1820
Unreal 2 The Awakening
  • Gábor
    milyen letöltésvezértlőt használsz?
  • Gábor
    windows parancs: mentés másként!
  • Gábor
    nekem jön 50kval,csak a baj ott van,hogy hogyan fogom én ezt végigülni??
  • Gábor
    Djcom az oldaladról a flashget miért nem tölti vajh'? (az smsesről beszélek)
    Sajna nem tudok végig itt ülni,hogy mind a 102 fájlt mentsem másként! :( 5let?
  • Blasta
    Persze, igazad van! Ilyen sok file-nál felesleges szabályosan Linkelni....
  • Blasta
    Persze ezt kurva hosszu ideig tart megcsinálni ilyen sok file-nál.....
  • Blasta
    "Biztos 6 évvel fiatalabb voltal, azért ragadott jobban magával"

Majdnem PONT ezt akartam írni!!!! :-)))))
    Szerintem is ez a helyzet. Öregedünk, és nem érjük be akármivel....
  • Blasta
    :-))))))))))
    Csak annyi, hogy a "LINKELÉS" az nem kifejezeten erről szól! Csak élcelődtem, nehogy komolyan vedd, de ha linkelni akarsz, akkor azt így kell: (remélem nekem sikerül :-))))

u2a_cd2_051

• SoDI---
    Hát megnéztem, és egyrészt kellemesen csalódtam a gépigényében, hiszen az én masinámon alapbeállítással egész szépen el lehet játszani vele (Gf4 4200 64 Mb ~305/605, Tb1800+ ~ 1589 Mhz, 512 Mb DDR266), holott az előzetes hírek ennél sokkal keményebb vasról szóltak, mint optimális konfig.
    Na jó, nem azt mondom, hogy elájulok az FPS-hegyektől, de játszható, és nekem ez a lényeg.

A hangulatáról azonban nem tudok ugyanilyen jókat mondani. Nem tudom, mi miatt van, de engem annak idején sokkal jobban magával ragadott az első rész hangulata. És ezen még az se segített, hogy egy az egyben az első részből mentették ki ide azt a hangot, amit akkor hallunk, amikor valakit nyúznak (vagy mit csinálnak vele) az éppen orrunk előtt csukódó ajtó mögött. Az első részhez képest annyi a fejlődés, hogy itt látjuk is, ahogyan behúzzák a végzetébe az illetőt.

Tehát az eddigiek alapján nem vagyok elájulva tőle.

Majd este persze részletesebben is kivesézem a gamét, de most sajnos más dolgom akad addig :(
  • Blasta
    Ehhh :-))))))
    Úgy tünik te sem nagyon tudsz linkelni....
  • Zsoltee_a_bator
    jol mondod a lenyeget :) enis ilyesmit varok, sot tobbet:) de sajna meg mindig nem jott le a franya. sephi: szerintem meg a topic is azert gyengelkedik mert keves ember szedte le. Vagy mindenki jatszik :)
  • tbundy
    hogy érted, hogy nincs akkora felhajtás miatta?
    mekkora felhajtás legyen? :)
    talán azért, mert túl könnyen elérhetővé vált hamar..
  • Sephi
    Ahoz kepest hogy megjelent nincs is akkora felhajtas miatta.

Kivancsi leszek melyik lesz az a gama amiert mindeki izelni fog.
  • SoDI---
    Na végre feltelepítődött...
    Nézzük csak... :-)

VÉGRE! :-)
  • gyraph
    Na jó, talán az ellenfelek kidolgozása (eddig) nem annyira ütös szerintem, meg nekem egy kicsit gyorsak is, de lehet hogy csak késő van...
  • gyraph
    Két óra játék után azt mondhatom, hogy nem csalódtam. Tökéletes minden szempontból! Nem bírom abbahagyni. Túl jó lett! :)
  • gumininja
    Meg a vilag jatekos forumjai 99%ban ;]
  • FREAK
    Dashed frankón eltűnt, szal lehet hogy egész jó a game. Vagy szét kúrta a rendszerét, és most win-t telepít :D
  • SoDI---
    Ej, ha belegondolok, hogy ha már fél nyolckor kapcsoltam volna, nem egy órával rá, akkor már játszhatnék vele :(
  • FREAK
    nem tudom, emlékszel-e a Morrowind-re

egy nap alatt 1600+ hozzászólás, egy hónapig csúcs topik

azok voltak a szép idők :D
  • SoDI---
    Különben elég durva, hogy ha valami híres, régóta várt warez cucc el kezd terjengeni a neten, akkor egyből a róla szóló téma tör villámgyorsan az élre a SuperGamez-en :)
    És ott is marad, amíg akad, akinek nincs meg az "új stuff" :)
  • FREAK
    Komoly???????? Hű de LOL :D
  • FREAK
    akkor csak engem nem szeret :D
  • FREAK
    mindegy, nem is működik...
  • FREAK
    megtörtént, de nem találtam a szöveget.... köszi!
  • FREAK
    mi a jelszó?? nem találom
  • FREAK
    persze, csak a másik feltételt kihagytad, mégpedig a fizetésemelést, aminek be kell következni a játék megjelenésével együtt....... mondjuk ha kijön a Thief 3, akkor bankot is rabolok, ha nincs meg a pénz, de azt biztos megveszem :D
  • SoDI---
    2.2 Giga?!
    Áááááááááááá...
    És reggel 10-kor nyitnak csak a számtech boltok, nem fogom tudni lepucolni a vinyóm, mert nincs mire :( Nem lesz helyem felrakni :(
  • SoDI---
    Őszintén remélem azért, hogy van mindannyitokban annyi erkölcsi tartás, hogy amint legálisan is be lehet szerezni a hazai boltokban, nyomban törlitek az ISO-kat.
    Gondolom mi sem természetesebb ez mindannyitoknál
  • dashed_
    kell.. es 2.2gigat installal..
  • FREAK
    gondolom lazán mindkét CD kell neki
  • dashed_
    mondjuk az 1:09 nemtom mer kerek de mind1..
  • dashed_
    nekem meg kereken 1:09 Masodperc
    40 Mp
    29.....
    8
    Megyek install

• FREAK
    lol, én most kezdtem, asszem ma nem alszok :D
  • SoDI---
    Istenem, nekem még 5 óra majdnem, mire lejön mindkét CD :(
  • FREAK
    na jön ez 50-nel frankón
  • FREAK
    Kedden kapnám meg, most várjak addig? :D
  • Zsoltee_a_bator
    akkor ez ciganysag
  • Capone
    Csak nem le akarod tölteni ?? Nektek mar regen meg kene hogy legyen az 576 kb meg nem kapott ?? :)Jut eszembe az a lap mar megszünt . :( Egyebkent a gurusoktol halottam hogy mar tesztelik a C&C Generalist is .
  • gergou
    vazze, kenytelen az ember torolni, mint allat, hogy legyen hely az anyagnak:)