Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

Amytville horror.
Kurva jó volt,fostam is rajta,itt-ott :o

Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/40259
Lammer
eloferdul az ilyesmi nehanapjan<#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

geri15
hehe 😄 még az öreg zombifant is meg lehet lepni? :ÐÐÐ

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Lammer
hubazzeg, kkicsit hatrahokoltem... 😛

A Dark Heroes honlapján nézelõdtem délután és onnét eljutottam Béla Spears oldalára.Meghallgattam mindkét lemezét és sírva röhögtem.Komolyan mondom rég hallgattam ilyen jó lemezeket,fõleg a második volt unikum.Csak javasolni tudom mindenkinek aki még nem hallgatta.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

fifi
ezt rajtunk kívül nem fogja érteni senki... 😄DDDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Köcsög DVD.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
milyen jó, a gyári origi Eqilibrium dvd-m akad lejátszáskor!!!

a MiraMax és a VodaF. szívjon gázt!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

geri15
hehe zonbi^^
itten

Jano
Ehh, pont tegnap néztem, hogy mivammá. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

TheBerzerker
Frissült a harvester!!!

harvester.uw.hu

TheBerzerker
Ahhoz nincs felirat.

Lammer
NAh guys, aki szereti az RE jatekok soundtrackjeit (csakugy mint en) az gyorsan vagtasson el ez az oldal]gyorsba erre az oldalra, mert fenn van az osszes RE game zeneje... tovabba felraktak a 68as NOTLD OSTjet, az uj LAnd of the Deadet OSTben, stb...(igaz elirasokban szenved szegeny, en a neveket is atirtam ami hbas volt, meg az id3tagokat is, freedb.orgrol osszehasonlitva volt hiba nem 1-2) szal usgyi leszedni aki OSTes... 😄

Lammer
uristen, ez naon kemeny volt <#idiota>

Jano
Ezt mindenkinek ajánlom, nagyon jópofa.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
az nem lesz...

Prypiat
basszus idióta vagyok. 😊 Tegnap nem jól írtam. Akinek van felirata a Dead Next Door-hoz az elküldené nekem a vwgolffanatic kukac internetmail pont hu címre? 😊

Köszi elõre is!

Üdv: Pripyat

Régen is éltek jó nõk.
TheBerzerker
Én mondtam, hogy az jó film!

Fight back to school-hülyére röhögtem magam.Chow eszméletlen figura.A legjobb,hogy a film végén vannak bakik amikben a haverjával egymáson röhögnek.Csinálok majd magyar feliratot a filmhez,de ez jó hosszú meló lesz(idõzítés miatt)
Love me deadly-szerintem ez is jó film.Patológián is rosszalkodik benne egy nekro csaj,aki egész jól néz ki ahhoz képest,hogy a film 1972-es.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Voltan
Nincs mit. <#integet2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

geri15
Ezer köszönet <#eljen>

Voltan
Elküldtem.

geri15
Nekem is elküldenéd hogyha szépen megkérlek?

Voltan
Ment.

Prypiat
1978-as Dawn of the Dead-hez ha valakinek van magyar felirat én is nagyon megköszönném ha elküldené valaki a vwgolffanatic kukac internetmail pont hu címre! 😊 Már megvan a fílm elég régen de sajnos feliratom nincs hozzá és így nem tudom megnézetni a családdal. 😊))

geri15
kép lemaradt -.-

haláli a csávó, teljesen kész

geri15
"Ed neeem szabad" 😄DDD nagyon durván jó film <#eljen>
mondjuk amikor az anyja volt témán az kicsit torokszorító volt, attól függetlenül h paródia...

mondjuk ahogy az egész csávó kinéz 😄DD I GOT WOOOD <#idiota>

Iori
"Player two has entered the game." 😄DD

I love this game!

geri15
Senkinek nincs akkor felirata? :|
Azóta felirat nélkül megnéztem a Shaun of the Dead-et, hát nagyon nagy film 😄DD nálam 10/10, fõleg a pikáns angol humor miatt :o)

TheBerzerker
Na a Return után megnéztem a Man with a Screaming Brain-t. ez a Bruce Campbell tud valamit!!!
Ez a film valami gecijó volt!! Iszonyat jól szórakoztam rajta!!!

