Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
így vagyok most egy pl. Rozz Williams rövidfilmmel, és a Necro files II-vel.
de nézegettem "ott" reggel a dolgokat, és ráakadtam erre a Soapra... Hát b+ ez az a cucc amit én tényleg a büdös életben nem fogok megnézni, ha egy UZI-t szorítanak a halántékomhoz, akkor sem!
iszonyat beteg undorító keleti férgek!!!
okkádék...
különben azok valós dolgok, vagy trükkök?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Careful what you look for. You just might find it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
biztos-ami biztos
Kattintasz a neked tetszõ cuccra,aztán a megnyitásra,és a kliens már indul is.
Torrentben nem vagyok otthon. Regisztráltam az oldalon. Úgy mûködik, hogy leszedem a kis torrent file-ját valamely filmnek, és azt megnyitom valamilyen torrent client-el, pl ABC-vel? Megnyitás után meg indul a tõtés lefele (némi beállítgatás után, nyilván)?
Az elsõben csak egy maszkos gyilok van, a második már kicsit szupernaturális, a 3., 4. részt keverem, de valamelyikben zombik vannak.
Szal nagyon jó a kvartett, változatos, szemet gyönyörködtetõ. 😄
(Az elsõ részben figyel Leslie Nielsen, és Jamie Lee Curtis. -.-)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nézegettem én it "ptt" de én nem emléxem semmire.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
csak és kizárólag nekünkval filmek.
Regisztrálod magad és a xvid rovatban GYÖNYÖRÛ horror és b-filmeket találsz!
Egy - két cím amik a napokban kerülte fel:
King Kong 1933
Bio zombie
Halloween 4
Prom night 2
Frightmare
és még sorolhatnám...
most váltottam, és ez lazább mint az elõzõ/eddig legalábbis/
horgásztopikba meg nem írsz... 😄
Nincs melód? o.O
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
most küldtem át Slayernek, õ még összenézi, kiegészíti, de pár napon belül felkerül a "megfelelõ helyre"!
<#hawaii>#hawaii><#vigyor0>#vigyor0><#alien>#alien>
majd utana Call of Cthulhu: Destiny's End (PC) Oct 19, 2006 ez mar TPS lesz, mig ugye a dark corners az FPS...
most nem tudom eldönteni, milyen stílusú film volt. Kicsit Terminátor, kicsit Pinokkió/!/, Frankeinstein... Minden volt benne.
A történet annyi, hogy egy fickó kemény yakuzává akar válni, de ebben megakadályozzák/beleeresztenek jó 15 skúlót/. A hulláját megveszi egy "tudós" és innen jönnek a bonyodalmak. Nekem kicsit talán jobban be kellett volna mutatni magát a dokit, mert az sztem nem volt elég, amit a laborban ökörködtek... Igaziból eldönteni nemtom, hogy vígjáték-e, vagy komoly film, mindenesetre tocsog a vérben, és van benne S/M jelenet is, ha valakinek az tetszik... 😊
Viszont jól lejött a távol-keleti maffiavilág íze, és a feljebbvaló iránt érzett korlátlan tisztele, és önfeláldozás...
de csak nem tudom én ezt 100%-ig komolyan venni.
maradjunk annyiban, hogy egy elég jó, de kliséktõl sem mentes bosszútörténet.
8/10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
😄DDDDD
Bruce mester hangjával!
angolnak tûnõ tinihorror egy szellemek lakta házról. fõsulisok albérletbe kapják a házat olcsón, örülnek, de sok fura dolog történik a 3 csajjal, meg a 2 fiúval. Csajok fullosak, de semmi ijesztõ nincs benne. Semmi! Dögunalom a netto 82 perc!
2/10 (csajok miatt)
billie piper RULZ
ma Resident Evil 4 - PS2 (GAmecubomon mar vegigtoltam nade ez extras meg minden elvileg) 😄
Call of Cthulhu - XBOX
eznemigaz... ez nemer... 😄DDDDD AAAAAAA es vegre ugye COC meddig halasztottak mar... 😄
es akkor mar jonnie kellett volna a LAnd of the deadnek(game) is... AAAAAAA
😄
naszal most dilemma ezerrel... most melyikkel nyomjam... hmmm 😄
<#vigyor2>#vigyor2>
most pl jó téma megy benne.
MOST!
Nézni!!! 😄DDD
no comment...
10/10