6457
-
Gandibá #5978 De. -
#5977 Fantasy és Scifi oldal tullaképpen. Vagy nem ? -
#5976 AvP az nem sience fiction? agy az nem az alien versus predator lenne? -
#5975 egy fantasy-oldal van készülőben, arra kéne irni vmit az ilyen jellegű filmekről/könyvekről, pl LotR, Forgotten Realms, AvP, stb. -
#5974 ez mi ez? mit kell írni róla? -
#5973 akkor ha ugy jo, te kezdd el vagy a Szilmarilokat vagy a FotR-t, én meg elkezdem a TTT-t -
#5972 de itt is maradhatunk végül is:-) -
#5971 e-mailben beszéljük már meg részletesebben, nem akarom szétoffolni a topicot:-)))
[email protected] -
#5970 Felőlem oksa. Bár írhatok a Szilmarilokról is, csak ahhoz újból át kéne futnom rajta, ami azért nem jó, mert jelenleg kölcsön van adva.
De a FOTR felőlem jöhet. -
#5969 jut eszembe, Bandew (pontosabban Gandibá juttatja eszembe:-D ): akkor te is a LotR-al kapcsolatban szeretnél irni arra a fantasy-oldalra? mert akkor ugy már hárman vagyunk: johny (ő a lotr-filmről ir), te, vmint én
vhogy fel kéne köztünk osztani, hogy ki mit ir a könyvvel kapcsolatban, pl: te irod a FotR-ot, én a TTT-t, a harmadikat meg közösen, vagy vhogy igy....... meg kéne állapodni -
#5968 -
#5967 Arról nem is beszélve, hogy mit fog szólni apám ha majd közlöm vele:
-Figy Apa, asszem veszek 50.000-ért egy gyűrűk urás kardot. Mit szósz?
Kivágna a francba. :-D -
#5966 50000? hijjjjj:-))))))) -
#5965 Persze nem rögtön ma veszem meg. Asszem ehhez kicsit spórolnom kell. :-) -
#5964 Durván 50.000-be. :-( -
#5963 :-))))) mennyibe kerül?:-) -
#5962 Elhatároztam, hogy megveszem Glamdringot. Elég borsos, de nem érdekel. :-) -
Gandibá #5961 Install firewall, install antivirus, enjoy! :D -
#5960 Én Skypeot használok, mert az biztonságosabb. :-)
Az MSN nyitott kapu. :-) -
#5959 :-))))) msn? -
Gandibá #5958 Rakj már msn-t :D -
#5957 Én benne vagyok. Bár én csak a LOTR részét tudnám csinálni az oldalnak, de azt viszont nagyon. :-) -
#5956 Johny, engedelmeddel én is feveszlek:-) -
#5955 mailcím!!!! -
#5954 az e-mail ciméből kiindulva azt gondolná az ember, hogy van:-) -
Gandibá #5953 Jó, de Johnynak van? -
#5952 msnmsnmsnmsn -
#5951 legyen benne világleirás, film/könyvkritika -
Gandibá #5950 Ezt azért itt nem lehet annyira rendesen megbeszélni, csak ha szpemmelnénk. Valami más megoldás kell :D -
#5949 namost én a filemt ismerem nagyon!! karakterek világ térkép helyek helyszanek megmagyaráza leírások, szerepjáték, humor, képek, hátterek, meg mék sokminden! -
Gandibá #5948 A másik dolog az, hogy akkor miről lehetne írni? Vagyis mit tartalmazzon az oldal? Világleírást, film/könyvkritika vagy mifélék? Ötleteket várok :) -
#5947 részemről rendben egy lotr részleg okés!!! haveromnak meg aszme mek van az öszes d&d book meg egyébb -
#5946 én benne vagyok, bár a felsoroltak közül csak a Lotr-t ismerem:-)))) -
Gandibá #5945 Hát úgy lenne alapból hogy scifi is fantasy, és azokon belül is sok más univerzum. Pl Forgotten Realms, LotR, Warhammer 40K stb.. -
#5944 EGY gyürük ura oldalban benne vok! segítek de így univerzálisan nem maradéktalan a tudásom fantasy terén! -
Gandibá #5943 Arra gondoltam hogy kéne csinálni egy fantasy, sci-fi oldalt. Könyvek, filmek stb.. van akit érdekelne? -
#5942 ez kanyarba nem filmes szkrínsát egy folyóra van rápakolva egy két lovas! pancser kép!!! Azok fekete lovon fekete lények!!!!!!!! 100 %
A lo kérdése meg hogy ugye fehér ló sem létezik , gandibá lova is szürke!!! csak le van öntve mésszel vagy be van festve!!! -
#5941 :-D
Nem hiszem, hogy a maximalista PJ ilyen hibát elkövetett volna. :-) -
#5940 ez engem ugy felidegesitett, hogy a Fekete Lovasoknak barna lovaik vannak:-))))))))) hogy néz már ki:-)))))) -
#5939 Hát ezek elég durván photoshoppolt képek. Még a lidércek köpenyei sem feketék. Szvsz csak a magas fény miatt látszanak barnának, elvégre is tökéletesen fekete ló nem létezik, csak nagyon sötét barna, ami már feketének hat.