6457
  • Bandew
    Éppen az, hogy ő azt hitte jól megkínozták, hiszen nem tudott arról, hogy verekedés tört ki és a fogoly elmenekült. Persze az is igaz, hogy attól függetlenül látszódott rajta, hogy nem tud a Gyűrűről és ezért nem szabadott ezt elárulni.
  • Gabesz amd64
    egyszerüen felidegesedett és ezért viselkedett így!
    olvastátok a könyvet?
  • b-type
    ?
    Én úgy tudom, az egy szükségszerű cselekedet volt, mivel Szauron a fickón keresztűl kémlelte a többieket, és bár Aragorn, Gandalf ellenálltak volna, a többiek nem biztos. Főleg Pippin, és Trufa.
    Azért is vette elő Frodó (ill. Bilbo) mithril ingjét, és azért ecsetelte, hogy mennyire megkinozták a viselőjét, mert nem tudott semmi.
    Szauron nem tudta, hogy hogyan akarják felhasználni a gyűrűt, a fickó egyszerű kém volt.
    Azért is vágta le Aragorn hipp-hopp.
  • Bandew
    Miért ne zézett volna oda? Épp megtámadják a birodalmát és a parancsnoka elmondja a követeléseit. Ehelyett nézte volna a szürke semmit? (lehet azt kellett volna :-D)
    "Áááá kit érdekel, hogy az új király mit válaszol? Inkább nézem a fasza kis birodalmamat (amit épp támadnak)." :-D
    Amúgy Aragorn sose csinált volna ilyet. Kihívás és figyelmeztetés nélkül megtámadni egy parancsnokot? Így akár Pippin is elintézhette volna.
  • Johnyy
    AZért akkor az a sötét harcos biztos nagyon erős lehetett meg sok dologra lehetett képes, meg yo lett volna látni egy kis fájtot, és téleg nem volt lovagias!!! de ha azok ott beszélgetnek akkor nem lesz érdekes odanéznie a kiscicaszemecskének és akor nem érték volna el a célyukat, tehátgyors megoldás kellet!
  • Gabesz amd64
    dehogyis király volt!
  • Bandew
    Nekem az nem. :-D
    Nem éppen lovagias. :-D
  • Gabesz amd64
    nagyon jó volt ez a film!főleg az tetszet amikor Aragron levágta fejét a szauron szolgájának!
  • sanzik
    hun vagytok emberek?
    mi ez a csend??!?!
  • rezsofiz
    brotlávg.
  • Bandew
    Ja, csak ezt már elmondtad. :-D
  • rezsofiz
    hat
  • wizy
    még jo, hogy spemelünk, ha nem spemelnénk, akkor nem is lennénk SG-be valók!
  • Johnyy
    csakaz hogy mindenki spemel,, most megvban a ték és akkor lehet értelmesen lotr témában nyomulni.....
  • wizy
    nem igazán értem mi köze van ehhez a tékelésednek...........
  • Johnyy
    na akkor inentől!!!! már mnontam de ha kell valakinek lotr térkét,, a szerepjátékhoz meg lehet venni 2000 ft 5 db a3-as iszonyjóminőpségű térkép! be kéne keretezni
  • wizy
    áááááááááááááááááááh
  • Johnyy
    ték
  • Johnyy
    mondom
  • Johnyy
    ték
  • wizy
    na jo
  • wizy
    de lehet hogy mégis kéne....