Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
a MiraMax és a VodaF. szívjon gázt!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
itten
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Köszi elõre is!
Üdv: Pripyat
Love me deadly-szerintem ez is jó film.Patológián is rosszalkodik benne egy nekro csaj,aki egész jól néz ki ahhoz képest,hogy a film 1972-es.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
mondjuk amikor az anyja volt témán az kicsit torokszorító volt, attól függetlenül h paródia...
mondjuk ahogy az egész csávó kinéz 😄DD I GOT WOOOD <#idiota>#idiota>
Azóta felirat nélkül megnéztem a Shaun of the Dead-et, hát nagyon nagy film 😄DD nálam 10/10, fõleg a pikáns angol humor miatt :o)
Ez a film valami gecijó volt!! Iszonyat jól szórakoztam rajta!!!
Elõre is hálás köszönet 😊
Ja egyébként most néztem meg a Day of the Dead-ot, nálam olyan 7/10. A sztori érdekes volt, fõleg a sok alapsztoris zombifilm után, a végét kicsit levágták, reméltem hátha vannak ott is zombik ahova mentek helikopterrel 😄 Csöpp hát az haláli, hogy lelõtte Rhodes-t 😄 mondjuk az nem tetszett benne, hogy "érdekesek" voltak a zombik, szóval nem olyan volt a smink és a kinézet mint egy újabb koriban de ez érthetõ. De mivel ez is G. Romero film itt is visszaköszönt a (nekem még a Land of the Dead-ben elsõként látott) durván kibelezõs jelenetek... huhh épp vacsiztam közben, és inkább nem ettem tovább :ÐÐ
Na aki tudna segíteni az plz tegye meg 😊 htxvm^^
Nemtudom nézte e valaki tegnapelõtt az rtl klubbon a rémálom az elm utcában - The New Nightmare-t. Bazzeg még egy ekkora elcseszett epizódot én még nem láttam. Freddy a 2 óra alatt kb 10 percre tünik fel,akkor sem hozza a szokásos formáját,nincs fekete humor,gagyi beszólások/helyzetek röhejes. Az egész sorozat megcsúfolása. 😞
miért?
Day_of_the_Dead_XviD_Swedish_Subtitles - 1.28 GB
Gondolom 2 cd-s, mivel a méreta arra utal.
Mókás volt,anno még majdnemhogy paráztam tõle 😊