1820
Unreal 2 The Awakening
  • FREAK
    miért ne mozdulna???? AA, Raven Shield és a többi U2 motorral hajtott game vígan fut MX440 alatt is!!
  • gergou
    BME-Gek, es irdatlan nehez, jovo heten lesz az iv, elso eves vagyok, szal nehez:(
  • Gábor
    Hova jársz? Ha ez megnyugtat nekem 2 ivm volt matekból a kvifen! :))
    Egyébként kösz az infokat, körbetelefonálok, hátha lesz vmi!
  • FREAK
    ez ugyanis nem Unreal Tournament :))))
  • FREAK
    inkább érdekességbe :)
  • Árnyvadász
    Ez sem egy utolsó szempont. :))
  • gergou
    En a CD GALAxisban vettem egy ket eve 3990 Ft-ert, es nem is oly reg meg volt nekik... korbe nezek par helyen, es megnezem hatha van...

Meg kozben matek ivre is kell tanulni:)
  • Árnyvadász
    Kedves Gábor!

SZerintem nézd meg a Határ úton lévő EuroParkban lévő Media Markt-ba! Én valahányszor ott voltam, szinte minden játékot megtaláltam, még 93-asat is!!!! A CD-Galaxisnál is több szoftverük van. Az egyik legjobb hely. Remélem ott ezt is megtalálod.
  • FREAK
    GPL sem volt a CD Galaxisban, MM-ban vettem.
  • Gábor
    Hmm..ott még nem néztem, mondjuk sok reményem nincs, nem is emléxem,hogy itthon láttam-e egyáltalán...
  • FREAK
    Media Markt?
  • Gábor
    Nekik nincs..:(
  • FREAK
    CD Galaxis?
  • FREAK
    Azért azt merem remélni, hogy több lesz, mint színes szörny-hent..... Emellett szól is pár érv, pl. az, hogy a csapatodban lévő katonáknak saját nevük, személyiségük van, és ha meghalnak, akkor meghaltak, kampó, vesztettél egy embert! A másik, hogy 13 levelen keresztül nem csak lövöldözős küldetések lesznek, hanem gondolkodós, bolyongós, keresgélős, parás részek is, ráadásul irdatlan nagy pályákon, indoor, outdoor egyarát (na ez az, ami pl. a D3-ban komoly hiányosság). És az sem mindegy, hogy mikor, mit és hogyan támadsz meg, ugyanis minden támadást és védekezést meg kell szervezni, mégpedig ésszel, nem elég gyorsan futni és jól célozni.

De majd meglátjuk, és kiderül mindenki számára, még akár én is csalódhatok.
  • Gábor
    Ha már a wheel of time-ról esik szó,akkor nem tudnátok esetleg egy helyet ahol még fellelhető? '99es a játék,ezért nem egyszerű a dolog,de ha vki mégis tudna vmi használhatót mondani,akkor hálás lennék! Imádom ugyanis könyvben!
  • Árnyvadász
    ELőszőr is nem árt ha megjelenik a boltban és ott megveszi az "illető", akitől majd átveszi a másik "illető" és 1-2 perc alatt feltöri, majdan az átadja a feltört (crack-elt) exe-t egy újabb "illetőnek" és a negyedik "illető" mondjuk fellövi a netre ISO formájában. Előfordulhat majd RIP is.

Vagy az Epic-nél valaki kiszivárogtatja az aranybaöntött játékot és ugyanez a formula érvényesül, csak ekkor már kint lenne az isonews-on. Tehát az első variácó lesz a megoldás. Azaz még várni kell.

Játékról: Ettől a programtól nem várok semmit sem. Egy valami izgat vele kapcsolatban: GRAFIKA.

A Splinter Cell nekem ezerszer jobban bejön, mint ez a színes szörny HENT. De egy próbát talán megfog érni.
  • gergou
    Koszonom a korrigalast. Szoval igen, lehet ha ez nincs bent az elejen, akkor hianyolnam, de remenykedem, hogy az Unreal 2 ban is lesznek hasonlo jelenetek...

Egyebkent ezen :http://www.computerandvideogames.com/front_index.php? az oldalon volt egy ket hete egy cikk, olyan ember irt az unreal 2 rol, aki mar tobb orat nyomult vele, es amire emlexem a szavaibol:

`Fergetege, megtalalhato benne a taktikus, az agyatlan, es a felelemmel teli lovoldozes!`
    Szal ez jot jelent:)
  • Randal
    nézd a nforce-t vagy az isonews-t...
    ha ott kiírták, akkor már van iso
  • FREAK
    az nem jelenti azt, hogy kint van az ISO okostojás
  • FREAK
    ha már javítunk:

"Egyebkent a HL eleje nagyon jo, oNnantol, hogy kiszalLtal a kocsibol, mert nekem peldÁul az nem tetszik..."

