6457
-
#4457 Mar toltom is lefele :) -
#4456 meg: -
#4455 meg:ilyen! -
#4454 meg ilyenek lesznek benne: -
#4453 ilyen lessz a borito: -
#4452 nem rossz:-)) -
#4451 A kis mákos. :-) -
#4450 Hohóhóóóó! Volt vmi kompetencia felmérés, amit alant említett rezsofiz is, és találjátok ki mi volt a szövegértési részben!! Na mi? Hát a Gyűrűk Ura. Vagyis a Babó. Amikor Smaug halála után az öreg holló dumál a törpökkel. Mondanom sem kell, kioktattam őket. Olyanokat válaszoltam a kérdésikre, amiről egy sor sem volt. Király.... -
Gandibá #4449 Istenem, sok lama :D -
#4448 :-))) -
#4447 nálam nem a szimpátia, hanem az észérv győzött..... egydül utálok moziba menni, a többiek meg nem akartak jönni, csak suli után:-) -
#4446 Bár meg is lett a bőjtje. Meghúztak félévkor. :-) -
Gandibá #4445 Én ilyet nemhinnék :D -
#4444 Szted én akkor mit csináltam? Asszed inkább fizikáztam? :-D -
Gandibá #4443 Hát najah :D Gyűrűk Urával is így volt, Csütörtökön volt a premier, azt persze suli lett volna, de hát LotR vs suli.. gondolom nem kell ecsetelnem melyik győzőtt :D -
#4442 Úgy kell azt. :-D -
Gandibá #4441 Nekem holnap ilyen közös program lenne a sulival, valami mozdonymúzeumba kéne menni a nyugatinál.. úgy döntöttünk haverokkal hogy inkább Trója :) -
#4440 lol hozzank meg jonnek OMesek vagy mi aztan irunk matek felmérést meg magyart,azt az alapjan rangsoroljak a iskolakat. szal csak 4orank lesz off vége -
#4439 Nekem meg már vége van a sulinak.
Valahol jó ez az érettségi. :-) -
#4438 nekem szerencsére nem lesz holnap első és uccsó órám, nameg kedden egész napi tanitás elmarad a 11-esek előérettségije miatt:-) -
#4437 -
Gandibá #4436 Én holnap nézem meg. -
#4435 hát én is megnézném, de tudod, hogy mikor ér ide a moziba? soha.......:-))) -
#4434 Ja megnéztem, nagykirályság,majdnem olyan jo mint lotr3 nagyon kiraly -
#4433 jahh nagyon rulez!
-
#4432 nézem itt az m1-en a trója előzetesét...... ezt muszáj megnézni a moziba:-)))) -
#4431 nekem is:-) -
#4430 LotR rulez -
#4429 Nekem az 1, 2, 3 bővített DVD kő. -
#4428 május 25-én lessz a 3 dvd-én és kazin!és lehet hogy:akkor de lehet hogy:késöbb (nem tom)lessz eggyüt az egy ,kettő és ahárom!
-
#4427 de nem úgy nagy, hanem olyan homályos meg minden; szerintem azért tűnik nagynak, mert ikonok, meg minden nagyobb, meg homályos:-( de már nagyjából meg van oldva, mert a tesom inditójába tök jol megy minden, szal most csak apukámmal tudok elkezdeni gépezni; tesom o.kiránduláson van, és csa apukám tudja rajta kivül a jelszot:-)) -
#4426 Hülyén nagy? Nem igazán értem. Sztem csak furcsának találod, pedig hamar hozzá lehet szokni. Ha az ember vesz egy új monitort, am ráadásul nagyob, akkor az elején szokatlan. -
#4425 de mit?:-)) -
#4424 passz, nagyon régen nem játszottam már, nem értek már ezekhez. kérdezz mást a gyűrűk urával kapcsolatban. -
#4423 már próbáltam, és akkor az egész monitor homályos, és olyan hülyén nagy....... -
#4422 vedd kissebbre a felbontást az asztelon is. szóval egyezzen meg a játék felbontása az alap felbontással. -
#4421 na van egy kis problémám, ha tudnátok segiteni, nem lenne rossz.
az van, hogy apukám vett egy LCD monitort, aminek a max. felbontása 1280x1024! tök szép, éles a kép meg minden, csakhogy a játékok nem birják ezt a felbontást. de ha a játék felbontását kisebbre veszem, pl 1024x768-ra, akkor meg homályos lesz a játék meg olyna hülyén néz ki..... na most mit tegyek? -
#4420 jaa:-) -
Gandibá #4419 A Két Torony díszdobozban asszem Gollam figura volt, szerintem erre gondolt. -
#4418 hát én nemtom..... de mi az, hogy milyen tárgy?