1820
Unreal 2 The Awakening
-
fucko #674 azon mar sztem akadni fog,meg egy ok hogy visszaterj a konzolos gamekhoz;) -
fucko #671 Dehogynem zavarja,sot ha tobb szalon tolt fel lehuzza a picsaba a letoltest -
Gábor #670 P3 733, gef2mx400,256mb a minimum, nekem meg pont az van...majd meglátjuk hogy fut!:) -
De miért lassulna a letöltésed attól mert ő tölt fel????
ADSL-en ez két külön dolog, nem zavarja egyik a másikat, vagy rosszul vágom? -
Gábor #667 Érdekes pillanat: most az 50est szedi 
Na, nem szapulom tovább a progit,lényeg,hogy megy! -
Gábor #666 Okok, nem panaszkodom miatta! :)
(Ezért is jobban szeretem a flashgetet:)) -
fucko #665 hateemikrobi? -
Hát igen, jó ötlet, csak az a gubanc, hogy nála van kiépítve, ott van a router is. Ehh, mind1, csak reménykedni tudok, hogy hamar befejezi. -
fucko #663 De;) -
Jinchuu #662 Ohh, eszerint nállam is menni fog 1024-ben. :)) -
fucko #661 Jaja alapbeallitason:alap a 32bit meg minden mediumon van.Csak a felbontast vittem feljebb mer az alapbol 800*600 -
Jinchuu #659 Hát igen, vannak érdekes pillanatai, a lényeg hogy leszedje. :) Már nagyon kíváncsi vagyok a game-re! -
Gábor #656 Kicsit következetlen a drág progi, a 14es után a 24essel folytatja!:) -
fucko #654 A grafika gyonyoru es meg ajatekmenet is rohadtjo szerintem.Talan a nehezseg egy kicsit nagyobb mint elodjenel Pl.a skart vagy milyen nevu szorny ha nyomok ra egy plazmat az assault riflkebol elugrik elole.De amugy tenyleg nagyon hangulatos,most ott jarok hogy egy muszeresz egy kameran at figyel engem es adja az instrukciokat hogy eljussak hozza.Es mellesleg en 1024*768ban nyomom 32biten es tokeletesen megy 1200es celkan 256ramon gef3ti200on es telleg nagyon gyönyöru.;) -
BarnaMedve #652 Srácok!
Nem akarok Láma lenni, de ennek nincs multi része? -
Üdv mindenkinek, és jó töltögetést!
Én is szedem a gamát,de a rohadt szomszédommal közös ADSL-en vagyunk, és a hülye mielőtt elment ma reggel itthonról, berakott valami feltöltést, és ezért annyira akad a netem miatta, hogy csak max 8-10 K-val jön 50K helyett. Büntetésből ezért addig töltök folyamatosan, amíg le nem jön az egész.
Na télleg, nem tudnám valahogy megtámadni a gépét, hogy összeszarja magát a windows? Mármint ráereszteni valami sorozatot,amitől meghülyül a gépe. -
Wow! Unreal hegemónia a fórumon!!! -
Valaki meséljen már a játékról. Hadd csorogjon a nyálam, amíg hazaérek délután 5-kor. Suxx meló, reggel kelek, látom, hogy lent van a game, erre már majdnem az installnál tartottam, mikor rájöttem, hogy amivel játszani akarok azaz az "Unreal" és ahol vagyok az "REAL", és az egyenlő sajnos azzal, hogy munka van. :(
Szóval meséljetek, aztán du. 5-kor már én is ömlenghetek.
-
Gábor #646 Prob megoldva, egyenként kattintgatok ,mint hülye! :) -
Gábor #644 Djcomról húzod nem? Ott mi a link,amit be lehet tenni a progiba? -
Jinchuu #641 Hát igen, sajna a listába egyenként kell berakni a linkeket. :)
Majd ha már benne vannak akkor ott lehet automatikus letöltésre állítani. -
Gábor #640 Nekem save as-ként akaraj betudni a dolgot...nem nagyon akarja mindet egyszerre berakni a listába... -
Jinchuu #638 Van egy jobbra mutató nyil, mint a play gomb jele, azt kell bekapcsolni és akkor egymás után letölti, de állísd be hogy egyszerre csak 1 filet szedjen. -
Gábor #637 MEgtaláltam! Jön is a kicsike 50kval! :)
Hogyan lehet a letöltés mindet alkalmazni getright esetén? -
Gábor #633 Hehe:) -
Gábor #632 Getrightom volt vhol... -
Blasta nem húzza sehonnan, nem terheli a céges 256-os bérelt vonalat ezzel, majd otthonról megpróbálja ADSL-lel lerántani...:-) -
Jinchuu #629 GetRight, azzal szépen jött, szigorúan egyszerre csak 1 file-t persze! -
Gábor #628 Letöltésvezérlőd? -
Jinchuu #626 Djcomm-tól jött még akkor amikor megnéztem (5:30) remélem azóta nem halt be a gépem mert akkor nagyon mérges leszek. :)) -
Gábor #625 Mivel és honnan töltöd? -
Jinchuu #624 En is otthagytam a gépem, remélem mire hazaérek már egy unreal 2 vár, nem valami más. :)) Azthiszem nekem is takarítanom kell, ha azt a 2.2 gigát fel akarom rakni, de hát megesik az ilyen. Remélem tényleg hasonló lesz mint az Unreal mert az a game fantasztikus hangulattal rendelkezett. -
Deajka #623 Igen. -
Deajka #621 Nem sokára nekem is hozzáférésem és akkor úgy letöltöm, hogy csak a füstölgő helyét látjátok!
Uff, én besz.., irtam! -
Gábor #619 Blasta te djcomtól húzod? Flashgettel? Hány k-val jön? -
en mar probaltam, es: Hat a menu nem nagy eresztes, de amint elindul a gamez, gyonyoru lesz, de a vas kell neki kegyetlen, kb mint a doom 3 nek, mert azer bebe akadozik neha, igaz extra detailon, es a training az egyik legobb, amit eddig jatekban lattam, es a sajat hajonk kivitelezese meg egyenesen gyonyoru, szal jo ez min` allat:) -
Deajka #617 Ott a pont, by the way, ehh neked meg van ? -
Gondolom mert ő nem tudja húzni.... -
:-DDDDDDD
Savanyu a szőlö haver?????
:-)) -
Deajka #608 Hú, de megy itten az illegális cselekmény!
Kezeket a billentyűtzet alá!
(rohadt mázlisták:( )