Pedig hozzátartozik, ettől lesz filmes fílinged.
  • gergou
    Egyebkent a HL eleje nagyon jo, oNnantol, hogy kiszaltal a kocsibol, mert nekem peldul az nem tetszik...
  • gergou
    Hmmmmm......... En nem azt szidtam, hogy nem kell mindjart agyamenten lovoldozni...Egyebkent ez nem ujdonsag, meg a HL elott az alap UNREALben is 20 perc elmegy lovoldozes nelkul, felelemkeltessel, egyebekkel...

Egyebkent a HL eleje nagyon jo, onantol, hogy kiszaltal a kocsibol, mert nekem peldul az nem tetszik...
  • gergou
    Ez nagyon nagy tajekozatlansagra vall:) A game meg nem jelent meg, nem tom minek jon ide naponta 3 ember site/ftp cim kunyeralasaval, ahonnan letolthetik az Unreal 2 ot

Nem jelent meg, nezzetek korul a neten, es meglatjatok, ha megjelent.....
  • FREAK
    Hmmmm hmmmmm hmmmmmmmm............ Érdekes, tudniilik a HL eleje szerintem pont az a dolog, ami filmes magasságokba emeli a játékélményt. Hogy miért?? Egyszerű... Ha 5 perc után lövöldözni kellett volna, a játék beállt volna a többi agyatlan scifi fps mögé, és sosem lett volna legenda belőle. Én is újrakezdtem már a HL-t, és esküszöm, az a rész volt a legjobb, amíg nem történt semmi. Persze később is vannak benne kurva komoly jelenetek, de az elejét kár fikázni, mert történelmi megoldás, főleg úgy, hogy a 3. részben (Blue shift) az előzőleg oldalt álldogáló biztonsági őr szerepében bámulunk Freeman arcába, amint elvonatozik mellettünk, na EZ már valami!!

Wheel of time: anno sokáig nyomtam, de valami miatt abbahagytam, és már nem volt meg a mentésem, újra meg nem akartam kezdeni. Viszont állítom, hogy életem egyik leghangulatosabb és legfélelmetesebb játéka, tökéletes pályákkal és környezettel. Persze nem egy Thief 2, de közelít!!

U2: előzetest is írtam róla, többek között az EDGE interjúja alapján, és eszerint szó nincs agyament lövöldözésről, bonyolult stratégia és gyorst taktikázás lesz a középpontban 13 küldetésen keresztül, lesznek team harcok, és egyedül mászkálós, parás részek. Leszedtem a trailert, és abban viszont kizárólag agyament lövöldözés van, szóval kezdek félni, de mostmár megvárom, mi lesz a vége, utána mondok véleményt.
  • Deajka
    Bár nehezen, nagyon nehezen de megbocsátok .
  • gergou
    Meglatjuk, minden esetre engem azer az a kotottpalyas kocsis jelenet a Hl elejen nem vagott hanyatt... Az, amikor visszaterve a test labbol minden romokban hevert mar jobban tetszett, de en ma is szivesebben emlexem vissza a sinre...:)
  • Deajka
    Nekem is kedvencem (volt?) a sin. Az azonban érdekes, hogy
    "half life sem volt eppen egy gyenge game, de pl az nem tetszett, hogy a shotgunbol a soldierekbe 3 is bele kellett ereszteni, kozben meg semmi serulesuk nem volt," .Szóval nem az maradt benned, hogy miként sikerült átadniuk azt az érzést, hogy "éppen most csöppentem bele valami igen nagy szarba". Szerintem pedig ez a fontos.
    Egyébként ahogy a HL elkezdődik, valami fantasztikus. Emlékszem remegő kézzel inditottam el és néztem az intrót... Megyek egy valami kocsiba... ja,ja, ok de valami akciót! Így én. Ők meg: A hőmérséklet 22 fok ... aztán megérkeztem és kószálok az épületben és már kezdtem aggódni, hogy most mi van mioa szar van már soha nem lövöldözünk ? Aztán a robbanás a test chamberben! CSak néztem : mi a fas van !!
    És mégegy: az U2-nél bemutatókon
    azt lehet látni : missio 10. Research lab.
    Hát nem egy új történetre vall.
  • gergou
    Ezzel latod maximalisan egyet ertek. Anno az elozetes videok alapjan en is osszevizeltem magam, a fullos game meg mondhatnank ugy is, hogy uncsi volt... Ennek ellenere vegigvittem, de nekem nagy csalodas volt...
  • Blasta
    Hát ebben igazad lehet, meg jogosan is hihetsz benne, de a wheel of time nem a stílusom, szal nekem a legend az U2-vel fog bizonyítani!

