6457
-
Gandibá #1487 Sok sikert! -
#1486 Nekem most lelassúlt 24KB/s-re :-(
De nekem nem olyan sürgős.
Egyszer iszonyatosan "megvadult" a netem, és több mint 100-al töltött. Az nagyon király volt. :-D
Akkor töltöttem a Return of the King játékot, és pár óra alatt leszedte az egészet. Csak hát akkor jött Samu . Ezért még egyszer le kellett a 3-as CD-t töltenem. -
#1485 nembaj, az a lényeg, hogy tölt!!! és ha minden jól megy, akkor holnap 10-re már a 3.CD elejénél fog tartani!! -
Gandibá #1484 Valahol mindenki ember :D -
Gandibá #1483 Nekem 1 részt tölt 4 percig. -
#1482 Hát a testvéri szeretet kéremszépen! -
#1481 20 perc alatt 3 részt letöltött! 2x olyan gyors, mint simán Explorerrel:-) -
Gandibá #1480 Hát igen! :) -
#1479 amúgy tesómnak megírtam, hogy letöltöm a filmet.... azt írta vissza, hogy pusztuljak szét:-)) de most ennél többet nem tud csinálni, sőt! még segített is, hogy hogyan lehet a leggyorsabban letölteni:-)) tök rendes azért valahol:-) valahol mélyen... -
#1478 hát, igen, elég messze van, az biztos:-) nézd meg a térképen, hogy hány kilométer:-))) de a GyU és egy jó társaság mindent megér, nem?:-)) -
Gandibá #1477 Meg meg is lehet szakítani és folytatni :) -
#1476 Na most már mehet egész nap (meg éjjel is ).
Amúgy sztem a Flashget gyorsabban is tölt, mind a sima windowsos. -
Gandibá #1475 Nincsmit :)
Szentes azért messze van egy kicsit pesttől nem? :D -
#1474 na, akkor mikor jöttök át hozzám GyU-t nézni?
képzelhetitek, hogy amikor elkezdte tölteni a FlashGet, akkor mekkorát ugrottam örömömben... anyukám meg csak nézett, és egy kicsit távolabb húzódott tőlem.... nem is értem, miért :-)))))) -
#1473 töltiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tölti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hip-hip-hurrááááá!!!! Bandewnak és Gandibának!!!!! 3xos hip-hip-hurrá!!!!!!!! -
#1472 ok, megpróbálom... -
Gandibá #1471 Jaaaaaaaa megvan! Flashgetbe Kiegészítők ~ Beállítások (vagy csak szimplán nyomsz egy ALT+O) ~ Kapcsolódás ~ Egyidejű letöltés max: 1
Így 1 fájlt tölt 1x-re csak és menni fog magától. -
#1470 jó igen, eddig én is tudom... csakhogy nem akarja letölteni. jobb katt, minden letöltése flashgettel, pipák, ok, beírom hogy hova szedje, ok, és nem szedi. sz összesbe belekezd, de aztán abbahagyja, és egy szép piros x-szel jelzi, hogy nem tölti... valami ötlet? mert így rohadtlassú -
Gandibá #1469 Az oldalon ahol vannak a linkek, Jobb katt ~ minden letöltése flashgettel, kijelölöd amit kell, utána a kövi ablakban rányomsz a kezelésre. Flashgetben kijelölöd mindet ~ Jellemzők. Login a serverhez bepipa, beírod a nevet és a jelszót, majd OK és töltöd, így automatán tölti egymás után mindet. -
#1468 nem tud egész nap menni, mert nem értek a FlashGethez, és csak úgy tudom letölteni, hogy amint letölti, nekem kell kiválasztanom a következőt, hogy zat is töltse le:-( -
#1467 A lényeg, hogy egész nap menjen. -
#1466 kiszámoltam, ha minden jól megy, akkor még 19 óra kell az egész letöltéséhez:-) -
#1465 sajnos... de hát ilyen az élet:-)
most tart az első CD 35.részénéél...ellesz még egy darabig:-) -
Gandibá #1464 Talán.. 20k az elég lassú :( -
#1463 Sztem ja. -
#1462 átlag 22Kb/sec -
#1461 van még belőle kb 100 rész, azt letölti 3 nap alatt úgy, hogy este nem tölt? -
#1460 azt elhiszem:-) -
Gandibá #1459 -
Gandibá #1458 Jó ez a film szinkronosan is! -
#1457 az jó:-) bár a feliratos se rossz... akkor legalább hallom az eredeti hangokat... bár az olvasás fáraszt:-) -
#1456 -
#1455 szinkronos -
#1454 jaaaaa, már értem, mire mondtad:-))) elsőre nem esett le:-) -
#1453 Amúgy ez feliratos vagy szinkronos? -
#1452 hát mert tényleg:-)) mire értettd azt, hogy véletlenül?:-))) -
#1451 -
#1450 mi az, hogy véletlenül?:-) nem véletlenül, hisz én indítottam el a letöltést:-)) -
#1449 Gondolom véletlenül? -
#1448 háh! most lett letöltve az egész egyhatoda:-))