6457
-
Gandibá #3937 A moziverzióról van most szó. -
#3936 atól függ melyik verzió -
Gandibá #3935 5000-6500 között szerintem. -
Augustus Gigo #3934 6500 kb sztem -
#3933 ja, persze:-)) elnéztem, annyira várom, hogy márciusnak néztem:-)) na és kb mennyibe fog kerülni? én nagyon bénán tippelek, tehát ezt a lehetőséget rátok hagyom:-)) -
Augustus Gigo #3932 na ja.... -
#3931 Akkor már túl lennék az érettségi írásbelion is. :-) -
Augustus Gigo #3930 4nap és 2hónap múlva:D -
#3929 hm, akkor 4 nap mulva jön ki, és kb mennyibe kerül? mert hát az sem utolsó szempont:-) -
Gandibá #3928 Nincs DVD-m, de ha lesz megveszem mind a 3at, az tuti! -
Gandibá #3927 Május 25. -
#3926 vagy már ki is jött?:-) -
#3925 jut eszembe: teganp apukám vett egy DVD-lejátszót!!!!! hahahhahahah!!:-)) most már jöhetnek a DVD-k:-)) amugy tudom, hogy már mondtátok, de hulye vagyok, tehát ujra megkérdezem: mikor jön ki a DVD? -
#3924 Meg kell venni a DVD-t és akkor nem kell jobbnál-jobb verziókra vadászni, mivel az a végállomás. Aki alapból tudja, hogy nem fogja megvenni, az mindenféleképpen csak egy konvertációt fog kapni, még,ha csak 1 bittel, de akkor is szarabb minőségben. Tehát, aki nem fogja megvenni, az hogy lehet a CSÚCSMINŐSÉG élharcosa???? -
Gandibá #3923 Tegnap megnéztem feliratosan a BRUTUS féle rilízt, nekem annyira nem tetszett. Szinkronosan sokkal jobb szerintem, az énekeket leszámítva. Vagy lehet hogy már megszoktam magyarul, de nekem jobban tetszik így. -
Gandibá #3922 Amúgy meg nem elég jó minőség, és nem elég jó hang. Erről ennyit :) -
nimfas #3921 Jaaa... 4 cd.....
Igazán nem tudom mit vártok egy több mint 200 perces filmtől, illetve a rippelőktől????
Most vagy rápaszírozzák a több mint 3 órát (5.1-es magyar hanggal) 2 cd-re... ramaty minőségben, vagy 4 cd-re és akkor jó a minősége.
Erre mondják, hogy a minőséget meg kell "fizetni".
Csákó -
#3920 jaaaa, 4CD-s........ hát akkor lehet, hogy még én sem töltöm le:-) -
Gandibá #3919 Én nem töltöm le, még nem elég frankó dvdrip, és 4 cd azért tulzás.. -
#3918 thx, a cimet amugy tudtam:-)))) majd akkor nemsoká elkezdem a letöltést, és végre a tesom is megnézi:-))) -
Gandibá #3917 Elküldtem. -
Gandibá #3916 7wrz vip-ről, a címet elküldön priviben. -
#3915 és honnan lehet leszedni? HDC? -
Gandibá #3914 The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.DVDRiP.SVCD.HUNDUB-eMB
Úgy tudom hogy ez. -
#3913 na vagyok én is. nem voltam itthon, de amugy jöttem volna feldobni a topicot:-)
egy döntő kérdés: akkor most melyik a legjobb minőségű, szinkronos Rotk, amit le lehet szedni netről? -
#3912 rulzik -
Gandibá #3911 áp -
#3910 meg én:D -
#3909 Jövök én is!!!!!!!! -
Gandibá #3908 Hmm, ilyen se volt még hogy 6 óra és én írtam ide egyedül ma -
Gandibá #3907 -
#3906 thx, de te vagy az oka mindennek :))) -
Gandibá #3905 Sok sikert a versenyhez és a logohoz :) -
#3904 na most eggyenként lebutitani a hátteret..már igy is több időt nyomtam el rá mint szerettem volna. :(
lepörög a hétvégi verseny akkor talán..addig hanyagolom. -
#3903 van olyan:-))) -
#3902 szinátmenetes viszonylag nagy felbontású a háttér, csak hát 100 képkocka... -
#3901 és hogy akarsz 20kb-et lefaragni belőle?:-) -
#3900 nah, mizu?
szakadjon meg, 100képkockára csökkentettem a logóm, szét karcsúsítottam de még igy is kövér, elmesélem milyen :)
1 uruk és 1 tünde + 1 uruk és 1 ember vivnak, majd az ember levágja az uruk-ot, komplet csatajelenet nagyon állat, csillognak a pengék meg minden...20kb-t kell még faragnom.
lesz időm megcsinálom, csak versenyzem és pályát gyakorlok mostanság. -
#3899 lolol -
Gandibá #3898 Nincsmit.