1820
Unreal 2 The Awakening
  • TheZsenyka
    Kemotox
  • bfg900
    Komolyan nem értelek titeket:)
    Elmondom hogy én hogyan látom az Unreal 2-t úgy ahogy van. Egyrészt a motor. Nemtom ki írta azt a meglehetősen rossz poén hogy elcserélték az U1 motorjára, de aki egy picit is ért ezekhez a dolgokhoz, szerintem nem mondja hogy szar a motor. Lightech tényleg nagyon jó, de nekem pl a nolf2 is szaggatott a gépemen, majdnem annyira mint most az Unreal2. tb1200, radeon7500 és 256 mega sdram nálam még xp alatt is elég ahhoz, hogy 1024-ben medium detaillal élvezhetően fusson a játék.
    A játékmenet: tényleg teljesen más lett, de azzal nem tudok egyetérteni hogy semmi unreal1 feeling nincs benne (vagy csak én képzelődök és tényleg nincs :) Más lett, de szerintem így is király.
    Fegyverek: hát itt tényleg meg tudom érteni, ha valakinek nem tetszenek kinézetre ezek a küttyük :), én mindenesetre megvagoyk velük.
    Zene: Nemtom, lehet hogy mind mestermű, erre én egy erős közepest adnék, ámbár néhol egész király.
    Bugok: elképzelhető hogy eszméletlenül szerencsés vagyok, de még 1 buggal nem találkoztam :)
    Töltési idő: nálam teljesen rendben van (xp-vel!!)
    Hangulat: szerintem tiszta para a játék, bár megértem ha ti másképp látjátok, én azért jókat szoktam izgulni benne :) De azt azért tudomásul kellene venni, hogy mik voltak a körülmények az Unreal1 előtt és most a 2 előtt. Tudjátok a Traubisoda-nák is teljesen más volt az íze anno az átkosban! (vagy mégse? :)
  • Blasta
    Lövöd azt eccercsak PUKKK
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

(amúgy nemtom)
  • Lazarus
    Hogy kell kinyúvasztani az utolsó zöld főpókot?
  • Noninnyó
    Nah végre, kipróbáltam én is a cuccot. Most tartok a Hell küldetésnél. Nekem bejön a játék, más mint az Unreal 1, dehát ez van, azért ez sem unalmas. Hangok, zene, fasza.
    Vas:
    Intel Celeron Northwood [email protected] GHz
    256 DDR PC2100
    Abit Siluro GeForce 2 MX400 64 MB
    ezekkel 800*600*16-ban már élvezhető a játék.
    Azért egy ütős VGA, és egy rakat RAM igencsak javallott.
  • tbundy
    biztosra mész a letöltésnél?
  • Road Lee
    nemsok biztos van az életben :(
    de a remény hal + utoljára :o)
  • tbundy
    biztosra mész a letöltésnél?
  • Zsoltee_a_bator
    ha nem szereted a nyilt terepen valo harcot minek a tavcso? :)
    sniper nincs tavcsovelni?

veletlen 2x szedtem le az elso cd-t basszus :)
    most meg 10 ora mire ledoccen a 2. cd
  • Road Lee
    qrva élet!!
    még 2 óra!!!!
    sosem gyönle! :((
  • TheZsenyka
    Nagy arccal feltoltam a shadow csúszkákat full atomra(1280x1024): sajnos észrevehető volt az akadás így lejjebb kellett adnom.

Azt kell hogy mondjam, hogy a gamma nagyon bejön, ütős és atomjó: nagyon tetszenek a pályák és a technikai cumók (fegyverek, űrhajók etc.).

Kicsit sötét a gamma. Sehogy nem tudom igazán jól belőni a fényerőt. Vagy túl világos vagy túl sötét.

Remélem a csapatjáték nem lesz jellemző az Unreal2-ben, mert azt nem szeretem (Marine-okkal való közös hentelés.)

