Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Csak elkezdtem nézni és láss csodát...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
elõre leszögezném, hogy sztem annyira nem jó, ahogy Berzerker és a Harvester állítja, de annyira nem is gáz mint amennyire itt lehúzzák egyesek...
Ebbõl az "kietlen helyen kint a természetben megtámad az ismeretlen monszta" címû klisékbõl évrõl évre jönnek a filmek, jobbak és rosszabbak, igaziból sztem ez sem lóg ki a sorból. Átlagosan jó, egyszer meg lehet nézni. Kellemes kikapcsolódás volt, de zavart, hogy a sötétben nem tudtam megkülönböztetni a nõket egymástól. A trükkök tökéletesen meg voltak csinálva, a hent is kellõképp durva volt, tehát erre a részére nem lehet panasz, de nekem valamiért akkor is lapos kicsit ez a film, bár lehet csak sokat vártam tõle, mert nemtom mi hiányzik belõle.
Ja és ezek az amatõrök megelõzhették volna a bajt, ha RÓLAM veszenk példát, aki ha egyedül megyek horgászni, akkor azt csak a 60centiméter pengehosszóságú macsettámmal teszem 😊))) biztos ami biztos ugyebár 😊
8/10, de az stabilan
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://www.imdb.com/title/tt0409947/
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kösz a válaszokat, a másikat is megnézem ha torrenten van és készült hozzá felirat.
elsõ világháborús, és remek film szerintem.
Careful what you look for. You just might find it.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Még régebben valaki mondott egy filmet, képet is beszúrt róla, a lényegét tudom csak a címét nem. Szal azt mondta, hogy mûfajilag háborús/horror, merthogy asszem a második világháborúban játszódik. Ennek nem tudja valaki a címét? Többen is írták rá, hogy mennyire érdekli õket a film, merthogy milyen frankó lehet a hangulata meg ilyenek...
I love this game!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Még nemtom milyen mert csak beletekertem,de ha vkinek ez a verzio van meg(dns-sokkolo/Sokkolo.DVDRip.XviD.EngDub.AC3-DNS)..az mondja már meg nekem,hogy a tag aki alányög mint egy narrátor..az most valoban igy van eredetileg,vagy ez egy werkfilm??..a felrat total passzol hozzá,de a monoton hangon brekegö faszi monologjaitra nincs magyarázat....köszi
Mellesleg az X files sorozatbol megismert Skinner efbiájjjfönök negativ szerepben van benne...meglepõ😊)))))
A Wrong turn sokkal jobb... <#vigyor0>#vigyor0>
Sokan dícsérték, és egyvalaki nagyon nem 😊, gondoltam, megnézem én is.
PetruZ-vel értek egyet, egy szép helyen látszódó sablonhalmazt láttunk, a megszokott formulákkal. Láttam már szarabbat is, a kategória negatív királyától, a Wrong Turn-tõl fényévekkel jobb film, de ez sem jelent jobbat 3.5 pontnál. :|
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
sztem több ilyen filmmel akkor ne is erõlködj...
ha minden igaz horrornak készült, de én sírtam rajta a röhögéstõl 😄D
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
800megás filmetr hogy küldjek neked?😄
amugy felmész mondjuk a www.torrentspy.com-ra,és rákeresel a candyman3-ra
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -