614
Matrix2
-
#473 pontosan -
#472 Épp hogy a final flight of osiris-nek(vagy minek:) van 0 története. A többi nemhogy nagyon gyökér de simán veri. -
#471 hangulatba legalábbis biztos -
#470 a második reneszánsz a best -
#469 MAtriculated a Best! -
#468 "Üdvözöllek a valóság sivatagában."
ez is Baudillardtol van asszem -
#467 Az Animatrixban az 1 történet nagyon állat,ráadásul nem rajz,hanem komoly számítógépes grafika.Elmegy még a második reneszánsz 1,2 és a Világrekord,de a többi nagyon gyökér. -
#466 Jaja mind2 magyar szinkron.
Másik kérdésedre: CINEMA magazin ehavi száma.
Van benne egy nagyon jó cikk a : Mártix Gyökerei címmel.
a Film mögötti filozófiát és a hozzá kapcsolódó olvasmányokat mutatja be.
Ja igen ha már itt tartunk matrix fanatikusoknak kötelező olvasmányok:
Descartes- Elmélkedések az első filozófiáról
Jean Baudillard- Simularca and simulation
(utóbbi az a könyv amiben Neo a M1 ben a warezt chippeket tárolta, és amely köny először foglalkozik a " világ és virtuális valóság" gondolatával. ( nem véletlenül szerepel a filmben pont ott.) -
#465 Sőt, ami jobb kérdés...
HOL láttad te ezt? -
#464 Matrix 1, és Animatrix magyar szinkronnal van rajta?
Mert ha igen, akkor azt hiszem én is erősen elgondolkodom rajta :) -
#463 jo munkásprogram :)) -
#461 nem is volt ember :P :D -
#460 inkább jo munkásember :))
birtam volna azt mondja a moziban :DD -
#459 Ja, a hasznos embert :) -
#458 Attól függ mit tekintünk nyerésnek. :) A kulcsmásoló Átment Neoval az ajtón Smith meg majd jön vissza a 3. részben.
Viszont a kulcsmásolót szarrálőtték. :)
Ha erre gondoltál -
#457 jajaja! és már lehet kapni DVD-n asszem tudom mit kérek névnapomra :)
MatriX1+ animatrix+ werkfilm + miegymás 8e Ft! -
Braveheart #456 abban a jelenetben kik "nyertek", amikor a folyosón a kínaiak a smithszekkel bunyóztak? -
csomi #455 Matrix fanok figyelem! Aki meg nem latta animatrixot azonnal nezze meg! Lebilincselo fejezetek az elozmenyekbol. Szvsz legalabb akkora elmeny mint a film maga. -
busmanus #454 szerintem sem lehet véletlen, ha minden kiszámitható, csak és kizárólag külső hatás miatt
pl: fut egy program a gépeden, tökéletesen meg van irva, nem történhet semmi más csak az aminek történnie kell, de mi van ha kimegy az áram, vagy egyéb külső hatás, de magában a programban nem lehet semmi véletlen. szerintem ezért nem fogadták be az első matrixot, tökéletesre volt megirva, minden úgy történt, ahogyan történnie kell.
pl: van egy program elindul, megnyit egy fájlt, elkezdi lejátszani, befejezi megnyit egy új fájlt, ami előre meg van határozva, lejátssza, befejezi, megnyit egy újat... stb.
DE te nem nyúlhatsz bele, a rendszer TÖKÉLETES, de nincs más VÁLASZTÁS, csak az történik, ami előre meg van irva. -
#453 ha minden kiszamithato akkor nem lehet veletlen -
#452 LOL vagy, az a baj, hogy Én csak olyat tudok, ahol nem warezos van.. :DDDD
-
#451 "lehet warezos is" :DDD -
#449 Normális TDK-ról beszéltem, nem pedig D-View-ról :) -
#448 mellesleg TDkra volt kiirva :))
és egyik percről a másikra meg müködött
nem értem ezeket a gépeket -
#447 Attól hogy minden kiszámítható még történhetnek véletlenek. a Kett ő nem zárja ki egymást. Ha erre gondolsz. -
#446 Különben már lejárt a téma, de azért van egy érdekes gondolat a fejemben...
Az Építő miért beszélt az Orákulummal kapcsolatban véletlenekről, ha szerinte olyan, mint választás nem létezik, csak elrendelés van, és minden kiszámítható? :-))
Mégis vannak szerinte véletlenek? :) -
#445 Szar CD alapanyagra írtad ki.
Másold fel vinyóra, és másodjára már valami fasza TDK-ra nyomasd. -
#444 mér van az hogy amikor játsza az animatrixot akkor akad bizonyos időközönként (5 mp) utána meg begyorsulé gondolom hogy a behozza a lemaradást. PLS HELP MEEEEE ERRE VÁRTAM EGÉSZ HÉTEN MOST MEG MEM MÜKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
busmanus #443 én is olvastam valahol, hogy azért smárol mindenkivel, mert akkor látja a gondolatait, érzi, amit érez, stb. ezért mondja neonak, hogy úgy csókolj meg, mintha trinityt csokolná. mert ha nem akkor lebukik jól... :) -
#442 de hihető szerintem azért mertem beírin :) -
#441 Olvastam filmesh ujságban. Nemtudom ők honnan szedték. -
#440 Akkor elöbb tedd fel az Ace Mega Codecs Packot. -
#439 Windows media player sem nyitja meg, csak tolt, tolt, tolt es semmi, de viszont alul nem irja ki hogy most le akarja tolteni a codecet stb mint mas ilyen gondnál. -
#438 Nem'tom. Én lemásoltam az mpget winyóra, majd ott nyitottam meg. Gondolom codec is kell hozzá, de ha a PowerDvd 4.0-t felraktad elötte, akkor az sem kellene, hogy gond legyen. Én amúgy XP-t használok, de nem hinném, hogy ez lenne a gond.
Ha duplán kattintasz az mpg-re, akkor elindul pl a Windows Media Player-rel? Ha nem, akkor nincs fenn hozzávaló codec, tedd fel a Ace Mega Codecs Pack 5.01-et, nálam is az van fen és megy.
A Koala Player nekem csak a felirat miatt kellett, mert a többi lejátszó program valamiért nem tette ki. -
#437 A koala playerrel sem lehet megnyitni. Meg akarom nyitni, elkezd tolteni, csak tolt, tolt tolt a gep sokaig, de nem fagy le mert kozben mas programot meg tudok nezni, de a gep csak tolt, erre be akarom zarni, nem lehet, ctrl+alt+del-er meg Koala player(nem valaszol).
ennyi
mi lehet a gond?
plz help mert nagyon meg akarom nezni a filmet.
egyebkent minden lejatszo ezt csinalja. -
#436 ezt a lejatszot lehet hasznalni 98 alatt is vagy csak xp? mer ha csak xp akkor beszoptam. -
#435 koszi. mondjuk winchesteren van. remelem menni fog -
#434 http://www.koala.pl/download/kfpdemo/KP26Demo.zip
Törést pedig a cracks.am -en találsz hozzá.
Nyisd meg a cdn lévő mpg filét, majd töltsd be hozzá a feliratot, ha esetleg nem teszi ki magától. -
#433 a játék filmbetétei nincsenek valahova feltöltve?
-
#432 Honnan lehet letolteni a koala playert bazz?