Most fejeztem be az őserdei küldetést és remélem nem lesz több, mert nem bírja az arcom a nyílt terepen való harcot. Uncsi. Erről jut eszembe, egy távcsövet meg éjjellátót azért adhattak volna a hypergigaszuper katonámnak meg az exoskeletonjának.
  • Blasta
    Sajna azzal csak kb. 15 percet nyomtam! De nekem egy kutya mindkettő! :-)
  • Capone
    Na jo ez sem dolgoztatja meg az agyamat.De ha jatszottal a Haloval akkor tudod mirol beszelek.
  • Blasta
    Mér? Az U2-ben annyit kell gondolkozni? (nem tudom, még csak 1 órát játszottam vele, de az agyamat nem nagyon kellett használlnom)

Én amúgy nem nyavajgok, nem számítottam ennél többre, ezt a Freak is megmondhassa! Azt kaptam amire számítottam. Legalábis EDDIG!
  • Capone
    Szerintem meg jo a game.Talan tul nagyok voltak az elvarasok es azert nyavajogtok.Hozza teszem hogy en is tobbet vartam de ha az atlagot nezem vagy a haver szerint isteni Halot akkor ezekhez kepest sokkal jobb.
    Momentan nekem a Halo nagyon nem is jött be mert tiszta megyek es hent nagyon nem kell gondolkozni .Meg a bugyuta szörnyek amik benne vanna ahoz kepest az UT 2 ujra irta a tortenelmet :).Na jo egyedul a kocsikazas ami feeling a haloba.
  • Árnyvadász
    Igazad van. Úgy akartam írni, hogy az egyik legjobb FPS. Thx
  • CSOCSO
    meglestem..állat állat..kell venni uj gépet
  • Davidus
    Deus Ex a király ha már itt tartunk.
  • tbundy
  • Blasta
    Ehe-ehe....
  • Árnyvadász
    Ebben én is egyetértek. A Thief első része messzemenőkig a legjobb FPS ami megjelent a piacon. Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy a Splinter Cell átveszi a trónját, noha az nem teljesen FPS, de lopakodós mivoltához kétség sem fér. Egyenlőre ez az egyetlen játék, melynek demója alapján én akár az év programja címet is kiadnám rá. Grafikailag is jobb bármelyik mostanság megjelenő játéknál és ezt egyedi megoldásokkal fűszerezi.

Unreal2-ről meg annyit, hogy az erősen közepes FPS jelző, amit itt többen megszavaztak rá, teljesen fedi a valóságot. Nem is vártam személyében igazi messiást, csak egy grafikailag feltúrbózott lövöldözősdit. De nem is baj ez. Lesz DOOM III és az legalább valóban olyan lesz, amilyent az ember fia el is vár. Március pedig, már nincsen olyan messze. Legalábbis az előzetes hírek alapján március 31-re datálják a játék megjelenését, ami biztosan csúszni fog egy picit, de az is lehet, hogy nem. És aki a GeForce FX-re pályázik, annak elmondom, hogy Carmack nyilatkozata szerint attól, hogy egy FX van a gépben nem lesz sokkal jobb a helyzet az R300-al szemben. Természetesen itt a high beállításokra kell gondolni. Egy GF3-as már kihasználja a program alapvető újdonságait, maximum a felbontás nagyságánál és a frame/sec értéknél kell kompromisszumokat kötni. Ez 800*600 és ha minden jól megy 30 fps jelent egy GF3-on, minden effekt bekapcsolása után. A processzor meg AMD XP, P4 és legalább 2GHz teljesítmény körüli legyen, a RAM pedig az 512MB-os ajánlott határnál van megszabva. Ha több csak jobb. Kevesebb lesz a lapozófájlok mérete, elkerülve az örökös swap hatását.

