Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
itt pihen nálam jó ideje, de ddig lusta voltam rá...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Sokan úgy állnak keleti filmekhez, hogy vmi szar... pedig sokkal több potenciál van a keleti
Sokan vetik fel problémaként, hogy nem szeretik, hogy "vartyognak" a film alatt. Számukra meg a mi nyelvünk "vartyogás". Sokkal élvezetesebb eredeti nyelven megnézni egy ilyen filmet, mint pl. angol szinkronnal.
J-horrorok különösen jók, nem véletlenül ferdíti õket saját "változatára/ízlésére" a jószerivel teljesen impotenssé vált hollywoodi profithajhász banda <+lásd még saját feldolgozásaik, a 25 éves Köd új változata + pl. Saw2 amit egyébként 25 nap alatt forgattak össz-vissz, de abban reménykedem >+lásd még saját feldolgozásaik, a 25 éves Köd új változata + pl. Saw2 amit egyébként 25 nap alatt forgattak össz-vissz, de abban reménykedem >, ill. megjelentek a dél-koreai változatok
Summa summarum, ne tessék idegenkedni, csak gazdagabb lehetsz egy újabb élménnyel!"
azért mert nem láttuk a Glass trap-ot?
ezt te sem gondolhatod komolyan...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nagyon szeretem
amiatt, mert én is csak a kliensben látom az url-t. tehát webes oldal nincs
sry
<óóóó jeeeeee>óóóó jeeeeee> 😄DDD
Mondom ezt azért mert ma vinyórendezés közben találtam pár érdekes cuccot itthon/ pl az Xtro1-et amit azt hittem töröltem/ és pl a Tool klippgyûjteményemet. Ha valaki hozzáfér a nézze meg õket, mert hihetetlen töltés/szürreális képek/sõt egyenesen képzavarok/ vannak bennük. Nekem a Parabola a kedvencem, zenével nézve meg a Sober... De hangsúlyozom, mindet érdemes megnézni, mert nem mindannapi dolgok vannak bennük...
ami még erõs az a NIN azon belül fõleg a Closer.../nekem van egy olyan érzésem, hogy Marilyn Manson nagy "egyedi" mivoltát 90%-ban innen nyúlta/zenét pláne/
javítsatok ki, ha tévedek...
felesleges..mert választ nem igen kapok...akkor meg mindek erölködni...!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Bizony, bizony, meg fogom még nézni a maszkok, gore miatt. 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Volt anno az msat-on egy Horror Háza nevü baromi jó kis horror sorozat,minden rész különálló történet volt,erre emlékszik még valaki? Fasza lehetne,ha valahonnan lehetne letölteni néhány epizódot.
Üdv: Pripyat
Úgy emlékeztem, hogy régen volt szerencsém a filmhez, de nem, soha nem láttam ezelõtt.
Jól szórakoztam, a kornak megfelelõ, szórakoztató, helyenként remek effektusokkal bõvelkedõ romantikus film. ¦-))) Egyedül az elején voltam totál idegbeteg a mozi-a-moziban állandó sikítozásaitól, ordítozásaitól, ami egy kicsit sok volt, de ezt leszámítva egy kellemes film, az éra rajongóinak kötelezõ (ha még van olyasvalaki, aki nem látta).
Tékelés. -.-
Movie Hun : Üvegcsapda
láttam már valaki....???
vélemény....?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Kichikut jóideje sehonnan sem tudom megszerezni. :C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Gyerekjáték 1 - sosem szerettem különösebben a sorozatot, de most újranézve jópofa volt, bár italoztunk közben rendesen. Azt hiszem végignézem majd valamikor az egész sorozatot.
Hellraiser 7-8 - már mindfen elhangzott itt róla, nem tudok mit hozzátenni. A hetedik klasszikus videotékás tucatszar, a nyolcadik annál is rosszabb, ráadásul semmi közük a HR univerzumhoz 😞
Antropophagus - soha nem fogják ezeket a gigaszar olasz filmeket már felülmúlni, egyszerûen tökéletesek, ráadásul ez eddig valahogy kimaradt, D'Amatot annyira nem kedvelem, de ez nagyon bejött. Ráadásul az all-time gusztustalan jelenetek top 3-as listájára is feliratkozott az a rész, amikor a terhes nõ méhébõl kitépett gyereket eszi meg a bácsi.
(a másik kettõ top 3-as, ha valakit érdekel:
Basket Case 2 - Belial és kedvesének szeretkezése, bármelyik nekrofil filmet lealáz undorítóságban
Kichiku Dai Enkai - egy hölgy kielégítése egy shotgun csövével, majd a ravasz meghúzása...)
most rászántam magamat, és végignéztem... Ennyire kiszámíthatatlanul szar, kretén, idióta filmet régen láttam. Kicsit a Cradle of fear juott az eszembe, de az ennél igényesebb volt, ami nagy szó úgy gondolom.
Az egész egy nõrõl szól, aki sztem kurv@ gázul néz ki,mégis sokat mutatják meztelenül...Vmi szérummal tartja életben magát amit egy zombitól kap egy sírból <#wilting>#wilting> ja meg eleve temetõben elégíti ki magát.
Emellett van benne injekciósfecskendõre szerelt mûf@sz, lefejezett zombi, leharapott pöcs és hasonló förtelmek. Ebben a filmben eleve sok dolog a "f@sz" körül forog 😄DDD
eszméletlen szar film volt, egyedül a zuhanyzó rendõr néni tetszett/hogy ebben a jelenetben mi értelme volt a csávó halott csaját bevagdosni-megint csak nem értem/
2/10 de ezt is csak a pár amputálás és egyéb durva jelenetek miatt
nem ajánlanám senkinek, nem is értem miért kell pénzt feccelni ilyen filmekre. Áhh nem is tudok összefûggõt írni annyira szar volt
inkább 1,5/10 /a csöcsökért 1, a többi a brutál dolgokért/
a rendezõ meg monnyonle'...!!!
Gonosznak gonosz volt,az biztos.
Pl amikor a nagydarab mamlasz fülébe illesztette a csavarhúzót,az nem teccet :/
jó vót.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tegnap megnéztem,de a fene se tudja,mit gondoljak róla.
Tetszett is,meg nem is.Egyszer egy átlag tinihorrror volt,ami már a könyökömön jön ki,máskor meg tényleg izgalmas,durva film.
(a kliséktõl rosszúl voltam mondjuk : mindig van egy srác/vagy csaj aki egyedûl megy,mindig van egy srác aki bunkó,mindig oltári faszságokat kell csinálni,pl. nem indulunk el gyalog,mert még elfárad a lábunk,a környékbeliek meg mindig retardáltak,stb....)
Na,mind1 én többet vártam,de egyáltalán nem bánom,hogy megnéztem.
Ekkora loál filmet... Néha annyira komolytalannak tûnik/pedig sztem komolyan gondolták anno/ hogy az elképesztõ...
😄DDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan