Unreal 2 The Awakening

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
ööö, az mi???
és hogyan kell futni?
vagy alapból fut?😊)) vagy csak én nem érzékelem?😊

FREAK
úgy is gyerekes, buta kis ellenfelek, sivár terep (95%-ban), semmi motiváció....

Riszpekk

SoDI---
Futás van benne.
Csak lassú lépkedés nincs :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Dantor
azt nézd már meg, Dodge-olás van benne? (mint az ut2k3-ban)
SoDI---
Az FPS-t hogy lehet kiíratni?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Dantor
ilyet csak az mondd, aki még nem játszott vele multiban...

haversráchoz elmentünk egyszer 3an, és a jókis fasza plazmaTV-jükön olyat nyomtunk 4-en Teeee! 😊 meg volt ott jókis 5.1-es hangzás is (nem án ócsó 100k, ott hangucc legalább egy-másfél milla volt).

Na úgy nem ultrasux, elhiheted ;-)))
Randal
huhh, megnéztem a gammát, gyönyörû.
Fullosan "kicsit" szaggatott😊))
800*600*32 és minden maxon is, de már nem annyira.
Árnyékok közepes szinten mostmá, meg valszeg a detailsben is állítok és akko szaggatás nélkül megy majd remélhetõleg.
Sajna nekem szimpla FPS-nek tûnik😞((
Amúgy nincs benne futás?

FREAK
az gáz

HALO ultrasux

Riszpekk

SoDI---
Azért vicces, hogy még mindig fõként a leszedésérõl, ftp linkekrõl folyik nagyrészt a beszélgetés...

Hány napnak kell még eltelnie vajon ahhoz, hogy már csak magáról a játékmenetrõl beszélgessünk?

SoDI---
Ha valaki van olyan hülye, hogy megosztja a netjét a szomszéddal csak azért, hogy spóroljon néhány ezrest havonta, az megérdemli, ha szív...
Aki hülye, haljon meg...

Különbem engem már érdekelne néhány savegame link is :-))

I.C.ram
Fent van! 4s/file 😄
Davidus
Erre ne vegyél mérget😊

V9ykn8_TZL0

Dantor
kezdve azzal, hogy halo nincs még PC-re, u2 meg nem is lesz xboxra ;-)
I.C.ram
Ok már megy is át! Az egyik ismerõsöm is leszedheti onnan? (Rincewind)
en nem szartam be tole (1 palya vege)

eleg eros HALO beutese van (ami vegulis nem baj) de ez azert megiscsak 1 korszakalkoto game 2. resze es nem HALO klon

FREAK
"amúgy megjelenés elõtt 1 héttel hogyan jöhet ki egy crack-elt verzsön"

Ok, én segítek neked, úgy látom, nem vagy otthon a témában. A játék megjelenési a dátuma a HIVATALOS, bolti megjelenés, ehhez semmi köze az ISO megjelenésének. Ennek a legdurvább példája az OpFlash, ami ISO-ban már asszem május környékén kint volt, a boltokba meg augusztusban érkezett. Minden azon múlik, milyen hamar lopják ki a játékot a fejlesztõk és a kiadók kezei közül. Az isonews-on megjelent játékok 99%-a csak hetekkel késõbb jelenik meg a boltokban.

A sectoros kérdésre meg nem tudom a választ 😄

Riszpekk

Davidus
Nincs kedvem ujrakezdeni a kettes CD-t😊 Sectorrol 10 ora alatt jönne le ennek meg már fele megvan😊

V9ykn8_TZL0

Utánanézek...1 óra kb😊)
Sectoron egyébként fenn az összes😊)
FREAK
általában nem aznap szokták befejezni a programot, amikor elkezdik a boltokba szállítani, hanem egy hónappal korábban, szóval hülye kérdés 😄

Riszpekk

Davidus
Djcom a kettes cd-böl jópár file hiányzik. Valamit tudnál tenni?😊 thx

V9ykn8_TZL0

Pilu OBI
Icram.

Mailt köldtem az itt regisztrált email címre.
Elõre is köszönöm.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Falabu
mert hülye kérdés😄

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Nincs valasz.
Davidus
Van valakinek tippje hogy lehet beállitani getright alatt az autodownloadot normálisan? Nekem ha rányomok egyszerre elkezdi szedni. Ez nem lenne baj csak nem azt szed amit kéne hanem valami html izét.

