601
Hogy lehet vasarolni kerdesek stb...
-
#521 Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet egy terméket egyszerre több országban hirdetni?
Eredetileg az angol ebay oldalon szoktam hirdetni, és szeretném megoldani, hogy az ott feltett hirdetésem az ebay.com-on is látszódjon, azzal egy időben.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
#520 A kövtési szám a postázás módjától függ ami pedig az eladón múlik. Szóval az eladót kell kérdezni, hogy tud-e úgy postázni. -
#519 sziasztok
követési szám jár a teljesen alap szállításhoz, vagy ezt külön kell fizetni? ha jár mindenhez, akkor hol lehet megtudni, ha pedig nem, akkor hogyan lehet kérni? :) -
#518 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy folyamatban lévő aukciómban meg tudom e változtatni a postázási beállításomat?
pl.: Lenne vevőm Olaszországból, de nem tud licitálni, mert oda elvileg nem postázok.
Köszi! -
#517 Akkor várok még az "aggódással" pár hetecskét :) Köszönöm a válaszod -
#516 Akár egy hónap is lehet, hogy megkapod kínából a cuccokat. Teljesen változó, nekem volt, hogy két hét alatt itt volt, de volt amikor kb egy hónapot vártam a levélre. Most karácsonykor meg aztán pláne tovább fog tartani. Mindenesetre legkésőbb a 40. napon érdemes elindítani a reklamációt, annál azért ne várj tovább. -
oritomi #515 Nem a 40. nap környékén kell nyitni,hanem max 40 napon belül.Ha kicsúszol a 40 napból akkor sem az ebay,dem a paypal nem tud mit csinálni,bukod a dolgot.
Nekem volt,hogy hiába írtam a bunkó eladónak privátot hogy visszaküldtem neki a cuccot,meg is érkezett neki,és csak adja vissza a lóvét,de napokig nem válaszolt,teltek múltak a napok,válaszolt,de éppen üzleti úton,majd a jövő héten meg talán ekkor-akkor,meguntam mert már majdnem kihúzta a 40. napig.Paypalnak írtam,az kivizsgálta az ügyet,igazat adott nekem,aztán jött i pár napra rá a lovetta. -
#514 sorry: *lát=két -
#513 Sziasztok. Én is Kínából rendeltem lát különböző helyről egy-egy telefontok-ot. Azt írták 20 napon belül meg fog érkezni, most tartok a 25.napnál. Mekkora az esély rá, hogy mindkettő termék elveszett az utazás során? Idáig nem volt ilyen problémám. Van értelme írni nekik? Tudnak valami pontosabb infót adni vajon? -
#512 Miért nem működik nekem a kereső?
Bármit beütök,aminek több ezernek kéne lenni(pl sunglasses,headphones,rayban) és 0 találat van. -
Kiado #511 ebay nél van fenn, hogy resolution center oda klikk és ott kell kiválasztani, hogy mi a problémád, egyáltalán nem érkezett meg, vagy amit kaptál az más mint a leírásban stb. -
#510 Na előző hozzászólásom tárgytalan, megérkezett a kis csomagom! :) -
#509 Ugye úgy fogalmazol, hogy nyissak reklamációt 40. nap környékén. Ezt pontosan mit takar? Van valami ilyesmi opció az ebay-en? Ha igen, akkor ezt hol találom és hogyan működik?
Vagy csak egyszerűen írjak az eladónak?
-
Kiado #508 Mindenképp nyiss reklamációt 40. nap körül, miután megnyitottad még mindig van majdnem 1 hónapod, hogy ebay/paypal segítségét kérd a pénz visszaszerzésére, én azt szoktam, hogy 40. nap körül nyitok reklamációt, várok még kb. 1-2 hetet ha akkor se jött escalate supportnak és jön vissza a pénz, általában ha addig nem érkezett meg már nem is fog. -
#507 Értem, köszi a választ.
Kínából jön amúgy az áru, és azt volt írva a szállításhoz, hogy 3-5 hét. Csak mondom, megkérdem, ha lejár az 5 hét és nem kapom meg, akkor vajon visszaigényelhetem a pénzemet? -
Kiado #506 45 napig lehet reklamálni ha jól emlékszem
változó, attól függ kinából küldik-e az lassabb, mint a hongkongki posta
attól is függ ragszámmal küldik-e vagy csak simán
átlag szállítási idő 2-4 hét ha nem veszik el de az is előfordul -
#505 nem, már nem
22 euro felett vám+áfa
-
#504 Sziasztok!
