614
Matrix2
-
arkkansas #614 na. csak nem lett 4 :) olyan a mátrix, mint az antiochiai szent gránát: 4-ig ne számolj! :) -
#613 szerintem nem értettétek meg, miről szól ez a sorozat... -
#612 szerintem ez a legjobb rész a 3 közül -
#611 második az ujratöltve, ehez tartozik az ANIMÁTRIX, és az ENTER THE MÁTRIX nevű játék.
a harmadik a forradalmak. -
#610 Az tényleg igaz hogy a mátrix második része nem az újratöltve hanem valami álarc a címe harmadik meg az újratöltve és a negyedik meg a forradalmak? Mert ezt nem rég hallottam és nem akarom elhinni! -
#609 hát gratulálok a reteklubbnak.....mert egy iylen fos vígjátékot vagy mit ami tegnap is ment biztos többen nézték az emberek mint a mátrix2-t :\
mind1,inkább leszedem aztán megnézem nem fogok én várni erre a mocsok tv-re.. -
Csaba007 #608 Nem volt tegnap Matrix 2 ez felháborító, de ahogy elnéztem jövőhét pénteken sem lesz a 3. -
frc0032 #607 írtam az rtl szerkesztőségének, osztán majd mond rá valamit! :D
üdv:
FRC#0032
-
frc0032 #606 jah, mi is haverokkal csipszeket vettünk, osztán meg ezt a mosott szart adják helyette, és télleg ezt monták, hogy péntekenként laggyák, oszt most látom 1 cikkben:
http://www.origo.hu/teve/20070221keanu.html
szerintem is nagyon nagy kibazsás! :@ :@
nah, kéntelen leszek ezt is kivennni oasz lemásolni :@
üdv:
FRC#0032
-
#605 ja,énis nagyba észülök rá,kukorica minden,erre ezt a nemtom milyen szarságot adják :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
és közbe megnéztem port.hu-n hát ott nem a mtrixot irják....pf
csak akkor nemtudom mi a ***nek reklámozták h péntekenként a trilógia -
frc0032 #604 Helló!!
Nemtom h mi a fasz van de most az ertéellen nem a mátrix 2nek kéne lenni, csakmert azt írja a hot magazin?!
üdv:
FRC#0032
-
#603 Egyetértek, nálam is hasonló volt az "érzés" -
#602 Csekkoltam, az másik hajó volt :) -
#601 Niobe nem pusztul meg a második rész végén? Mikor az egyik halyó elpukkan, és Trinity-nek be kell mennie hekkelni. -
#600 Lehet elemezni, Foxkoma véleménye a filmről..helytálló!
"Bocs, ha túl durva lenne a hozzászólásom, de vállalom a véleményemet(nem akarok senkit megbántani vele).Nos a Matrix új(Reloaded) része szerintem teljesen felesleges.Agyonüti az amúgy remek 1. rész teljes mondanivalóját.Az első részben egyensúlyban voltak a dolgok: érdekes, izgalmas sztori, remek(addig teljesen egyedi, mára már "elcsépelt") akciójelenetek.Az első rész végén számomra véget ért a Mátrix.Az új rész semmi meglepőt(újdonságot) sem mond, ezzel elmarad az élmény, amit az első résznél éreztünk: a titkok, rejtélyek, megdöbbenések.Közhelyes lett az egész.Hiába a "sok" monológ(Orákulum), ha tartalmilag ismétli önmagát.Ezt próbálták ellensúlyozni a sok és hosszú "szörrandos" akciójelenettel(amik ugyan nem rosszak, csak felborítják az egyensúlyt tartalom és mondanivaló között).Megmondom őszintén, az első rész után én már nem akartam több Mátrixot.Mégis megnéztem.Felcsigáztak az akciójelenetek.Végül is ilyen tekintetben jó volt.Azért sajnáltam rá a pénzt, mert az akció nem a kedvenc műfajom, csak ha tartalommal párosul.És nekem az nem tartalom, ha majd a következő részben tanúi lehetünk, hogy "összejön" Morpheus és Niobe(ha jól tudom?).Majd megnézem dvd-n, valaki(sokan)biztos megveszi az ismerőseim közül.Sajnálom a pénzt kiadni egy olyan mozifilmre, aminek már ismerem a tartalmát, csak , mondjuk más helyszíneken játszódik, és vannak új szereplők is.Érdekes módon az első filmen nem éreztem annyira "Hollywood bélyegét", ennél a folytatásnál viszont mást sem érzek.Mégegyszer elnézést, ha valakit megbántanék a véleményemmel!Nincsen szándékomban. " -
