A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
nem a fenét nem baj 😊 2.3mb(!)
linkeljed inkább, neked gyorsan bejön, nekem gyorsan bejön, de van akinek nem. (pl. a hugomnak)
kár ezért kilõni a topicból nem?
amugy is volt már. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Johnyy
nem baj az hogy nagy kép! hidd el! amúgy aszem ebben a trilogiában éreztem elõször a realitást, és a fantasi mivolta adott nekik teljes egészt ami álltal minden tökéletes és hihetõ, olyanokra gondolog hogy általában a filmekhez kell egy kis hozágondolás is hogy ehidd mert ireálisak, de itt épen az a mítoszi szabadság éa a fantasi ad pl a hõsöknek kiemelt képeségeket amik által képesek lehetnek erre, és sztem
ezért lehet teljesen bele képzelni magunkat, meg ugye pl , amúgy most nézem a hétvégén meg a trilógia bõvítettjét, egész jó hogy így sokminden részletre kitér, és megértjük ezt az elképzelt világot!!! és mellesleg az sem mellékes hogy Arwen gyünyörû,, mek tudom érteni Aragort.. 😊))))

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

wizy
nem nagy kép kicsit se:-)))))))
amugy én is ugy bele tudom élni magam, hogy az mér szinte hihetetlen:-))) pl a harmadik rész végén is elsirtam magam, mikor elõször láttam:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Johnyy

Johnyy
HAHa, én letudtam a poént. 😄 nemtudom de én anyira bele tudom magam élni a történetbe hogy ,, pl erek a tünde hegy, térség síkság nevek, anyira tetszenek hogy az már fály,, csak nézetek végig középfölde térképén, anyira jól néznek ki a nevek hogy jujuj,, szal, már ez is egy hangulati adrenalin....

wizy
igen, mi ezzel tisztában vagyunk, ne nekünk mondd, sõt meg is szoktuk, mert miota megy már ez a téma:-)))) mi már csak azokon poénkodunk, akik "buzulásnak" érzik a filmet:-)) a véleményüket megváltoztatni nem tudjuk, és joguk van hozzá, szal már csak poénkodunk vele:-))))

Johnyy
ez egy nagy hülyeség! amikor én néztem a filmeket, töbször, sosem éreztem ezt buzulásnak, egy kicsit éljétek már bele magatokat a filmbe, vagy ha nem vagytok rá képesek akkor ne nézzétek meg,, ennyi!

wizy
nalátod:-)))))

Tatyla
miért buzulnak?<#wow3>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Punker
na tegnap megnéztem, nem volt rossz.....sõt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
😄D
gg

sazl : c

wizy
na kémia szrencsére elmaradt (gondoltahod, hogy milyen boldogok voltunk; a folyosón ott ölelgettük egymást, meg kiabáltunk:-)))) ránk is szoltak, hogy csöndesebben:-) ), bioszból kihivott pár embert és azok irtak egy röpdogát, ami sztem nekem egyes lett, meg fizikából irtam egy 4-5öst........ szal még egész jol jöttem ki belõle:-)))

rezsofiz
😛PPPPP

Punkerwork
mi este nézzük a bõvítettet, szal mennyi piát vegyek hogy a hobbitok buzulását kibírjam? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Bandew
Mindegyiknek van bõvített verziója.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Hali! Most nagyon le vok maradva film téren! most akkor mi is a helyzet, a 2 toronynak meg a király viszatérnek van bõvítettje vagy a gyûrû szövetségének is????? mert tervezek egy ujabb gyürûkura trilogia& pizzák szombat délelõttöt+délutánt! és hogy menyivel készüljek a tékába?? mert a simák megvannak, csak a bõvítettekrõl most nem egészen vok képben!

rezsofiz
Nm: )

wizy
köszi:-)

rezsofiz
😊)))
Sok szerencsét holnap😊

wizy
hát ja; összes tanár meg van õrülve attól, hogy mindjárt itt van a félév, és mindenkinek adnak egy lehetõséget doga formájában, hogy lerontsa a jegyét:-))))))))

Alien
szép kis napod lesz 😊 hajrá 😊

Alien
jaja 😊

Bandew
De nem egyszerre szinkronizálták.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wizy
bakker..... holnap szurkoljatok..... dogát irunk fizikából, kémiából, és töribõl, bioszból meg felelünk....... és még semmit sem tanultam:-(

Pontosan 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

wizy
öhm........ mert arra nincs pénzed?:-)))))

Egyszerû okból. Te is rá fogsz jönni 😊

wizy
:-((( miért nem vetted meg a Trilógia-bõvitettet?:-)))

Na megvettem a Két Torony bõvítettet is. A Media Marktba nem volt a Gyûrû Szövetsége 😞

Punkerwork
érdekes mivel egyszerre forgatták a 3 részt.....

wizy
na azért:-))))))

Alien
jajj nem a Samut, hanem a Frodót viszi fel a toronyba bocsi 😊) [a Samut magától megy fel😄)

wizy
köszi:-)))))....... Samut viszi fel a Toronyba? ez melyik résznél van, igy nem ugrik be:-)))

Alien
Igen benne van a stáblistában a fényképe a végén, ugye a simából kimaradt, de a bõvítettbe a jelenetét is berakták illetve már a stáblistán is fenn van. Különben a bõvített változat kettes extra lemezén van errõl szó valahol 😊

Alien
Az egyik orknak 😊 Asszem aki Samut viszi fel a toronyba 😊 Csak kicsit elvan változtatva a hangja 😊 Épp tengap láttam a Cinematrixban volt, hogy kérdezték, hogy mi a kedvenc filmja, és a Gyûrûk Urát mondta, hogy az elsõ két rész mennyire hatással volt rá, így egy ismerõst megkért, hogy a harmadikban vmi kis szerepet kaphasson.

wizy
:-)))))))))))))))))

Bandew
Nem tom, de rájöttem, hogy Boromir magyar hangja a Jóbarátokban Chandler hangja. :-D

wizy
jut eszembe egy másik kérdés: Pindroch Csaba kinek a magyarhangja a LotR-ban?

rezsofiz
: )

wizy
nékem is:-)))) nem azért mondtam:-)

rezsofiz
Szerencsére nékem sok barátom van^.^

rezsofiz
D😄D😄DDDA:SD😄Ddddddd

rezsofiz
D😄DDDDDDDDDDDDDDDd

rezsofiz
<#mf1>

Punkerwork
sz@r neked

Bandew
A hobbitok közt is rengeteg ilyen volt! Állandóan marhultak (amíg tehették) még Gandalf is.

wizy
legalábbis nem sok embernek van barátja......:-)

wizy
ja, meg ezekben az idõkben már nincs olyan, hogy "barát", mindenkinek már csak haverjai vannak:-)))

Punkerwork
de ott azért megvannak a barátokra jellemzõ szurkálódás ugratás poénkodás, a hobbitoknál ez nincs.

Bandew
Nekem sok barátom van, de örülnék ha legalább egy olyan jóbarátom lenne, mint amilyen Frodónak Samu, vagy Pippinnek Trufa. Vagy ha már itt tartunk, ott van a Jóbarátok sorozat. Ott is állandóan ölelgetik egymást. :-D