6457
  • Gandibá
    De.
  • rezsofiz
    Fantasy és Scifi oldal tullaképpen. Vagy nem ?
  • Gladiator
    AvP az nem sience fiction? agy az nem az alien versus predator lenne?
  • wizy
    egy fantasy-oldal van készülőben, arra kéne irni vmit az ilyen jellegű filmekről/könyvekről, pl LotR, Forgotten Realms, AvP, stb.
  • Gladiator
    ez mi ez? mit kell írni róla?
  • wizy
    akkor ha ugy jo, te kezdd el vagy a Szilmarilokat vagy a FotR-t, én meg elkezdem a TTT-t
  • wizy
    de itt is maradhatunk végül is:-)
  • wizy
    e-mailben beszéljük már meg részletesebben, nem akarom szétoffolni a topicot:-)))
    [email protected]
  • Bandew
    Felőlem oksa. Bár írhatok a Szilmarilokról is, csak ahhoz újból át kéne futnom rajta, ami azért nem jó, mert jelenleg kölcsön van adva.
    De a FOTR felőlem jöhet.
  • wizy
    jut eszembe, Bandew (pontosabban Gandibá juttatja eszembe:-D ): akkor te is a LotR-al kapcsolatban szeretnél irni arra a fantasy-oldalra? mert akkor ugy már hárman vagyunk: johny (ő a lotr-filmről ir), te, vmint én
    vhogy fel kéne köztünk osztani, hogy ki mit ir a könyvvel kapcsolatban, pl: te irod a FotR-ot, én a TTT-t, a harmadikat meg közösen, vagy vhogy igy....... meg kéne állapodni
  • wizy
  • Bandew
    Arról nem is beszélve, hogy mit fog szólni apám ha majd közlöm vele:
    -Figy Apa, asszem veszek 50.000-ért egy gyűrűk urás kardot. Mit szósz?

Kivágna a francba. :-D
  • wizy
    50000? hijjjjj:-)))))))
  • Bandew
    Persze nem rögtön ma veszem meg. Asszem ehhez kicsit spórolnom kell. :-)
  • Bandew
    Durván 50.000-be. :-(
  • wizy
    :-))))) mennyibe kerül?:-)
  • Bandew
    Elhatároztam, hogy megveszem Glamdringot. Elég borsos, de nem érdekel. :-)
  • Gandibá
    Install firewall, install antivirus, enjoy! :D
  • Bandew
    Én Skypeot használok, mert az biztonságosabb. :-)
    Az MSN nyitott kapu. :-)
  • wizy
    :-))))) msn?
  • Gandibá
    Rakj már msn-t :D
  • Bandew
    Én benne vagyok. Bár én csak a LOTR részét tudnám csinálni az oldalnak, de azt viszont nagyon. :-)
  • wizy
    Johny, engedelmeddel én is feveszlek:-)
  • Johnyy
    mailcím!!!!
  • wizy
    az e-mail ciméből kiindulva azt gondolná az ember, hogy van:-)
  • Gandibá
    Jó, de Johnynak van?
  • wizy
    msnmsnmsnmsn
  • wizy
    legyen benne világleirás, film/könyvkritika
  • Gandibá
    Ezt azért itt nem lehet annyira rendesen megbeszélni, csak ha szpemmelnénk. Valami más megoldás kell :D
  • Johnyy
    namost én a filemt ismerem nagyon!! karakterek világ térkép helyek helyszanek megmagyaráza leírások, szerepjáték, humor, képek, hátterek, meg mék sokminden!
  • Gandibá
    A másik dolog az, hogy akkor miről lehetne írni? Vagyis mit tartalmazzon az oldal? Világleírást, film/könyvkritika vagy mifélék? Ötleteket várok :)
  • Johnyy
    részemről rendben egy lotr részleg okés!!! haveromnak meg aszme mek van az öszes d&d book meg egyébb
  • wizy
    én benne vagyok, bár a felsoroltak közül csak a Lotr-t ismerem:-))))
  • Gandibá
    Hát úgy lenne alapból hogy scifi is fantasy, és azokon belül is sok más univerzum. Pl Forgotten Realms, LotR, Warhammer 40K stb..
  • Johnyy
    EGY gyürük ura oldalban benne vok! segítek de így univerzálisan nem maradéktalan a tudásom fantasy terén!
  • Gandibá
    Arra gondoltam hogy kéne csinálni egy fantasy, sci-fi oldalt. Könyvek, filmek stb.. van akit érdekelne?
  • Johnyy
    ez kanyarba nem filmes szkrínsát egy folyóra van rápakolva egy két lovas! pancser kép!!! Azok fekete lovon fekete lények!!!!!!!! 100 %
    A lo kérdése meg hogy ugye fehér ló sem létezik , gandibá lova is szürke!!! csak le van öntve mésszel vagy be van festve!!!
  • Bandew
    :-D
    Nem hiszem, hogy a maximalista PJ ilyen hibát elkövetett volna. :-)
  • wizy
    ez engem ugy felidegesitett, hogy a Fekete Lovasoknak barna lovaik vannak:-))))))))) hogy néz már ki:-))))))
  • Bandew
    Hát ezek elég durván photoshoppolt képek. Még a lidércek köpenyei sem feketék. Szvsz csak a magas fény miatt látszanak barnának, elvégre is tökéletesen fekete ló nem létezik, csak nagyon sötét barna, ami már feketének hat.