A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudnátok segíteni!
a dvd rippe

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Bandew
Ok az akadást már megszüntettem, de a felirat még érdekelne. Amúgy most jó gyorsan tölti, 2,5 perc egy fájl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
éééén nem tudom, még nem töltötem le:-)) de válaszoljatok rá gyorsan, és akkor ugy fogom letölteni:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bandew
Két kérdés a HDC-s verziójú filmmel kapcsolatban:
Nektek nem akadozik kicsit a film?
Winampba nem lehet feliratot berakni?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
de persze nem csak a smink miatt volt anniyra jó, hanem a szereplõk is nagyon-nagyon jól játszottak:-))

wizy
hát, szerintem a Fekete Kapu elõtti harc és a vele egyidõben zajlo harc a Végzet Hegyénél; az a legjobb az egészben. Azon is elámultam, hogy mikor Frodó visszaordul, és mondja, hogy a Gyûrû az övé, és gonoszan mosolyog, akkor milyen más az arca, egyáltalán nem olyan kerek, mikor a legvégén visszanéz a többiekre a hajóból. Nagyon jól oldották meg a sminkesek; nem csoda, hogy sminkért is kaptak oscart:-))

Hát igen, de Theoden beszéde szerintem jobb lett.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew
Sztem a legjobb jelenetek a Végzet hegyénél vannak. Érzõdik rajta, hogy azon a helyen, amiért a három film alatt küzdötek. A nagy cél!

wizy
szerintetek amikor Aragorn szónokolt a Fekete KApu elõtt, akkor a hidegtõl ugrált a gyomrom?:-)))

Zsír, egyik legjobb jelenet a filmben!

wizy
nem birom megállni, hogy ne menjek el megint a moziba, igy kedden megyek, és megint megnézem:-)))

rezsofiz
LotR rulez

sazl : c

rezsofiz
Nincs mit.

Bandew
Kösz.

rezsofiz
Bandew:valaszoltam neked.
megadtam amit kertel.olvasd majd el.
Rezso

rezsofiz
filmbol szedtem ki.

rezsofiz

rezsofiz
koszonom.mindjart csainalok ide egy kepet

Bsplayer-ben van képlopó alapból.

wizy
haha, akkor én is mingyá szedem:-))

sanzik
mar szedem en is 😊
Davidus
Na ez jó hír😊 Erre vártam már hetek óta.

V9ykn8_TZL0

sanzik
semmi,mar megvan...
sanzik
hdc-nek mi a cime?
rezsofiz
pontosabban képeket 😊

rezsofiz
tudtok olyan programot amivel filmbõl ki tudok szedni jeleneteket?

rezsofiz
hahahahaha!!!! kijott egy tokeletes minosego rotk,jobb mint a moziban, csak feliratos, de engem nem érdekel hogy feliratos:
Minõség: DVDRip XviD, ~1008kbps 640X256, 448kbps AC3

Frame Rate: 23.97fps

nem rossz. feliratot itt találtok. én hdc-rol szedtem le

Bandew
Pedig nem más a hangjuk.

Alien
Kedves wizy! Én is pont ilyen átéléssel néztem a filmet😊

Nekünk amúgy szerencsére nem volt szünet közötte.

rezsofiz

wizy
jééé, azt hogy ifju Gandalf, azt sose értettem:-)))

rezsofiz
hmm. ilyen hulye emberek mindig lesznek akik ezen rohognek. en nem tudtam volna rohogni.valszeg nem ereztek at a filmet,csak ugy elmentek(azaz azt se tudták hol vannak😄). max Gimlin nevetek,de azon is csak rovidet:
"De azért ez még egynek számít"😄😄😄
meg amikor Gandalf megerkezik Vasudvardba,és akkor elkezdi Szilszakáll(nem pontos): - Üdv néked IFJU Gandalf. ifju😄

Davidka
1. Ilyen barmok mindig vannak, mindig lesznek 😊
2. Én a hangkülönbséget nem vettem észre... 😊
3. 😄

wizy
jiháááá!
na, most jöttem haza a mozizásból, igy még egészen friss élményeim vannak.
1.: a közönség egész sz@r volt..... az olyan jeleneteken röhögtek, amiken egyáltalán nem kellett volna (pl mikor Gollam harcol a láthatatlan Frodóval, vagy mikor Gandalf Denethort fejbe nyomja a bottal, stb.)
2.: hát a filmen totál ledöbbentem. hiába láttam a gépen többször is, moziban teljesen más volt. jó: a gépi-filmebõl kimaradt jónéhány rész (pl. Theoden utolsó szavai, marakodás a mithril-páncélon, stb.), igy most teljesen bepotolt mindent.:-)) rossz: Trufa, Pippin és Szilszakáll hangja más mint a másik kettõben.
3.: a haverok (két csaj) akikkel mentem ott röhögtek rajtam, hogy milyen átszellemülten nézem a filmet...... balra nézek, hát látom, hogy ott mutogatnak rám ujjal, és röhögnek. Aztán elmondták, hogy min röhögtek. Nem akartam csörögni a kukorica-zacskóval, igy még kezdés elõtt bepofáztam az összes kajámat, és nem akartam megmozdulni a film közben, igy totál szomjas lettem..... de kibirtam!! volt benne még egy rossz: volt a felénél egy szünet. Én ezt a filmet ha, hat órás lenne, akkor is menézném szünet nélkül is:-))))
na kb ennyi, bocs hogy ilyen terjengõsre sikerült:-))

