1820
Unreal 2 The Awakening
-
dashed_ #481 hmmm nekem nem megy.. Kocsog Fw nem szeret engem..mind1 bekaphatjak pedig felnyomtam volna -
djcom #480 megy!Ugy nyomom -
dashed_ #479 fwre megy az Fxp??? -
djcom #478 Nos.Fenn a 2.Cd-ből 17 db file.Ennyit tudtam tenni Értetek!
1 giga fér csak el sajna a freeweb tárhelyén...2 címet nem lehet reggelni..... -
dashed_ #477 ottvan lejebb.. ha nemtetszik akkor mondj gyors Fxpzheto ftpt es feltolom -
#475 Bár ahhogy utána számolok, reggel 4-5 előtt nem fogok tudni játszani vele... Tehát mégis aludhatok egy keveset :) -
#474 Az milyen nagy szívás már, hogy ennek a szarnak is pont akkor kell megjelennie, amikor nekem vizsgáimra kellene készülni.
Most játszhatom át az egész éjszakát, és mehetek mosott szarként álmosan délelőtt vizsgázni... Ejjj :( -
dashed_ #473 van mar akinek lejot???
az irhatna velemenyt... Bar szerintem nem olvassgat forumot inkabb zuzza a gamet ;) -
djcom #472 Frissítsd az oldalt! -
djcom #469 Nem itthonról nyomom.És hubban iq-light vagyok... -
djcom #467 Cd 1 fennvan.Megy a 2-es:))
De a többit hova tegyem???? -
djcom #465 :)) -
djcom #463 A CD 2 ből csak 17 fér el:(( -
#462 köszi szépen :)
A megbízható pofiknak elküldhetnéd az admin user passt -
djcom #461 Mondjuk jólesne 1 kösz vagy valami....Flashgettel meg simán megy csak 1 filet egyszeree és csak 1 szálon....!!!!
De ha tudtok tárhelyet akkor szoljatok és oda nyomom.Bocs de mást nem tudtam kitalálni pill.... -
dashed_ #460 hat segittenek a tobbiben de en mar ki vagyok fwrol tiltva :P hogy kapnak be -
#459 Ez igy szokott lenni:) -
djcom #458 Szerintem ip alapján megy.De nemtudom..:( -
#457 Elég sajátos humorérzéked van ecsém -
dashed_ #456 sry dupe -
#455 Bírom, hogy ha forró a talaj,akkor megjelenik a sok kiéhezett unreg:)))) -
dashed_ #453 vagy ip alapjan megy? nmondjuk nem hiszem -
dashed_ #451 vagy ip alapjan megy? nmondjuk nem hiszem -
dashed_ #450 csinalj meg1 accot -
djcom #449 mert csak 1 gigát adnak..:( -
djcom #447 Ja és nem fog elférni az összes -
dashed_ #446 allitsd be hogy egyszerre 1file szedjen egy szallon es nem kell nyomkodni .. amugy meg orulj hogy ez van.. mas szopik vele hogy ti is hozzaferjetek.... szal izi -
djcom #445 Nemtudom hogy lehet-e -
dashed_ #438 es a te accoddal nem lehet letolteni???
Regen meg lehetett vagy azota a fw valtoztatott? -
#435 Nah vegre megjelent:)
Cd1 15x52
Cd2 15x51
holnap este kirpobalom es irok rola milyen...
remelem nem csalodunk! -
djcom #432 Na van 1 megoldásom.Sajna csak a freeweben van annyi hely,hogy feltöltsek 1 gigát.Az is emeltdíjas sms-es megoldás.
Ha van 160 ft-otok a gammára szedjétek le "innen",még nincs fenn végig,de hamarosan nyomom a többit is. -
#430 vazze, paran aszondjak, nuke ez az flt relase, probalta mar valaki tenyleg? muxik? -
fucko #428 Mingya proszilom . -
#426 az fx még nem kapható :DD -
#425 nah bazze, reggelre megvan, -
#423 1ébként milyen a gépigénye? -
r0ger #421 akinel a hub megy gondolom nem tartana semmibol nyitnia 1 ftp portot
vagy nem? -
r0ger #418 kizart
nem foglalkozom ilyen szarokkal
ftp only -
r0ger #415 en? -
r0ger #413 de csak akkor teszem at ha legalabb ma ejszakara nyitva hagyod a tobbieknek