9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Dead & Breakfast milyen? -
Jeeee
-
Nekem megvan elég rettenetes minőségben, még nem néztem meg, de az biztos, hogy erőteljesen művészi jellegű film, és úgy emlékszem, hogy nincs benne szöveg, szal szvsz ne keress feliratot. :D -
Feliratok.hu-n kivül nem ismerek más feliratforrást és ot nincs :( -
Sehol sincs? :( -
Felirat nincs hozzá :( -
Ismeri vmelyikőtök a Begotten c. filmet? Nagyon rágóta keresem már, de sehol sem találtam eddig rendes forrást, most csurgatom 15k-val. Úgy hírlik, elég kemény... -
Én a HUllajót néztem meg immár sokadszorra O-) -
Ha neked tetszett akkor semmi gond nekem nemnagyon.
-
teccett :I -
lóf@szt... :D
az annál sokkal jobb! -
Hell of Living dead-et néztem tegnap hát inkább nem értékelem de ha nagyon megerőltetem magam 3/10. -
el tudom képzelni :o) de mondom hogy nem rossz :DD
Land of the Dead max 7/10 :PPP és akkormár nagy zonbifan vagyok :DDAD:d -
mét! :@@@@ -
Jaj,nem is mondtam :)
Land of the Dead
10/10
-
ugye van elképzelésed, hogy kb mekkora költségvetéssel készült? mert az sokmindent megmagyaráz, sőt sztem van aki ennek a 10szereséből is sz@rabb filmet csinált volna.
a sok vérnek, fejlövésnek stb, meg megvan a varázsa :) -
Dead Man Walking
most néztem meg, érdekes film. Jó az alaptéma, de sok butaságon (meg párszáz liter művéren.... muhahaha) elcsúszik a film. Pl a fegyverek teljesen valótlan hangjai, meg hogy a főszereplő csaj félkézzel lő a shotgunnal (egyszer lövészbemutatón lőttem egy lefűrészelt csövűvel, típust sajnos nemtudok, de úgy hogy két kézzel fogtam úgy is akkorát rúgott mint a ló....), meg még hasonló nyalánkságok.
Jó sok vér és bél van a filmben, ami valakinek előny valakinek hátrány :o) Nekem összeségében tetszett, de negatívum hogy tudtam mellette enni :| Az a jó horrorfilm, ami mellett félreteszem inkább a kaját...
A vége viszont frappáns, pluszpont jár érte.
6,5/10 -
Én nem láttam a Remake-et minden ismerősöm szapulja. Nekem az eredeti Fog se tartozott a kedvenc Carpenter filmjeim közé. -
reanimator #5885 De fasza ! Most olvasom,hogy lesz idén THE GRUDGE 2(Gellar-ral),és Shimizu megcsinálja a JU-ON:THE GRUDGE 3-at keleten. -
reanimator #5884 A fertőzés Infection címen fut Internationalban,de az eredeti cím a KANSEN.
Én sem értettem.Annyira meg nem tetszett,hogy még egyszer megnézzem és összerakjam. -
#5883 Én kölyökkutya koromban láttam először az eredeti ködöt és engem nagyon megfogott.Talán ezért is vagyok elfogult.
Nekem nagyon közepes a remake. -
Eggyet értek Grebber-el :o
Az új "The Fog" nekem is jobban tetszett,mint a régi.
Ez egy jó film szvsz.Nemértem a lehúzás okát az Imdb-n :o -
Uh pont most néztem meg a Brain Dead-et... 

Tényleg rohadt jó,a poénok első osztályúak a végén a fűnyírós jelenet iszonyat durva!
Aki még nem látta mindenképpen nézze meg! -
ennek mi az angol címe? -
aha, az a butaság ._c -
Igen arra. -
arra gondoltom, ami egy japán film, és az emberek belsőszervei ilyen zöld trutyivá lesznek? -
Én láttam de én is kértem valaki meséje el mi is történt mer kurvára nem értettem. -
mochee #5875 Valaki látta a Fertőzés című horrort?
Baromi izgalmas volt, de a végében nem vagyok biztos.
El tudná valaki magyarázni, mert igen érdekelne, vagy tud valaki valamilyen oldalt, ahol esetleg le van írva? -
Köszönöm szépen:) -
#5873 A bemutató nem volt rossz,de lehet megint a legjobb részeket sűritették bele,és csalódás lesz a film. -
When a Stranger Calls új horror feldolgozás amcsiknál egész szépen nyitott majd ha lesz felirat meglessük. -
Szedem bár csak egy felirat van hozzá remélem passzol majd. -
sakuraba39 #5870 Sziasztok a Night of the Creeps kellene dVD-n Magyar felirattal.
SEGITSETEK!!!!!!!! -
aki még nem látta a Phantasm sorozatot, tekintse meg mindenképp. -
nemtom a borítója is megér egy misét, ezért gondoltam, hogy látnom kell...
grat. a Toxic ill Redneck filmkritikához, nagyon korrekt lett!
-
Hard Rock Zombies iszonyat kemény egy szennyedék!!!:) Biker Zombies-ba csak belenéztem de az is "igényes" alkotásnak tűnt!! -
reanimator #5866 Biker zombies háhá LOL cím Ezt látnom kell nekem is -
shaun of the deadben az az 'i got wood'-os póló nagyon tetszett, olyan kell nekem is
-