Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Nekem is megvan egy ideje, de még nem néztem meg. Lehúzzák.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Hát igen, ezt kéne a köztudatban is elhinteni. 😞

Jano
Ha már videóklippek, akkor mindenképp megemlíteném Aphex Twin számait a Chris Cunningham rendezte kisfilmekkel. Nemrég be is linkeltem ide Rubber Johnny címû melódiájának klipjét (letölthetõ, és mindenképp ajánlott), ami a Come to Daddy-hez hasonlóan egy elmebetegség, mindkettõ nagyon durva. A Windowlicker sem rossz, de az azért más jellegû, mint az elõbbi kettõ.

geri15
Shaun of the Dead-et honnan lehet megszerezni? <#confused> Torrentspy-on néztem ott nem volt :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

fifi
ha már itt tartunk, a One missed call 2 milyen?

itt pihen nálam jó ideje, de ddig lusta voltam rá...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

EmThor
kis eszmefuttatásom bemásolom ide is ->

"Sokan úgy állnak keleti filmekhez, hogy vmi szar... pedig sokkal több potenciál van a keleti filmekben, mint a közelmúltbeli és mostani hollywoodi filmekben + van bennük <általában a vígjátékokban> valami megfoghatatlan báj ^_^

Sokan vetik fel problémaként, hogy nem szeretik, hogy "vartyognak" a film alatt. Számukra meg a mi nyelvünk "vartyogás". Sokkal élvezetesebb eredeti nyelven megnézni egy ilyen filmet, mint pl. angol szinkronnal.

J-horrorok különösen jók, nem véletlenül ferdíti õket saját "változatára/ízlésére" a jószerivel teljesen impotenssé vált hollywoodi profithajhász banda <+lásd még saját feldolgozásaik, a 25 éves Köd új változata + pl. Saw2 amit egyébként 25 nap alatt forgattak össz-vissz, de abban reménykedem >, ill. megjelentek a dél-koreai változatok és az igazi thai unikum a shutter

Summa summarum, ne tessék idegenkedni, csak gazdagabb lehetsz egy újabb élménnyel!"

EmThor
22:55 Az új rémálom - Freddy feltámad (amerikai horror, 1994) 100' (18)

geri15
milesz?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

báttyó02
23:00tol reteklubbot nézzétek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fifi
???

azért mert nem láttuk a Glass trap-ot?
ezt te sem gondolhatod komolyan...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
akkor gondolom a Perfect circle is sokat mond neked...

nagyon szeretem

TheBerzerker
Hát igen a tool klippek zseniálisak!!! Egyszerûen imádom a Tool-t. Beszarás mennyire jó az a zenekar! Nem sok olyan banda van a zenei palettán mint õk.

fifi
a torrent maga egy másik oldalról van amit majd mondok

fifi
nemnagyon
amiatt, mert én is csak a kliensben látom az url-t. tehát webes oldal nincs
sry

Penya
óóha! Kerhetek linket? akar privibe...

fifi
tracker

Penya
Mi is ez az inferno? valami ftp?

fifi
az Infernora feltették a Troll1-et!

<óóóó jeeeeee> 😄DDD

fifi
akartam én már régebben is itt mondani, hogy van pár videoklipp amit érdemes végignézni az itteni fanoknak, zenei ízléstól függetlenül.
Mondom ezt azért mert ma vinyórendezés közben találtam pár érdekes cuccot itthon/ pl az Xtro1-et amit azt hittem töröltem/ és pl a Tool klippgyûjteményemet. Ha valaki hozzáfér a nézze meg õket, mert hihetetlen töltés/szürreális képek/sõt egyenesen képzavarok/ vannak bennük. Nekem a Parabola a kedvencem, zenével nézve meg a Sober... De hangsúlyozom, mindet érdemes megnézni, mert nem mindannapi dolgok vannak bennük...
ami még erõs az a NIN azon belül fõleg a Closer.../nekem van egy olyan érzésem, hogy Marilyn Manson nagy "egyedi" mivoltát 90%-ban innen nyúlta/zenét pláne/
javítsatok ki, ha tévedek...

