601
Hogy lehet vasarolni kerdesek stb...
-
#121 Ezt miért nem inkább a hl2 vagy cs topicban kérdezed? :)
Sztem egyébként igen, de ez csak az én véleményem, nem ismerem a steam működését. -
Szolnokboy #120 Hello
Lenne egy kérdésem nem kifejezetten az e-bayre vonatkozik hanem a magyar megfelelőre a vaterára. Eredeti HL2-t szeretnék CSvel meg mindennel, szerintetek érdemes megvenni használtan ? Ugy értem, hogy a eredeti serial-lal visszaélhetnek és használhatják tovább ?
a választ köszi -
#119 Mario kolléga jól mondja, mindig a százalékot (feedback score) kell nézni. Elég sokszor rendeltem már (kb 20x), eddig nem volt probléma. Minden esetre figyeld majd, hogy az eladó küld-e csomagot európába. -
#118 Ez eladója válogatja. Az áru mellett jobb oldalt találsz egy százalékszámot, az a pozitív visszajelzések aránya. Minél magasabb, annál megbízhatóbb az eladó. Én már kétszer bonyolítottam le sikeres adásvételt vevőként, és semmi probléma nem volt. -
BladE666 #117 Hali arra lenék kiváncsi h még nem rendeltem soha az Ebayrol....tehát az érdekelne h elöre kell fizetni, 100% h megjön az áru mert amcsibol rendelnék és nem akarok kidobni 5-6 ezer forintot az ablakon tehát a kérdésem az lenne h jogosan félek vagy nem? -
#116 Akkor jogos volt a lépés. -
#115 Ez gondolom azért van, hogy ne licitáljanak össze-vissza az emberek. Csak az licitáljon, aki komolyan gondolja és fizetni is tud. -
#114 Valami nincs rendben az eBayjel. Nagyon megnehezítették a licitálást. Ma próbáltam több termékre is licitálni, de nem engedte, mert kéri, a bankkártya számot, vagy valami ilyesmi. Lehet másképp is, fel kell venni a kapcsolatot az eladóval, hogy ő belemenne-e más fizetési módszerbe, mielőtt licitálnék :-S -
#113 Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segiteni Western Unionnal kapcsolatban?
elore is koszi
-
#112 -
#111 Mert mindog csak egy kicsivel ír ki többet. A legnagyobb árat kell megadni, amit még kifizetnél és ha vki más is rakosgat, akkor a tiedet növeli a megadott árig. -
#110 De akkor miért ír ki 2,50et? -
#109 Ezt azért csinálja, mert az előtted licitáló már korábban nagyobb értéket rakott az árura, mint amekkorát Te. Ha mondjuk 2 eurón áll a licit, attól még nem biztos, hogy ő csak 2 eurót rakott rá, lehet, hogy 5-öt. -
#108 De piros x van ott, nem zöld pipa. Mert a zöld pipa jelzi azt, hogy az aukció el van fogadva, de ekkor nekem piros x jelenik meg. -
blackgamer #107 ott azt írja, ha még plusz akarsz rá licitálni
tehát azt a többieknek kell megadniuk ha le akarnak téged győzni -
#106 Egy valamit nem értek. Többször előfordul, hogy egy termékre már licitáltak, és szeretném túllicitálni, és nem engedi. pl: 2 euró van kiírva egy árura, amire már licitáltak, meglicitálnám 2,50 eu-ra, de nem engedi, mert kiírja, hogy 3 eurónál áll a licit. Nem baj. Meglicitálom 3,50-re, azt sem engedi, mert akkor már 4 eurónál. Tart. Miért van ez, vagy mit jelent ez? -
#105 -
#104 Az nincs ott a válaszhatók között, tehát szerintem nem. -
#103 Nekem Maestro van. Az jó? -
#102 Regisztrálsz a Paypal oldalán, ott a profilban a credit cards-nál add card. Csak dombornyomott kártyát fogad el, pl Visa Electron nem jó. Asszem Eurocard Mastercard-ból az összeset elfogadja. -
#101 Valaki tudja, hogy kell Paypalbe regisztrálni a bankkártyát? -
blackgamer #100 és mikorra ér ide?
van újabb infó?
-
#99 Dehogy küldöd simán, isten ments :) Money ordert az American Expressnél lehet váltani. Ez egy papírcetli, amire rá van írva, hogy mennyi pénzt küldesz az eladónak. Ezt elküldöd postán és amikor megkapja, ő kiváltja és küldi a cuccost. -
#98 igen? simán elküldöm a pénzt? mindegy elöbb gyüjtöm a casht -
#97 Nem feltétlenül kell a bankkártya, lehet pl. money orderrel is fizetni (nem mindenkinél, ki szokta írni, aki elfogadja) Elég biztonságos, mert csak az veheti fel a pénzt, akinek a nevére szól (már fizettem így 2x, semmi gikszer nem volt vele) Az egyetlen baja, hogy elég lassan ér oda :) -
#96 izé :D ha lesz zsém , akkor nem vállalná el valaki hogy megnyer nekem egy cuccot
elintézi, és ha megérkezik az árú, akkor kifizetem neki? persze + pénzt még rádobnék:D
mert nem nagyon vágnék bele ilyen dolgokba, se bankkártyám,se semmi,:D -
Major #95 Sziasztok!
