Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok pszfes van nálunk,aki csalódott abban az intézményben! Az ifo nem nehéz. Én vendéglátás és szállodán vagyok, és az a legnehezebb a három szakból (ker,ifo,vend). Nyugodtan átjöhetsz, így legalább nem leszel idegbeteg mire végzel!
Ki mondta azt a baromsagot, hogy 5 cds? aztan mi van azon az 5 cdn? 10 oranyi divix minosegu video???????
`Take a look to the sky just before you die`
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vazz... akkor lehet hogy nem kamu az 5CD???
Processor: Pentium® III or AMD Athlon 733MHz or higher (Pentium® or AMD 1.2GHz or greater recommended)
Memory: 256 MB RAM (384 MB or greater recommended)
Hard Disk Space: 3.0 GB Free
CD-ROM Drive: 8X Speed
Video: 32 MB NVIDIA® GeForce 2 MX® or better (64MB NVIDIA® GeForce 3®/ATi® Radeon™ 8500 or better recommended)
Riszpekk
Egyébként kösz az infokat, körbetelefonálok, hátha lesz vmi!
Meg kozben matek ivre is kell tanulni:)
SZerintem nézd meg a Határ úton lévõ EuroParkban lévõ Media Markt-ba! Én valahányszor ott voltam, szinte minden játékot megtaláltam, még 93-asat is!!!! A CD-Galaxisnál is több szoftverük van. Az egyik legjobb hely. Remélem ott ezt is megtalálod.
De majd meglátjuk, és kiderül mindenki számára, még akár én is csalódhatok.
Riszpekk
Vagy az Epic-nél valaki kiszivárogtatja az aranybaöntött játékot és ugyanez a formula érvényesül, csak ekkor már kint lenne az isonews-on. Tehát az elsõ variácó lesz a megoldás. Azaz még várni kell.
Játékról: Ettõl a programtól nem várok semmit sem. Egy valami izgat vele kapcsolatban: GRAFIKA.
A Splinter Cell nekem ezerszer jobban bejön, mint ez a színes szörny HENT. De egy próbát talán megfog érni.
Egyebkent ezen :http://www.computerandvideogames.com/front_index.php? az oldalon volt egy ket hete egy cikk, olyan ember irt az unreal 2 rol, aki mar tobb orat nyomult vele, es amire emlexem a szavaibol:
`Fergetege, megtalalhato benne a taktikus, az agyatlan, es a felelemmel teli lovoldozes!`
Szal ez jot jelent:)
"Egyebkent a HL eleje nagyon jo, oNnantol, hogy kiszalLtal a kocsibol, mert nekem peldÁul az nem tetszik..."
Pedig hozzátartozik, ettõl lesz filmes fílinged.
Riszpekk
Egyebkent a HL eleje nagyon jo, onantol, hogy kiszaltal a kocsibol, mert nekem peldul az nem tetszik...
Nem jelent meg, nezzetek korul a neten, es meglatjatok, ha megjelent.....
Wheel of time: anno sokáig nyomtam, de valami miatt abbahagytam, és már nem volt meg a mentésem, újra meg nem akartam kezdeni. Viszont állítom, hogy életem egyik leghangulatosabb és legfélelmetesebb játéka, tökéletes pályákkal és környezettel. Persze nem egy Thief 2, de közelít!!
U2: elõzetest is írtam róla, többek között az EDGE interjúja alapján, és eszerint szó nincs agyament lövöldözésrõl, bonyolult stratégia és gyorst taktikázás lesz a középpontban 13 küldetésen keresztül, lesznek team harcok, és egyedül mászkálós, parás részek. Leszedtem a trailert, és abban viszont kizárólag agyament lövöldözés van, szóval kezdek félni, de mostmár megvárom, mi lesz a vége, utána mondok véleményt.
Riszpekk

"half life sem volt eppen egy gyenge game, de pl az nem tetszett, hogy a shotgunbol a soldierekbe 3 is bele kellett ereszteni, kozben meg semmi serulesuk nem volt," .Szóval nem az maradt benned, hogy miként sikerült átadniuk azt az érzést, hogy "éppen most csöppentem bele valami igen nagy szarba". Szerintem pedig ez a fontos.
