9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • TheBerzerker
    Hát nagyon ritkán néha szoktam. De az igazság, hogy nem nagyon van hozzá türelmem. Anno elkezdtem csinálni a Nightmare City-t, ami vagy 1200 sor és beszart a gépem amikor ugy a 1100nál jártam. Azóta nagyon nehezen veszem rá magamat, hogy fordítsak.
  • fifi
    Küldtem egy listát! egyedül a Hush az, ami nem ilyen nyomasztó cucc...
  • Loál János #6021
    Te is szoktál fordítani, ugye? Ha kell, akkor átlököm ezt a javítottat, ha a német dumára is rájövök. Hátha kell még valakinek.
  • TheBerzerker
    Ja ezt nem tudtam...
  • Loál János #6019
    Meglesem mindent, ha már ennyire mondjátok. :)
  • Loál János #6018
    1 óra 9 percnél vége a feliratnak, pedig utána még van szöveg.
  • fifi
    Perfect circle-t szereted?

jut eszembe a PArabola ami még elég erős...
  • Glpetyus
    The Exorcism Of Emily Rose

Elég gyengus.
  • fifi
    jajj b+ ez a Begotten elég súlyos!!!
  • TheBerzerker
    Schism a kedvenc klippem. Meg talán azt ismerik a legtöbben is de a Sober is vagy a Prison Sex...vagy akármelyik Tool klipp!!
  • TheBerzerker
    Az le van fordítva. Forbiden World az angol címe.
  • Loál János #6012
    Estefelé üzenek, köszi.
  • fifi
    adjak?
  • Loál János #6010
    ok, htx.
  • Loál János #6009
    Nekem is tetszett, a rettenetes szót pozitív értelemben írtam. :)
    Ha jól értettem, akkor a végén Tracy-t (a túlélő csajt) is megemlítik, de akkor nem volt erőm odafigyelni a német szövegre, majd megpróbálom azt is lefordítani. Amúgy a képsor tényleg ugyanaz, mint az elején.

Berzerk: bizony, arról van szó. :)
  • fifi
    legyen az a Schism!
    vagy a Sober!
  • fifi
    a headbanger topikban már válaszoltam, de itt is megteszem...
    Lesz Mezőtúron Entombed, meg Agnostic front is... ez tuti, a főguru ismerősöm, ő mondta egy pálinkagőzös hajnalon a klubjában... :D
  • Loál János #6006
    Mint valami extended version, vagy director's cut talán. Nekem tetszik, a Come to daddy-vel egyetemben, ami ennél jóval durvább, bár más formában. :)

Tool klipet még nem láttam, de kíváncsi lettem rá, beszerzek 1-et.
  • TheBerzerker
    Ha arról van szó, amire gondolok akkor az tényleg nem rossz film. Mutant Das Grauen Im All ez van a dvd-re írva:)
  • reanimator
    Nekem tetszik a Mutant :)
    A végét eleinte én sem értettem ,hogy miért lesz német?Ha jól emlékszem az kockáról-kockára az elejével egyezik csak németül megy.
  • TheBerzerker
    Helyes, helyes, helyes!!!!!

Tool-ék géniuszok!!!!!

Amúgy az Entombed (tegnap pont a Left Hand Path-ot hallgattam:) ) azon klippje pl a Terror Firmer dvd-n is rajta van. ha jól emlékszem azon vagy a dupla Toxic Avenger-en.

Entombed fasza kis muzsika.
  • fifi
    ja meg hogy videoklipp így meg úgy...
    Számomra a videoklippek koronázatlan király a Tool. Ők mindent megcsináltak sztem, amit szürreális/elvont témában meg lehet... Nekem minden más ilyen a Tool után csak gatyamadzagpengetés :D
    nézzetek meg ilyeneket: Schism, Sober, Aenima stb...
    /bár az énekes projektje a Perfect circle Weak and powerless című klippje is megér egy misét...

ámen
  • fifi
    maguk a képek tetszenek/pont olyan mint a Descent infrás felvételei/, de ebből miért kellett kisfilmet csinálni? vagy mi ez? tehát nem tudom mit is láttam...
    sry
  • Jano
    Szerintem rohadt jó, igazi beteg anyag. A zeneszám számomra is elviselhetetlen, de a videó nagyon tetszik. Ezek után ne nézd meg a Come to daddy-t se. :C
  • Jano
  • fifi
    Rubber Johnny

Hogy ebben mi volt a jó nem tudom. Két momentum talán, amikor a kutya szeme világít, meg amikor a vízfejű gyerek felszív egy sugárútnyi kokszot...
    A zene is vmi iszonyat.
    Ez egy baromság volt, bárhonnan is nézzük; akkor már inkább Rozz Williams rövidfilmjei...
    sry

1/10
  • EmIn3m02
    jah,mikor leveszi a maszkot onnantol már tényle nem valami nagyszám :|
  • Jano
    Á, értem.

Nekem csak az eleje tetszett, amikor még kisgyerek a főszereplő, az jól sikerült, onnantól viszont szerintem egy abszolút kiszámítható, csak hangos, hirtelen ijesztgetésen alapuló 12-egy-tucat film lett belőle. :/ És a maszk nélküli Fogtündy is béna a világítótoronyban.
  • Jano
    Köszi.
  • EmIn3m02
    hát nemazt mondom hogy telemegy a pelus(:D) de én párszor megijedtem amikor előficcent a sötétből a fogtündér arca
  • EmIn3m02
    ám nagyon ötletes lógója van önnek,ezt most megkellett jegyeznem
  • Jano
    Úgy érted, hogy az első 10 perc után is fosatós?
  • Jano
    Be is linkeltem régebben. :@
    Aphex Twin videóklip, rendezte Chris Cunningham. Ezzel mindent elmondtam. :)
    Erősen ajánlott még ugyanettől a párostól a Come to daddy.
  • EmIn3m02

O::::::
  • Lammer
    miert? :O
  • Lammer
    jujj ez nekem nem tetszett
  • EmIn3m02
  • EmIn3m02
    na megnéztem a Darkness Falls-t
    nekem nagyon tetszett,ajánlom mindenkinek aki még nemlátta
    és szvsz igenis fosatós is :D
  • fifi