9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #5743 GABAL(2005)
Ez gyökér volt.Pedig bíztam benne:( És a FACE sem tetszett.
Valaki tud rendesen félelmetes keleti filmet,amitől viccosztályra is kerülhetsz? (pl mint a Shutter, Ju-On) -
House of the Dead 2ből, ugyebár -²- -
melyik! -
Akinek megvan dvd-n a DOG SOLDIERS,azoktól kérdezném,hogy amikor az őrmesternek (?) kiontják a belét,ott van nektek felirat ?
Nekem ott hiányzik vagy 5-10 mondat erejéig :c
Egyébként kurva jó film sztem,kedvelem az angol filmeket,pl amikor leáll bokszolni a farkasemberrel,az kurva nagy :D
-
nekem dvdn van meg felirattal, es szerintem elegge alapmu, nana hisz lucio fulchi
-

-
Ttuti meg fog jelenni a rész mert öltek bele annyi pénzt, hogy ne hagyják veszni. Max csak a dvdn lesz rajta. -
Na ezaz, pedig még el is olvastam a sztori vázlatát, vmi ásatáson kutat a fickó, de vmi csúnyarosszat talál, egy könyvből készült volna :( -
Na tessék, meghurcolják a legnagyobb művészt a kis érzékenylelkületűek. :@ :) -
Inkább ideírom, mert a saját topikja szinte meghalt és úgyanúgy a témához tartozik. A Masters Of Horrror csak 12 részes lesz az eredeti 13 helyett, mert Takashi Miike-ét nem voltak hajlandók bemutatni, mert túl erőszakosra sikeredett. A Showtime döntött így , de semmi beleszólása nincs a DVD-be, tehát nincs semmi vesztve, azon ott lesz. Olyan pletyka is terjeng, hogy lesz második season is, csak az ehhez kapcsolódó linket egyedül Amerikából lehet megtekinteni. -
WTH #5733 Phantasm: 10/10.
-
a filmből van :ð -
geciszép :> -
-
hogy nincs hozzá felirat :c -
Tudom hisz itt voltam:D Csak irtam hogy nem láttam még itt hogy valaki irta volna hogy látta már a filmet. -
pont ma kérdeztem kicsivel lejjebb... -
Lehet tölteni de még itt ha jólláttam nem nézte meg senki.
House Of The Dead 2 *DVD SCR*XViD* - FUCT 1cd-s <-- ő az. -
a tavalyi House of the Dead 2-ről mit lehet tudni? -
én a Guinea Pig 2-t néztem meg most délután. Azért a 2-t, mert a másik 5 részét már nem seedelték 
A kicsit gyenge minőséget leszámítva jó volt. -
Tényleg a The Beyondnak mi a magyar cime ? -
reanimator #5722 ja Descent nekem is tetszett. -
Na lejött a The Beyond film is remélem jó lesz hozzá valamelyik felirat.
Azt holnap meg is nézem. -
Nekem is nagyon tetszett a Descent. -
Érdemes!! Mind2 része nagyon jó!!! -
szerintem is jó, de eléggé egyedül vagyunk ezzel a véleménnyel. -
The Descent kibaszottul jó film most nézem
-
Most nyúzom lefele a Demons-t. Fönn van a kettő is, érdemes leszedni, vagy nem? Úgy hallottam, hogy doszt ugyanaz, mint az 1. -
Filmet leszedtem Feliratra várok :( -
Phantasm zseniális!!! Az első része legalábbis mindenképpen. A többi se rossz de az első színvonalát nem érik el. -
HOD 2-t megnézte már valaki? -
Anno a német RTL-en láttam az első 2 részt, én csíptem őket, meg is van mind. -
a phantasm c. filmet ismeri valaki?
4részes asszem -
játszik benne Jessica Alba :)))))))
amúgy tinihorror, gyengébik fajtából -
Imdb-n most találtam egy 1999-es változatot is ilyen néven.
Idle Hands 1999
Bár amire én emlékszem jóval régebbi, de a lényeg hogy beszerzendő :ð -
Nem az Idle Hands az? Kéz Őrület. -
Jó 10-15 évvel ezelőtt láttam egy videótékás filmet, amiben emberi végtagok keltek életre és gyilkoltak, miután lekerültek a gazdatestről.
Nem tudjátok melyik film lehetett az?
-
Kár hogy nem néztem be olyan sűrűn ebbe a topikba már jóval korábban most már tök nehéz megtalálni ezeket a filmeket a neten de azért még eddig mindet megtaláltam torrenten igaz lassan jönek de nemérdekel. -
Szerintem nem értetted a filmet. A nekromantik-nak pont az atmoszférája az, ami zseniális, és az atmoszféra az, ami különlegessé teszi a dolgot. -
reanimator #5704 Tale of two sisters
Jó film csak nem értem:)
Van végig egy nyomasztó, depressziós hangulata.2-3 helyen pedig rendesen beijeszt( olyan Shutter szinten). Egész film full sötét,de jó móka :)