báttyó02
#4645 -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jó ez a fórum de szerintem nem fogok ide irogatni tök felesleges...!

felesleges..mert választ nem igen kapok...akkor meg mindek erölködni...!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Jano
Basszus, akkor a vágottat láttam, jól kicsesztek velem! <#idiota>

Bizony, bizony, meg fogom még nézni a maszkok, gore miatt. 😊

Az Antropophagous jó film.Évente egyszer meg szoktam nézni.Ha jól tudom van ennek egy folytatása vagy remake-ja? Az milyen ?

Stephen(Sing Chi) Chow forever

PetruZ
Az uncut verziót láttad? Az annyival hosszabb, hogy a kocsiban a csaj mellérõl finom mozdulatokkal, borotvával szedik fel a kokót. 😊 Nem tom' miért pont ezt a jelenetet vágták ki belõle ahhoz képest, hogy a filmben mi minden egyéb elõfordul még. 😊 Egyébként jó film, nekem is tetszett. Akárhányszor nézem, mindig eszembe jut, hogy anno vhs-en láttam, és kb. a film felénél azt vettem észre, hogy mindenki kiszivárgott a szobából, mert nem bírták nézni a horror-jeleneteket. Hja kérem, az (h)õskor... 😉
jointeer
igen, én igen

köcsög

Prypiat
Szasztok! 😊

Volt anno az msat-on egy Horror Háza nevü baromi jó kis horror sorozat,minden rész különálló történet volt,erre emlékszik még valaki? Fasza lehetne,ha valahonnan lehetne letölteni néhány epizódot.

Üdv: Pripyat

Jano
Demons

Úgy emlékeztem, hogy régen volt szerencsém a filmhez, de nem, soha nem láttam ezelõtt.
Jól szórakoztam, a kornak megfelelõ, szórakoztató, helyenként remek effektusokkal bõvelkedõ romantikus film. ¦-))) Egyedül az elején voltam totál idegbeteg a mozi-a-moziban állandó sikítozásaitól, ordítozásaitól, ami egy kicsit sok volt, de ezt leszámítva egy kellemes film, az éra rajongóinak kötelezõ (ha még van olyasvalaki, aki nem látta).

Tékelés. -.-

Jano
Pássz.

Moviename : Glass Trap #
Movie Hun : Üvegcsapda

láttam már valaki....???

vélemény....?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Azért nem adom kölcsön, mert nem tudnád elviselni az agresszív jeleneteket 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Túl kell élni az elsõ harminc percet, aztán jó lesz az.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

TheBerzerker
Hu az antro mekkora egy unalmas szar film!😊 nem is emlékszem hányszor aludtam el rajta.

Loál János
Belial roolz! Chucky szintén. 😊

A Kichikut jóideje sehonnan sem tudom megszerezni. :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

No mostanában:
Gyerekjáték 1 - sosem szerettem különösebben a sorozatot, de most újranézve jópofa volt, bár italoztunk közben rendesen. Azt hiszem végignézem majd valamikor az egész sorozatot.

Hellraiser 7-8 - már mindfen elhangzott itt róla, nem tudok mit hozzátenni. A hetedik klasszikus videotékás tucatszar, a nyolcadik annál is rosszabb, ráadásul semmi közük a HR univerzumhoz 😞

Antropophagus - soha nem fogják ezeket a gigaszar olasz filmeket már felülmúlni, egyszerûen tökéletesek, ráadásul ez eddig valahogy kimaradt, D'Amatot annyira nem kedvelem, de ez nagyon bejött. Ráadásul az all-time gusztustalan jelenetek top 3-as listájára is feliratkozott az a rész, amikor a terhes nõ méhébõl kitépett gyereket eszi meg a bácsi.
(a másik kettõ top 3-as, ha valakit érdekel:
Basket Case 2 - Belial és kedvesének szeretkezése, bármelyik nekrofil filmet lealáz undorítóságban
Kichiku Dai Enkai - egy hölgy kielégítése egy shotgun csövével, majd a ravasz meghúzása...)

