614
Matrix2
  • Factor_007
    pontosan
  • Davidus
    Épp hogy a final flight of osiris-nek(vagy minek:) van 0 története. A többi nemhogy nagyon gyökér de simán veri.
  • Factor_007
    hangulatba legalábbis biztos
  • Factor_007
    a második reneszánsz a best
  • The Garrett
    MAtriculated a Best!
  • Factor_007
    "Üdvözöllek a valóság sivatagában."
    ez is Baudillardtol van asszem
  • BADE
    Az Animatrixban az 1 történet nagyon állat,ráadásul nem rajz,hanem komoly számítógépes grafika.Elmegy még a második reneszánsz 1,2 és a Világrekord,de a többi nagyon gyökér.
  • The Garrett
    Jaja mind2 magyar szinkron.
    Másik kérdésedre: CINEMA magazin ehavi száma.
    Van benne egy nagyon jó cikk a : Mártix Gyökerei címmel.
    a Film mögötti filozófiát és a hozzá kapcsolódó olvasmányokat mutatja be.

Ja igen ha már itt tartunk matrix fanatikusoknak kötelező olvasmányok:
    Descartes- Elmélkedések az első filozófiáról
    Jean Baudillard- Simularca and simulation
    (utóbbi az a könyv amiben Neo a M1 ben a warezt chippeket tárolta, és amely köny először foglalkozik a " világ és virtuális valóság" gondolatával. ( nem véletlenül szerepel a filmben pont ott.)
  • SoDI---
    Sőt, ami jobb kérdés...

HOL láttad te ezt?
  • SoDI---
    Matrix 1, és Animatrix magyar szinkronnal van rajta?
    Mert ha igen, akkor azt hiszem én is erősen elgondolkodom rajta :)
  • Factor_007
    jo munkásprogram :))
  • The Garrett
    nem is volt ember :P :D
  • Factor_007
    inkább jo munkásember :))
    birtam volna azt mondja a moziban :DD
  • RelakS
    Ja, a hasznos embert :)
  • The Garrett
    Attól függ mit tekintünk nyerésnek. :) A kulcsmásoló Átment Neoval az ajtón Smith meg majd jön vissza a 3. részben.
    Viszont a kulcsmásolót szarrálőtték. :)
    Ha erre gondoltál
  • The Garrett
    jajaja! és már lehet kapni DVD-n asszem tudom mit kérek névnapomra :)
    MatriX1+ animatrix+ werkfilm + miegymás 8e Ft!
  • Braveheart
    abban a jelenetben kik "nyertek", amikor a folyosón a kínaiak a smithszekkel bunyóztak?
  • csomi
    Matrix fanok figyelem! Aki meg nem latta animatrixot azonnal nezze meg! Lebilincselo fejezetek az elozmenyekbol. Szvsz legalabb akkora elmeny mint a film maga.
  • busmanus
    szerintem sem lehet véletlen, ha minden kiszámitható, csak és kizárólag külső hatás miatt

pl: fut egy program a gépeden, tökéletesen meg van irva, nem történhet semmi más csak az aminek történnie kell, de mi van ha kimegy az áram, vagy egyéb külső hatás, de magában a programban nem lehet semmi véletlen. szerintem ezért nem fogadták be az első matrixot, tökéletesre volt megirva, minden úgy történt, ahogyan történnie kell.

pl: van egy program elindul, megnyit egy fájlt, elkezdi lejátszani, befejezi megnyit egy új fájlt, ami előre meg van határozva, lejátssza, befejezi, megnyit egy újat... stb.
    DE te nem nyúlhatsz bele, a rendszer TÖKÉLETES, de nincs más VÁLASZTÁS, csak az történik, ami előre meg van irva.
  • Laalee
    ha minden kiszamithato akkor nem lehet veletlen
  • Csacsi
    LOL vagy, az a baj, hogy Én csak olyat tudok, ahol nem warezos van.. :DDDD
  • Lacc
    "lehet warezos is" :DDD
  • SoDI---
    Normális TDK-ról beszéltem, nem pedig D-View-ról :)
  • Factor_007
    mellesleg TDkra volt kiirva :))
    és egyik percről a másikra meg müködött
    nem értem ezeket a gépeket
  • The Garrett
    Attól hogy minden kiszámítható még történhetnek véletlenek. a Kett ő nem zárja ki egymást. Ha erre gondolsz.
  • SoDI---
    Különben már lejárt a téma, de azért van egy érdekes gondolat a fejemben...

