Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Stílusteremtõ, egyedülálló, finoman szólva nem hétköznapi, gyöngyszem, stb., stb., stb... :o)))2
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nos a feliratok.hu-n már van.
gondolom kb. 5dollárjuk volt forgatásra... 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
AHoz képest, hogy 30éves film, ez valami eszméletlen! Hihetetlen feszültsége van a filmnek, és érdekes, de nekem pl a tolókocsis csávó egy ilyen menekülõs filmben eleve zavaró. Mármint lehet sejteni kit fognak meg.
Ami még feltûnt, hogy bõrmaszkban láncfûrésszel rohangálások között is van különbség. Ami ebben van az vmi hihetetlen hatásos, teéjesen más mint a nagyobb költségvetésû remakeban...
Aztán ez a "rohangálás" a sötétben, úgy hogy a csaj mögött ott zúg nyélgázon a fûrész....
eszméletlen ez a film!
nagyon jó!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Nem a Faculty az eza folm jóval régebbi. 80as évek közepe.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Keresek egy horror filmet a 80as évekbõl de nem emlékszem a címére.
A történet kb annyi,hogy kis gilisztákhoz hasonló lények az emberek testnyílásain bejutva zombikat csinálnak belõlük akik az emberi agyra mennek rá.
Vannak benne szalagavatóra készülõ gimisek /zombik/ ház alaksorában agyat zabáó kukacok.Naggyából ennyire emlékszem a filmbõl.Ha valaki tudná a címét azt nagyon megköszönném.
Egyépként van vagy 150 klasszikus horrorom szívesen cserélgetnék.
Akinek van felirata a cabin fever-hez elküldené nekem a vwgolffanatic kukac internetmail pont hu címre? 😊
Köszönöm elõre is! 😊
Üdv: Pripyat
\"SLICE of LIFE\"
/elmereng
ahhh hos alamondasos videoskorszak... <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\"SLICE of LIFE\"
Without Warning - 1980-ból
....ez volt az elsõ horrorfilm , amit láttam......jó lenne megnézni újra.
\"SLICE of LIFE\"