Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KIJÖTT :)))))
KELL KELL KELL. DJcom bízunk benned, te mindent gyorsan és kényelmesen elintézel :D
KELL KELL KELL. DJcom bízunk benned, te mindent gyorsan és kényelmesen elintézel :D
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Na ha mondtok 1 címet felnyomom,de fxp-s legyen!
hehe...bazz.Mire lejön lesz 3 óra...éjjel:((
Unreal_II_The_Awakening-FLT
mar csorog nekem is..
mar csorog nekem is..
hat nekem ugyvolt hogy megyek sorozni de most nem tudom mi tevo legyek ;(
asszem elmegyek sorozni , mire visszaerek kesz a letoltes es jo hangulatban belemelyedek a gamebe. :P
asszem elmegyek sorozni , mire visszaerek kesz a letoltes es jo hangulatban belemelyedek a gamebe. :P
asszem en se vazze, megorulok, nem hiszek a ket szep szememnek 

`Take a look to the sky just before you die`
ok akkor varok turelmessen
!! Mikor rakod mar ki mikor????? Mi???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! Mikor rakod mar ki mikor????? Mi???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkabb kihoztak ugyes emberkek :)
nem jott az meg ki
nem jott az meg ki
Viva dakota!
Én is én is!
Ma nem alszok!
Ma nem alszok!
honnan szeded??? 3 szervert refreshelek egyfolytaban de meg semmi..
Csak elcsórták a cuccadékot. Szennyes gecó, lehet hogy elõbb végignyomta mielõtt feldobta volna, már aki ellopta.
Van isten!
Na vegre. :)Már azt hittem hogy varnom kell meg egy hetet.
01/29/2003 Unreal II: The Awakening FairLight <2 CDs>2 CDs>
Nyihaaaaaaa Izzitsatok a netet!
Nyihaaaaaaa Izzitsatok a netet!
Belespriccelek a nadrágomba...
holnap remélhetõleg már elérhetõ lesz dcn! Ma még mindenki csak a sajátját húzná gondolom! :)
En nem nezem meg ezt az introt, nem lovom le a poen es az az erzest az install utan, amit atr akarok erezni, remelem nem kell csalodnom, csak jojjon mar...
Én se találtam ott. A fileplaneten fent van, de ott is csak a fizetõs szervereken.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Hol van ez pontosan? Érdekelne, de nem találom.:(
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Basszák meg a videójukat!Leszarom a gammát nyomják már ide!!!!
Bocs de most már kezdek ideges lenni.
Bocs de most már kezdek ideges lenni.
Addig is a www.hardwired.hu-ról le lehet zúzni egy közel 250MB-os fájlt, amiben az Unreal2 INTRO-ja van. Kicsit enyhíti a várakozást:)
Én leszedtem, de itt (233MMX) nagyon akad a lejátszás meg minden, hang sincs (kártya hiánya miatt), de azért nem rossz amit láttam belõle. Bár nem is egetverõ. No mind1.
Én leszedtem, de itt (233MMX) nagyon akad a lejátszás meg minden, hang sincs (kártya hiánya miatt), de azért nem rossz amit láttam belõle. Bár nem is egetverõ. No mind1.
hm
Jövõ szerda 5.-e
Még vagy 2 hétig akkor no game...
Jedit én nem vártam,azt se tudtam mi az...de olyannyira meglepett hogy jobban esett a game nekem mint ha vártam volna rá :)))
Valszeg február 5-6 elõtt nem lesz ISO-nk..:(
???
Várom mint a messiást .Talán a Jedit vártam utoljára ennyire......
Aranyon csücsül...hehhhhh....jahhhh.az igaz,de biztos lehetsz benne(Csípõs Freak)hogy jól vigyáznak rá!
Aranyon csücsül...hehhhhh....jahhhh.az igaz,de biztos lehetsz benne(Csípõs Freak)hogy jól vigyáznak rá!
Kezdem az hinni a hírek alapján,hogy EPIC-ék biztosak a dolgukban.....Már a Február 4.-ei Pre Ordert is kétségesnek tartom.....

Hát ha akkor amikor megjelenik bótba' is...hát akkor szomorú leszek :(
Hát...én enem tudom mikor lesz ebbõl ISO-nk...:(
Hát akkor a gyártók kezei között,nem sokat javít a helyzeten :P
A fejlesztõk kezei között:D
De hol a gamma?
Nekem mikor meghalt a DirectX az opengl gamák se mentek...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ISO?
ja, es meg valami, hiaba open gl -n keresztul muxik a doom 3, ha a video..... varjunk csak, valmi beugrott... Megtortenhet, hogy elfut direct x nelkul is, mer egyszer befosott az egesz direct 3d az op rendszeremen, a dx setup csak szabalytalan muveletet hajtott vegre, de egy open gl-es game tokeletesen futott..., de mas:
Ezt adjatok ossze: Anno volt nekem egy video kartyam, mtrox g 400,es vettem egy asus gef2 mx 400 at 2 eve, es uninstallaltam a regi karcsi driveret. Ezt kovetoen a teljes irq osztozas megvaltozott, minden felburult( de en ezt akkor nem vettem eszre). Raeresztettem egy detonatort az uj kartya behelyezese utan. Felment szepen, latszolag jo volt, majd reboot. Hat minden osszeborult, a video kartya valahol a chipseteknel jelent meg mint uj hardware( es abszolut nem mukodott) 16 szinben pompazott a desktop, es az egesz full safe modnak tunt. MOSt jon a lenyeg: Gondoltam egyet , es elinditottam az operation flashpointot... Hat itt a gond, elindult, 1024*768*32 bitben. Az Ultima IX szinten elindult direct 3dn keresztul, es fullosan muxodot. a tobbi progi csak szabalytalan muveletet hajtott vegre, de
Mondja el nekem valaki, hogy egy 16 szines desktopon, full video driver erzekeles nelkul hogy tud futni egy program( ami persze direct 3d hasznal) 32 bites szinmelysegben:) Lehet, hogy kozvetlen csak a hardware kellett neki( video) es a drivert egy reszet bepitettek a gamezba:)
Ezt adjatok ossze: Anno volt nekem egy video kartyam, mtrox g 400,es vettem egy asus gef2 mx 400 at 2 eve, es uninstallaltam a regi karcsi driveret. Ezt kovetoen a teljes irq osztozas megvaltozott, minden felburult( de en ezt akkor nem vettem eszre). Raeresztettem egy detonatort az uj kartya behelyezese utan. Felment szepen, latszolag jo volt, majd reboot. Hat minden osszeborult, a video kartya valahol a chipseteknel jelent meg mint uj hardware( es abszolut nem mukodott) 16 szinben pompazott a desktop, es az egesz full safe modnak tunt. MOSt jon a lenyeg: Gondoltam egyet , es elinditottam az operation flashpointot... Hat itt a gond, elindult, 1024*768*32 bitben. Az Ultima IX szinten elindult direct 3dn keresztul, es fullosan muxodot. a tobbi progi csak szabalytalan muveletet hajtott vegre, de
Mondja el nekem valaki, hogy egy 16 szines desktopon, full video driver erzekeles nelkul hogy tud futni egy program( ami persze direct 3d hasznal) 32 bites szinmelysegben:) Lehet, hogy kozvetlen csak a hardware kellett neki( video) es a drivert egy reszet bepitettek a gamezba:)