TheBerzerker
Megnéztem a Return of the Living Dead 5-öt. irtam is róla egy adag szart ami a napokban kerül majd fel a harvesterre.

geri15
Valamelyik zonbifan tudna nekem küldeni egy 1978-as Dawn of the Dead, és egy Shaun of the Dead magyar feliratot? A magyar feliratos site-ok meghaltak, vagy épp nem üzemelnek :|

Elõre is hálás köszönet 😊

Ja egyébként most néztem meg a Day of the Dead-ot, nálam olyan 7/10. A sztori érdekes volt, fõleg a sok alapsztoris zombifilm után, a végét kicsit levágták, reméltem hátha vannak ott is zombik ahova mentek helikopterrel 😄 Csöpp hát az haláli, hogy lelõtte Rhodes-t 😄 mondjuk az nem tetszett benne, hogy "érdekesek" voltak a zombik, szóval nem olyan volt a smink és a kinézet mint egy újabb koriban de ez érthetõ. De mivel ez is G. Romero film itt is visszaköszönt a (nekem még a Land of the Dead-ben elsõként látott) durván kibelezõs jelenetek... huhh épp vacsiztam közben, és inkább nem ettem tovább :ÐÐ

Na aki tudna segíteni az plz tegye meg 😊 htxvm^^

Lammer
oo max 9esrol indul nalam, mivel nincsenek benne zombik <#idiota> ad2(ad1 voot? :Ð) nem lenne rossz, de valahogy megsem az igazi, amugy tenyleg nem rossz... najo megyek aludni, mar hulyesegeket irok... 😄DDDD (najo kap egy 7.5et 😛)

Glpetyus
Igen.
De eléggé tetszett ^^

Loál János
Ugye viccelsz? D:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus

<#hawaii>

White Noise.... 10/10 😛

Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/40184
Prypiat
Igen,egyszerüen erre már nem lehet szavakat találni annyira szar. 😊 Barátnõm aki nem nagyon ismeri a sorozatot még õ is megállapította,hogy ezzel,hogy tud bárki pénzt keresni?!

TheBerzerker
Én azóta ezt mondom amióta kijött ez a rész. 2dik rész is gyenge volt (a 6 közül a legroszabb de én a 7et nem tartom a sorozat részének) de ez a rész valami kritikán aluli.

Prypiat
Szasztok!

Nemtudom nézte e valaki tegnapelõtt az rtl klubbon a rémálom az elm utcában - The New Nightmare-t. Bazzeg még egy ekkora elcseszett epizódot én még nem láttam. Freddy a 2 óra alatt kb 10 percre tünik fel,akkor sem hozza a szokásos formáját,nincs fekete humor,gagyi beszólások/helyzetek röhejes. Az egész sorozat megcsúfolása. 😞

geri15
ha én lettem volna a pasi helyében nem eszt mondanám 😄

Lammer
EHHHEHE, tok jopofa 😄

TheBerzerker
Ha nem 2 cd-s(mert nem tuti) és nem stimmel akkot töltsd le a Time Adjustert és azzal egy pillanat alatt ide oda tologathatod az egész feliratot. Át is idõzíti azonnal.

geri15
huh nemtudom, az All-in-1 codecpack van fennt nekem, az elvileg bármilyen típust be tud rakni a film alá...
miért?

jointeer
milyen programmal iratozol fel?

köcsög

geri15
Valaki tudna ehhez a Day of the Dead verzióhoz magyar feliratot adni?
Day_of_the_Dead_XviD_Swedish_Subtitles - 1.28 GB

Gondolom 2 cd-s, mivel a méreta arra utal.

Törölt felhasználó
http://www.sg.hu/cikkek/40149
Törölt felhasználó
Nemrég néztem végig egyben a 4 részt.
Mókás volt,anno még majdnemhogy paráztam tõle 😊