Ha megnyertem egy árut, akkor mit érdemes választani a kifizetéskor?
a/Credit or debit card through PayPal
b/Money order / Cashier's check
c/Personal check
d/Other credit card services
v. azt mindta nekem egy illető, hogy érdemes megkérdezni jó-e az eladónak western union-on keresztül, mert avval általában elszokták fogadni. -
#94 Hali!
Ha megnyered akkor nincs más teendőd, mint megadni, hogyan fizetsz, aztán fizetni :) Csekély angoltudás nem hátrány, ha esetleg valami okból kifolyólag levelezni kell az eladóval.
Sima forint számláról is át tudsz utalni dollárt, nem kell deviza (nekem legalábbis nincs devizaszámlám és simán utaltak) -
Major #93 Sziasztok!
Az Ebay-n licitáltam egy árura. És ha megnyerem, akkor mi a teendő? Hogy működik?
Más: Ha például, dollárban kell fizetni, akkor nyitnom kell egy deviza számlát, és arról átutalni?
Aki renelt már az Ebay-en, kérem segítsen! -
Alblink #92 Ja es ha kiakarom kerulni hogy a bankszamlaszam megtudjak,akkor is lehet atutalassal rendelni,es ahoz a paypal-at kell haszjnalni? -
Alblink #91 Hi all,en most szeretnek eloszor rendelni neten (az ebay.com-rol),es lenne par kerdesem:
-Vannak olyan elado cuccok amik nem licitalos modszerrel vannak pl itt egy link,hogy ez olyan e,mert en ugy lattam?:egyebkent pont ezt az 50dollaros cucot rendelnem meg.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7189996777&category=16264&sspagename=rvireg:1:2
-Magyarorszagra ezt meglehet e rendelni?es kb a posta meg minden egyeb koltseg kijon plusz 60dollarbol?
-es csak atutalasos modszerrel muxik vagy postai utanvetelel is lehet venni?
-ilyen arkategoriaban a vamnal vagy valahol akad gond,es van e ra tipp hogy mit lehet teni hogy ne akadjon?elore is koszonom.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7189996777&category=16264&sspagename=rvireg:1:2
-
#90 Sziasztok!
Én eddig 3x rendeltem ebay-ről(2x USA 1x No.), mindháromszor simán ment a dolog.
Gondoltam ismét onnan rendelek, kérdeztem a csókától a postaköltséget, rögtön válaszolt, hogy 11 euro. Erre én gyorsan lecsaptam a cuccra "BuyItNow"-al, nehogy más elvigye. Szerettem volna átutalással fizetni, meg is adott minden adatot, egyet kivéve: a bank címét. Az e-mailjeimre már 3 napja nem válaszol, pedig próbáltam angolul is, németül is, de semmi. A hülye CIB meg nem enged átutalni a bank címe nélkül...
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Majd a végén az én hibám lesz, hogy nem fizettem időben! -
#89 Hogy lehetaz ebay-en beállítani egy OTP-s webkártya számot a credit card részhez?
Valaki nem tud segíteni? -
GabiWong #88 sziasztok,
arra mennyire lehet számítani, hogy levámolják a rendelt cuccot usa ból?
azt halottam hogy 25e alatt nem vámolnak, de ha ez így is van amit kétlek, ki állapítja meg mi menyit ér.
késeket levámolnak szerintetek ? -
Sniver #87 nekem kellene egy kis segítség fura nevű seeds... miért írod 2db 3 assal a neved? Szóval kellene egy kis segítség... Szeretnék vásárolni Horvátból segítenél benne?:D -
#86 ban már magyar e-bay? -
s33ds #85 Köszönöm!!!
-
Sniver #84 nagyszerű s33ds.... POMPÁS ! -
s33ds #83 Sziasztok!
Nem okoskodni akarok, de ha bárkinek problémája akad az ebay-jel vagy segítségre van szüksége a fizetés lebonylításával kapcsolatban, nyugodtan dobjon meg üzenettel, mert szívesen segítek!!!
[email protected] -
#82 nem vitték még le 99 dollárra az árát, és nem is fogják egy ideig. 30ért meg itt is megveszed ha kicsit keresgélsz, nagy boltban 40.