9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hát nagyon ritkán néha szoktam. De az igazság, hogy nem nagyon van hozzá türelmem. Anno elkezdtem csinálni a Nightmare City-t, ami vagy 1200 sor és beszart a gépem amikor ugy a 1100nál jártam. Azóta nagyon nehezen veszem rá magamat, hogy fordítsak. -
Küldtem egy listát! egyedül a Hush az, ami nem ilyen nyomasztó cucc... -
Te is szoktál fordítani, ugye? Ha kell, akkor átlököm ezt a javítottat, ha a német dumára is rájövök. Hátha kell még valakinek. -
Ja ezt nem tudtam... -
Meglesem mindent, ha már ennyire mondjátok. :) -
1 óra 9 percnél vége a feliratnak, pedig utána még van szöveg. -
Perfect circle-t szereted?
jut eszembe a PArabola ami még elég erős... -
The Exorcism Of Emily Rose
Elég gyengus. -
jajj b+ ez a Begotten elég súlyos!!! -
Schism a kedvenc klippem. Meg talán azt ismerik a legtöbben is de a Sober is vagy a Prison Sex...vagy akármelyik Tool klipp!! -
Az le van fordítva. Forbiden World az angol címe. -
Estefelé üzenek, köszi. -
adjak? -
ok, htx. -
Nekem is tetszett, a rettenetes szót pozitív értelemben írtam. :)
Ha jól értettem, akkor a végén Tracy-t (a túlélő csajt) is megemlítik, de akkor nem volt erőm odafigyelni a német szövegre, majd megpróbálom azt is lefordítani. Amúgy a képsor tényleg ugyanaz, mint az elején.
Berzerk: bizony, arról van szó. :) -
legyen az a Schism!
vagy a Sober! -
a headbanger topikban már válaszoltam, de itt is megteszem...
Lesz Mezőtúron Entombed, meg Agnostic front is... ez tuti, a főguru ismerősöm, ő mondta egy pálinkagőzös hajnalon a klubjában... :D -
Mint valami extended version, vagy director's cut talán. Nekem tetszik, a Come to daddy-vel egyetemben, ami ennél jóval durvább, bár más formában. :)
Tool klipet még nem láttam, de kíváncsi lettem rá, beszerzek 1-et. -
Ha arról van szó, amire gondolok akkor az tényleg nem rossz film. Mutant Das Grauen Im All ez van a dvd-re írva:) -
reanimator #6004 Nekem tetszik a Mutant :)
A végét eleinte én sem értettem ,hogy miért lesz német?Ha jól emlékszem az kockáról-kockára az elejével egyezik csak németül megy. -
Helyes, helyes, helyes!!!!!
Tool-ék géniuszok!!!!!
Amúgy az Entombed (tegnap pont a Left Hand Path-ot hallgattam:) ) azon klippje pl a Terror Firmer dvd-n is rajta van. ha jól emlékszem azon vagy a dupla Toxic Avenger-en.
Entombed fasza kis muzsika. -
ja meg hogy videoklipp így meg úgy...
Számomra a videoklippek koronázatlan király a Tool. Ők mindent megcsináltak sztem, amit szürreális/elvont témában meg lehet... Nekem minden más ilyen a Tool után csak gatyamadzagpengetés :D
nézzetek meg ilyeneket: Schism, Sober, Aenima stb...
/bár az énekes projektje a Perfect circle Weak and powerless című klippje is megér egy misét...
ámen -
maguk a képek tetszenek/pont olyan mint a Descent infrás felvételei/, de ebből miért kellett kisfilmet csinálni? vagy mi ez? tehát nem tudom mit is láttam...
sry -
Szerintem rohadt jó, igazi beteg anyag. A zeneszám számomra is elviselhetetlen, de a videó nagyon tetszik. Ezek után ne nézd meg a Come to daddy-t se. :C -

-
Rubber Johnny
Hogy ebben mi volt a jó nem tudom. Két momentum talán, amikor a kutya szeme világít, meg amikor a vízfejű gyerek felszív egy sugárútnyi kokszot...
A zene is vmi iszonyat.
Ez egy baromság volt, bárhonnan is nézzük; akkor már inkább Rozz Williams rövidfilmjei...
sry
1/10 -
jah,mikor leveszi a maszkot onnantol már tényle nem valami nagyszám :| -
Á, értem.
Nekem csak az eleje tetszett, amikor még kisgyerek a főszereplő, az jól sikerült, onnantól viszont szerintem egy abszolút kiszámítható, csak hangos, hirtelen ijesztgetésen alapuló 12-egy-tucat film lett belőle. :/ És a maszk nélküli Fogtündy is béna a világítótoronyban. -
Köszi.
-
hát nemazt mondom hogy telemegy a pelus(:D) de én párszor megijedtem amikor előficcent a sötétből a fogtündér arca -
ám nagyon ötletes lógója van önnek,ezt most megkellett jegyeznem 

-
Úgy érted, hogy az első 10 perc után is fosatós? -
Be is linkeltem régebben. :@
Aphex Twin videóklip, rendezte Chris Cunningham. Ezzel mindent elmondtam. :)
Erősen ajánlott még ugyanettől a párostól a Come to daddy. -
O:::::: -
miert? :O -
jujj ez nekem nem tetszett
-

-
na megnéztem a Darkness Falls-t
nekem nagyon tetszett,ajánlom mindenkinek aki még nemlátta
és szvsz igenis fosatós is :D -
ez a Rubber Johnny milyen cucc? -
holnap megmondom... :D