A Gyûrûk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
:-)))) igen, én is vmi ilyet akartam irni, csak nem akartam okoskodni meg belekötni:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bandew
Boldog karácsonyt evribodri!

btype: A rosszaknak kell a Gyûrû, mert nekik az a legnagyobb ajándék. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
Boldog Karácsonyt!

Nektek is Boldog Karácsonyt!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

rezsofiz
Bódog karit!

sazl : c

b-type
Boldog Karácsonyt! :)
a jóknak gyûrût, a rosszaknak egy erõs ork sereget kivánok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wizy
állítom, hogy a bõv.jelenetek közül a legviccesebb a sörivó-verseny volt a harmadik részben, de jo volt a ragus is a másodikban:-))) a legjobb bõv.rész pedig a Holtak Ösvényénél volt

wizy
tudott vmit a küldetésrõl, sztem rájött még az elsõ részben, mikor elárulta Gandalfékat. meg ugye mikor megakadályozta õket, hogy a hegyen menjenek tovább. nem ok nélkül tette, valamit tudott vagy sejtett. és azért hallgatta el Szauron elõl, mert magának akarta a Gyûrût.

b-type
engem az zavart, hogy szarumán az Orthanc-on azt mondja Gandalf-nak, hogy olyan útra küldte a félszerzetet ahol az a halálba tart, és mégis mit képzelt...
ez azt sejteti mintha Szarumán tudott volna Frodóról, és a gyûrû elpusztításának a tervérõl, ami pedig nem lehet, hisz nála volt még a palantír.
akkor tudott volna Szauron is róla, kivéve ha Szarumánnak hatalma lett volna elhallgaatni elõlle.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wizy
igen, jobb, de akkor is fura érzésem volt, nem érte el a kivánt hatást a legvége, csak legelõször, mikor gépen néztem:-)

Azért a mozishoz képest jobb már a vágása, ez fõleg a Szürkerév és Samu hazatérése között látszik a legjobban.

wizy
csak a film legvégét rontották el azzal a sok vágással. moziban is már mondtuk, hogy "na most lesz vége", és akkor még volt negyed óra. ez a végén soxor elõfordult, ez az egyetlen szépséghiba sztem

Punkerwork
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
nnna ez jolesett:-) nagyon atom. nagyonnagyon.
és Szauron szája is jol sikerült, csak tényleg eltûnik onnan a holtteste meg a lova. az az egyetlen szembeötlõ hiba volt, amugy fergeteges. minden benne volt, amit eddig kihagytak a könyvbõl......... legjobb jelenetet pedig egyértelmûen nem tudok mondani, hisz az egész az:-)

wizy
na megnéztem.........
A bõv. jelenetekkel együtt olyan érzés fogott el, hogy végre kiteljesedett a történet, kerekebb, kidolgozottabb az egész. és még tesomnak is tetszett, mert mégse ment el itthonról, velem nézte meg:-) Szoval csak azt tudom mondani, amit Gandibá mondott az #5477-ben.....:-)
holnap reggel korán kelés, Király Visszatér nézés (A TTT-t már láttam, megvan gépen a bõv.változat)
ja, és maga a tudat, hoyg akármikor ha ránézek a polcomra, ott van az a felbecsülhetetlen értékû tárgy, azért már megérte megvenni:-)

Gladiator
640<#bee1>

wizy
tudom, egyenlõre csak az elsõt nézem meg:-) aztán sorban:-)

Bucser
Egy ültõ helyedben megnézve a 3-at az csupán 600 perc de sebaj:D ÉS még az extráknak neki sem álltál:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wizy
tesom ugy is megy el du ajándékokat venni, stb, akkor majd berakom:-)))) (vele nem jo filmet nézni)

Punkerwork
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

wizy
meghozta a postás, itt áll az asztalomon:-))))) nem tudtam kibirni, hogy ne bontsam ki:-))))))
itt milyen filmezések lesznek.........

Bucser
Én meg csak akkor tudom megrendelni.. mondjuk csak a Király visszatértet kell megrendelni..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Gladiator
vazze, lemászok a halál faszára a tescoba -20 fokban, keresgélek órákig azt nincs semmi. utána meg fogtam magam azt elkajáltam 2ezret, szal most meg már meg se tudom venni, emrt csak 8 papírom van.

wizy
hát lehet hogy csak én is, attól függ, mikor hozzák ki:-)

Punker
jó szórakozást, én csak ünnep után tudom majd megnézzni :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

wizy
na netpiacról megrendeltem, mindenkinek kösz a tippeket:-)

sanzik
en netpiacrol szoktam rendelni,eddig semmi problemam nem volt veluk
a lenyeg,hogy ha kihozza a postas akkor elotte ki kell bontani es ha serult akkor jegyzokonyvet felvetetni

valoban olcsobb neten rendelni valamennyivel de a postakoltseg miatt ugyan ott lesz a vege kb.
Bucser
a DVDfutár is 25-ért adja másnapra szállítással... És amit eddig onnan rendeltem soha nem volt vele gondom...

Gladiator
jó, nekme nyolc. te voltál kiváncsi a tapasztalatainkra. én elmondtam. rendelt cuccot kicsit macerás visszaküldeni, hogy cseréljék ki.

wizy
amugy 1010ft-tal olcsobb (szüleim vállalják a postaköltséget:-) )

Ugyan úgy.

Gladiator
a kettes DVD-n én nem találtam semmit hogy lehet elõhozni?

Gladiator
semmivel se lesz olcsóbb a netrõl, max 100 forinttal. de mivel 13 dvd, ezért mindt mondtam keveredés lehet a dvd-k között. nekem eddig mindig volt. szal szentem csak a bolt. és akkor már holnap mehetsz is nem kell rá várni.
meg nemtom, ahol én néztem neten, ott 33900. a 25ezer jó ár érte.

wizy
és ezt ne vedd lecseszésnek, meg egyáltalán nem ellenséges hangulatban irtam, csak (remélem) érthetõen válaszoltam

wizy
figyelj, én a 12dvd-s diszdobozos változatot veszem meg, ami 25.000-be kerül, netrõl pedig csak 23.990-be. szoval ne mondd, hogy igy drágább. igen, ugy volt hogy olcsobban meg tudja szerezni, de kiderült hogy mége, és ezért maradt a netes rendelés. és mivel elõször rendelek ilyet, meg egyáltalán dvdt is elõször veszek az eddigi 13 életévem során, és mivel erre szinte egész életemben gyûjtöttem, ezért inkább mindent megkérdezek többször is, nehogy vhogy bebukjak. és megkérdezhetném apukámat is, hogy szerinte honnan rendeljek, de abban bizom, hogy ti már igy többször rendeltetek, van saját tapasztalatotok, amikre én kiváncsi vagyok, azért kérdezlek titeket.
röviden ennyi

Gladiator
20djáa = huszadjára

vazze, tele van helyesírási hibával. gááááz

Gladiator
de most õszintén Wizy! te most direkt szerencsétlenkedsz? 20djáa megkérdezed honnan lehet megrendelni. elmondjuk. ok. akkor mondod, hogy a könyvesboltban s meglehet kapni. ha meglehet ott kapni minek rendelnéd, ami kockázatos, és drágább is? minek kérdezed? aztán mondod, hogy apá olcsóbban meg tudja szerezni. akkor most mi van? menj be a boltba szépen holnap, vigyél magadal 9990 forintot (vagy enm tom melyiket akarod) kibontod a boltban, hogy az összes DVD benne van-e. kifizeted, köszönsz, és élvezed, annyit komplikálsz már...

artschi
ja, és szerintem keddre meg is kapnád a filmet. Hacsak nem már hétfõn.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Én a netpiacról rendelgetek, õk elég jók, ha futáros szállítással kéred, az 800-zal több pénz, de szerintem az xpress-nél is hasonló a kihozatal ára.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

wizy
na szoval akkor, sztetek honnan rendeljem meg? az xpressrõl vagy a netpiacról? melyik a megbizhatobb, melyik a gyorsabb? mindkét helyen ugyanannyiba kerül

wizy
yo neked:-)

(ugy nincs meg az a feeling, mint az eredeti DVD-nél, de vmire jo)

Evil
Na, mar csak ki kell unrarolni a 2 dvd t es kezdodik a mozizas :D

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Punker
ha csak a sarcot nem kell megfizetned már akkor jól jársz

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

wizy
nehéz lesz kibirni addig, mert már legszivesebben rohannék a boltba:-))))

Punker
<#eljen>

wizy
na apukámmal elbeszélgettünk (én már ugy kezdtem, hogy hiába probál eltántoritani az ötlettõl, nem fog sikerülni), és kiderült, hogy meg tudná szerezni vmivel olcsóbban, és ennek ma néz utána

Punker
na?

wizy
én meg holnap veszem meg (lehet kapni a könyvesboltban:-)))) )

Alien
Ha minden igaz karácsonyra kapom meg a bõvítettet szóval még egy hét :)

rezsofiz
Nyelvtan, rulez.

sazl : c