Lammer
okoszike! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Glpetyus

😄DDD

fifi
Gore Whore

most rászántam magamat, és végignéztem... Ennyire kiszámíthatatlanul szar, kretén, idióta filmet régen láttam. Kicsit a Cradle of fear juott az eszembe, de az ennél igényesebb volt, ami nagy szó úgy gondolom.
Az egész egy nõrõl szól, aki sztem kurv@ gázul néz ki,mégis sokat mutatják meztelenül...Vmi szérummal tartja életben magát amit egy zombitól kap egy sírból <#wilting> ja meg eleve temetõben elégíti ki magát.
Emellett van benne injekciósfecskendõre szerelt mûf@sz, lefejezett zombi, leharapott pöcs és hasonló förtelmek. Ebben a filmben eleve sok dolog a "f@sz" körül forog 😄DDD

eszméletlen szar film volt, egyedül a zuhanyzó rendõr néni tetszett/hogy ebben a jelenetben mi értelme volt a csávó halott csaját bevagdosni-megint csak nem értem/

2/10 de ezt is csak a pár amputálás és egyéb durva jelenetek miatt
nem ajánlanám senkinek, nem is értem miért kell pénzt feccelni ilyen filmekre. Áhh nem is tudok összefûggõt írni annyira szar volt
inkább 1,5/10 /a csöcsökért 1, a többi a brutál dolgokért/
a rendezõ meg monnyonle'...!!!

TheBerzerker
Nekem az tetszett benne, hogy nem volt kézzel fogható. Mert nem volt benne gyilkos. Meg a szõke csaj😊

Glpetyus
hmmm :o)
Gonosznak gonosz volt,az biztos.
Pl amikor a nagydarab mamlasz fülébe illesztette a csavarhúzót,az nem teccet :/

fifi
sztem pont attól tetszett, hogy "tinihorror" volt, de mégsem a megszokott kerékvágásban... Nekem nagyon bejött...
jó vót.

EmThor
régebben láttam, nekem tetszett, olyan gonosz 😊

Loál János
Az majd kell, htx. Már kiírtam volna lemezre, deinkábbmajdcsakha meglesz a felirat. 😊

Glpetyus
BSZ így utólag 😊

Glpetyus
Mi a véleményetek a Cabin Fever-rõl?
Tegnap megnéztem,de a fene se tudja,mit gondoljak róla.
Tetszett is,meg nem is.Egyszer egy átlag tinihorrror volt,ami már a könyökömön jön ki,máskor meg tényleg izgalmas,durva film.
(a kliséktõl rosszúl voltam mondjuk : mindig van egy srác/vagy csaj aki egyedûl megy,mindig van egy srác aki bunkó,mindig oltári faszságokat kell csinálni,pl. nem indulunk el gyalog,mert még elfárad a lábunk,a környékbeliek meg mindig retardáltak,stb....)
Na,mind1 én többet vártam,de egyáltalán nem bánom,hogy megnéztem.

fifi
csinálgatom ezt a Hell of the living dead-et, és hát néha egyszerûen megállok röhögni...
Ekkora loál filmet... Néha annyira komolytalannak tûnik/pedig sztem komolyan gondolták anno/ hogy az elképesztõ...

😄DDDD

Lammer
HÁTÉIKSZ! <#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Loál János
BSzN a Lammer. :-o

Glpetyus
<#wilting>
😊

Iori
ájszí

I love this game!

Jano
Most nézte meg. Úgy kell érteni, hogy EDDIG még nem látta, csak az újat. :o)))