Ebay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emlékszem, csak a várost szoktam beírni, ha nemtudom, akkor az eladó címében lévõ várost írom. Pontos címet nemis emlékszem, hogy írtam-e valaha a bank címéhez, de amúgy nemkéne, hogy gond legyen, mert a számlaszám eléggé egyértelmûvé teszi, hogy kinek megy a pénz.
Az eladott termékeidnél van a legördulõ menüben a send invoice opció, de ha megnézed az eladott terméked oldalát, akkor ott is ott van a send invoice, a fénykép fölött. Ha arra ráböksz, akkor jön be egy hasonló oldal, amit a képen is látsz.
Az utalás amúgy nem vészes itthonról sem, pl a K&H-nál netbankon kb 2 euró, az a lényeg, hogy az eladó bankköltségeit ne te vállald, és akkor nem sokezret kérnek el fixen egy utalásért. Bár ez bankonként változó szerintem, kérdezz rá, hogy mennyi lenne iban-ra utalni, ha nem vállalod az eladó költségeit. Amúgy nem lesznek neki, legalábbis nekem még egyik eladó sem szólt.
én az ebay.de-re regisztráltam. Mivel ott nem szeretik a Paypal-t, csak az utalás jöhet szóba fizetésként az viszont itthonról drága, ezért egy német ismerõsöm utalná a pénzt. Amikor kértem a számlaszámot, azt a választ kaptam, hogy megtalálom vhol, az ebay oldalán. Igen, a "most fizet" opciót látom,de nem merek rámenni, mert akkor leveszi az én számlámról a pénzt.
hol találom a felhasználó banki adatait?
elõre is köszönöm
Az 5-17 font csak 2 Kg alatti kiscsomagra lesz elég amúgy, fölötte már 30 font fölött van a postaköltség.
Az usából 1 hét max légipostával lehetséges, angliából én a légipostás leveleimet 3-4 nap alatt kapom meg átlag, de persze volt már több is meg volt, hogy 2 nap alatt itt volt.
Sales tax nálunk nincs, csak ilyen képet találtam.
Köszi.
Akkor ezt nem kell a jelenleg is futó termékeknél edit listing-nél most beállítanom hogy legyen ilyen? Automatice lesz ha elkelt a termék?
A smooth sea never made a skillfull sailor
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
De nagyon nem ajánlom ezt a dolgot ha nem tudsz angolul...
Lenne pár kérdésem Ebay-jel és PayPal-lal kapcsolatban. Ez lenne az elsõ ilyen alkalom, eladni szeretnék. Angol/német nyelvtudásom nem éppen kielégítõ, ennek betudhatóan sok dolgot nem értek. Például hogy hogyan tudom összekötni a PayPalos és az ebay-s accountomat, vagy hogyan mûködik ez a kifizetõsdi. Regiztem Paypal accot is, de alkalmas bankkártyám még nincs, csak Maestro. Ha jól tudom attól még gyûlhet az eladásokból befolyt pénz a paypalon, és ha késõbb lesz alkalmas kártyám akkor majd akkor ráutalom, de javítsatok ki ha tévedek.
Minden segítséget hálásan fogadok.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Ha pl. buy it now ra teszem és nem írok postaköltség árat akkor honnan tudja a vevõ mennyit kéne utalni a szállításra?
si megtalaltam:D..
Valaki magyarazzon
mar picit az "Ebay"-
rol plsss...
Romaniaba le hoznak
dolgakat,amugy h lehet
egyaltalan rendelni....?
elore is kossz
HIP-HOP ARAD
Ha 30 a kezdõ ár és valaki licitál akkor a buy it now eltûnik, a bid historyban látszani fog, hogy 1 ember megadná a 30 dollárt és a legkisebb ajánlható ár a 31 dollár lesz.
Utolsó kérdésedre az a válasz, hogy attól függ, hogy hány licitáló jön. Ha csak egyetlen egy, aki 65-öt tesz rá, akkor 30 dollárral õ a nyertes. Ha több is, akkor a többiek max. licitjétõl válik a dolog függõvé.
Amúgy ha megadom a minimálárat meg a buy it now árat és ha a kettõ közé jön egy bid akkor nem viszi el? csak ha eléri a buy it now-ot? (gondolom buy it now olyasmi mint a villámár)
pl. starting prize 30$ és buy it now 120$ de reverse prize ot nem adok meg!! Akkor pl. egy 65$ os bid nyer vagy nem ha lejár az idõ??
http://pages.ebay.com/help/pay/require-immediate-payment.html
Nem tudja valaki miért van az, hogy Decide how you'd like to be paid opciónál hiába pipálom be a Require immediate payment when buyer uses Buy It Now opciót nem fogadja el, annak ellenére hogy upgradeltem már a paypalom Premier-re. Ha belépek a pypalomra akkor le tudom csekkolni és tényleg Premier lett. De ebayen akkor se tudom bepipálni az azonnali fizetést.
Miért??
EU-n belül mûszaki cikkekre,egyébre ugye nincs vám?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Xbox Live gamertag: kilencnad
Akkor csak a britten lehet??
Mert nem csináltam Seller accountot. Nem tudok. :( Lásd az elõzõ hozzászólásomat.
http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html
Mert nekem nem sikerült a seller accountot létrehozni ugyanis az ID Verifyingnál nem fogadja el a lakcímet...
Tudok angolul meg vettem már párszor ebayen vaterán meg egyebeken adtam is el. De egyszerûen itt nem találom. Csak a starting prize ot tudom beállítani. De fix ár remélem nem fizetõs ebayen...
Na mind1. A lényeg hogy nem találom...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem tudok regisztrálni Paypal-os accountot, mert nem megfelelõ telefonszámot adok meg. Mit kell oda beírni, hogy továbbléphessek?
The Matrix has you...