Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostan nézem. Iszonyat jó zimbes-zombis, persze kicsit másként. Remek képek, jó színészek, minden. Mostantól új kedvencem van. 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Megjelent "Gézengúz Recskabajnok" Michael Madsen, én meg hangosan felröhögtem. 😄"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
MOST!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
a vége meg gicses volt, de tetszett, hogy mindenkinek a fejébe belelépett.-.-
meghogy az akisgecigörcs ferrobbantö>:ÐÐÐ
köcsög
rögtön le is szedtem a 3at 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
melyik kell a Lynch, vagy a Pig???
ugye tudod ki volt Rozz Williams?
DC-n megoldhatjuk
/elelvezett <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
NEKEMISKELLNEKEMISKELL <#idiota>#idiota>
szerk: mekkora az uploadod? <#idiota>#idiota>
szerk 2: nincs fonnt senkinek sem az edonkey halozaton... <#rinya>#rinya> (/nem rajong a torrentert, sem a Dcert egyik P2Pert sem, emule is csak a lossless metal miatt vanik meg) <#szomoru1>#szomoru1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
lehet én vagyok tuskó, de ennek mi is az értelme? mert én sehogy nem tudom ezt értelmezni 0/10
Rozz Williams/RIP/> Pig
óóóóó pázzeg mindjárt felvágom az ereimet annyira durv/szürreális/obszcén, és még a Kör címû filmben lévõ kis videóra mondják hogy beteg???
óóóóó ez de súlyos volt..... <#bdead>#bdead><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya>
10/10
hopp, viszont pont most nézem az nfo lejött és abban mnár benne van:
EZ
tudja-é valaki a választ?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"SLICE of LIFE\"
\"SLICE of LIFE\"
Szerintem is az egyik legjobb oldal😊
http://www.sg.hu/cikkek/40556
honnan lehet megszerezni? <#whatever>#whatever>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
elsõk közötti horrorélményeim egyike...
"Brains! ...Live brains!"
Eddig azért nem néztem meg, mert a címe alapján valami bugyuta klónnak hittem, de a Harvester-en egész jókat olvastam róla (jut eszembe, rossz az ottani évszám a cikk fejlécében, '88 van odaírva), szóval mégis rászántam azt a másfél órát, és tkp. nem csalódtam. Jó volt, ötletes volt, és akadt egy-két igazán jó rész is benne. Pl. annak a "kukalakónak" félelmetesen jó mozgása és "arcmimikája" volt, nagyon tetszett (olvastam, hogy a késõbbi részekben visszatért, bár azt nem igazán vágom, hogyan, hiszen a film végefelé... hátizé, ne spoilerezzek... szóval átalakították kicsit 😊 ). Vagy amikor a mentõsöket rendesen lebodicsekelték a hullák a sárban. 😊
Értékelés: 8/10
Megj.: Ezek az intelligens élõholtak messze jobban "mûködtek", mint a nagy garral beharangozott, de számomra nagyon nagy csalódást okozó LotD hasonszõrû zombijai... 😞
Ui.: Legközelebb a The Fog (az eredeti 1980-as 😊 ) kerül sorra. 😉