9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Lammer
    Gyerekek verjetek meg, de a Fog remake tetszett... XD
  • Jano
    Még valami.

Ha valaki véletlenül találna akárhol egy működő Kill Cupid forrást, mindenképp ossza meg velem! Iszonyat jó film, talán a Six String Samurai-hoz tudnám hasonlítani (Ramza ismeri, neki is tetszett -.-), mindenképp meg akarom szerezni. htx
  • Jano
    Ja, és a Mutant-ot is megnéztem végre valahára. Rettenetes volt, akkora ZS kategória, mint annak a rendje. A feliratot kijavítottam, mert elég nagy félrefordítások, hibák voltak benne. A film végén az angol szinkron lágyan németbe fordul, ohne felirat, azzal nem küzdöttem egyelőre, talán, ha majd nagyon unatkozom, egyszer nekiveselkedem. :O)))
  • Dying Soul
    Jahj, azt kihagytam, hogy néha igen érdekes kamerállásokkal dolgozik a film és azt, hogy nagyon unalmas volt egy idő után.
  • Jano
    Ja, a Tetsuo második része sem volt rossz. Bár szerintem picivel gyengébb, mint az első, viszont a képi megvalósítás itt is remek, ez ráadásul már színes. :) A sztori szintén agyrém, bizarr, groteszk, nemnormális, a magasabb költségvetés jót tett az effekteknek. Nézzétek meg, párját ritkítja.
  • fifi
    elhiszem, de nekem akkor sem egy...
    sry
  • Dying Soul
    Épp seedelem vissza sazl élő torrent.
  • fifi
    jöhet nekem is, mert a belinkelt torrent nem megy...
    :(
  • nxfn
    htx, snecáj már megdobott eggyel D:
  • fifi
    valamelyik este öcsémmel meg egy haverommal jól berúgtunk itthon, és megnéztük tímilliomodjára a Citizen Toxie-t...
    rajtam kívül feltűnt valakinek, hogy van benne Entombed filmzene? Mégpedig a Seeing red című szám az egyik bunyó közben...
  • fifi
    úgyis mostanában nem sok horrort néztem... sztán' kezdem magamat rosszul érezni...

[beteszi az Antropophagous dvd-t a lejátszóba]
  • Jano
    Sok beteg állat... :D
  • fifi
    ejj b+ ez engem is érdekel...
  • Dying Soul
    Begotten
  • nxfn
    torrent linkt
  • Dying Soul
    Begotten - 1989-91 - Elias Merhige
    A minőség az nézhetetlen, de ez nem a release miatt, hanem, mert alapból ilyen kamerával forgatták. Korábban megemlítette Jano, hogy nem beszélnek benne, csak hangeffektek és minimális zene van benne. A történet vagy nagyon magas filozófiai szinten van vagy tényleg nagyon nagy összevisszaság. Kezdődik az egész egy kis házikóban, ahol Isten egy pengével vagy vasdarabbal szúrkálja magát, remeg, stb. Aztán kivágja pár szervét, meghal. Majd előjön a Földanya, aki lazán orálisan kielégíti a már halott Istent majd a hasára lövellő ondót beledörzsöli a bőrébe, terhes lesz. Váltás.
    Egy hullát vagy vmi hasonlót mutatnak, elméletileg ő a Föld fia. Majd jönnek különböző emberek, akik elhurcolják őt, ő eközben feléled, hörög, stb. Játszanak vmit a tűzzel is, nem tudom mit csinálnak. (Itt jön elő az, hogy a minőség miatt nem vágod le a sztorit.) Majd újra mutatják a Földanyát, aki a Föld fiának nyaka köré kötelet köt és elhurcolja egy erdős területre. Jönnek a már korábbról ismert emberek, leütik az Anyát. levetkőztetik vmilyen szinten, majd botjaikkal és hasonló eszközeikkel a nemi szervét kezdik el döfködni ütögetni. Ezt a fiún is végrehajtják. Majd vmi gusztustalsn lével leöntik őket. Hurcolgatják őket, nagyon sokáig, a végén vmi olyasmi van, mint egy kezdetleges mozsárban összezúznak húscafatokat vagy mittudomén, aztán vége. Elfelejteni nem fogom ezt a filmet, de nem azért mert mély benyomást tett rám. Pontokkal nem tudom értékelni, egy másik filmet sem láttam, ami ehhez hasonlítana.
    Egyébként, ennek a filmnek a kockái peregnek Marilyn Manson Coma Black c. klippje alatt. Hihetetlenül hatásosan.
  • TheBerzerker
    Te jó atya úr isten ebből mekkora bukta lesz...
    http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2393

És a Hostel után Eli Roth kicsit más téren:

http://www.hirmagazin.hu/article.php?id=5270
    Hostel felirat a reteksubon!
    Nekem bejött.Nagyon le lett trágyázva,de nekem tetszett.
  • TheBerzerker
    Jaja régebben voltak ilyen kötekedő arcok, akik folyamatosan okoskodtak úgy, hogy fingjuk se volt miről beszélnek.
  • EmIn3m02
    :c
  • Calver
    szörnyű, mi még moziba néztük komával, a legijesztőbb jelenet a film alatt talán az volt amikor pörgős zene alatt teli torokból ketten beleordítottunk - hatásos volt, popcorn potyogott a nyakamba, valaki mögöttem eldobta ijedtében...
  • reanimator
    Voltak itt balfaszok? Én abból kimaradtam szerencsére :)
  • nxfn
    :-CCccc

ték
  • grebber
    Na megnéztem a The Cave filmet frankó volt!!!!
  • fifi
    [döbbent]
  • Jano
    Csak nagyon megdöbbentek rajta, van ilyen.
  • TheBerzerker
    Dehogy szívjuk a vérét!!!

Én azért szeretem ezt a topic-ot mert szinte sosem fordul elő itt ilyesmi. Mindig normálisan meg tudjuk beszélni a dolgokat és ez király. Hála istennek a balfaszok már elszoktak innen:)
  • EmIn3m02
    persze,de ezt nem így kell hogy 10szer egymás után leirjátok hogy neki nemtetszett :|
  • fifi
    de azért véleményt nyílváníthatunk ugye?
    elvégre internetes fórumon vagyunk...
  • EmIn3m02
    istenkém ennyit lovagolni ezen
    nemtetszette neki,kész nemkell szivni a vérét ezér :\
  • TheBerzerker
    Mondjuk én még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akinek nem tetszett volna a Lifeforce...furcsa.

• grebber
    Pontosan igy van ahogy mondod.
  • EmIn3m02
    ámÖ
  • nxfn
    kakájosnak néz ki, így borító alapján
  • fifi
    ez tetszett a Lifeforce meg nem... ??? :DDDDD

• grebber
    Nekem tetszett a film.
  • EmIn3m02
    ám megnéztem a the breed cimü filmet ios .c