6457
-
#5778 rájöttem, hogy hogyan kell 70000pontot csinálni a kvizpartban:-))))))
-
#5777 edischön -
#5776 Értem. -
Gandibá #5775 Bővítettet normál edésönbe. -
#5774 Mármint ilyen díszdobozosan? -
#5773 -
Gandibá #5772 Én meg a héten megveszem valamelyik részt még. -
#5771 én ezt már megvettem 24.689-ért (postaköltséggel együtt) -
#5770 ezt fogom megvenni ha lejjebb megy az ára egy kicsit! -
#5769 :-))))) reméltem, hogy vmi értelme is van, amit ott beszélnek:-))) -
#5768 Simán:) -
#5767 egyáltalán, értelmetlenül, csak ugy?:-)))))) -
Gandibá #5766 Halandzsául :D -
#5765 jut eszembe, Gandibá, hogyan kell beszélni abban a "kimantulácsá ropátáf" topicban??????? -
Gandibá #5764 Ázt! -
#5763 jaja, Boldog szülinapot Punker!:-))) -
#5762 Boldog Szülnap Punker! :) -
#5761 : ) -
#5760 azaz:-) -
#5759 Jaaa asszem emléxem már... az a kvizpart.hu nem? -
#5758 net-es játék, filmes részben benne van a Gyűrűk Ura is. -
#5757 Az wtf egy társasgame? -
#5756 nem tom :) -
#5755 hogy a fenébe lehet a kvizparton 72000 pontot elérni?????
:-) -
#5754 nekem is-is volt, éjfélig nyugisan iszogattunk, utánna elkezdtünk ökörködni, végülis jó volt :) -
Gandibá #5753 Hát igen. Én is szolid bulin voltam, voltunk 5en :) -
#5752 Én két helyen voltam, egyrészt voltam a barátokkal, haverokkal, velük is szolid formában történt a "bulizás", másrészt meg otthon;| Én is jobban szeretem ezeket mint a "12remárhótrészegreleittamagamat" féle bulikat:| -
#5751 én egy szűkkörű házibuliban voltam (értsd: hárman voltunk összesen:-) ), és ott hülyéskedtünk, Kérdezz-felelekeztünk, ettünk, tévéztünk:-) szoval ez is olyan csendes-féle volt. de még mindig jobb, mint az eddigik, amikor itthon voltam szülőkkel:-) -
#5750 Kinek hogyan telt a tegnap estéje?
Én egy ülős házibuliban voltam, jó társasággal. Activityztünk, játszottunk meg Jóbarátokat néztünk. Csendes volt és kellemes. Nem tom de én jobban bírom az ilyen bulikat, mint a vedelős, hányós verziót. :-D
Igazából még ez volt a legjobb szilveszterem, mert eddig mindig pocsék volt. -
#5749 Jah sajnos:( -
#5748 Pontosabban Frodó ÉS Samu. :-) -
Gandibá #5747 Ez a buzulás meg örök téma marad sajnos.. nevetséges. -
Gandibá #5746 Ha már itt tartunk, akkor Galadriel tükrébe se Frodó nézett bele, hanem Samu. -
#5745 hát ja:-) -
#5744 Jó hogy! Milyen uncsi lenne az életük, ha pl Legolas több ezer éven keresztül játszaná a komoly csávót. :-D
Tolkien le is írja melyik népnek milyen fajta humora van. Vagy vegyük pl Gandalfot. Mindig ő volt a legidétlenebb, meg persze a legerősebb. :-D -
#5743 hát szerintem jo, hogy beletették ezeket. igy nem lett olyan hangulata a filmnek, hogy állandoan rossz kedv, meg komolyság, meg hasonlok. megmutatja a film, hogy hiába harcol pl legolas/gimli olyan jol, ő is csak "ember", és tud szorakozni. -
#5742 Már 1000x megbeszéltük, hogy a film az film, a könyv az könyv.
Rengeteg szerepcsere van a filmben, mert PJ úgy gondolta, így jobban kihozza a szereplők személyiségét. Szvsz sikerült is neki. Pl a Tónál az első részben Mória előtt, a könyv szerint Boromir dobálgat köveket és Frodó szól rá. A könyben nincs ezzel baj, mert több száz oldalon keresztül mutathatja be a szereplőket, de a filmben ezt hiba lett volna így csinálni. Nem értem miért lenne baj, hogy beraktak pár humoros jelenetet. A humor nagyon is része a GYU-nak.
Amúgy ha már ilyen hibákról beszélünk, akkor sztem a nazgúlokat rontották el. Hisz a végén nagyon hangsúlyozzák, hogy mennyire félelmetesek, meg erősek, mindenki besz*arik tőlük, de az első részben egy ember legyőzi az összeset. Szal ezt nem így kellett volna csinálni, hisz így nem érezzük át annyira a hatalmukat. -
#5741 Gimli nem gyökér volt hanem szórakozott, és mókás fej vagy vmi ilyesmi.... -
#5740 Mindeztektől függetlenül nem rossz a film,habár az 1-2 jobban tetszett. -
#5739 Ezek a jelenetek készítettek ki teljesen.Ha jól tudom a könyvben nem volt benne olyan,hogy egy tünde megnyeri a sörivóversenyt,tündék között még nem is lenne gond(egyáltalán isznak azok ilyet,nem hiszem),de egy törpöt biztos nem ver meg.Másik:Gimli az első,aki beszaladna a Holtak Ö.-n lévő kapun,erre játsza a beszarit.Meg az,hogy elkezdi fújogatni a szellemkezeket,vagy nemis tudom miket.