A termék megrendelését követően hány napom van addig míg reklamálhatok? Szóval mennyi idő alatt kellene megjönnie? Kínából rendeltem. -
#503 de működik még hogy rányomjá hogy gift és akkor nincs semmi? -
#502 +8% vám ha azóta kormányunk fel nem emelte
+27% áfa
ha vám van, nem úszod meg az áfát sem -
ba32107 #501 Sziasztok! Fényképezot szeretnék venni, első ebayes vásárlásom lenne. Az a gond, hogy a cucc az usabol jönne, kb 100-150 ezért forint értékben, és nem tudom, mennyi lenne a vám, mennyire figyelik, hogy működik a fizetési, vannak - e trükkök, stb. Ebben tudtok segíteni? Előre is köszi -
#500 Semmi, ezt az osszeget nem fogjak megvamolni. Szoval semmi extra koltseged nem lesz. -
#499 ez kb. mennyibe fájna nekem a végén? 13 dolcsi, addig oké, de mennyi a vám meg ilyesmi költség kb? tudtok segíteni, sohasem rendeltem még ebayről. -
#498 arra figyelj, hogy 22 euro felett vám és áfa köteles
mondjuk erre megoldás, hogy pl. Hollandiában vámoltatod -
#497 igen -
#496 Sziasztok!
Nem vagyok erős angolos, se ebay-es.
Ha jól értem ezt a terméket ingyen kiszállítják, ugye? Kifizetem a 28.49$-os árát és várhatom a csomagot.
Vagy ha nem így van, akkor hogy?
Köszönöm a segítségeteket előre is! :) -
#495 na igen, és mennyi az annyi?
bár úgy sem fog válaszolni... -
legifutar #494 Kedves Ebayesek,
Ha bármit találtál az Ebayen, vagy bármilyen más amerikai oldalon böngészve, szeretnéd megvenni de nem tudod megvásárolni, vagy esetleg túl költséges, időigényes a hazaküldése akkor keress minket.
2 hetente indul légi úton szállítmányunk, ami indulástól számítva 5 munkanapon belül megérkezik és az áru átvehető.
Bővebb információért keress az alábbi elérhetőségeken :
Tel.: +36-30-253-1782
E-mail : [email protected]
-
#493 én csak arról tudok beszámolni mi volt úgy 4-5 éve, és akkor is dvd-k terén
ha volt kedvük megvámolták, ha nem, akkor meg nem
a vámban nem a 8% a csúnya, hanem az áfa
EU-n belül ilyen azonban már szerencsére nincs -
chilisos #492 Ha ráírta, hogy 250$, akkor valszeg igen. De én jártam már úgy, hogy ráirattam 25$-t, de a termék nevét meg szóról szóra pontosan ráírta, így áthúzták és ráírták, hogy 150$...nemtom szerintem kiguglizta a reális összeget... -
#491 Nem valoszinu, hogy megvamoltatjak, de sosem lehet 100%-ra mondani.
Intezd el, hogy 10dollarrol legyen hozza szamla es akkor az se baj ha vamolnak :))) -
#490 ha USA-bol rendelek egy órát akkor azt megfogják a vámon vagy sem?
250 dolcsi az óra, nem örülnék ha még egy 100-as rákerülne. -
Kiado #489 ha mo-ra jön és kaptál tracking numbert akkor a www.posta.hu oldalra írd be a ragszámot és ott mutatni fogja -
#488 Helló! Gondolom ezen:
https://www.usps.com/ -
piamania #487 Hello!
USA-ból rendeltem egy kábelt.Kaptam tracking numbert is.Melyik honlapon tudom követni a termék útvonalát?KÖszi -
chilisos #486 Sziasztok!
Ma töltöttem fel először eladásra terméket(német ebay-re), de most látom, hogy a fizetési módoknál a Skrill mellé az van írva "elfogadva"! Hogyan tudom ezt deaktiválni?
Köszi -
PunkZoli #485 beszéltem egy angol eladóval privátban, mert írta internationalosak kérdezzenek nála... viszont nem enged biddelni a cuccra
ilyenkor ha átteszem a címem angolra, majd vissza magyarra hivatkozhatok arra, hogy megbeszéltük, hogy küldi?
azóta sikerült beszélnem vele így nincs gond csak érdekel -
Kiado #484 Akármennyit el tudsz adni ebay-en, csak paypal-on van korlátozva, hogy asszem 3000 usd/eur (?) fogadhatsz egy évben, de ezt a limitet is lehet valahogy növleni -
#483 Most már csak azt mondja meg valaki h hol lehet beállítani azt h egy hónapban mennyi terméket tudok eladni?! -
#482 Sikerült és köszönöm mindenkinek a segítséget !