Az Építő miért beszélt az Orákulummal kapcsolatban véletlenekről, ha szerinte olyan, mint választás nem létezik, csak elrendelés van, és minden kiszámítható? :-))
    Mégis vannak szerinte véletlenek? :)
  • SoDI---
    Szar CD alapanyagra írtad ki.
    Másold fel vinyóra, és másodjára már valami fasza TDK-ra nyomasd.
  • Factor_007
    mér van az hogy amikor játsza az animatrixot akkor akad bizonyos időközönként (5 mp) utána meg begyorsulé gondolom hogy a behozza a lemaradást. PLS HELP MEEEEE ERRE VÁRTAM EGÉSZ HÉTEN MOST MEG MEM MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • busmanus
    én is olvastam valahol, hogy azért smárol mindenkivel, mert akkor látja a gondolatait, érzi, amit érez, stb. ezért mondja neonak, hogy úgy csókolj meg, mintha trinityt csokolná. mert ha nem akkor lebukik jól... :)
  • The Garrett
    de hihető szerintem azért mertem beírin :)
  • The Garrett
    Olvastam filmesh ujságban. Nemtudom ők honnan szedték.
  • Aramir
    Akkor elöbb tedd fel az Ace Mega Codecs Packot.
  • Aquli
    Windows media player sem nyitja meg, csak tolt, tolt, tolt es semmi, de viszont alul nem irja ki hogy most le akarja tolteni a codecet stb mint mas ilyen gondnál.
  • Aramir
    Nem'tom. Én lemásoltam az mpget winyóra, majd ott nyitottam meg. Gondolom codec is kell hozzá, de ha a PowerDvd 4.0-t felraktad elötte, akkor az sem kellene, hogy gond legyen. Én amúgy XP-t használok, de nem hinném, hogy ez lenne a gond.
    Ha duplán kattintasz az mpg-re, akkor elindul pl a Windows Media Player-rel? Ha nem, akkor nincs fenn hozzávaló codec, tedd fel a Ace Mega Codecs Pack 5.01-et, nálam is az van fen és megy.
    A Koala Player nekem csak a felirat miatt kellett, mert a többi lejátszó program valamiért nem tette ki.
  • Aquli
    A koala playerrel sem lehet megnyitni. Meg akarom nyitni, elkezd tolteni, csak tolt, tolt tolt a gep sokaig, de nem fagy le mert kozben mas programot meg tudok nezni, de a gep csak tolt, erre be akarom zarni, nem lehet, ctrl+alt+del-er meg Koala player(nem valaszol).
    ennyi
    mi lehet a gond?
    plz help mert nagyon meg akarom nezni a filmet.
    egyebkent minden lejatszo ezt csinalja.
  • Aquli
    ezt a lejatszot lehet hasznalni 98 alatt is vagy csak xp? mer ha csak xp akkor beszoptam.
  • Aquli
    koszi. mondjuk winchesteren van. remelem menni fog
  • Aramir
    http://www.koala.pl/download/kfpdemo/KP26Demo.zip

Törést pedig a cracks.am -en találsz hozzá.
    Nyisd meg a cdn lévő mpg filét, majd töltsd be hozzá a feliratot, ha esetleg nem teszi ki magától.
  • mikike
    a játék filmbetétei nincsenek valahova feltöltve?
  • Aquli
    Honnan lehet letolteni a koala playert bazz?