Unreal 2 The Awakening
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak lassú lépkedés nincs :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
haversráchoz elmentünk egyszer 3an, és a jókis fasza plazmaTV-jükön olyat nyomtunk 4-en Teeee! 😊 meg volt ott jókis 5.1-es hangzás is (nem án ócsó 100k, ott hangucc legalább egy-másfél milla volt).
Na úgy nem ultrasux, elhiheted ;-)))
Fullosan "kicsit" szaggatott😊))
800*600*32 és minden maxon is, de már nem annyira.
Árnyékok közepes szinten mostmá, meg valszeg a detailsben is állítok és akko szaggatás nélkül megy majd remélhetõleg.
Sajna nekem szimpla FPS-nek tûnik😞((
Amúgy nincs benne futás?
Hány napnak kell még eltelnie vajon ahhoz, hogy már csak magáról a játékmenetrõl beszélgessünk?
Aki hülye, haljon meg...
Különbem engem már érdekelne néhány savegame link is :-))
eleg eros HALO beutese van (ami vegulis nem baj) de ez azert megiscsak 1 korszakalkoto game 2. resze es nem HALO klon
Ok, én segítek neked, úgy látom, nem vagy otthon a témában. A játék megjelenési a dátuma a HIVATALOS, bolti megjelenés, ehhez semmi köze az ISO megjelenésének. Ennek a legdurvább példája az OpFlash, ami ISO-ban már asszem május környékén kint volt, a boltokba meg augusztusban érkezett. Minden azon múlik, milyen hamar lopják ki a játékot a fejlesztõk és a kiadók kezei közül. Az isonews-on megjelent játékok 99%-a csak hetekkel késõbb jelenik meg a boltokban.
A sectoros kérdésre meg nem tudom a választ 😄
Riszpekk
V9ykn8_TZL0
Sectoron egyébként fenn az összes😊)
Riszpekk
Mailt köldtem az itt regisztrált email címre.
Elõre is köszönöm.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
V9ykn8_TZL0
valaki már mesélje el nekem is😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Monnyátok má meg?😊
Villámgyorsan lerántom..
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Szerintem a játék nem rossz, bár én inkább az "örökélettel végigviszem, a grafika miatt" Engem ez a hangulat annyira nem fogott meg, tök Alien vs Predator, vagy Half-Life feeling. Kár hogy nincs benne multiplayer, coop opcióval, mint az AVS1-ben, az a tömeghent nagyon fasza volt. 😊

AMD XP 2400+ GF4 Ti 4200 512 mb ram
1280*1024*32 minden a maxon, és olyan 40-50 fps, de valahol több.
AMD xp 1800+ 512ddr gf3 ti 200
A gamma nagyon ütõs(a gépigénye is)
RAM hegyek kellenek neki😊)
Nemm néztem de legalább 5-600 megát használ!
Configom:Cerka1,3Giga,384 M SD Ram,GF2Ti200
1024x768 on 32 biten mindent a maxra(ultra high)állítva is simán megy 30-35 FPS-el!Szóval nem vészes de a Ramot zabálja!
A gamma kircsi az elején a videok nagyon szépek de egy idõ után kicsit uncsi már.....
Szóval UT2003-at simán üti,de a Doom 3 alfája mellett erõsen szégyenben marad.
Nagyon jó kis FPS,jó az irányítás,jók a hangok,a zene,szóval kb egál az UT2003-al!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Egyébként írjatok véleményeket, én sajna csak szombaton vagy vasárnap tudom majd kipróbálni.
nekem is lejön nemsokára. igaz, szentem nem fog elindulni se😊))
Konfig:
cel800---1000re felhúzva
asus gf2mx400 64mb
384mb sdram
sb 128 pci hangk.
szal majd mondok véleményt meg mindent, meg esetleges fps-t😊))