Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Örök vitatéma. 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
😊
Én is eredetihang-buzi vagyok 😊

Lammer
naja <#wilting> ezert sem nezek TVadast... 😄DD nekem is megvan original dvdben, de en meg sosem kapcsoltam at 1iket sem magyar hangsavra 😄 max multkor az equilibriumot, hogy rohogjek az elejen levo forditasnal 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Loál János
htx
Asszem akkor inkább nem töltöm le. :C

fifi
há' én ha jól emléxem a mozis témákat szokták elsõ körben KVCD-ben kiadni, de rendes MPEG az... tehát VCD/SVCD minõség lehet!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
Jó ez a zaerc, mi? 😊

A KVCD formátum (?) az milyen? VideoCD minõség? Mert egyik gyermekkori kedvencem, a Biggles (már volt szó róla valahol errefelé) beszerezhetõ most, csak megijedtem ettõl a KVCD-tõl.

TheBerzerker
Amúgy megvan kik mikre háklisak. Németeknél általában a brutális jeleneteket vagdosták ki régebben a filmekbõl az angolok meg a sexuális töltetûeket.

Glpetyus
Ez egy katasztrófa,amit a filmekkel csinálnak...
Nem elég,hogy a szélesvásznút nagyitják fel,ezálltal levágva egy jó nagy darabot a két szélébõl (!!),de még vágják is....
10 percet néztem belõle,mert megvan dvdn,és inkább azon nézem meg mégegyszer,mert így csak idegrohamot kapok... 😊
Arról,hogy mondat közben bebasszák a reklámot,már ne is beszéljünk...

TheBerzerker
Megmondom õszintén nekem azért tetszett a resident evil elsõ része. nem azt mondom, hogy nagyon jó film de elment. Én sokkal rosszabbra számítottam anno. De a cgi zombi fejektõl megõrültem. Viszont ha megnézed a kutyákat azok nagyon jól megvoltak csinálva és halál egyszerûen. Gyakorlatilag otthon is megtudja csinálni az ember a kutyájával😊
De hihetetlen, hogy ilyen tipusú filmnél nem adnak a speciális effektkre. Itt nem pénzre gondolok, hanem igényre. Lásd a fejlövéseket. lehet velem van a hiba de a Smuggler fejszétlövéses jelenetét vagy a The Beyond-ét egyszerûen nemtudok kiverni a fejembõl😊
A cgi tök jó dolog a megfelelõ helyen, de ha rossz helyre rakják leginkább szánalmas hatást kelt.

Lammer
noigen.. meg beleneztem egy kicsit, a magyar szinkron <#wilting> ooo hugom nagyon ra volt tapadva a TVre... kerdezem: jo? (nemmintha mar 300X latta volna) asszondja, aha... csak a szinkron <#wilting> nagyon mondom jolvan nezzed csak az akcio filmet... <#buck>

Lammer
night of the living dead khmmm <#papakacsint>

fifi
ha minden jól megy, reggelre meglesz ez:
életveszélyes

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Most, hogy így nézem a Resident Evil-t kicsit olyan az érzésem mintha néha viszafelé fejlõdne a filmipar. ha megnézi az ember a Smuggler-t, vagy a The Beyond-ot ott még tudták hogyan kell egy ember fejét korrekten szétlõni. De ez valahogyan nem így mûködik mostanság. Fura.

TheBerzerker
Azoknak egy része elveszett valahol ha jól tudom. De ebben blizz mester a kompetens. Majd rákérdezek nálla.

jointeer
joak .o

köcsög

Jano
<#eljen>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Prypiat
Na végre! 😊 Nézem már! 😊

Egyébként régebben volt sokkal több ismertetõ amik már lekerültek azokat nem lehetne visszadobni? 😊 Tök szivesen olvasom öket! 😊

Üdv: Pripyat

TheBerzerker
Üdv horrorharcosok!!!

Frissült a H A R V E S T E R !!!

Ezüttel extra bónuszokkal!!!

harvester.uw.hu

báttyó02
ma este resident evil<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Loál János
Tegnap késõn értem haza, és csak K-1-et nézegettem, ma viszont azzal kezdek. <#alien>

fifi
OFF:hallgat itt olyat vki, hogy: Mindrot???

fifi
jó volt a rövidfilm?
<#alien><#eplus2><#vigyor1>

Voltan
Night of the Dead
Dawn of the Dead
Day of the Dead

Elõször inkább ezeket nézd meg, aztán gondold újra a kritikát!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

I.C.ram
Mi is az elõzõ részek címe?

Dawn of the living dead?
I.C.ram
Azt akartam, csak tudod milyen közel vannak egymáshoz ezek a gombok 😛
TheBerzerker
Na igen ot én is kicsit húztam a számat egybõl megjelent elöttem, hogy mi lenne ha engem tessékelnének oda be. Meg ahogy a csaj sikított... hatásos jelenet volt az tuti.

TheBerzerker
Persze csak azért amerikai mozis költségvetéseket nézve szánalmasan kevés és megis mocskos jó filmet hoztak belõle össsze.

Jano
Ja igen, azt elfelejtettem. :|

Iori
+7 nap még 😊

I love this game!

Jano
Megnézed egy széria NEGYEDIK részét, és értetlenkedsz. Hát szép. :C

😊

I.C.ram
Megnéztem a Land of the Deadet: Maga a "világ" nagyon tetszett, bár már volt egy hasonló alkotás a 21 nappal késõbb, ami azért jobb votl szerintem klasszisokkal, de ebben a világban szabadabbra engedték a dolgot. Viszont tele volt ez a film logikai bukfencekkel, amik mondjuk minden zombis filmre igazak pl.: szuperzombik félkarral kitépik egy ember gerincét, ugyanakkor egy üvegablakot nem birnak bezúzni kalapáccsal. Szintén ha ilyen izomjóskák, akkor hogy lehet, hogy egy egyszerû rugás molekuláivá bontja szét a zombik koponyáját. Ami viszont kifejezetten a filmre igaz az az, hogy a zombik mitõl lettek egycsapásra ilyen okosak? Pedig nem tegnap jöttek a világra az látszott, hogy már jó-pár éve tarthatott a zombulás, és akkor hirtelen egycsapásra felvilágosodik az a zombi. Másik gond a karakterekkel volt. Szokás szereposztás... szerény szépfiú brutál skillekkel. Vadmacska kurvából avanzsált ügyeletes kemény csajszi. A jólelkû benga állat, a koránelhulló profi kommandós, stb... Egyedül talán Charlienak volt jó a karaktere, többieket már mind láthattuk valahol. Kicsit csalódtam a dologban, de voltak részek, amik tetszettek. Ja és a rendezõi változatot néztem meg.

ps.: bûzgéza kifejezés melyik fasztóni fejében öltött alakot?
I.C.ram
Azért az a 4 millió is majdnem 1 milliárd forint 😄 Napoleon Dynamite pedig pár ezer dolcsiból készült, és nagyon büntet 😄
Törölt felhasználó
Az nagyon durva mikor a csaj beleesik a tûk közé😊Rendesen rossz volt nézni.
A nyitójelenet meg nagyon brutál!
TheBerzerker
Az utolsó mondatomat nem küldte el rendesen a rendszer.
Szóval sok helyen ötletes vágások voltak a film és jópár kamerabeállítás is jól el lett találva.

TheBerzerker
Viszont megnéztem a saw 2-öt. Hát ebben aztán volt gore dögivel. A vége kicsit klisés volt de valahogyan mégis tetszett mert lehet el voltam épülve de nem számítottam ilyesmire. Miután leesett, hogy mi is történt kézenfekvõnek, és egyszerúnek tünt a megoldás de amikor nézten nem gondoltam volna rá. Nekem az elsõ rész is tetszett és ez is jó volt. Arról nem is beszélve hogy szaros 4 millióból hozták össze. Volt benne jópofa kamerabeállítás és vágá is ami nagyon tetszett. egyszóval megvagyok vele elégedve teljesen.

fifi
na a Krull bolygó az ifikorom egyik meghatározó filmélménye, annyit mondhatok...

Ja van benne pici fantasy- flesh.Én a Krull bolygóhoz hasonlítottam amikor elõször láttam.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

TheBerzerker
Nemtudom kicsit olyan volt mintha valami gyerek mesefilm lenne.)

Nightbreed nekem bejött.Sõt!

Stephen(Sing Chi) Chow forever

<#puszi>
TheBerzerker
Ma este a film+ -on lesz 21:30kor a Clive Barker féle NIGHTBREED. Bár szerintem harmatgyenge a film de azért gondoltam beírom.

Jano
A relatíve hosszú kihagyás után nagyon jól jött. 😊

PetruZ
Ja, ja, pár hónapja már ajánlgattam a másik topikban, nekem is tetszett. 😊
Dying Soul

Jano
Ehh, mindenképp pótlásra javasolnám. :-/

Dying Soul
Juj, fákk, én ezt multkor haverral akartam megnézni, a doboznál pont a csattanó elõtt szart be a fájl és nemtudtam egyiket se megnézni :'(

Jano
Még nem. :|

fifi
bár van külön topikja, de a Masters of horrort nem nézi Cvdn és rajtam kívül senki innen?
sztem megér egy próbát!

Jano
Three... Extremes

Nem is tudom, mikor néztem utoljára valami jó durvulást, hát most megtörtént, és meg is kaptam, amit akartam. 😊

3 önálló történet (Doboz, Gombócok, Vágás) 3 zseniális rendezõtõl (Takashi Miike, Fruit Chan, Chan-wook Park). Egyik jobb, mint a másik, gyönyörû fényképezéssel, illetve az utolsóban kiváló kamerabûvészkedés, effektusokkal.

Az elsõ film sztorija némiképp szokásos halottkislányos, de kap némi pluszt, úgyhogy nem marad "hétköznapi". A Takashi Miike-re jellemzõ zagyvásítás is benne van, aki csípi a stílusát, nem fog csalódni. 8 pont.

A Gombócok alaptémája nagyon durva, a kivitelezéssel itt sincs gond, bár, ha kicsit merészebb látványban, akkor ez a rész üt legnagyobbat. Ebbõl a történetbõl egy nagyfilm is lett, remélem sikerül beszerezni. 8,5 pont.

A Vágás egy Park bácsira jellemzõ bosszú-történet, csak itt a bosszú fogalom egy érdekes aspektusban tûnik fel. 😊 Ahogy már említettem, a képi megjelenítés frenetikus, a történet itt is rendkívül durva, nagyon jó, úgyhogy a 3 közül számomra ez volt a legjobb. Majdnem 10 pontos.

Mindenkinek ajánlom, aki itt megfordul, remek filmes élmény. <#eljen>

TheBerzerker
Néha jó filmeket tolnak be csak fossá vágják õket.