Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
te meg nezel ilyen csatornat??? en mar evek ota bojkottalom az ilyen "szinvonalas" adokat <#gonosz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dc -n fenn van,meg Emule-on is.Csak utóbbi tetû lassúJa torrenten nem tölti nekem se a filmet.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Éppen most volt vége a sziklának az RTL KLUB-on. egyre jobban utálom ezt a catornát. Konkrét részt kivágtak a filmbõl szó nélkül. Méghozzá fontos részt. Kezd jányingerem lenni tõlük komolyan. Ilyen egy tetves mocskos undorító bandát már régen láttam.

Lammer
jo a logoak... 😉

Jano
Ogé.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
jó, reggel elõhalászom azt is...
azóta van borítóm is hozzá!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Elõbbi, az az! -.-

fifi
Ice from the sun volt az, ha jól emléxem.
vagy a Splattenstein

neked kéne tudnod ;D

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Jóvan. Jó peccantást.
Amirõl beszéltünk má vagy 2 hónapja az kéne, csak má nemtom mi volt. %)

fifi
nemtom mert a kisa nem enged fel...

meg ma megyek pecázni, tehát holnap megbeszéljük...
neked kell valami?

Jano
Ja. Hol?

fifi
honnan?
nem találtam csak 1 db torrentet ott is 99,4%-ig tudod leszedni, mert seed nincs...

fifi
megosztod?

Jano
Si.

Nekem nincs de elolvastam mirõl szól és jónak tûnik.Le is töltöm.

Alligator(1980)-na ez LOL film volt.

fifi
megvan itt valakinek a Kairo(PULSE) címû film?

Ja jó ez a Devil's Rejects.De az elsõ azért jobb volt.

A francba enyém volt a 4999-es.Most várnom kell 6000-ig 😊

Vagy holnap reggelig írok 1000-et.höhö

Jano
Persze, tök direkt volt, láttam. <#schmoll2>

fifi
ejj b+ 5000-es ték az enyém volt, és nem is figyeltem...
<#vigyor1><#hehe><#wave>

Jano
:@

Glpetyus
Jó volt ,nekem is tetszett.

fifi
mindenképpen nézd meg, ha módodban áll!

Szeretem a House of 1000 corpses-t. Az egy jó film.Nem is tudtam,hogy jön folytatásféle vagy mi.

fifi
Devil's rejects

Ez a film ott kezdõdik ahol a House of 1000 corpses véget ér.És pont azt kaptam, amit vártam...Az ideg/elmebeteg család menekülése a rendõrök elõl. Koszos-mocskos-véres-obszcén film sztem nagyon eltalált karakterekkel. Kár hogy Tiny ilyen keveset szerepelt benne. A nõ/zombie felesége/ nekem nagyon bejött, jó csaj. Semmi agyontrükközött jelenet, CGI, vagy bármi más vakítás. Csak egy kemény menekülés, persze jó kis elverésekkel, emberrablással, brutális gyilokkal fûszerezve.
A végsõ képsorokon majdnem komolyan sajnálni kezdtem ezt a három elmebeteg majmot 😄DDD Nagyom szép/!/ jelenet volt!
remélem Rob Zombie fog még rendezni, bár én akkor örülnék a legjobban, ha következõ filmjébe önmaga is benne lenne mint szereplõ...

8/10

Lammer
LOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL baszmeg poenbol betettem a filmet(eredeti Vodafoneos verzio) es telleg a magyar szinkron igy kezdodik!!! ez rohadt muris, ez ujdonsag, SOHA nem nezek szinkronnal semmit, origi manias vagyok... tobbek kozt ezert nem szeretem a szinkront... minidg "belekoltenek" oylan baromsagokat, hogy csak lesi az ember...

szerk: khmmm

fifi
<#taps>
mekkora kretén volt a demobunyós idiot...<#wilting>

PetruZ
Torrente 1. 😊
fifi
most nézem😄acas-C-os

fifi
most következik a Capoeira címû film...
a fõszerepben: Mark Dacastos

ki tudja, honnan van a zárójeles idézet???
Cvd-nek nem ér válaszolni.

Jano
Hát szép...

Ettõl függetlenül az RTL Klub remek filmjeinek alcímeit tényleg nagyon tehetséges emberek alkotják, ebben biztos vagyok. 😄

PetruZ
Nem tudtam eldönteni, hová tegyem, de sztem itt jobb helye lesz ennek a hírnek (a JP4-es megjegyzés miatt).
PetruZ
Én is így voltam vele. Amikor megvettem, otthon beraktam a lejátszóba, kiválasztottam a szinkront, ráböktem a lejátszásra, hátradõltem, és... az "alcím" hallatán csak néztem ki a fejembõl, még az elsõ akciójelenetnél is csak döbbenten ültem, alig figyeltem oda. Szerencsére más ilyen marhaság nincs rajta/benne (úgy rémlik, csak nagyon apró értelmezési hibákat véltem felfedezni, azokat is inkább a feliratos változatban). 😊
fifi
RTL klubon 21:55-tõl elég durva film lesz...

feltették egy magyar oldalra az 1910-es Frankeinsteint, mint enyhén szólva kuriózum.

Jano
htx -.-

Jano
Jesszusúristen.

Köszi az infót. 😄

Glpetyus
ja,vótmá,uupsz

Glpetyus
nem a retek nevezte el így 😊
Nekem ez van a dvd borítón is <#wilting>

fifi
ja

fifi
ja

PetruZ
Itt most nem az ertéelesek kretavkodtak, már a magyar/angol DVD-nek is ez volt az alcíme...
Loál János
Remek alcím. Rtl-éknél biztos egy remekbeszabott kreatív team áll az ilyen nagy munkák mögött. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Voltan
De hát az Equilibrium se nem horror, se nem B-kat, szerintem. Attól még jó, hogy szólsz, lehet, hogy megint megnézem. 😉

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Este lesz az Equilibrium a TV2-n. No mi a magyar címe? "Equilibrium - Gyilkos nyugalom" KI-VÉ-GEZ-NI aki kitalálta. Jó hogy nem már "Equilibrium -Az Elemi ösztönök hiánya". Kábé 3 éve amikor az Elemi ösztön-höz kapcsoltak minden filmet amiben volt dugás meg gyilkosság (vagy legalább az egyik) még esély is lett volna rá. De legalább az is megnézheti aki kisebb vagyonért megvette DVD-n, aztán ugrál a lejátszóban, ugye Fifi kolléga?😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Loál János
Régen, amikor egészében láttam a filmet, akkor valszeg nem tûnt fel, arra emlékeznék, most viszont csak addig láttam, amíg M.M. megjelent a színen. 😊

Nemtom kinek tûnt fel hogy amikor Madsen bácsi épp valami nagykövetség elleni bemutatótámadást vezzetett, a nagykövetség falán a szép Magyar címer virított...
Törölt felhasználó
Nekem is most jött le az ilovetorrents-rõl.
De nemtom mikor lesz idõm megnézni,mert leköt a sok játék😊
Predator Island(2005)

Ez de szar film.

Voltan
Azok a szövegek benne, LOL!
-Nem lõhetsz le, én a polgármester vagyok!
BUMM!
-Ex.
😄DDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Loál János
Bizony, nagyon kellemes film. 😊