Ebay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza vecchio cuore rossoneri!
a nagyobb csomagokat hogy kuldik el?
ha lehet, priviben, de itde is irhattok...
thnx..
A másik normális volt, a posta elkeverte a levelet neki is, amiben a csekket küldte. Õ sem regisztrált levélként küldte, de normálissan megbeszéltük a dolgokat. A harmadik vevõ meg simán nem jelentkezett a cuccért :/
A többi kb 4 vevõ rendessen fizetett és megis kapta a cuccot.
Legközelebb jobban kihangsúlyozom, hogy regisztrált levélbe küldjék már a pénz, mert azzal nincs gond.
A két elkevert levél sima légipostán jött, szerintem már nemfogom megkapni õket, több mint két hónap telt el.
és ha hajlandó szállítani ide, akkor licitál.
Egyébként USA -ból csak könyvet tudtok venni vámmentesen, a többit megadóztatják,
(hogy rohaggyanak meg. !!)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A leütési árban nincs benne a szállítási költség, azt elötte lekell tisztázni az eladóval, ha esetleg nem írta le az áru leírásánál.
#27-re:
Hitelkártya csak akkor kell, ha valami ingyenes emailed van vagy eladni akarsz. Ha az internetszolgáltató álltal adott email címed használod regisztráláskor, akkor nem fogja kérni regisztráláskor.
Német postakalkulátor.
Angol postakalkulátor
Amerikai kalkulátor, bár szvsz innen csak ha bátor vagy, mert sajna ezeket vagy vámolják, vagy nem, és tökmindegy, hogy gift-ként kapod-e vagy sem.
Magyarországra jön az Ebay
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ja és még valami, paypal-on nem lehet Magyarországról regelni, szal a paypalos fizetés kiesett.
Most az érdekelne, hogy az árban ugye nincs benne a szállítási költség ugye ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nos, ki szokott mostanában vásárolni?
Kéne egy kis információ az üzletmenetrõl.:
- Hitelkártya kell?
- Németországból mennyi a postaköltség, és mennyibe kerül ?(házimozi erõsítõ)
...
Köszi!

Nem tudja valaki hogy melyik az? (Mármint a legnagyobb magyar licit oldal természetesen)
legkozelebb szolj az embernek hogy UPS el kuldje
regeld magadato.. ott megtudod adni a bankkartyadat hogy mivel akarsz fizetni aztan mar csak rendelgetsz..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Lenne 1 problémám:
Vettem egy cuccost az Ebay-en(Németen).A csomagot még nem kaptam meg,pedig már fizettem.Már 1hete várom.
Kérdés:Mennyi idõ alatt ér ide Magyarországra kb. a csomag?
Ha nem jön meg ,akkor mit lehet tenni?
Elõre is köszi😊
ugyanazt a cumót 15 helyen licitáltam meg = 15 ugyanolyan cumót licitáltam meg
😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Angol tudás nélkül, meg elég gáz lehet rendelni, sõt megérteni a dolgokat. Ez van 😊
shit happens