De hangsúlyozom:
    A Mohaa se lett rosz játék, csak nem azt kaptuk amit a videókban meg az előrejelzésekben láttunk/olvastunk.
    Attól még jó gém lett, de sokan nem játszottak vele, mert bár kurvaszép lett, mégsem érte el azt a szintet, hogy egy komolyabb gémert lekössön, mivel az egész agyon volt script-elve. Érted? Nehogy a Legend is beleessen ebbe a hibába, mert sok játékost fognak veszteni akkor...
  • gergou
    Na ja, lehet, de te gondolom nem nyomtad vegig a Wheel of timeot... En azt mondom szerezdd meg( meg az unreal 2 elott), es ha ugyes vagy meg elotte vegig is nyomod, es megtudod, miert hiszek a Legendben:)
  • Blasta
    Persze, hogy lehet az U2 rosz játék, illetve megeshet, hogy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, és nem jön be mindenkinek, mint anno a Mohaa...
    A mai fogyasztói társadalomban már minden lehetséges, csakhogy a kiadók 1 dollárral több profitot termelhessenek...
    Simán elkúrhatják a gémet, ha csak egy agyatlan shootert csinálnak belőle...
    Meglássuk.
  • Blasta
    Rosszul tippelsz!
    A HL a Quake2 továbbfejlesztett motorját használta!
  • gergou
    Sztem quake 2es motor, de eleg nehez ra ismerni...
    Egyebkent nekem a sin jobban tetszett akarki akarmit mond, a half life sem volt eppen egy gyenge game, de pl az nem tetszett, hogy a shotgunbol a soldierekbe 3 is bele kellett ereszteni, kozben meg semmi serulesuk nem volt, es futkozta tovabb minden gond nelkul.....
    Egyebkent maga a jatek vegigvezetese tokeletes, fel kene dolgozni a doom 3 enginevel, es totalis oromunk lenne:)

Az unreal2 pedig fergeteges lesz... Nezzetek meg a kiadott videot.. A zenek tokeletesen illenek a jelenetekhez, es a grafikus enginet ugye az Epic fejlesztette, a jatekot a Legend entratainment. Utobbiak nagy muve a Wheel of time, es ez egy olyan program, ami aztan tenyleg megerdemelte volna, hogy ev jateka legyen... Ezek utan lehet rossz jatek az unreal2? Lehet atlagos, a grafikan kivul semmi extra?

A valasz: Rohadt biztos hogy nem:)
  • Blasta
    Freak!
    Láttad a D3 kiszivárgott alfáját????
    Mert ha nem, és csak képeket láttál, akkor szerintem szerezd meg valakitől és utána itélkezz a D3 motorról...

Mellesleg kurvára nem csak a graf. számít, ezt pont a Halflife támasztja alá. Senki nem úgy emléxik a HL-ra, mint egy Fergetegesen gyönyörüre sikeredett program, hanem a világ eddigi legélvezetesebb single FPS-eként lett híres!

AMúgy nekem nem áll fel az U2-re! Anno az 1.re sem izgultam. Ha választanom kéne, akkor inkább Stalker vagy Doom. De azért miután ti megnéztétek, elolvasom a kommenteket és elképzelhető, hogy meglesem a picikét.
  • Deajka
    Üdv !

Tegnap a "felejtsd el a half life-ot" kijelentések hatására ismételtem feltelepítettem a hafllifot,blueshift,oppositingforce-t.
    Hát... Lenne egy fogadásom...Az új unrealtól mindenki valami igen durvát vár. Szerintem a grafikai csillogáson túl esetleg egy jó játék kerülhet ki. Ugyanis 98 óta a grafika fejlődött sokat (bár most is vannak olyan gagyik, hogy úhh) és szvsz a fejlesztők azt mondták ok nesztek grafika. Ez ezzel aztán elb..nak minden időt. Később meg : Te jó ég, mi lesz a játék ?
    Szóval én megnyugodtam, szép lesz azt kész.
  • gergou
    ugy van, sztetek mi megy ma direct x nelkul vazze, direct x nevu program mukodteti a graf/audio...kartyatokat..... Ha az nincs, te nem foxmeg csak sofyvaresen sem nyomulni:)
  • Zsoltee_a_bator
    directx kell neki, csak direct3d nem. azert nem mindegy
  • Kandurex
    Türelem unreal2-tőt terem. HONARÁKBAVANMÁR?
  • gergou
    Vaze, nem birom mar kivarni, gyerunk, gyerunk, mi tart ilyen sokaig?
  • Jacek
    Foleg hogy OpenGL:DDD