6457
-
#5738 semmiféle buzulás nem volt.
-
#5737 Gimli nem volt gyökér csak szórakozott (ami valóban), Samu és Frodó "homokapcsolatát" pedig már jónéhányszor kitárgyaltuk (hogy nem így van). -
#5736 Ilyeneken vagy kiakadva?:)
Nekem az a sok marhaság nem tetszett,amit P.J belerakott a filmbe.Gimlit egy gyökérnek állítja be,pedig a könyvben csöppet sem így van.Samu és Frodó buzulásától is eltekinthetett volna.5 percet esetleg még kibírtam volna,na de nem 45 percet. -
#5735 ja, visszakaptam osztársamtol a dvd-ket, egészben, karcmentesen:D -
#5734 buékbuék:-))))) -
#5733 buék -
#5732 BUÉK mindenkinek!
Amúgy nekem az a rész nem tetszett amikor mennek a Holtak Ösvényére. A filmben az egy sivatagos sziklás hely, ami egyáltalán nem illik oda. No mindegy nem baj. :-) -
#5731 ja és sztem is néha már vicces volt Szauron Szája ahogy beszélt:-) de a sörivo verseny meg a Holtak Ösvénye vezet magasan:-)))) -
#5730 BUÉK:-) -
Gandibá #5729 BUÉK -
#5728 BUEK ide is!
(kiskoruaknak vigyazni am az alkohol fogyasztassal!!!) -
#5727 Boldog új év skacok és csajok! :) -
#5726 ez a szaj meg mindig jobb lett mint mikor elforditottak fuggolegesre,mert volt egy ilyen verzio is :)
az extrak kozott megtalalni ha valaki meg nem latta...
-
#5725 Amúgy meg az olyan pofákról beszélek, amikor hátracsapja a fejét, meg ilyenek. -
#5724 Tévedés! Megvan mindkét ajka, csak ilyen gyökérül néz ki. De nyugodtan megnézheted, hogy tényleg vastag (tehát ajak) és a "b" "m" hangoknál össze is érnek. -
Gandibá #5723 Azért a Két Toronyban az durva hiba hogy amikor Pippinre majdnem ráugrik a ló, akkor széttárja a karját, utána meg mutatják hogy kuszik tovább összekötött kézzel, majd szétvágja a kötelet valami baltán. -
#5722 Szauron szája azért vágott olyan érdekes arcot, mert nem volt nekije alsó és felső ajka:D Nem tudom, te hogyan próbálnál szívélyes lenni ilyen arcal:) -
#5721 Jaja néha szerintem is idétlen pofákat vágott, de attól függetlenül jó nagyon :)
Én ma néztem meg egyben, rohadtul tetszik z egész, pl a második lemez első jelenete, ugye az nem volt benne a mozis verzióban, amikor a kalózok jönnek és ott van a holtak serege. Marha jó volt :)
Imádom ezt a filmet! Na meg az első részt is:) A Két Torony nálam is kicsit háttrébe szorul, de persze az sem rossz :) -
#5720 Amúgy Szauron Szája nagyon jó volt csak néha tök idétlen pofákat vágott, ami szó szerint vicces volt. Mintha hülyéskedett volna, meg direkt nagy mosolyokat nyomott volna, úgy nézett ki. :-D
De a Szarumános rész nagyon frankó volt, meg úgy alapjában véve minden. Azon meg hanyatt vágódtam amikor Legolas "becsípett". :-D
Viszont azt hittem, hogy most beleteszik azt a kapus részt, amikor Samu belép Cirith Ungolba. Az sztem jó lett volna, na mindegy. -
#5719 Felhúzott ma más is, és ez volt a csúcspont
"Hja, és még mindig nem érti :D" -
#5718 Te most tulajdonképpen min húztad fel magad? -
#5717 :DDDDDD
-
#5716 Ecsém de ciki!
Legalább 15x láttam a FOTR-t és csak tegnap vettem észre, hogy amikor a hobbitok legurulnak a lejtőn és Pippin azt mondja, hogy "ez nem sokon múlt" akkor azt azért mondta mert a feje majdnem bele ment a trágyába. -
#5715 Akkor nem kell baszogatni htxvm. -
Gandibá #5714 Nem kell így felfortyanni. -
#5713 NO COMMENT még huzz fel te is grat -
Gandibá #5712 Szivi. -
#5711 kösz:-))) -
Gandibá #5710 Keresd meg -
#5709 na én most nagyon elvesztettem a fonalat -
Gandibá #5708 Bah. -
#5707 Na megtekintettem az összeset. Most kicsit aktív vagyok, mert egész nap fotelben ültem. :-D -
#5706 Hm és mi van akkor ha nem olvastam a topicot? HIIIIIIIIIIII hihetetlen logika kellett hozzá! ... -
Gandibá #5705 Micsoda szó.. -
#5704 jézusom de kis csicskalélek voltam én még akkor:-))))))))))))))))))))) -
#5703 elkezdtem nosztalgiázni; végigolvasom hátulról előre ezt a topicot:-))))))) a hatvanadik oldalnál tartok:-) -
#5702 azt nem tudom:-))))) -
Gandibá #5701 De már hányadszor? :D -
#5700 á, csak nem esett le neki:-))))) -
Gandibá #5699 Hja, és még mindig nem érti :D