Ebay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem fogad el paypalt.
2. DHL-lel akarja küldeni minimum 9 euróért, na most a DHL köztudottan qqq drága.
3. "Ezt az utánvétet ugy gondoltam ,hogy aki elválalná nekem az kifizetné a cuccot nekem meg utánvéttel elküldené"
Magyarul hitelezzen is neked áru ára + DHL + magyar posta utánvét??? Hülye vagy? 😄
4. "az én cimemre küldetné az eladoval az árát meg átutalnám neki." Szerintem ha utánvétes a cucc, akkor ezesetben a szállítási cím kell legyen a számlázási cím is. Hiszen hogy néz az már ki, hogy kihozzák neked a cuccot és máshoz mennek lóvét kérni. Szerinted ebbe ki menne bele? Ebbe semmiféleképpen nem mennék bele, de ha mégis, akkor csak úgy, hogy vigyék ki a cuccot hozzád és számlázzák is ki ott helyben.
Paypalhoz meg nem kell feltétlenül dombornyomott kártya. Elég hozzá egy sima netkártya/webkártya is. (OTP, CIB, MKB vagy IE😎
Tapasztalataim szerint az otp junior visa electronja csak magyar OTP/IEB által fenntartott virtuális POS-eknél(értsd: weboldalon) mûxik. Pl. olcsosms vagy bookline meg asszem tán groby. Így hirtelen ezt a 3 magyar példát tudnám említeni. Nem magyar oldalakon a juniort el lehet felejteni. 😊
PayPal-n szeretném magamat regelni, de Istenért se tudom! Azt szeretném kérdezni, hogy OTP Junior kártyával lehet egyáltalán? Vagy azt akármit is csinálok, nem fogadja el? Elvileg Visa Elektron a kártya. De nem tudom regelni magamat vele. Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Az a baj hogy ez egy házilag felprogramozott chip ami a joystikomba kellene hogy XP alatt is müködjön.
Ezt az utánvétet ugy gondoltam ,hogy aki elválalná nekem az kifizetné a cuccot nekem meg utánvéttel elküldené vagy az én cimemre küldetné az eladoval az árát meg átutalnám neki.
Állapota: használt
Elõször is nem lehet paypallal fizetni, az átutalás meg drága. Az utánvétnél meg nem tudom milyen valutát várnak, de hogy ez a fizetési módszer még jobban drágítja a dolgot az is tuti. Meg mint láthatod amúgy is licitálni kell rá, tehát az se 100-as, hogy a tiéd lesz. 😊
Épeszû külföldi abszolút nem preferálja az utánvétet semmilyen formában. (ugye nigériai csalások) Legalább is tapasztalataim szerint általában elõre kell fizetni (paypallal vagy money orderrel) és aztán várni a cuccot.
Egész õszintén megmondom: Szerintem neked ezt a kutya nem fogja elvállalni így. 😊 Persze reménykedni lehet. 😄
Vagy esetleg lenne valaki olyan aki segitene a licit lebonyolitásában Mivel nekem nincs paypalom vagy ha lehet akkor ugy hogy az én cimemre postázná utánvéttel?Ha lenne valaki akkor keressen meg privibe.
Aukcio
Átolvastam a fórumot, de az a gondom, hogy még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan kell rendelni az eBay-ról! Nincsen valahol egy FAQ, leírás (magyarul)??? Mert nagyon nem értek még ehhez... Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Xbox Live gamertag: kilencnad
A problémám a következõ: szeretnék eladni az eBay-en de fotót nem tudok hozzáadni a hirdetésemhez, illetve azt sem tudom beállítani, hogy ne csak amerikába tudjak eladni. Ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék érte.
Üdv dolgozó.
...vágod?
😄
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
...vágod?
és mi a maximum amit kaphatok???,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...vágod?
Born to win
...vágod?
normélis az, ha a 14-én útnak indított IBAN/SWIFT-BIC rendszerû átutalásom még máig nem éretett célba? Mert a németországi eladó, akinek fizettem, még nem jelentkezett, pedig már 15-én meg kellett kapnia a pénzt! ja, és én sügér az OTP-nél vagyok...
...vágod?
Itt az áru: katt
Tehát mennyit kell fizetni, hogy ideküldjék, és a saját címemre jön?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyenlõre ott megakadtam h 14 vagyok nem 18<#vomit>#vomit> (bankártyám azé van >.< )
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
nem tudok regelni, mert nem küldi el az emailt! pedig két emailcímet is próbáltam!
mit lehet ilyenkor tenni?
Kezdõ vagyok ebay ügyben,segítségeteket kérném:
Licitáltam egy erõsítõre,
311 $-ral vezetek, 2 nap van hátra, és lehet nem fognak megelõzni.
Az eladó 98,7%-os,már több mint 1000 dolgot adott el,
és azt írta a postaköltség Mo-ra 198$(ezt másik fórumon gyanúsan kevesellték!)
Ez így 509$,ehhez jön a vám (Amerikából jön a cucc,23-25 kg)
állítólag 3%, és a magyar ÁFA,20% -> (509 x 1,03) x 1,2 = 630 $ azaz
kb 137ezer Ft.
Kérdésem hogy tényleg jól számoltam-e vajon,mennyire megbízható-e ez így, és milyen módon tudnék fizetni,hogyan kell azt lebonyolítani??
Ha nem, akkor bírósági eljárást indítanak, és a költségét nekem kell fizetni, meg hitel felvevési képességem (valami ilyesmi) romlik stb. stb. Mit tegyek? Figyelmen kívül hagyhatom sztetek, valóban lehet bajom az eljárásból, attól hogy más országban vagyok? Vagy inkább fizessek, mert ez komoly probléma lehet??
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century