9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
ezt szedem 
-
Ismételten egyet kell értenem veled. De már korábban rájöttem, hogy hasonlít az izlésünk:) -
Na hogy Hooper az egyik legjobb szakmában ezt azért kétségbe vonnám, de kétségtelen, hogy volt pár zseniális húzása!!:) -
reanimator #5940 Pedig a LIFEFORCE-nak még a zenéje is fasza ! Főleg ahogy kezdődik kegyetlen jó. -
reanimator #5939 Bakker, Hopper az egyik legjobb a szakmában :)
Én azt mondom nézd meg az 1974-es Texasi láncfűrészest és ha az se tetszik akkor ne nézz több Hooper filmet. -
a horrorfilmtörténelem egyik legjobb filmje a Lifeforce... :D
[szerintem] -

-
Jézusom akkor milyen lehet a többi :( -
áááááá jézusom Tobe Hooper egyik legjobb filmje a Lifeforce!!! -
-
hú pedig régen nagyot ütött. -
Lifeforce film hát ez se valami hüdejó 4-esnél ezse érdemel többet.
-
reanimator #5931 Hát az kb Walt Disney film.Mesedélután vagy matiné. -
Nekem tetszett. De persze egyik SK filmadaptáció sem ért el magas pontszámot, kivéve a Remény rabjai. (ha jól emlékszem, azt is ő írta
)
Egy délutánra jó, ilyet is látni kell :D -
A Stephen King féle sorvadj el-t tudná valaki véleményezni, hogy tudjam mire számítsak? -
Nekem tetszett, hogy csak felvételről megy a cucc -
Amikor először láttam még azt mondtam annyira nem gáz. Aztán amikor másodszorra is megnéztem egyre kevébbé tetszett. 3adszora már tuti nem nézem meg. Iszonyatosan képtelen nagy baromság a vége. -
reanimator #5926 Don't look up (Ghost Actress)
Hideo Nakata egyik korai filmje.Fasza film tipikus J-horror.Biztos vagyok abban,hogy megcsinálja ezt megint Nakata akárcsak a Ring-et. -
Nem nézek. :) Az első sem fogott meg annyira, hogy remegve vártam volna a másodikat. :)
-
Saw2 egész jó, de nem üt akkorát, mint az 1, talán a női karakter miatt
-
-
trendy zombiemovie watcher
-
én maradok a klasszikusoknál.
-
Nem értelek titket...nektek csak a steril mozifilmek valók az tuti. Nézzetek inkább fűrész 2-öt. -
furcsa hogy mennyire eltérőek a vélemények erről az amúgy nem túl jó filmről.
-
Dead Men Walking (2005): Béna, a sztoriban holdnyi lyukak tátonganak, normális zene csak az elején és a végén van, színészetről ne beszéljünk (egyébként is "B"-horrorfilmről van szó ;) ), egyedül csak az a pár véres-belezős jelenet hoz némi felüdülést. De ettől függetlenül csak 2/10.
-
reanimator #5917 A CAVE ritka szar film.Ne befolyásoljon a véleményem de akkora cifrafosást mint a CAVE rég láttam :)
A HOTLD nem a legjobb zombi film ez tény de van nála bénább.Én közepesnek tartottam.A színészi játékon pedig jókat röhögtem.Háhá a digók nagyon bután tudnak bámulni :) Meg a túljátszott meghalások jópofák,tetszettek.Meg a zenéje is jó volt :) -
reanimator #5916 Azta mindenit a THREE EXTREMES harmadik story-ja de durva.Ez nagyon tetszett az első kettő nem.A csaj kikötve a zongoránál fucking good nézett ki. -
Dehogy jobb. -
Descenttel hasonlítgatva éppen, hogy rosszabb...
a HOTLD meg jó film... Értem??? :D -
Valaki aztmondta jobb mint a Descent.
A Hell of Living Dead-nél csak jobb lehet :D -
nem túl jó... -
Bazz most bukkantam erre, mégegy barlangos film: A barlang The Cave szedem is majd. -
reanimator #5910 Nem láttam még de mivel Tobe Hooper rendezte csak nem lehet szar:) Az az ember egy zseni. -
Eddig én is így voltam vele, de a Kill Bill-ben nagyon jó volt. -
az egy barom, és ez ténykérdés htxvm-.- -
reanimator #5907 Én is röhögök amikor Carradine idióta fejét látom :) -
#5906 A Tobe Hooper féle Mortuary milyen?
Letöltöttem ,de amig nincs felirat csak szomorkodni fog a gépemen :( -
Az az ember egy balfasz:) Mármint a David Carradine:) -
nagyon-nagyon jó
játszik benne David Carradine is/gy.k.: Kill Bill/