9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Az első Ringu fantasztikusan zeniális szerintem. A második iszonat rossz a 0 meg olyan lábvíz szerű. -
Én mind a 3 Ringut láttam nem rosszak de nemis hudejók. -
NightWatch - Éjjeli őrjárat ez már régóta poshad a gépemen még nem tudtam megnézni csak annyit tudok róla lesz 2.-3. része is. -
aha, széb :| -
mochee #6099 Leszedtem a Gestapo's Last Orgy című filmet, valaki aki látta, nem tudja
SPOILER
hogy a csaj is meghalt a végén? -
Ennek ez az első része, azt láttam. Nekem tetszett, jópofa volt, főleg miután a fickó visszatér és átalakítja kissé a házat (ácsmester, vagy mi a szösz :) ), amelyben a felesége és a szeretője másnap kicsit "patkányok a labirintusban"-t játszanak. Nem horror, de jó volt. :)
-
Sztem jó film. Az elején zavaros lehet, hogy ki kivel van, de én kb. a közepére már szét tudtam válogatni a feleket, és a vége már tetszett. Idén jön a trilógia (mert az, egy oroszhonban elég sikeres könyvsorozatból készült) második része is. :)
-
Harvester.uw.hu
Van róla cikk. -
A story of Ricky zseniális film!!!
Az Antro meg olan közpes cucc. Kicsit túl van sztárolva de szerintem elég unalmas. -
reanimator #6094 Elég szolid filmje ez Fulci-nak.Arra gondolok,hogy semmi extra vagy gusztustalanság nincs benne.De ami a legjobban zavart az a rém gyenge történet.Azért már a 80-as években is lerágott csont volt ez a story.Mondjuk ha akkor látom biztos máshogy viszonyulnék a filmhez. -
igen, csak a kisfiú nagyon idegesített benne/színészileg/ -
reanimator #6092 Fulci The house by the cemetery-je tetszett valakinek? -
annyira nem horror :)
Legalábbis idáig. -
gondoltam leszedem ezt..de se felirat, se ismertető nincs hozzá.
-
reanimator #6089 Orosz horror? Naná,hogy kell :) -
reanimator #6088 Story of Ricky b...ott jó film !
Nekem az Antropophagous is tetszik. -
az első alap, de én a másodikat nem láttam még...
nekem meg meg kéne már nézni az új Köd-öt./meg még sokminden más hulladékot/
csak egész héten meló után jól elszórakoztam a 12 hónap az erdőn-el, meg a monty Python Flying Circussal :D
utóbbi mindenkinek erősen ajánlott -
a hétvégén pedig 2 remek filmet fogok megtekinteni, az Antropophagous-t és a Story of Rickyt.
Ez utóbbit még nem láttam, de itt is jókat írtatok róla. -
béka -
Sztem egy értelmetlen baromság.
Ami nem lenne baj,de 1 órát néztem belőle,mégse tudom,ki kivel van,annyira érdektelen az egész..
A trükkök szépek,hollywoodi szintüek is talán.
Lehet másnak tetszene,de nekem se füle-se farka az egész film :/ -
fú, mekkora loálos film lehet :ððð
-
annyira rossz lenne? -
Ezt csak az szedje le,aki büntetni akarja magát... :)
2 napja nézem már,mindig egy kicsit
-
este ivós összeröffenés lesz itthon/feleségem nagy örömére/
a They Dont Cut The Grass Anymore-t ha törik ha szakad, megnézzük :DDD
az előbb belenéztem itt-ott, ez valami életveszélyes! -
á,nem :D -
este filmnézés o)))))999 -
na megnéztem.
Véleményem szerint az imdb-n igencsk túlértékelték a filmet.
Szerintem eléggé átlagos, de ha nagy zombifilm-fanatikus vagy, akkor érdemes lehet leszedni.
De mivel nem horror, ezért nem tudok vele eszemben annyira kritikus lenni.
Feliratot meg nem találtam :( -
reanimator #6076 Én is megnéztem őket a napokban.De talán csak a Ringu Basudei jött be.Most töltöm a koreai Ringu Virus-t.Azt írják róla az a legjobb.
Ritkán szoktam remake-t dícsérni de a Ring(Verbinski) jó lett.A másik meg a Grudge remake. -
ehhh fincsinek tunik...
kellkellkell
/nem fan

-
Lécci majd számolj be róla, mert queue-ban van, de még nem döntöttem róla, hogy ténylegesen leszedem-e, vagy sem. -
fú, most fogom megtekinteni a Zombie Campoutot.
Elég nagy loálnak tűnik. -
Jaja. :) Meg a pattogatott kukoricákon dőltem még. -
"PL Vitéz Jánosnak kiloccsanna a bele LOL. Igazi splatter-bábfilm :)"
naneeee...
-
eredeti Ringu-t szedem,igebizony 

-
reanimator #6069 Ja tényleg marha jó poénok-ötletek vannak. Pl amikor a bohóc kutyát hajtogat abból a szarból-műanyagból majd lerakja a földre és ugatni kezd hülyére röhögtem magam :)
Meg ami nagyon tetszett a bábozós jelenet.Nem is értem miért nem csinálnak bábozós filmeket? Akár horrorban is lehetne nyomni nem csak "B" kategóriában.Egy bábozós horror film király lenne. PL Vitéz Jánosnak kiloccsanna a bele LOL. Igazi splatter-bábfilm :) -
Elkezdtem végre a Masters of Horror-t. Az első rész nem tetszett, kiszámítható, és unalmas, a második aranyos, érdekes, a harmadik viszont már egész jó, az eleje kifejezetten tetszett. Remélem marad ez a részről-részre javuló tendencia.
-
Kurva jó az a film. :D
Nagyon örültem, amikor sikerült megszereznem, és újranéznem. Gyerekkoromban rostam ám a bohócoktól, most viszont nagyon jókat nevettem rajtuk. :O))) Az emlékek megszépültek, mai szemmel viszont óriási mulatság, eszméletlen ötletek vannak benne.
-
fú, hátezt biztos megnézem -
reanimator #6065 Killer clowns from outer space
hehe ez jó film.gyakorlatilag végig lehet röhögni :)
A végén van egy óriás bohóc.De olyan idétlenül mozgatják,hogy belátszanak a zsinórok amik tartják:)
-
kezd asszociációs hangulat lenni :)