6457
-
Prof William #5177 A drow háború rész+braene halála mejik könyvben van? -
Gandibá #5176 Az nem Yochlol? És Pwent a legnagyobb arc ! :D -
#5175 sztem sem.
kifejezetten csataközpont.
Salvatore óriási sztem a pár szereplős összecsapások leírásaiban, amikor Drizzt küzd, akkor szinte le lehet lépni annyira aprólékosan le van vezetve.
a démonikus mágia erős a drow-knál, de azt igen jól kell müvelni...nem mint pl a kis varázslótanonc, aki ellopott egy könyvet, és már idézni is akart...ahoz azért nem árt jól összerakni a runakört :DDD mert még Lychol is jöhet...
viszont a kis csapat Drizzt, Wulfgar, Cattie-brie, Bruenor..mind harcosok...Wulfgar, és Bruenor kifejezetten utálja a mágiát használókat.
a harcitombolok? mekkora csapat! :DDD
Bandew nagyon nem szabad kihagyni ezeket.
-
Gandibá #5174 Annyira azért nem sok. -
Gandibá #5173 Végülis igen, de a sorozat így következik időrendben is. -
#5172 Jah jó nagyon -
#5171 Ez most ilyen célszerű olvasásis sorrend? Mert akkor sokat segítettél. :-D -
#5170 AZ jó lehet. Én a Forgotten Realms-t pont azért nem kedvelem annyira, mert túl sok benne a mágia. -
Gandibá #5169 Hát az alapötlet ugyebár már a Drow Örökségében is benne volt. Ez a 6 kötetes sorozat azután játszódik, miután Bruenor megölte Baenre anyát és visszavonultak a sötételfek Menzoberanzanba. Itt hatalmi harc veszi kezdetét meg a Pókkirálynő is eltűnik és viszályok lesznek. De úgy van hogy R.A. Salvatore's War of the Spider Queen, szal a témát ő találta ki, de más írók írták magukat a könyveket. Mindegyik részt más. -
#5168 Salvatore?
mert nekem is vannak ilyenek mint a Tantras..Árnyasvölgy, Vizmélyvára..
amiket mások írtak a Forgotten Realms-ba.
vagy a olyan mint a Pap Ciklus?
Salvatore, csak nem a Drizzt vonal? -
Gandibá #5167 Pókkirálynő Háborúját olvastad? Nekem megvan az első 3 rész de még nem olvastam, állítólag nagyon jó. Ármány és csalás és gyilkolás, szal Menzoberanzan rulZ :) -
Gandibá #5166 Hát ha van havernak akkor kérek majd tőle :) -
#5165 Mondom sorba:) :
Dragonlance könyvek:
Találkozások sorozat
-Rokonlelkek
-Kalandvágy
-Sötét szív
Legendák sorozat
-Az ikrek ideje
-Az ikrek háborúja
-Az ikrek próbája
Krónikák sorozat
-A nyári tűz sárkányai
És van amelyik könyv több kisebb könyvből áll. : )
Nem tudom megmondani hogy melyik a legjobb, mindegyik a legjobb: )
-
Gandibá #5164 Tudom mi van :) És jövőre jön a Két Kard! De várom már.. -
#5163 ez tök igaz...de érted mi van. :)
-Otthon
-Száműzött
-Menedék
-Kristályszilánk
-Ezüst erek
-A félszerzet ékköve
-Örökség
-Csillagtalan éj
-A sötétség ostroma
-A hajnal ösvénye
-A csend pengéi
-A világ háta
-A kristályszilánk szolgája
-Kardok tengere
-Ezer ork
-A magányos drow
..lehet hogy vmelyik kölcsön van adva.
-
Gandibá #5162 Akkor mond a legjobbat :) -
#5161 Hát a D&D világát dolgozzák fel, csak nincs benne mágia (olyan sok)...
Ha a tartalomra vagy kíváncsi azt sajna nem tudom elmondani mert vagy 8 könyvből áll a sorozat. És mindegyik egy remekmű! -
Gandibá #5160 Miről szólnak? -
Gandibá #5159 Nekem mind1 ki volt, az a lényeg hogy van :D -
#5158 Ha mán rpg-nél járunk akkor ajánlom figyelmetekbe a Dragonlance könyveket: )
Kedvenc könyveim: ) -
#5157 AZt tudtátok, hogy Conan régebbi, mint a Gyűrűk Ura? Szal az tévhit, hogy Tolkien találta volna fel a fantasyt, csak ezt az orkos-elfes verzsönt. :-D -
Gandibá #5156 Végülis fantasyról van szó.. :D -
Gandibá #5155 Hátaztán? :D -
#5154 huh, ez már nagyon off:-)))))))))) -
#5153 Ja. Akkor ez kb olan, mint amit Robert E. Howard csinált Conannal. :-) -
Gandibá #5152 Hát a Kristályszilánk Trilógia előbb volt mint a Sötételf trilógia. Úgyértem előbb írta Salvatore :) -
Gandibá #5151 Menedék, pár héten belül kint lesz az is. -
#5150 A Száműzött után mi jön? Csakmert nem találtam az Alexandria honlapján. -
#5149 hát persze hogy az Otthon-nal!
Ahogy meg lett írva.
lesz a sorozatban laposabb részek(Wulfgar lelki nyavajái...Világ Háta..)
De az Otthon adja meg a Hangulatot. Nekem mindig visszaköszön amiko Drizzt elmondja, hogy az egész kölyökkorából a lábujjai maradtak meg a legélesebben. :D
nagyon jó köny, és még sok nagyon jó jön! -
Gandibá #5148 Tedd azt, már rég el kellett volna olvasnod :) Én amúgy mostanában Forgotten Realms-el és a Warhammer 40000 könyvekkel szórakoztatom magam, meg néha AvP-vel. -
#5147 Na, akkor ott kezdem én is. :-)
Már csak azért is, mert mostanában nem olvasok semmit, és most úgyis ilyen könnyűt szeretnék. -
Gandibá #5146 Hja ott kezdődik minden. -
#5145 Igen, de abban már benne van Drizzt, az Otthon tudtommal meg Drizzt történetének kezdete. -
Gandibá #5144 Szerintem a Kristályszilánkal, bár kezdheted a Vadászpengék Trilógiával is mint én, bár néha néztem hogy mi a rák van :D -
#5143 Már én is sokat gondolkoztam, hogy elkezdem olvasni, bár a Forgotten Realms-t nem szeretem annyira. Na jó azrt a Baldur's Gate II a legkirályabb! :-D
Szóval ha már elkezdeném, akkor mivel kezdjem? Az Otthonnal? -
Gandibá #5142 Hja, én is szeressem nagyon a Forgotten Realms-t :) Bár nekem a kedvencem a Vadászpengék Trilógia. Az nagyon üt, főleg Obould király :) -
#5141 Entreri a kedvencem karakterem. (csakhát bukta Drizztel szemben, hogy csak egy emberöltő adatott..)
mindig neki drukkoltam a nagy összecsapásokban.:DDD
sok kedvenc részem van a Drizzt sorozatban, pl. az egyik, amikor nekihajítja a kis barbár az Égisz Agyarat Ertu-nak épp hogy kellemetlenséget okozva neki, és az nem tér vissza a kezébe,..hanem az időközben odaért Wulfgarhoz megy, és az onnan hajított találat már kicsit más volt mint a kis barbáré....vááááá, mekkora rész!
jó-jó-jó.
-
#5140 tetszik a szöveg:-))))) -
Gandibá #5139 Tudatlan :D -
Gandibá #5138 ÁZ.