#599 nekem WMP lejátsza. LEgujabb DivX codec+ace mega... -
#598 most hogy mondod "dezsávűm" volt letöltés közben -
szando #597 na jó 2 dolgot elolvastam, többet ebbe a topikba se nézek be... nem igaz, hogy lelövitek a poénokat... hogy lehet valaki ekkora szemét? -
#596 Hiba a mátrixban... -
#595 nekem az istennek sem akar elindulni:((
egyik lejátszó sem játsza le.(Windows media Player, Quicktime, winamp3) pedig már kétszer leszedtem... -
#594 Ezt már írtam :))) -
#593 HYPE HYPE HYPE MATRIX3 Tréler a HaRDWIREDEN!!!!!!! -
gonosz #592 beket fognak kotni az emberek es a gepe. ja bocs ezt nem kellett volna elmondanom, ez csak a 4-ben lesz :)
( amugy lesz lesz 4!! hir: http://www.wachowskibrothers.com/main/storage/news.php?id=13533323 ) -
#590 Jaja...inkább megnézném előbb én is, mintsem hogy elolvasnám a történetet e topicban. -
#589 Jaj, de jó, hogy ezt elmondtad! Már ezt is tudom! Töltsd tele a topicot még ilyenekkel! Légyszi! -
busmanus #588 neo azota haluzza az egesz történetet, mióta az egyben bevette a kapszulákat :)
jajj ezt nem kellett volna elmondanom, mert ez csak a 3ban derül ki :> -
#587 Hol szedsz ilyen info-t össze? Nincs sok időm keresgélni, de nem nagyon találok se könyvet róla, sem infokat. -
#586 ejnye. -
gonosz #584 a babylon5 cimu sorozatot ismertetek? amugy eleg jokis sztorija volt. A foszereplo ott az egy volt /the one/, de valojaban harman voltak "kivalasztott"-felek. Es valahogy ugy mondtak ott hogy "ok az egy". Trinity=3sag, morph+neo+trin=3. :)
(vagy trinity csak azert trinity mert ikreket var neotol? :) -> ja ezt nem kellett volna elarulnom ez csak a 3. reszben lesz. -
#583 hazudott :D -
#581 Én meg a monitoros résznél ugy vettem észre hogy :
Az építész feltette a kérdést és utánna a monitorokon megjelentek neo lehetséges válaszai/reakciói a kérdésre. ÉS a kamera arra a monitorra ment tovább a végső válasza lett.
Vagy amit az építész akart hogy neo válaszoljon? -
#580 Mármint a feliratot >) -
#579 olvastam... :P -
#578 megáll kissé keresztben majd a köv kockán már borul
Nem áll meg. A lendülettől borul fel, ugyanis nagyon gyors a mozgása. Csak mi ezt lassított felvételként látjuk a filmen. -
gonosz #577 vmit felreneztel ;) -
#576 A monitorokról úgy emléxem hőbörgött, hogy hogyhogy az 5., meg 3., meg mittudomén, a mi Neónk meg a 6. -
#573 Nemcsak, hogy mindenhol Neo figyelt, de az előző 5 alkalommal is Neo döntötte romba Ziont (asszem a gépek elérték Ziont, meg még volt ott valami blabla, de már nem emlékszem tisztán), illetve Ő választott ki mittudomén hány embert aki az egészet kezdte előlről. Vagy valami ilyesmi -
#572 Egyebkent nekem az Animatrix sokkal tobbet jelentett mint a Matrix2... -
#571 Geotermális? Az olyan mint az atomenergiális? -
#569 NA igen lehet hogy egyzserűbb lett volna a gépeknek is erőművet építeni. DE akkor nem lenne ez a csodás film.
Egyebet nemtudok erre mondani.