1820
Unreal 2 The Awakening
-
Most honnan szedjem?:) Ez kb olyan mintha dugás közben kirángatnának az ágyból:) -
Mostmár ezt is tudjuk:) Vettem volna rajta inkább egy krémtúrót(mazsola nélkülit) -
hja, ennyi volt a 2 kiló, többet se baszok ki ilyenre pénzt :)
-
Az sms okosság leállt a warezcenterröl meg el se kezdi. -
lol
1024, 32bit
America's Army, Raven Shield, Splinter Cell mint TÖKÉLETESEN fut nálam (1900+ XP, 512 DDR) -
Na én megyek megnézem magamnak közelebbről a 3. főellent is:) -
ez nem igaz, az eddig megjelent összes UW motoros játék teljesen faszán ment MX440-en -
Nemmondod:)
Bár lehet hogy a havazás van elszúrva mert amikor levettem az árnyákokat ment rendesen, meg amúhy máshol semmi gond nem volt még a legdurvább részeknél is jó volt (nem tökéletes de nekem jó:) ) -
Na elindultam a freeweb HQ-ra. Este nézzétek a tényeket benne lesz a mészárlás. -
Még van egy perce hogy beinduljon:) -
Még most sincs... -
éértem:)
csak ugye egy játéknál az szokott lenni hogy ami Recommended System Requirementsnek van irva azon épphogy mocorog a játék, Minimum meg amolyan paraszvakitás hogy vedd meg:) -
lol, tegnap éjjel még nem volt fent Gery szerint :) -
Gábor #707 Vki help us! Save Our Souls! :)) -
Hát nemtom mér vagytok annyira oda nekem egy AMD 2000+, 512DDRram, ATi Radeon8500LE-m van és FULL beállitással nyugodtan lehet jáccani vele.
Na kivétel a havas pályát mert ott megfeküdt rendesen:), de miután levettem a brutális árnyékokat ment ott is rendesen, nameg mihelyst elmúlt a havazás visszaraktam mindent és henteltem tovább:)
Bevallom én durvább gépigényre száámitottam, na de sebaj:)) -
Kiverem a balhét ha nem indul be perceken belül:) -
Ja leállt:( -
Gábor #702 Csak nekem halt be a letöltés djcomtól??
0 kval jön :(( -
Tovi #701 1.2 Recommended System Requirements
-----------------------------------
Operating System: Windows 98/Me/2000/XP
Processor: Pentium III or AMD Athlon 1.2 GHz (or higher)
Memory: 384 MByte RAM (or greater)
Hard Disk Space: 3 GByte free HD space
Video: 64MB NVIDIA GeForce3 or ATI Radeon 8500 (or better) *
Sound: Sound Blaster Audigy series sound card*
DirectX: DirectX version 8.1 (included) or higher -
Igen, ha akarod. -
Tovi #699 Fel tudsz jönni ICQ-ra? -
Tovi #698 Most telepitem, nemsokára írom az első benyomásokat -
még nincs... -
A 2.90-es winrar is tudja, én azt használom. -
Tovi #694 De csak a Winrar 3, ezt tegyük hozzá a kezdők kedvéért! -
Nem kell átnevezni semmit. WinRAR-t elindítod, belépsz az első fileba(flt-u2a.001), kijelölöd ami benne van, és kitömöd. Automatikusan kitömi az egészet. -
A játékért mindent
-
TheZsenyka #689 Tuti hogy az Unreal2 lenyomja a Soldier of Fortune 2 topicot... -
Jah....
Nekem is van, de csak otthonról megyen!
Lehet, hogy hamarabb lelépek ma....:-)))) -
Fizetős privát ftp-ről jön a stuff. -
Melyik címről szeded? -
Srácok, csoda történt, beindult a letöltés, most simán jön 50-51K-val. Szomi-nak leállt a töltése, most enyém a pálya.
-t neki.
-
Hát igen, nekem is! -
Gábor #681 UT2k3 ment rendesen, addig nem aggódom!
Majd este fele úgy is kiderül,hogy mi a pálya... -
Én is boldog leszek, ha az 1.2-es TB-men, 256 SD-vel Ti4200-zal (300/600-on) élvezhető lesz 800*600-ban!
Nembaj, jövő héten gép-upgrade!!!! :-DDDDDD -
Ehhh...ne reménykedj!
Tudod hogy szokott ez lenni!
Manapság odaírják azt a legalacsonyabb konfigot AMIN egyáltalán elindul a játék. Az azt jelenti, hogy játszhatatlan a dolog, de a kiadót nem perelheti be senki, hisz a MINIMUM konfigon tényleg ELINDUL!
Szóval ne nagyon reménykedj szerintem, legfőképpen azért mert hiába WARFARE motor, azért ez a stuff szerintem durvább erőforrásokat fog igényelni mint az UT2003... -
fucko #678 :) -
Áhhááá!
Értem! -
Ez érdekes, én meg se érzem, ha letöltés közben átküldök egy-egy nagyobb file-t a havernak.... -
Elméletben ennek úgy is kéne lennie. Dehát a gyakorlat mást mutat: ha mind a ketten letöltünk egyszerre, akkor megoszlik az 50K. De ha valaki feltölt(ami csak max 13K), akkor a másik fél nete totálisan megdöglik. Mintha modem-re váltana, olyan lassú. Nem értem, minek van ez.