6457
-
#5497 én is leszedtem a LotR-TTT bőv.változatát, kibirtam, pedig nekem se az a hűdejoésgyors netem van:-)) -
Gandibá #5496 Vedd meg :) -
#5495 9 gigát letölteni..... -
#5494 warez-oldalról egyik-másik tuti leszedhető..... -
#5493 jó neked -
#5492 inkább fénymásold le magadnak (én is azt teszem majd amint Myth ide adta) -
#5491 [admin picit haggyá bíkin, htx)
Skacok tudd valaki helyet (akár sms), ahhonét ennek a csodának mindenrészét lekaphatnám? (DC -n nevetséges 4 Tlanosnak 4 fajta, és persze mindegyik 2k -al töltene.) help! -
#5490 köszi -
#5489 netpiac.hu, dvdfutar.hu, dvdabc.hu, mondjuk én az utóbbi időben az xpress-t részesítem előnyben mert gyorsan és megbízhatóan szállít. -
#5488 tudtok mondani olyan oldalt, ahonnan meg lehet rendelni? (az xpress-en kivül) -
#5487 király:-) ma még átváltatom szüleimmel az euroimat, és akkor indulhat a menet:-))) -
#5486 most megrendeled, és akkor holnap de legkésőbb hétfőn megkapod -
#5485 igen, én is azon gondolkodom. sztem csak az lesz. -
#5484 miért nem rendeled meg net-en? -
#5483 ááá, én mikor fogom már megvenni:-)))) sztem Szentesen nincs egy épkézláb DVD-bolt sem:-) legalábbis én nem tudok egyről sem:-) -
Gandibá #5482 Monnyuk tovább is tarthatott volna a csata a fekete kapu előtt. -
Gandibá #5481 :DDD -
#5480 upsz. :)
sztem is oriási, és azok a részek, amiket hiányoltam, és lehetne hiányolni,...nos azok egyáltalán nem hiányoznak.
:)) -
Gandibá #5479 Ez szavakkal leírhatatlan komolyan. Bár azért 1 hibát észrevettem benne. Amikor Aragorn levágta Szauron szájának a fejét, és utána mutatták, hogy jön ki az ork sereg, akkor nem volt ott a ló se, meg a test se. De ettől független még mindig az 5477es hozzászólásban leírt a véleményem. -
#5478 :) -
Gandibá #5477 Nos, én annyit tudok hozzáfűzni a filmhez, hogy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5476 este nézitek? -
Gandibá #5475 Eljött hát a nap, majd egyszer írok :D -
#5474 de alőtte el kell indítani az egyes CD-n az első jelenetet (a tanács), aztán visszalépsz a menübe és akkor kell lenyomni még egyet. -
Gandibá #5473 Htx, majd megnézem! -
#5472 volt,de most irtam ph-ra neked :) -
#5471 ÉS mellé így néz ki
-
#5470 el is vinném a házimoziszetted meg a kanapédat:D
NA jó a kanapé helyett hagynék egy hokedlit hogy legyen mire leülnöd a megdöbbenéstől:D -
#5469 Sanzik neked van enduro-d, ugye? -
#5468 kösz, és hogy látok bele? röntgenszemem van?:-)))))))
de mind1, már találtam rola képet, és minél több ideig nézem, annál jobban kell:-))))))) -
#5467 a menuben ahol lehet jelenetet valsztani,ott az utolso jelent utan ha meg egyet leptetsz lefele akkor megjelenik egy gyuru
arra kell ranyomni es indul a rejtett extra :) -
#5466 és szented nem fogod felismerni? van benne egy zöld egy piros, meg kék doboz. -
#5465 és megtalálod az üres lakást, mert a konyhán kívül csak a házimozi szettem van + 1 kanapé :) -
#5464 de az a harmadik rész bővitettje, nekem az kéne, amelyikben mindhárom rész bővitettje bennevan:-)))))) -
#5463 most őszintén???? ********************************************************************* ********************************************************************* **************************************....
Szóval sajnállak Lehet hozzád is elnézek Ecclestone háza után:D -
#5462 már volt bent Myth rakta be keress rá :) -
#5461 tényleg, majd szurjatok már be a diszdobozrol képet hogy felismerjem:-))))) -
Gandibá #5460 Nekem most van elösször GyU dvd-m, szal meséld el hogy kell :) -
#5459 az már megvan :) -
#5458 még tvsincs hozzá :D