6457
-
#5097 PP -
Gandibá #5096 Megéri :D LotR orgiaaaaaa :D -
#5095 hát az biztos:-)))) -
#5094 qrva hosszú nap lesz az tuti :)
-
#5093 Zsír. -
#5092 IGEEEEEEEN!!!!! :-D -
#5091 na mindegy a lényeg hogy már csak 2 hónap és egyhuzamban nézhetjük a 3. bővített filmet :) -
#5090 Gyűlöletet én sem érzek csak néha idegesítő -
#5089 Én nem érzek semmilyen gyűlöletet az irányukban és meg is szoktam magyarázni a gondolataimat, csak néha nem értik meg.
Hát ez van, nehéz tárgyilagosan gondolatokat és érzéseket magyarázni. -
#5088 Ez "nem igaz", ha én nem is vagyok túl jó, akkor Bandew meg Gladi nagyon ottvan... -
#5087 jaja, nem itt kéne "összeveszni", hogy ki a fanatista és ki nem..... erre az a bizonyos másik topic való:-))))) -
#5086 külső szemlélőként "ti" vagytok a rosszabbak, amúgy nekem mindegy amíg nem itt garázdálkodtok és nem kell takrítanom addig nem zavar -
#5085 Hm hát én kevés ilyen dolgot hallottam a szájából...
Van amiben igaza van, de amiben nincs, abban nagyon nincs, és makacsul mondja a saját hülyeségét ilyenkor..
Fanatisák nem vagyunk, akivel nem lehet beszélni azok ők. -
#5084 én már itt szolok, hogy 1:nem olvastam el az elejétől a végéig azt a topicot, 2:nem vagyok fanatista:-))))) a többi stimmel:-))))) -
#5083 más szemmel nézi a dolgot de vannak dolgok amiben neki van igaza, csak túl fanatisták vagytok ahoz hogy normálisan lehessen veletek beszélni. -
#5082 :DDDDDD -
#5081 hát igen..... nagy az Isten állatkertje:-))))))))))) -
#5080 Ez a kata még hülyébb amilyennek gondoltam... Szépen leszólta Gladiátort is... De még egy értelmes érvelése nem volt. Szal ez lol. -
#5079 adjatok 1 névsort és mindenki mást kitörlök -
#5078 én benne vagyok:-)))) -
#5077 Jaja:D -
#5076 Le kéne védetni jelszóval ezt a topikot és akkor ez lenne a mi kis bázisunk. :-D -
#5075 -
#5074 SZÉP VOLT GLADI!!!!!!!!!444444
-
#5073 jah^^ -
#5072 Nemtom egyszerűen idegesítenek de mostmár szarok bele^^ -
#5071 Így van, [hajattép] -
#5070 htx -
#5069 Gratulálok Gladiator!!!!! Igy kell ezeket lealázni!!
-
#5068 na, kifejtettem a véleményem. -
#5067 gladiator odaát nagyon lealázta a népet:-)))))) -
#5066 én is ezt mondtam:-) -
Gandibá #5065 Azzal se kell foglalkozni, aki szánalmas az az is marad :) -
#5064 ez a takezó vazzeg most asziszi nagoyn jól megmondta a frankót. szánalmas. -
#5063 Persze a szimpla fikázást én sem veszem fel, de képzeld csak el ha mondjuk egy csóka 3 oldalon keresztül hivatalosan megmagyarázza, hogy a metal zene igenis szar és hogy ez van.
De lassan már ezeket is el kell hogy felejtsük. :-D -
Gandibá #5062 Minek foglalkozol velünk? Csak magadat baszod fel.. fölösleges. Most én is basszam fel mindig magam amikor fikázzák a metal zenét.. ? -
#5061 Teljes mértékben fekete-fehér: létezik a megagonosz Szauron, és a tündöklően jó, és tökéletes Aragorn-népség. A moralitást tekintve még az amúgy ostoba hobbit-nép is természetesen és teljes mértékben a "jók" oldalán áll
na már csak ez itt. ez akkora faszság, hogy hanyatt vágom magam. nem csak teljesen jó, és nem csak teljesen rossz van. és nem midnen hobbit jó. sazlé már most verem a fejem a falba. -
#5060 Így van, abszolút egyetértek! -
#5059 Minden egyes szavaddal egyetértek! :-D
(Katáról is) -
#5058 Kornya Zsolt nyomott valami Tolkien kritikát. Tudjátok ki az a Kornya Zsolt? Amikor Magyarországon teret nyert a szerepjáték, AD&D és ilyenek, ott ült a Pecsában és nyomatta a dungeonöket, olyan pocedlista eminens fejű gyerek, hogy már ekkora hírnévvel is igen-igen túl lett értékelve a pubifiúka, de hogy hogy lehet egyetlen szavát is párhuzamba állítani J.R.R.Tolkiennel, na az meghaladja a képzelőerőmet.