6457
-
#2808 milyen vga-d van? -
#2807 1ébként rákos-rák, behalt a vga-m, aszittem winfos hiba, de nem, mind1, jövő héten lehet szorosra húzni a szijjat. -
#2806 szerintem nem offolás.a téma a lotrr,csak picit mindig Lkalandozunk:D -
#2805 na vazze :D
ez asztán nem offolás, mint a versenyzők :DD -
Gandibá #2804 Jó csak kicsit gáz hogy offolással hagyjuk le :P -
#2803 simán:D -
#2802 Na így könnyen lehagyhatjuk a valóságshow-s topicokt. :-
D -
#2801 2801.na,haladunk -
#2800 :-DD -
Gandibá #2799 :-)) -
#2798 ez jo volt:DDDDDDDDD -
#2797 Nincs mit. -
Gandibá #2796 Nincsmit :) -
Gandibá #2795 Köszi. -
#2794 koszi -
#2793 visszamész a tv,mozi,dvd forumba,es ott legfelul lesz olyan,hogy utolso nick,meg uzenetek szama meg mittomén,ott az uzenetek szamara kell kattintani,és ott megmutatja,hogy melyik topicban hany uzenet van a legnagyobbtol a legkisebbikig. -
Gandibá #2792 Amúgy ti ezeket hol nézitek, hogy mennyi van még meg hogy ez a legnépszerűbb topic a filmeknél meg ilyenek? -
Gandibá #2791 Hát ezt nem is szabad, amúgy válaszoltam BfM-E topicban amit itt kérdeztél. -
#2790 még 27 hozzászolas a valosagshowkba,és beérnek. ne hagyjuk ezt! -
Gandibá #2789 Na most benne vagyunk megint a top10ben 10ikként :) -
Gandibá #2788 Van itt elég hely :)) -
#2787 Ent inkább ne. Az nem férne ki. :-D -
Gandibá #2786 Na meg törp nyelven is meg ork meg ent :)) -
Gandibá #2785 Tünde nyelven is kéne valakinek :)) -
#2784 tudom hogy nem ide illik a kérdés,csak a middle earth topic halott:nem tudja valaki,hogy mi a Battle for Middle-Earth-nek a honlapja? -
#2783 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2782 Akkor most már hármunknak ez az aláírása, csak más-más nyelven. :-D -
#2781 no, végre csináltam magamnak egy alairast,mostmar csak logo hianyzik. en is Gandalfosat akartam,csak már Gandi bának olyan van,ugyhogy olyat nem csinalok,de majd kigondolom. -
#2780 értem.ha netrol szedted le,akkor adnál nekem egy linket ? -
#2779 -
Gandibá #2778 Nekem Photoshop 7.0 CE van magyarul, de angolul használom mert a tutorialokban is a menük angolul vannak. -
#2777 hát azt én se fogom hagyni!gyarapitsuk meg egyutt a hozzaszolasok szamat egy boldogabb jovo erdekeben.... :D -
#2776 Másodikak vagyunk mozi témában!!!
Már csak az általános filmes topic van elöttünk, tehát nyugodtan, mondhatjuk, hogy a Gyűrűk Ura a legnépszerűbb téma a filmek közt. Viszont sajna szorosan a nyomunkban van a valóságshows topic. Na nehogy már ilyen sz@r megelőzzön minket. -
#2775 hát, én most a két wines particiom közt ugrálok, ugyhogy ma nem leszek túl aktiv...és nagy rák, hogy .swf formátumot nem lehet feltőlteni logónak, viszont az önmoderálás az tényleg okos.
-
#2774 fenébe,inditanam a photoshop 7.0 telepitojet,kicsomagolja a fajlokat,utana meg nem csinal semmit,és fel se telepiti....megprobalom mashonnan letolteni. -
#2773 :(bizony -
Gandibá #2772 Ilyen is régen volt sajnos, hogy idejöttem a fórumra, és 4 új üzenet :(( Rajta se vagyunk a top10en :(( -
Gandibá #2771 Pedig jó, mert ha hülyeségeket írsz, akkor még 4 percig törölheted :) -
Gandibá #2770 Az bizony :)) -
#2769 drágaszág ez a vip,
de olllyan féényes, ollyan cillogó...
beruháztam....lehet nem ez volt életem leg alátámasztottabb döntése..