1820
Unreal 2 The Awakening
-
#206 szerintem DX 9.1 = DirectX 9.1
támogatja a DirectX 9.1 -et
-
#204 megint egy értelmes vélemény..... lesd meg a DX2 képeit, ami ezzel a motorral készül, és utána legyél ilyen okos
ugyanis semmivel nem tud többet a D3 engine, sőt outdoor-ban meg simán halott....
de nem tudom, miért ez a fontos, miért nem a játék?? -
#203 :-DDDD
Segond! De azért valamennyire érhető?
Boardozásból nem sok lett, mert nem volt hó, csak akkor kezdett szakadni amikor indultunk home...
Viszont ittunk mint az állat reggeltől estig....
2-szer tudtam csúszni... -
Deajka #202 Nacsókolom! Éppen ezért jöttem én is!
Sziveszter,utazás stb. fine?
Reasonból még sehol nem vagyok... -
#201 Hi -
Deajka #200 Ahogy itten mondani szokás :MUUHHAAAHHAAAA! -
#199 Megnézném, hogy lenne a doom3 motor, ha ekkora területet kéne mozgásba hoznia. Mind a két motorna megvannak az erősségei, és a gyengéi. Szerintem ezt a két programot kár grafika alapján összeereszteni, akkor inkább majd a játékmenet, és a játékélményt lehet így összahasonlítgatni.
-
Zsoltee_a_bator #198 hmm. az unreal-ban speciel sokkal tobb polit lathatsz. A doom kifejezetten low poli jatek, hogy maradjon meg kraft a kartyakban az arnyekok polijanak kiszamitasara. Ezert van deaktivalva az arnyekolas pl outdoor reszeknel. a belso tereket meg kelloen besotetitik, es jokis bumpos textura mindenhova hogy reszletesebb legyen a kep. Arra a jatekra amire keszul, a legjobb /vagy pl egy alien jatekot megcsinalni vele.. /, de erosen behatarolt engine, az unreal-al majdnem barmit megcsinalsz. Meg az arnyekolast is lehet benne forszirozni, lasd deus ex2. Szoval egyik se jobb sztem a masiknal, csak masabb. -
djcom #195 Én is,de attól tartok még jópár napig várnunk kell -
tbundy #194 dehogy, csak már nagyon várják a játékot :) -
djcom #193 iq-lightok..:( -
Takigabi #191 -
#190 A Tsushima....
2003-01-21 PC Game ISOs Tsushima (c) HPS Simulations 11x15 MB VERMISO -
#189 Megjelent... -
#188 Bocs to all! -
#186 Az első rész jó volt.
Szal biztos hogy jó lesz ez is, azóta azért fejlődött a technika is. -
Deajka #185 Fijjuk! Jó jaték lessz eez 1általány?
-
#184 Hát ezt meg honnan szedted? -
#183 Sajnos.... -
#182 kamu -
#181 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
2003-01-21 Unreal 2 (c) Infogrames 115x15 MB DEVIANCE -
#180 Nah, elvoltam postán befizetni a havi FTP díjat.
Azóta Unreal 2 valakinek?
:-)))))))))))))
Jó, csak vicc volt.
Úgy tűnik, meg kell várni az officiál rilíz déj-t, hogy az ördög vinné L. -
#179 Valo igaz, erre a projectre nagyon fognak es mar most is vigyaznak, hogy az official relase day elott senki ne kaparintsa meg...... -
tbundy #178 én is abban bízok, hogy a hivatalos verzió előtt kijön valami iso belőle :) -
djcom #177 Szóval valszeg még 1-másfél hét az ISO-ig,de ne legyen igazam:)) -
djcom #176 Szerintem hó végén kinn lesz,előbb nem hiszem...De tanult az Epic az UT2003 körüli dolgaiból(demo kinn volt fél évvel megjelenés előtt) -
#175 Website watcher figyelő prg - - e-mail-t küld a mailboxra- mailbox meg smst nekem kicsit rázos de ez van. -
#174 Nem is tudtam, hogy létezik ilyen program. Szuper. -
#173 Beállítottam a website watcher-rt, hogy mint egy smasszer le ne vegye a szemét az nforce isonews ect. ect. -ról, és ha megjelenik még sms-t is küld :)) -
#172 Csak jönne már :-) -
#171 az OPFlash fél évvel a megjelenés előtt kijött ISO-ban..... -
TheZsenyka #170 A Highland Warriors-t is március végére írja azt' már letölthető... -
Zsoltee_a_bator #169 biztos van egy boltos haverja -
#168 Unreal 2 megjelenés
Itt még mindig Februárt írnak. -
Deajka #167 Honnan tudod? -
tbundy #166 csodálkoznék, mivel kb 2 hét múlva a boltokban a cuccos... -
#165 Ezt hol lehet látni, hogy még 29 nap? -
tbundy #163 Available now! Order Unreal II: The Awakening today!
-
#162 Hát, meg javult, hála microfos 30MB gyors update-nek, kapják be,hogy semmit nem tudnak rendesen megcsinálni. még 2h :) -
#161 Har az gaz , de ez van