Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
http://www.planetunreal.com/unreal2/chatlog/
Latogassatok el ide, itt tegnap a game hivatalos fejlesztoi( Legend e., es Epic m.) beszelgettek a rajongokkal, es ez az kiderult...:)
`Take a look to the sky just before you die`
Azért nem utolsó szempont :DDDDDDDDDDDD
Riszpekk

A quake 2 texturai voodoo 1 es 3d only pci os grafkartyan jobban neznek ki , mint egy voodoo 2 esen, mert az elsore optimalizaltak a progit...
Ahogy a fater mondana, a matek 20 eve is matek volt, szal amit o tanult, az egyetemen, azt tanulom en is...
Tehat a bilinear filtering is bi linear filtering a voodoo 2 is, az mas kerdes, hogy a voodoo 2 tud trilinear filteringet is emelle, na meg mippmappinget is, amelyek javitanak a latvanyon...., de forditva nem...
A gef 3 csalad(ti200-500) single pixel shaddereket tud kezelni, azaz az nfinite fx engine elso valtozatat epitettek bele a grafikus gpu ba, a gef 4 ti -k pedig az nfinite fx engine masodik valtozatat hasznaljak( ez van beepitve a gpu ba, es errol egy valamit kell tudni: Ugyanazt a pixel shadder enginet tartalmazza, mint a gef 3 , csak dula pixel shaddert kb 4* gyorsabban tud megjeleniteni, na meg azt is illik tudni, hogy a gef 4 ti 4200 128 megas valtozatai szinte lassabbak a tuningolt gef 3 aknal, mert alacsony savszelessegu memek vannak rajt.......Gef4 mxet meg aki vezs, annak nincs sok esze, akkor inkabb 3 annyiert vegyen gef 2 mx400 at, mer a sebessegen kivul tobbet nem tud a 4 mx... De folos most vid karit venni, mert en gfx et fogok venni 5 honap mulva annyiert, mint most ti egy full gef 4 ti 4400 at mondjuk( 80 ropi kb...).
de akkor meg miért 180 rugó?
Riszpekk
én nem vagyok nVidia rajongó, de otthon vagyok a szakmában, és nyilvánvaló, hogy a GF4 mindent tud, amit a GF3
és ez nem szint kérdése, hanem vagy tudja a pixel shadert vagy nem, köztes állapot nincs, hogy pl. 80%-ban támogatja az effektet....
Riszpekk
Riszpekk
ha megy nálad az AA vagy a Raven Shield, akkor (picit lassabban) ez is fog
Riszpekk
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Nahh! Ott tartottam....
....kis gépem(950 Mhz, GeForce Mx400)! Szerintem el kell, hogy menjen! Legalábbis remélem:D
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Az én kis gépemmel (950 Mhz, GeForce FX):DDDDD
........
DE a minimumban csak a Disk Space el lesznek bajok :)))))))))
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Processor: Pentium® III or AMD Athlon 733MHz or higher (Pentium® or AMD 1.2GHz or greater recommended)
Memory: 256 MB RAM (384 MB or greater recommended)
Hard Disk Space: 3.0 GB Free
CD-ROM Drive: 8X Speed
Video: 32 MB NVIDIA® GeForce 2 MX® or better (64MB NVIDIA® GeForce 3®/ATi® Radeon™ 8500 or better recommended)
Sound: Windows® compatible sound card. (NVIDIA® nForce™ or other motherboard/soundcard containing the Double® Digital Interactive Encoder required for Dolby Digital audio.) Sound Blaster® Audigy™ series sound cards recommended.
DirectX®: DirectX® version 8.1 (included) or higher
Modem: *An Internet connection is not required to play this game. However, files created with Unreal Editor may be shared and/or downloaded. An Internet connection and a 33.6 kbps or faster modem (Cable/DSL recommended) is a required for sharing and downloading.
Nesztek nektek gépigény:DD
...legalábbis nagyon bízom benne...
és szerintem inkább sok a ruha a csajszin

Kar hogy a noci feje eleg trej ... olyan manga vagy mi ... rahuzhattak vna egy zsakot a fejere ha mar az eletszeru megvilagitas nem az erossege a motornak.

Mert tréfának elég komoly!
A játékokban állandóan half-mezítelen a divat. Miért?
Riszpekk

Mike Verdu, project director, Legeng
EDGE magazin
Riszpekk
Ja, most, hogy így belegondoltam nem is csak HÕS vagyok hanem ISTEN !
Errõl ennyit... Nem sokára TI is átélhetitek legutóbbi kalandjaimat az unreal II segítségével.
(jessz, jessz!!!)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

megölöm õket és elveszem a drágaságom...