6457
-
#6057 mér, ennyire nyomod?
mikóóóóóóó jön már a Middle Earth Online????? hööörggghhhhh...BAH. -
Gandibá #6056 Áz. -
#6055 Tauren pwnz -
#6054 WOW pwnz? -
Gandibá #6053 -
#6052 vagy legalább vmi éjszakai krémmel próbálkozz, mert talán, ha lehet mondanom, egy lehelletnyit mintha hátrányosan változott volna a fizimiskád (asszem ez arc..,..vagy vmi ilyesmit jelent :DD ) -
#6051 GANDIBÁ!! AZONNAL TESSÉK VISSZARAKNI A RÉGI LOGÓT!! -
Gandibá #6050 Áp. -
Gandibá #6049 Aha. -
#6048 _?DD:DDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd
lol. -
#6047 Szarvasembert.
-
Gandibá #6046 Benc mit nem csinált? :D -
#6045 Benc már csinált. -
#6044 nincs -
Gandibá #6043 Van aki vágja itt a phpbb fórumot? -
#6042 BROÁV!!!!!444235 -
#6041 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6040 Nem igaz. -
Gandibá #6039 Ahhoz írni kéne ám és nem csak nekem :D -
#6038 A színészek jok voltak nagyon. Bizonyítsd be, hogy rosszul játszottak. -
Gandibá #6037 Szerintem nagyon is jók voltak a szinészek. -
#6036 Amikor az első részben azt mondja Szarumán, hogy a Nagy Szem mindent lát, azt nem kell szószerint venni, hogy "egyszerre" mindent.
Nem fizikailag érti, hanem lelkileg. Vagy az már túl bonyolúlt volna?
A marketingnek SEMMI köze nincs a filmhez, se a rendezőhöz. NEm értem egyesek miért a marketing alapján ítélnek meg valamit, amikor az nem is az dolog. Az meg a másik, hogy az alkotók semmit nem kapnak a marketing okozta haszonból, csak a jogtulajdonosok, akik úgy néznek Peter Jacksonra, hogy "Örüljön, hogy egyáltalán megrendezhette ezt a filmet". Hiába ő adta bela a legtöbb tudását és kezdte ő az egészet, ha nem ő adja a pénzt és nem nála vannak a jogok. Őszintén csodálom, hogy ennyire sikerült elérnie, hogy ne rondítsanak bele a művébe.
Sárkánylovagok? Übergonosz? Varázsgyűrűk? Úgy beszélsz ezekről mintha léteznének és rosszul mutatta volna be ezeket a film. De nem léteznek, ez egy mese, innentől fogva meg nem értem minek kötsz bele ilyenbe. Ennyi erővel nevethetnél Potter varázspálcáján, vagy Skywalker fénykardján is.
A színészek nem voltak kiemelkedőek, ezt elismerem, de ezek nem is azok a szerepek, ahol egy tehetség megcsillogtathatja tudását. -
Gandibá #6035 :DDD -
#6034 jah-jah, hát ez van.
van akinek a csajom se tetszik.
végig cáfolhatnám, de nem rontom el a vasárnapom. -
#6033 A Gyűrűk ura:
A történet 1 db rohadt szálon fut, 2 törpe visz egy gyűrűt, amit egy überGonosz csinált.
Extratápolt sárkányonlovagló félistenek nem tudják elkapni őket, pedig a főnök mindent lát.
Ha ezt a gyűrűt megsemmisítik meghal a Gonosz is! LOL
sőt az összes gonosz katonája alatt beszakad a föld! LOL
Ez a Gonosz mindent lát, szinte mindent tud, de a film 3. részének végén derül ki, hogy 1xre csak 1dologra tud figyelni. LOL
Kibaxtt sok minden kimaradt a filmből, ami a könyvben benne volt.
Rohadtul gyengén játszottak a színészek (Gandalf, törpe, elf, a királyok meg a kormányzó fiai) és a rendezés xar volt egy csomó helyen.
A digitális trükkök bénák voltak (nem az akkori legjobb, de ha a legjobb lenne is, ezt a filmet még ma sem lehet tökéletesen megcsinálni!)
A köré épített marketing is undorító, de tudom meg kell vmiből élnie szegény "alkotóknak"..
Tudom h minden tizen, huszon s 30on éves fanatikus rajongó.. -
#6032 Halljátok sztem nyithatnánk egy topicot itt sgn azt ott belinkelhetnénk az oldalunkat majd ha kész van. -
Gandibá #6031 re :D -
#6030 na itt vagyok, elszoktam a gépeléstől azalatt az egy hét alatt, szal majd holnap-holnapután mesélek:-)))))))))))))) de kibaszott jo volt:-))) -
#6029 nem!!! , nem vagyok anyira könyvpárti,, inkább a filmeket szeretem nagyon!!! -
Gandibá #6028 :D -
#6027 gondolom te nem olvastad a könyvet -
Gandibá #6026 Siel. -
#6025 Már jópár napja nincsen. -
#6024 Nekem az úgy jött le, hogy Gandalf nem akarta, hogy Szauron szája azt lássa mekkora sebet kaptak. Ugyebár a természetben is ez van, mindig a sebesülteket támadják meg a ragadozók. :-D
De ők álmukban sem gondolták volna, hogy a Gyűrűt el akarják pusztítani, ő csak azt hitte Frodó egy sima kém volt. Legalábbis a könyv szerint így vót. -
#6023 Wizy hova tünt innen? -
#6022 Nem tom, nekem kapásra az jött le, ahogy néztem, hogy ez az egész ügy csak provokáció, és hátha elárulják magukat a szövetség egykori tagjai, ha előhozakodik ezzel a mithril inggel.
Amikor elővette, és vmelyik félszerzetből kibukott, hogy Frodó, akkor csak úgy figyelt, és azért hozta elő a kínzást, mert már majdnem elszólták magukat.
Még Gandalf szólt rájuk, hogy csöndet!
Aljasnak az lett volna ha előtte jól tökön rugja, sztem meg is tette volna csak útban volt a ló :))))
nekem fel sem tünt.
-
Gandibá #6021 Haggyad má' olyan szépen levágta a fejét, öröm volt nézni :D -
#6020 Na igen, de hogy. :-)
Én Aragorn helyében azt mondtam volna neki, hogy "Csata közben találkozunk."
Nem sokkal jobb úgy győzedelmeskedni a gonosz felett, hogy tudod te vagy az erősebb? -
Gandibá #6019 Aljas? Ha hátbaszúrnak valaki az aljas, de ha levágják a fejét az nem éppen :) -
#6018 A könyvben nem így volt, arról nem is beszélve, hogy ha Aragorn felidegesedik, attól még nem fog ilyen aljas módon ölni.
Mondom nekem egyszerűen csak nem tetszett, hogy így volt megoldva a filmben, de attól függetlenül jó volt.