V9ykn8_TZL0

ayden
Szal mi van ezzel a Miller Müllerrrel?
valaki már mesélje el nekem is😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

I.C.ram
Ha csinálsz szervert feltöltöm.
ayden
na ki az a Miller? a doki vagy ki?
Monnyátok má meg?😊

Pilu OBI
Valaki tud 1 letöltõhelyet???
Villámgyorsan lerántom..

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Nekem sem sikerült megmenteni, pedig 100 féle módon próbáltam. Biztos lehet valahogy, mert küldetés...

ayden
Szerintem menni menni fog, de igazából fogalmam sincs hogy mennyire is mert akiknél láttam eddig a gamet azoknak mind jobb gépe van mint nekem és nem nagyon tudom hogy menne gyengébb gépeken, de szerintem érdemes leszednek ha úgy értetted😊

Davidus
A tippem 800x600x16 medium detail😊

V9ykn8_TZL0

ayden
Jaa, értem... vagy ... mégsem?...

I.C.ram
Elsõ pálya vége.
FREAK
az a miller, akinek ilyen gépe van 😄

Riszpekk

ayden
Milyen Miller?😊 Hol van az a csákó?

I.C.ram
Nektek sikerült Millert megmenti? Nekem mindig Failed.

Szerintem a játék nem rossz, bár én inkább az "örökélettel végigviszem, a grafika miatt" Engem ez a hangulat annyira nem fogott meg, tök Alien vs Predator, vagy Half-Life feeling. Kár hogy nincs benne multiplayer, coop opcióval, mint az AVS1-ben, az a tömeghent nagyon fasza volt. 😊
ayden
Az lenne a szomorú ha nem menne jól

I.C.ram
Nekem is tök jól megy!

AMD XP 2400+ GF4 Ti 4200 512 mb ram

1280*1024*32 minden a maxon, és olyan 40-50 fps, de valahol több.
ayden
Na ha valakinek lenne a havas pályával tapasztalata, fõleg ha nvidia karival akkor az érdekelne😊

GF3 bocs....
Fut frankon minden fullon bar meg nem voltam a havas palyan.

AMD xp 1800+ 512ddr gf3 ti 200
Na leteszteltem így elsõre a következõ a benyomás:
A gamma nagyon ütõs(a gépigénye is)
RAM hegyek kellenek neki😊)
Nemm néztem de legalább 5-600 megát használ!
Configom:Cerka1,3Giga,384 M SD Ram,GF2Ti200
1024x768 on 32 biten mindent a maxra(ultra high)állítva is simán megy 30-35 FPS-el!Szóval nem vészes de a Ramot zabálja!
A gamma kircsi az elején a videok nagyon szépek de egy idõ után kicsit uncsi már.....
Szóval UT2003-at simán üti,de a Doom 3 alfája mellett erõsen szégyenben marad.
Nagyon jó kis FPS,jó az irányítás,jók a hangok,a zene,szóval kb egál az UT2003-al!
Davidus
A zenérõl mi a véleménye annak aki már hallotta?😊

V9ykn8_TZL0

Noninnyó
Hmm. Winampon épp most hallgatom a Sun Project - The Awakening címû számát. Milyen érdekes a címe, nemde?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

GregSB
Tuti nincs benne multi.

Egyébként írjatok véleményeket, én sajna csak szombaton vagy vasárnap tudom majd kipróbálni.

Davidus
Asszem fel kell piszkálnom a videokártyát😊 gef3ti200-hoz mit ajánlotok? core/mem

V9ykn8_TZL0

Davidus
Kell a kettes cd is az installhoz?😊

V9ykn8_TZL0

Randal
Ezé kell privát ftp--márminthogy legyen honnan leszedni.
nekem is lejön nemsokára. igaz, szentem nem fog elindulni se😊))

Konfig:
cel800---1000re felhúzva
asus gf2mx400 64mb
384mb sdram
sb 128 pci hangk.

szal majd mondok véleményt meg mindent, meg esetleges fps-t😊))

Davidus
EAX szerintem alapból kikapcs lesz. UT2003-ban is vitte az fps-t elég szépen elfele.

V9ykn8_TZL0

A review egyszer hivatkozik a HLra, és errõl jutott eszembe: mi van a HL2 projectel?