9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • reanimator
    Takashi Shimizu rulez :)
  • Loál János #6062
    Takashi Miike rulez. :)
  • Iori
    Kakihara rulez :P
  • reanimator
    Az Első Számú Gyilkos jó véres film :)
  • báttyó02
    :AD:ASDDd
  • TheBerzerker
    Hajjaj de még milyen jó...
  • grebber
    Na szedem majd az Ichi the Killer filmet remélem jó !!
  • TheBerzerker
    Nincs hazai dvd csak usa meg ázsiai kiadás. Ebből amúgy van egy Ultimate Versus is ami a full vágatlan verziója a filmnek. Kitamura egy zseni ha akciófilmekről van szó. Nézd meg a Godzilla Final Wars-t. Beszarsz olyan jó!!!
  • fifi
    ugye-ugye
    a Sober is nagyon súlyos :)

"They Dont Cut The Grass Anymore"
    elkezdtem szedni, de hol van seed, hol nincs.. na majd alakul valahogy. a torrent kommentjeinél belinkelt képek viszont valami életveszélyesek, főleg a csuklyás csávó :D
    sztem jól fogok szórakozni...
  • Jano
    Hopp, bizony a Tool - Schism klippet már láttam, csak fogalmam nem volt, hogy az. :) Iszonyat jó. Parabola, Prison szex úgyszintén. Ez a gitáros fiú, Adam Jones igencsak érdekes vizuális fantáziával van megáldva. El is teszem a klippeket. :)
  • PetruZ
    Ezt többen is megmondtuk. :) Hazai DVD-ről nem tudok, sztem nincs.
  • reanimator
    VERSUS

Úristen ez nagyon jó film!Kitamura nagyon jól megcsinálta.Félelmetesen jó beállítások vannak,vágások,Hero-pózok.Aki az actiont szereti tele van vele( bunyó lövöldözés,párbajok) aki meg a belezést, szemkitépést ,lefejezést az is van :)
    A Story of Ricky óta nem tetszett ennyire keleti film.Lehet ezt itthon kapni DVD-n?
  • fifi
    mondtam én... D
  • nxfn
    megnéztem a Dead & Breakfast, és tök jó volt
  • reanimator
    Háhá ezen most jót röhögtem :)

és ezen is:

"Mrs.Voorhees feltámadt!"

háháhá előttem van a vén banya képe,ahogy kinéz.Meg is nézem ma :)
  • TheBerzerker
    Ja és az anyja fulladt bele a tóba:)
  • WTH
    OK, vágom. Teljesen jó az észrevételed egyébként. Ha az 1-et dolgozzák fel újra, akkor azt hogy fogják marketingelni? Jason -nal tényleg furcsa lenne, mert ő ott mellékszereplő. Vagy azt lesz a szöveg, hogy "Mrs. Vorhees feltámadt!"? Lehet, hogy egy olyan remake -et csinálnak, ahol Jason a gyilkos, az eredeti Crystal Lake melletti környezetben.
  • reanimator
    Úgy értettem,hogy nem Jason gyilkolt.
  • WTH
    Elég zavaros a 4, nekem csalódás volt.
  • WTH
    Volt, csak elég rövid volt a szerepe.
  • reanimator
    LOL
    Az első részben nem is volt Jason.
    Az anyja gyilkolt.
    http://www.sg.hu/cikkek/42698
  • Lammer
    enisigyvagyokvele, nagyon sok ujranezett regi fosatos filmnel eszreveszem sajni... naigen felnottunk, vagymiaszosz :DDDDDD
  • Glpetyus
    Persze,így van.Tudtam is,hogy nem kibelezős fajta,de akkor is...teljesen másra emlékeztem.
    Na nem mintha ettől rossz film lenne,dehogyis.De utána 1 hétre láttam az újat,és kellemesen csalódtam benne.
  • reanimator
    Jaja igazad van.Mondjuk atmoszférája mindkettőnek van( eldugott kisváros,köd,jön a gólem stb:)
  • reanimator
    Most nézem a Halloween-t és röhögnöm kell Carpenteren.Mert a film 42. percében filmet néz a gyerek a bébicsősszel .Mégpedig a THE THING c. filmet(mutatja a főcimet a tévére irányítva a kamera,kiírva Howard Hawks-The Thing),amit pont Carpenter fog remakelni 4 év múlva LOL.Erre nem is emlékeztem :)
  • Voltan
    A köd az nem annyira fosatós film, sokkal inkább a hangulata üt. Betojni nem lehet rajta, de azért elég nyomasztó.
  • Glpetyus
    :)
    A régivel sajnos ugyanígy voltam :I
    Megszereztem dvd-n,megnéztem....de mintha nem is az a film lett volna,amin gyerekként fostam :o
    Ez érdekes,mert más régen látott filmen most is be tudok "fosni".
  • reanimator
    Mostanában szó volt a KÖD filmről.Mivel influenzás vagyok(kit érdekel? LOL) volt időm és megnéztem mindkettőt.Az eredetit is meg a tavalyi remake-t.Hát az 1980-as film az első horrorok között volt amit gyerekként láttam és nem így emlékeztem rá.Akkor féltem rajta most meg ásítoztam.
    A remake-t nem akarom bántani mert van itt akinek tetszett de csak azok a részek fogtak meg belőle amikor a tengert mutatja a kamera vagy a parti sziklákat:).A CG rajzolta köd röhej és a CG generálta oszló fejű emberek nevetségesek.Ezeket nyugodtan átvehették volna Carpentertől mert a piros szemű emberek (akik a Ködben vannak)ott faszán néztek ki.
  • reanimator
    Ha jól látom frissült az Eszter :) !
  • Glpetyus
    dehogyis,grebber jó arc (H)
  • EmIn3m02
    O:
    flém lesz e 44o:
  • Glpetyus

Ez a Trauma milyen film ?
    Most láttam tk-ban.
  • Glpetyus
    De mocskos a szád,baszod...
  • grebber
    Phantasm 1-2-3 kilöve 4-et is megnézem bár nemsokat fogok érteni belöle de kurvára érdekel vége lesz-e annak a mocskos köcsögnek akit soha nem tudnak kinyirni.
  • TheBerzerker
    Félelmetes figurák vannak abban a filmben...
  • Lammer
    Pumpkinhead...
    ehhh, jopofasag volt XD
    jah es Lance Henriksen rulz ^^
  • Loál János #6026
    Ehh. :/ Egyszer én is hasonlóképp jártam, kiírtam lemezre a filmet, a fordítással együtt, és harmadjára már egyik drájv se olvasta a diszket. Száksz.
  • reanimator
    Este megnéztem a REDNECK ZOMBIES-t.
    Jópofa.Hiányzott már Kaufman hülyesége,hónapok óta nem láttam TROMA filmet.
  • TheBerzerker
    Meg hát nem vagyok túl profi fordító sem. Vannak nállam sokkal de sokkal jobb emberek akik értenek is hozzá (Anubys, Slayer stb).