Ha valaki memóriára hajaz mostanság:

Bluefish-nél már 12.000 Ft körül van a végára egy 256MB-os DDR-es márkás modulnak. Ez igen kedvezőnek mondható. Általánosságban elmondható, hogy nyár elején, késő tavasszal a memória árak mindig mélyponton vannak. Az elmúlt 4 évre ez a tapasztalatom. De akkor már érdemes 512MB RAM-ba beruházni. Addig pedig, ha kell itt a 256-os modul. Nem telik bele pár hétbe és lesz az 10.000 Ft körüli áron is.
  • mikezs
    Na vegre kiirtottam!
  • mikezs
    Mi a Fene ez az idiota ozibu vagy czibu kep a nevem helyen?
    En nem allitottam be semmit.
  • mikezs
    Koszi,
    En is driver hibara tippelek, most szedtem le az ujat majd kiproszalom.
  • Jinchuu
    Na végre lent van, mostmár én is kipróbálhatom. :))
  • Davidus
    Az ellenfelek kibaszott szarul néznek ki. De ha ez nem lenne elég még bénán is mozognak. UT2k3 ban fényévekkel jobb a mozgás + a modellek.
  • Blasta
    Hát ja! Az engine szerintem semmivel sem szebb mint a Lithtek Jupiterje, de az fele ilyen vas-igényes...
  • tbundy
  • tbundy
  • gergou
    Egyet ertek Freakel, a Thief 1 egy gyonyoru game. Ami az unreal 2 ot illeti, mar latom tobb a csalodott ember. Azt en sem emlitettem, hogy iszonyat bugzik a game, es rendszer memory irdatlan sok kell neki, es a toltesi idok oriasiak... Szoval ha csak az enginet nezzuk, akkor is rengeteg a negativum. Egyebkent meg egy jo game, inkabb olyan erzese van az embernek, mintha konzol portal jatszana... Ez van, manapsag nem lesznek olyan pc only gamek, mint anno az unreal 1, meg a thief sorozat...stb...
  • Uberlama
    Vki nem tudná elküldeni nekem a crackelt exe-t mert a cdről nem akarja beolvasni azt az egy filet az olvasó. Ha vki tudja küldje már el pls. vagy ha tud egy olyan helyet ahonnan le tudom szedni akkor irja már ide. köszike előre is.
  • TheZsenyka
    Ezt használd:

http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
  • mikezs
    Sziasztok!
    Van egy kis problemam az Unreal2-vel
    Barmilyen beallitast hasznalok(felbontas, detail)
    az embereken a texturak szet vannak csuszva, talakozott valaki hasonlo problemaval?
    (XP Geforce4ti4200 Detonator 40.72)

Mike
  • Deajka
    Na, persze erőltetni nem fogom, de a későbbiekben biztos tartogat annyit, hogy végiglökjem.

Egyébként a gyengébbek kedvéért szerintem jó game.

• Blasta
    Én nembiztos! Adok még neki egy-két órát aztán ha leköt nyomom....
  • Blasta
    Sír a f@szom!
    Csak leírom a véleményem!
    Miért, nem tetszik?
  • Deajka
    A hibák ellenére biztos végigjátszom.
  • Blasta
    Uhh....
    Na ettől szoktam szineset ásítani!
    Köcsög szkriptelések, BROÁF!
  • Deajka
    Yes, Sir!
    Én is így gondoltam!
  • Deajka
    Nekem volt egy érdekes esetem egy skaarj harcossal. Nos, amikor már majdnem elértem millert ,azon a pályán a bejáratot úgy közelítettem meg ,hogy teljesen balra húzodva haladtam végig a bejáratig. Sunnyogok piszkosúl aztán a egyik helyen látom,ám hogy ott fekszik vmi. Na, mondom, mi ez? Egy Skaarj. Mit csinál ez itt? kérdés után párat belelöttem de nem történt semmi. Aztán arrébb mentem kicsival és rögtön támadt.
    Jó tanács: tessék szépen a fejlesztő bácsik által kijelölt úton haladni, különben nem éri.