1820
Unreal 2 The Awakening
  • Árnyvadász
    Addig is a www.hardwired.hu-ról le lehet zúzni egy közel 250MB-os fájlt, amiben az Unreal2 INTRO-ja van. Kicsit enyhíti a várakozást:)

Én leszedtem, de itt (233MMX) nagyon akad a lejátszás meg minden, hang sincs (kártya hiánya miatt), de azért nem rossz amit láttam belőle. Bár nem is egetverő. No mind1.
  • FREAK
    Szerintem 4.-én meglesz
  • Zsoltee_a_bator
    hm
  • djcom
    Jövő szerda 5.-e
  • TneX
    Még vagy 2 hétig akkor no game...
  • TneX
    Jedit én nem vártam,azt se tudtam mi az...de olyannyira meglepett hogy jobban esett a game nekem mint ha vártam volna rá :)))
  • djcom
    Valszeg február 5-6 előtt nem lesz ISO-nk..:(
  • TneX
    ???
  • djcom
    Várom mint a messiást .Talán a Jedit vártam utoljára ennyire......
    Aranyon csücsül...hehhhhh....jahhhh.az igaz,de biztos lehetsz benne(Csípős Freak)hogy jól vigyáznak rá!
  • djcom
    Kezdem az hinni a hírek alapján,hogy EPIC-ék biztosak a dolgukban.....Már a Február 4.-ei Pre Ordert is kétségesnek tartom.....
  • TneX
    Hát ha akkor amikor megjelenik bótba' is...hát akkor szomorú leszek :(
  • djcom
    Hát...én enem tudom mikor lesz ebből ISO-nk...:(
  • TneX
    Hát akkor a gyártók kezei között,nem sokat javít a helyzeten :P
  • FREAK
    hát onnan már egy ideje kimászott, épp aranylemezen csücsül
  • FREAK
    de az a hang vagy a kontrol interface miatt van, videótól független
  • TneX
    A fejlesztők kezei között:D
  • TheZsenyka
    De hol a gamma?
  • The Garrett
    Nekem mikor meghalt a DirectX az opengl gamák se mentek...
  • TheZsenyka
    ISO?
  • gergou
    ja, es meg valami, hiaba open gl -n keresztul muxik a doom 3, ha a video..... varjunk csak, valmi beugrott... Megtortenhet, hogy elfut direct x nelkul is, mer egyszer befosott az egesz direct 3d az op rendszeremen, a dx setup csak szabalytalan muveletet hajtott vegre, de egy open gl-es game tokeletesen futott..., de mas:

Ezt adjatok ossze: Anno volt nekem egy video kartyam, mtrox g 400,es vettem egy asus gef2 mx 400 at 2 eve, es uninstallaltam a regi karcsi driveret. Ezt kovetoen a teljes irq osztozas megvaltozott, minden felburult( de en ezt akkor nem vettem eszre). Raeresztettem egy detonatort az uj kartya behelyezese utan. Felment szepen, latszolag jo volt, majd reboot. Hat minden osszeborult, a video kartya valahol a chipseteknel jelent meg mint uj hardware( es abszolut nem mukodott) 16 szinben pompazott a desktop, es az egesz full safe modnak tunt. MOSt jon a lenyeg: Gondoltam egyet , es elinditottam az operation flashpointot... Hat itt a gond, elindult, 1024*768*32 bitben. Az Ultima IX szinten elindult direct 3dn keresztul, es fullosan muxodot. a tobbi progi csak szabalytalan muveletet hajtott vegre, de
    Mondja el nekem valaki, hogy egy 16 szines desktopon, full video driver erzekeles nelkul hogy tud futni egy program( ami persze direct 3d hasznal) 32 bites szinmelysegben:) Lehet, hogy kozvetlen csak a hardware kellett neki( video) es a drivert egy reszet bepitettek a gamezba:)
  • gergou
    Igy van, majd meglatjatok, hogy direct x 8.1 nelkul el sem fog indulni:), es miert?, mert a sound card kezelesehez is kell direct x, es a videok lefutasahoz, meg egyebek...
  • Zsoltee_a_bator
    directX -et masszivan hasznal, csak nem direct3d-t hasznalja a renderhez.
  • TheZsenyka
    Jahhh... az Autorun-ra felugró menü esetleg használ DirectX-et :)
  • TneX
    Én is,én is! =D
  • Randal
    ez hülye.
    te mond, hogyan használ olyan technikát amit még (tudtommal) ki se fejlesztettek???
  • TheZsenyka
    Persze pistike.
  • FREAK
    te beteg vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zsoltee_a_bator
    mikor jon maaaaaar
  • Zsoltee_a_bator
    hany eves vagy?:)
  • FREAK
    nem kellhet, ugyanis nem MA kezdték el csinálni, hanem akkor, amikor a GF3/R8500 volt a csúcs
  • FREAK
    az már rég kint van
  • djcom
    UT-2-t akarok !!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Gábor
    OFF
    Kerre akarsz menni?! Te tudod! Csak azért szólnék,hogy az a leggyengébb képzés és diploma is egyben itt! Akkor inkább már ifo,ha nem szereted a vendéglátást!
  • Blasta
    Ne aggódj, az a Doomhoz fog kelleni :-DDD
  • gergou
    Mar alig birom kivarni vazze
  • gergou
    www.gamestar.hu

Ide csattogj el, a linket megtalalod!
  • gergou
    Nagy csatak lesznek itten:

• gergou
  • gergou
    Na, megjelent ujjab 4 video, es a game meg jobban tetszik, mint eddig