6457
  • b-type
    mér, ennyire nyomod?
    mikóóóóóóó jön már a Middle Earth Online????? hööörggghhhhh...BAH.
  • Gandibá
    Áz.
  • rezsofiz
    Tauren pwnz
  • rezsofiz
    WOW pwnz?
  • Gandibá
  • b-type
    vagy legalább vmi éjszakai krémmel próbálkozz, mert talán, ha lehet mondanom, egy lehelletnyit mintha hátrányosan változott volna a fizimiskád (asszem ez arc..,..vagy vmi ilyesmit jelent :DD )
  • wizy
    GANDIBÁ!! AZONNAL TESSÉK VISSZARAKNI A RÉGI LOGÓT!!
  • Gandibá
    Áp.
  • Gandibá
    Aha.
  • rezsofiz
    _?DD:DDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddd

lol.
  • rezsofiz
    Szarvasembert.
  • Gandibá
    Benc mit nem csinált? :D
  • rezsofiz
    Benc már csinált.
  • wizy
    nincs
  • Gandibá
    Van aki vágja itt a phpbb fórumot?
  • rezsofiz
    BROÁV!!!!!444235
  • wizy
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • rezsofiz
    Nem igaz.
  • Gandibá
    Ahhoz írni kéne ám és nem csak nekem :D
  • rezsofiz
    A színészek jok voltak nagyon. Bizonyítsd be, hogy rosszul játszottak.
  • Gandibá
    Szerintem nagyon is jók voltak a szinészek.
  • Bandew
    Amikor az első részben azt mondja Szarumán, hogy a Nagy Szem mindent lát, azt nem kell szószerint venni, hogy "egyszerre" mindent.
    Nem fizikailag érti, hanem lelkileg. Vagy az már túl bonyolúlt volna?
    A marketingnek SEMMI köze nincs a filmhez, se a rendezőhöz. NEm értem egyesek miért a marketing alapján ítélnek meg valamit, amikor az nem is az dolog. Az meg a másik, hogy az alkotók semmit nem kapnak a marketing okozta haszonból, csak a jogtulajdonosok, akik úgy néznek Peter Jacksonra, hogy "Örüljön, hogy egyáltalán megrendezhette ezt a filmet". Hiába ő adta bela a legtöbb tudását és kezdte ő az egészet, ha nem ő adja a pénzt és nem nála vannak a jogok. Őszintén csodálom, hogy ennyire sikerült elérnie, hogy ne rondítsanak bele a művébe.
    Sárkánylovagok? Übergonosz? Varázsgyűrűk? Úgy beszélsz ezekről mintha léteznének és rosszul mutatta volna be ezeket a film. De nem léteznek, ez egy mese, innentől fogva meg nem értem minek kötsz bele ilyenbe. Ennyi erővel nevethetnél Potter varázspálcáján, vagy Skywalker fénykardján is.
    A színészek nem voltak kiemelkedőek, ezt elismerem, de ezek nem is azok a szerepek, ahol egy tehetség megcsillogtathatja tudását.
  • Gandibá
    :DDD
  • b-type
    jah-jah, hát ez van.
    van akinek a csajom se tetszik.
    végig cáfolhatnám, de nem rontom el a vasárnapom.
  • Tetsuo
    A Gyűrűk ura:
    A történet 1 db rohadt szálon fut, 2 törpe visz egy gyűrűt, amit egy überGonosz csinált.
    Extratápolt sárkányonlovagló félistenek nem tudják elkapni őket, pedig a főnök mindent lát.
    Ha ezt a gyűrűt megsemmisítik meghal a Gonosz is! LOL
    sőt az összes gonosz katonája alatt beszakad a föld! LOL
    Ez a Gonosz mindent lát, szinte mindent tud, de a film 3. részének végén derül ki, hogy 1xre csak 1dologra tud figyelni. LOL
    Kibaxtt sok minden kimaradt a filmből, ami a könyvben benne volt.
    Rohadtul gyengén játszottak a színészek (Gandalf, törpe, elf, a királyok meg a kormányzó fiai) és a rendezés xar volt egy csomó helyen.
    A digitális trükkök bénák voltak (nem az akkori legjobb, de ha a legjobb lenne is, ezt a filmet még ma sem lehet tökéletesen megcsinálni!)
    A köré épített marketing is undorító, de tudom meg kell vmiből élnie szegény "alkotóknak"..
    Tudom h minden tizen, huszon s 30on éves fanatikus rajongó..
  • rezsofiz
    Halljátok sztem nyithatnánk egy topicot itt sgn azt ott belinkelhetnénk az oldalunkat majd ha kész van.
  • Gandibá
    re :D
  • wizy
    na itt vagyok, elszoktam a gépeléstől azalatt az egy hét alatt, szal majd holnap-holnapután mesélek:-)))))))))))))) de kibaszott jo volt:-)))
  • Johnyy
    nem!!! , nem vagyok anyira könyvpárti,, inkább a filmeket szeretem nagyon!!!
  • Gandibá
    :D
  • Gladiator
    gondolom te nem olvastad a könyvet
  • Gandibá
    Siel.
  • Bandew
    Már jópár napja nincsen.
  • Bandew
    Nekem az úgy jött le, hogy Gandalf nem akarta, hogy Szauron szája azt lássa mekkora sebet kaptak. Ugyebár a természetben is ez van, mindig a sebesülteket támadják meg a ragadozók. :-D
    De ők álmukban sem gondolták volna, hogy a Gyűrűt el akarják pusztítani, ő csak azt hitte Frodó egy sima kém volt. Legalábbis a könyv szerint így vót.
  • Punkerwork
    Wizy hova tünt innen?
  • b-type
    Nem tom, nekem kapásra az jött le, ahogy néztem, hogy ez az egész ügy csak provokáció, és hátha elárulják magukat a szövetség egykori tagjai, ha előhozakodik ezzel a mithril inggel.
    Amikor elővette, és vmelyik félszerzetből kibukott, hogy Frodó, akkor csak úgy figyelt, és azért hozta elő a kínzást, mert már majdnem elszólták magukat.
    Még Gandalf szólt rájuk, hogy csöndet!
    Aljasnak az lett volna ha előtte jól tökön rugja, sztem meg is tette volna csak útban volt a ló :))))
    nekem fel sem tünt.
  • Gandibá
    Haggyad má' olyan szépen levágta a fejét, öröm volt nézni :D
  • Bandew
    Na igen, de hogy. :-)
    Én Aragorn helyében azt mondtam volna neki, hogy "Csata közben találkozunk."
    Nem sokkal jobb úgy győzedelmeskedni a gonosz felett, hogy tudod te vagy az erősebb?
  • Gandibá
    Aljas? Ha hátbaszúrnak valaki az aljas, de ha levágják a fejét az nem éppen :)
  • Bandew
    A könyvben nem így volt, arról nem is beszélve, hogy ha Aragorn felidegesedik, attól még nem fog ilyen aljas módon ölni.
    Mondom nekem egyszerűen csak nem tetszett, hogy így volt megoldva a filmben, de attól függetlenül jó volt.