miatt pert a nyakamba akasztani -
#216 no problemo senior... :) -
Werewolf #215 Az Ikrek meg gyenge magyarázattal azért nem találták el, mert ők még az első Mátrix szolgáli voltak és nem update-elték őket -
Werewolf #214 Ja, ez a lényeg