9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
reanimator #6063 Takashi Shimizu rulez :) -
Takashi Miike rulez. :) -
Kakihara rulez :P -
reanimator #6060 Az Első Számú Gyilkos jó véres film :) -
:AD:ASDDd -
Hajjaj de még milyen jó... -
Na szedem majd az Ichi the Killer filmet remélem jó !! -
Nincs hazai dvd csak usa meg ázsiai kiadás. Ebből amúgy van egy Ultimate Versus is ami a full vágatlan verziója a filmnek. Kitamura egy zseni ha akciófilmekről van szó. Nézd meg a Godzilla Final Wars-t. Beszarsz olyan jó!!! -
ugye-ugye
a Sober is nagyon súlyos :)
"They Dont Cut The Grass Anymore"
elkezdtem szedni, de hol van seed, hol nincs.. na majd alakul valahogy. a torrent kommentjeinél belinkelt képek viszont valami életveszélyesek, főleg a csuklyás csávó :D
sztem jól fogok szórakozni... -
Hopp, bizony a Tool - Schism klippet már láttam, csak fogalmam nem volt, hogy az. :) Iszonyat jó. Parabola, Prison szex úgyszintén. Ez a gitáros fiú, Adam Jones igencsak érdekes vizuális fantáziával van megáldva. El is teszem a klippeket. :) -
Ezt többen is megmondtuk. :)
Hazai DVD-ről nem tudok, sztem nincs.
-
reanimator #6052 VERSUS
Úristen ez nagyon jó film!Kitamura nagyon jól megcsinálta.Félelmetesen jó beállítások vannak,vágások,Hero-pózok.Aki az actiont szereti tele van vele( bunyó lövöldözés,párbajok) aki meg a belezést, szemkitépést ,lefejezést az is van :)
A Story of Ricky óta nem tetszett ennyire keleti film.Lehet ezt itthon kapni DVD-n? -
mondtam én... D -
megnéztem a Dead & Breakfast, és tök jó volt 

-
reanimator #6049 Háhá ezen most jót röhögtem :)
és ezen is:
"Mrs.Voorhees feltámadt!"
háháhá előttem van a vén banya képe,ahogy kinéz.Meg is nézem ma :) -
Ja és az anyja fulladt bele a tóba:) -
WTH #6047 OK, vágom. Teljesen jó az észrevételed egyébként. Ha az 1-et dolgozzák fel újra, akkor azt hogy fogják marketingelni? Jason -nal tényleg furcsa lenne, mert ő ott mellékszereplő. Vagy azt lesz a szöveg, hogy "Mrs. Vorhees feltámadt!"?
Lehet, hogy egy olyan remake -et csinálnak, ahol Jason a gyilkos, az eredeti Crystal Lake melletti környezetben.
-
reanimator #6046 Úgy értettem,hogy nem Jason gyilkolt.
-
WTH #6045 Elég zavaros a 4, nekem csalódás volt.
-
WTH #6044 Volt, csak elég rövid volt a szerepe.
-
reanimator #6043 LOL
Az első részben nem is volt Jason.
Az anyja gyilkolt.
-
#6042 http://www.sg.hu/cikkek/42698 -
enisigyvagyokvele, nagyon sok ujranezett regi fosatos filmnel eszreveszem sajni... naigen felnottunk, vagymiaszosz :DDDDDD -
Persze,így van.Tudtam is,hogy nem kibelezős fajta,de akkor is...teljesen másra emlékeztem.
Na nem mintha ettől rossz film lenne,dehogyis.De utána 1 hétre láttam az újat,és kellemesen csalódtam benne. -
reanimator #6039 Jaja igazad van.Mondjuk atmoszférája mindkettőnek van( eldugott kisváros,köd,jön a gólem stb:) -
reanimator #6038 Most nézem a Halloween-t és röhögnöm kell Carpenteren.Mert a film 42. percében filmet néz a gyerek a bébicsősszel .Mégpedig a THE THING c. filmet(mutatja a főcimet a tévére irányítva a kamera,kiírva Howard Hawks-The Thing),amit pont Carpenter fog remakelni 4 év múlva LOL.Erre nem is emlékeztem :) -
A köd az nem annyira fosatós film, sokkal inkább a hangulata üt. Betojni nem lehet rajta, de azért elég nyomasztó. -
:)
A régivel sajnos ugyanígy voltam :I
Megszereztem dvd-n,megnéztem....de mintha nem is az a film lett volna,amin gyerekként fostam :o
Ez érdekes,mert más régen látott filmen most is be tudok "fosni". -
reanimator #6035 Mostanában szó volt a KÖD filmről.Mivel influenzás vagyok(kit érdekel? LOL) volt időm és megnéztem mindkettőt.Az eredetit is meg a tavalyi remake-t.Hát az 1980-as film az első horrorok között volt amit gyerekként láttam és nem így emlékeztem rá.Akkor féltem rajta most meg ásítoztam.
A remake-t nem akarom bántani mert van itt akinek tetszett de csak azok a részek fogtak meg belőle amikor a tengert mutatja a kamera vagy a parti sziklákat:).A CG rajzolta köd röhej és a CG generálta oszló fejű emberek nevetségesek.Ezeket nyugodtan átvehették volna Carpentertől mert a piros szemű emberek (akik a Ködben vannak)ott faszán néztek ki.
-
reanimator #6034 Ha jól látom frissült az Eszter :) ! -
dehogyis,grebber jó arc (H) -
O:
flém lesz e 44o: -
Ez a Trauma milyen film ?
Most láttam tk-ban. -
De mocskos a szád,baszod... -
Phantasm 1-2-3 kilöve 4-et is megnézem bár nemsokat fogok érteni belöle de kurvára érdekel vége lesz-e annak a mocskos köcsögnek akit soha nem tudnak kinyirni. -
Félelmetes figurák vannak abban a filmben... -
Pumpkinhead...
ehhh, jopofasag volt XD
jah es Lance Henriksen rulz ^^ -
Ehh. :/ Egyszer én is hasonlóképp jártam, kiírtam lemezre a filmet, a fordítással együtt, és harmadjára már egyik drájv se olvasta a diszket. Száksz. -
reanimator #6025 Este megnéztem a REDNECK ZOMBIES-t.
Jópofa.Hiányzott már Kaufman hülyesége,hónapok óta nem láttam TROMA filmet.
-
Meg hát nem vagyok túl profi fordító sem. Vannak nállam sokkal de sokkal jobb emberek akik értenek is hozzá (Anubys, Slayer stb).