Bandew
Nekem tetszett a Titanic, és szerintem nem volt nyálas. AZ lehet, hogy DiCaprionak elég nyál feje van, de attól még a film nem az.
Amúgy sztem DiCaprio nagyon jó színész (csak nehogy leköpjetek:-D). Az elsõ filmjében (Ez a fiúk sorsa) nagyon jól alakított, késõbb még oscarra is jelölték. Egyszerûen csak arról van szó, hogy régen az összes kis csitri bele volt ájúlva, ezért ráaggatták a nyálas jelzõt, és mindenkinek ellenszenves lett. Brad Pittre is sokan mondják, hogy nyálas, pedig sztem egyáltalán nem, de hát õt is sok lány imádja, és ezért.

Jaja 😊

b-type
nahát, a jövõ-menõ, felbukkant a vándor..szasz. 😊
mi hir van lovasvégen?...(Rohir)
😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

RangeR
Gyógyítós rész volt az elsõ jelenet, amit áttam a filmbõl. Valami gagyi minõségû trailerben volt ,ahogy Aragorn gyógyította Faramírt. Úgyhogy a bõvítettben az ott lesz!

Dicaprio a New York Bandáiban elérte azt a szintet, amikor rá lehet mondani hogy színész.

Alien
oo ne is mondd, nekem is jöttek ám könnyek a végén😊)

Alien
3 dvd-r verzió jött ki eddig

LOTR 3 Return Of The King (2003) *NTSC* *PDVD* 88x50 MB DPIMP ---> de ez nem jó, mert kamerás válozat...

Lord Of The Rings: Return Of The King (2003) *TELECINE* *PAL* 178x50 MB REPLICA , ennek van egy magyar változata is a pnd csapat jóvoltából (2 dvd)

The Lord Of The Rings: The Return Of The King (2003) *2DISC* *NTSC* 178x50 MB CENTROPY (õ a legújabb, 2 dvd-re került fel a film, ennek köszönhetõen nincs újra kódolva)

wizy
én egyszer láttam a filmet, nem volt ANNYIRA rossz, de tényleg az volt benne a legjobb, mikor DiCaprio meghalt benne:-))) szerintem ha nem az a srác játsza a fiút, akkor nem lett volan ennyire...... rossz:-) elvbõl nem szeretem DiCaprio stilusát, bár a Vasálarcos film jo:-)

Nálam is ez az effektus lépett fel, plusz még bekönnyezés pár jeleneten (koronázás, rohírok rohama stb..) 😊

Alien
én teljesen így voltam a Lotr 3-nál csak ültem, a szám nyitva és csak csodálkoztam 😊

Hosszú és nyálas. A legjobb rész amikor Dicaprio meghal benne. 😊)

wizy
titanic és a sirás? lehet, hogy hosszu és érzelmes film, de én tuti nem sirom el magam rajta:-)))

Sephi
En azt birtam amikor a csapatal elemntunk megnezni a filmet hogy egyes jeleneteknel igy egy sorba mindekinek nyitva volt a szaja 😊)))

Korubelul ez az efekt volt erezheto a Titanic-nal amikor csak sirast lehetett hallani az egesz teremben.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wizy
neeem, majd ma fél ötkor kezdõdik a tivornya a moziban.... felétve persze, ha lesz még jegy:-)))
utálom, hogy ha olvasok egy könyvet, akkor elképzelem, hogy mi hogy néz ki. Naná, hogy most a Lotr-ra gondolok. pl kiolvasom a harmadik részt, köv napon meg megnézem a 3.részt. És ot várom, hogy mikor lesz már ez meg ez a rész benne, mert tudom, hogy mi fog ebbe meg ebbe a részbe történni, hisz olvastam...... aztán meg rájövök, hogy csak én képzeltem bele a flmbe, a filmbeli szereplõkkel, szinhelyekkel, és nincs is komolyan benne..... egy ilyen "csalódás" a gyógyitós rész volt..... akkor kezdtem a fejemet beleverni a falba, és azóta gondolom végig, hogy most ezt csak olvastam, vagy a filmbe is benne van?
remélem, elég érhetõen fogalmaztam:-))

Na megnézted?

wizy
jííhá! lehet, hogy mégsem kell tesomat megvesztegetni, mert eljön egy haver:-) (persze, ha elengedik a szülõk:-))