Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Asszem akkor inkább nem töltöm le. :C
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A KVCD formátum (?) az milyen? VideoCD minõség? Mert egyik gyermekkori kedvencem, a Biggles (már volt szó róla valahol errefelé) beszerezhetõ most, csak megijedtem ettõl a KVCD-tõl.
Nem elég,hogy a szélesvásznút nagyitják fel,ezálltal levágva egy jó nagy darabot a két szélébõl (!!),de még vágják is....
10 percet néztem belõle,mert megvan dvdn,és inkább azon nézem meg mégegyszer,mert így csak idegrohamot kapok... 😊
Arról,hogy mondat közben bebasszák a reklámot,már ne is beszéljünk...
De hihetetlen, hogy ilyen tipusú filmnél nem adnak a speciális effektkre. Itt nem pénzre gondolok, hanem igényre. Lásd a fejlövéseket. lehet velem van a hiba de a Smuggler fejszétlövéses jelenetét vagy a The Beyond-ét egyszerûen nemtudok kiverni a fejembõl😊
A cgi tök jó dolog a megfelelõ helyen, de ha rossz helyre rakják leginkább szánalmas hatást kelt.
életveszélyes
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyébként régebben volt sokkal több ismertetõ amik már lekerültek azokat nem lehetne visszadobni? 😊 Tök szivesen olvasom öket! 😊
Üdv: Pripyat
Frissült a H A R V E S T E R !!!
Ezüttel extra bónuszokkal!!!
harvester.uw.hu
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#alien>#alien><#eplus2>#eplus2><#vigyor1>#vigyor1>
Dawn of the Dead
Day of the Dead
Elõször inkább ezeket nézd meg, aztán gondold újra a kritikát!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
ps.: bûzgéza kifejezés melyik fasztóni fejében öltött alakot?
A nyitójelenet meg nagyon brutál!
Szóval sok helyen ötletes vágások voltak a film és jópár kamerabeállítás is jól el lett találva.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Stephen(Sing Chi) Chow forever
sztem megér egy próbát!
Nem is tudom, mikor néztem utoljára valami jó durvulást, hát most megtörtént, és meg is kaptam, amit akartam. 😊
3 önálló történet (Doboz, Gombócok, Vágás) 3 zseniális rendezõtõl (Takashi Miike, Fruit Chan, Chan-wook Park). Egyik jobb, mint a másik, gyönyörû fényképezéssel, illetve az utolsóban kiváló kamerabûvészkedés, effektusokkal.
Az elsõ film sztorija némiképp szokásos halottkislányos, de kap némi pluszt, úgyhogy nem marad "hétköznapi". A Takashi Miike-re jellemzõ zagyvásítás is benne van, aki csípi a stílusát, nem fog csalódni. 8 pont.
A Gombócok alaptémája nagyon durva, a kivitelezéssel itt sincs gond, bár, ha kicsit merészebb látványban, akkor ez a rész üt legnagyobbat. Ebbõl a történetbõl egy nagyfilm is lett, remélem sikerül beszerezni. 8,5 pont.
A Vágás egy Park bácsira jellemzõ bosszú-történet, csak itt a bosszú fogalom egy érdekes aspektusban tûnik fel. 😊 Ahogy már említettem, a képi megjelenítés frenetikus, a történet itt is rendkívül durva, nagyon jó, úgyhogy a 3 közül számomra ez volt a legjobb. Majdnem 10 pontos.
Mindenkinek ajánlom, aki itt megfordul, remek filmes élmény. <#eljen>#eljen>