6457
-
#5457 ilyenen fogom nézzni a bővítettet (miután Myth megkapta):
-
#5456 na szülőmet elkezdtem puhitani, minek az lett a vége, hogy nem gátol semmiben, az én pénzem, de ő nem segit ki egy ötezressel:-))) -
#5455 ha jol emlekszem igen...
sot biztos! -
#5454 :DD -
#5453 én vazze leszarom a karácsonyi ajándékokat, holnap-holnapután megveszem, azt lesz ami lesz... majd lehúzom anyámat. -
#5452 én meg hogy fogom ezt beadni szüleimnek:-)))))) jön a szöveg, hogy ez nagy pénz, mennyi cuccot lehet ezen venni, ne dobjam ki az ablakon, stb..... hosszu menet lesz:-))) -
#5451 mért, a TTT-ben is voltak relytett extrák? -
Gandibá #5450 Mostmár csak azért se nézem meg, mert itt unszolsz :)) -
#5449 :D
a -csak- az egyetlen megkérdőjelezhetetlen válasz. :DDD -
Gandibá #5448 Mer csak :D -
#5447 Gandibá! [ülök válladon mint kisördög]
anno, én a 2. részre szétszerveztem magam, hogy mindenki jöjjön, kocsi legyen, meg egymás mellé, meg annak a csaja is...meg anyám tyúkja is.
aztán berágtam a premier után másfél héttel, és elmentem moziba.
....
hogy bírod megállni?? neked csinálták, téged érdekel, miért nem nézed?
-
Gandibá #5446 Hát mert haverokkal akarom megnézni :) -
#5445 mármint minek ellenállni... -
#5444 [minek?]
:D -
Gandibá #5443 [erős a késztetés de ellenáll] -
#5442 aha -
Gandibá #5441 It iz. -
#5440 GOOD DZSÁB!!!!!44444444444444432 -
Gandibá #5439 Nem. Remélem -
#5438 nem 19-én jön az 5 lemezes verzió? -
#5437 sehogy. :)
meg fogod nézni. -
Gandibá #5436 Na én is megvettem ma, de csak pénteken nézzük meg haverokkal. Nemtudom hogy addig hogy bírom ki -
#5435 ne ezt meg en nem lattam meg...
viszont nagyon tetszett meg az utolso forgatasi napokrol meg a potforgatasrol keszult osszeallitas,igazan meghato volt
P.J. nem tudta abbahagyni az utolso jelenetett,mindig ujra vette pedig mar regen jo volt csak nem akarta kimondani,hogy vege...
a stab meg csak allt szotlanul es a konnyeivel kuszkodott mindeki -
#5434 még nem néztem végig, csak a lovaglást...hát azon behaltam...
hordóló! :DDDD, meg a szex a műlóval :DDD
-
#5433 Nagyon jok az extra lemezek is egy 2-3 orat mar megneztam belolluk,ugy latom most sikerult feliratozni mindet.
Van sok olyan jelenet is amit leforgattak de nem kerult bele a bovitettbe se, pl. Aragorn megviv Szauronnal.
A rejtett extrakat meg remelem megtalalja mindenki,ugyan ott van mint az elozo reszeknel es van mindket lemezen,en jokat rohogtem rajta :) -
#5432 a király visszatér könyvben benne van a végében. cimet nem tudok -
BladE666 #5431 Vki tudna mondeni egy olyan cimmet ahol fent van a TÜNDE ÁBÉCÉ???? vagy vkinek meg van??? -
#5430 Bocsi, de címet nem tudok adni, különben erről a release-ről van szó:
The.Lord.Of.The.Rings.3.Special.Extended.Edition.2004.DVDR.HunDubbed-JmS
Angol/magyar DD 5.1, 76%-os tömörítéssel, 2DVD-s, menü nincs, és a DTS hang is kilett szedve.
Ha szinkronos dvdrip-re gondoltatok abból nem tudom, hogy van-e már. -
Gandibá #5429 Hol? -
#5428 Hol? privátba megdobsz egy címmel? thx -
#5427 De van már szinkronos. Mondjuk én sem szedem le, nekem is meglesz eredetibe :D -
#5426 Gladiator, köszi a tippet:-) nemtudom, hogy ebben a kisvárosban lehet-e már kapni, de majd körülnézek:-) -
#5425 na most lett vége...
....
tökéletes.
nem tom, teljesen paff vagyok, sztem ezt, vagy ilyen élményt valszeg nem kapok mégegyszer.
kb. mint Bruenor az Égisz Agyar-ral :)
full, és kár.
nem kéne hatásvadászba forduljak, szal befejezem, de nem hiszem el, hogy képesek esetleg -nem- megcsinálni a A Hobbit-ot.. -
#5424 1001 boltban lehet kapni, és 1101 helyen meg lehet rendelni.
kedvenc rendelő helyem:
www.filmzona.hu
viszont mivel ez a film 4 (vagy 5?) DVD-s, ajánlom, hogy boltban vedd eg és nyittasd ki, hogy minden benne van-e, mert nekem eddig mind a 2 első részével gondjaim voltak. a két toronyban pl 3 2-es DVD-m volt. -
#5423 uhhh, srácok, most nem leszek egy darabig, megyek megkeresem Völgyzugoly-t, és lenyúlom Arwen-t Aragorn-tól amíg nem késő....
[már gyorsul!] -
#5422 warez-szinkronos még nincs fenn:-)))
amugy milyen boltokban lehet kapni?:-) vagy megrendelni vmilyen cimen nem lehet? -
Gandibá #5421 Warezon nem láttátok amúgy szinkronosan? Monnyunk mind1, mert még a héten megvevődik általam, de azért ha addig van akko' megnézzük :D -
#5420 -
Gandibá #5419 -
#5418 Hátö jesz oké