Egyébként ahogy a HL elkezdõdik, valami fantasztikus. Emlékszem remegõ kézzel inditottam el és néztem az intrót... Megyek egy valami kocsiba... ja,ja, ok de valami akciót! Így én. Õk meg: A hõmérséklet 22 fok ... aztán megérkeztem és kószálok az épületben és már kezdtem aggódni, hogy most mi van mioa szar van már soha nem lövöldözünk ? Aztán a robbanás a test chamberben! CSak néztem : mi a fas van !!
És mégegy: az U2-nél bemutatókon
azt lehet látni : missio 10. Research lab.
Hát nem egy új történetre vall.
De hangsúlyozom:
A Mohaa se lett rosz játék, csak nem azt kaptuk amit a videókban meg az elõrejelzésekben láttunk/olvastunk.
Attól még jó gém lett, de sokan nem játszottak vele, mert bár kurvaszép lett, mégsem érte el azt a szintet, hogy egy komolyabb gémert lekössön, mivel az egész agyon volt script-elve. Érted? Nehogy a Legend is beleessen ebbe a hibába, mert sok játékost fognak veszteni akkor...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A mai fogyasztói társadalomban már minden lehetséges, csakhogy a kiadók 1 dollárral több profitot termelhessenek...
Simán elkúrhatják a gémet, ha csak egy agyatlan shootert csinálnak belõle...
Meglássuk.
A HL a Quake2 továbbfejlesztett motorját használta!
Egyebkent nekem a sin jobban tetszett akarki akarmit mond, a half life sem volt eppen egy gyenge game, de pl az nem tetszett, hogy a shotgunbol a soldierekbe 3 is bele kellett ereszteni, kozben meg semmi serulesuk nem volt, es futkozta tovabb minden gond nelkul.....
Egyebkent maga a jatek vegigvezetese tokeletes, fel kene dolgozni a doom 3 enginevel, es totalis oromunk lenne:)
Az unreal2 pedig fergeteges lesz... Nezzetek meg a kiadott videot.. A zenek tokeletesen illenek a jelenetekhez, es a grafikus enginet ugye az Epic fejlesztette, a jatekot a Legend entratainment. Utobbiak nagy muve a Wheel of time, es ez egy olyan program, ami aztan tenyleg megerdemelte volna, hogy ev jateka legyen... Ezek utan lehet rossz jatek az unreal2? Lehet atlagos, a grafikan kivul semmi extra?
A valasz: Rohadt biztos hogy nem:)
Láttad a D3 kiszivárgott alfáját????
Mert ha nem, és csak képeket láttál, akkor szerintem szerezd meg valakitõl és utána itélkezz a D3 motorról...
Mellesleg kurvára nem csak a graf. számít, ezt pont a Halflife támasztja alá. Senki nem úgy emléxik a HL-ra, mint egy Fergetegesen gyönyörüre sikeredett program, hanem a világ eddigi legélvezetesebb single FPS-eként lett híres!
AMúgy nekem nem áll fel az U2-re! Anno az 1.re sem izgultam. Ha választanom kéne, akkor inkább Stalker vagy Doom. De azért miután ti megnéztétek, elolvasom a kommenteket és elképzelhetõ, hogy meglesem a picikét.
Tegnap a "felejtsd el a half life-ot" kijelentések hatására ismételtem feltelepítettem a hafllifot,blueshift,oppositingforce-t.
Hát... Lenne egy fogadásom...Az új unrealtól mindenki valami igen durvát vár. Szerintem a grafikai csillogáson túl esetleg egy jó játék kerülhet ki. Ugyanis 98 óta a grafika fejlõdött sokat (bár most is vannak olyan gagyik, hogy úhh) és szvsz a fejlesztõk azt mondták ok nesztek grafika. Ez ezzel aztán elb..nak minden idõt. Késõbb meg : Te jó ég, mi lesz a játék ?
Szóval én megnyugodtam, szép lesz azt kész.