9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
én ios most értem a végére.
A látványvilága pl egészen jó, bár azok a furcsa, úszkáló halszerű izák elég furák voltak :|
A vége volt a legjobb szerintem, az emberfejű idegen lény egészen odabaszott benne
-
oksy, megnézem énis :|
[rendes] -
áhh megnéztem a from beyondot!44
kurvajó :)
alig hiszem el hogy 86os...meg ahhoz képest hogy végig szinte egy házba játszódik,meg kórházba....nagyon tetszett -
Meg Nudist Colony of the Dead.
-
Voáv, a Zaerc-en Chuck Norris legjobb (egyetlen jó? :D) filmje, a Silent Rage (Legyőzhetetlen szörny címen is futott nálunk, amúgy ugye Néma düh), alig várom, hogy újranézzem. :O))) -
Na van honnan szemezgetni.
1104 film közül :D -
Death Tunnel-ről tud valaki valamit?? -
igen,jó hozzá,legalábbis ahogy belenéztem mindenhol passzolt a felirat :) -
a mi verziónkban mellékelte a feltöltő a feliratot is (666.45MB a mérete ennek) -
Én is elkezdem szedni remélem jó lesz hozzá az egyetlen magyar felirat.
666.42 megabyte a film mérete. -
elirtam,seedelni :D
éppen most jött le,belenéztem gyorsan,már mostlátom hogy ez nagyon király (y)
este meccs előtt megnézés ám
-
visszaseedelni? 
az alap dolog.
De nem azt mondod hogy mindjárt lennt lesz?
-

visszaseedelni majd akkor tefogod,hátéiksz
:ð
-
fú, én is onnan töltöm ám ahonnan te :> -
na minyá lennvan a from beyond....kurva kiváncsi vagyok már rá :) -
Return of the Living Dead 4-5, House of the Dead 2, Day of the Dad 2 Contagium magyar feliratok megvannak valakinek? Vagy készülgetnek? -
Bizony. :D Semmit nem vártam attól a filmtől, de nagyon tetszett. -
Hát, azért elég fura álompár az, amelyiknek nőtagja (itt) szado-mazo cuccban illegeti magát, a fickó meg agyakat zabál és időnként nagyokat pislog a homlokából kinőtt tobozmirigyére. :D
-
reanimator #6125 From Beyond is jó.Ősszel a Film+ elég sokszor leadta Resonator néven.Csak nekem mindig olyan biztonsági másolat jön le(LOL) ahol japánul van feliratozva brutál nagy betűkkel ,negyed képernyőt takarják a betűk.
Jeffrey Combs meg Barbara Crampton ebben is együtt szerepelnek.A 80-as évek álom horrorpárja :) -
reanimator #6124 Persze,hogy baromság.De mi itt ilyeneket nézünk :) -
reanimator #6123 A 3. rész végén van ,hogy a patkány harcol a f..sszal ?
Hát azon mennyit röhögtem. -
na mostmár megnézem én is.. :Ð
+ ezen a vonalon haladva a From Beyond is megtekintésre kerül. -
Nekem a 2 nem jött be annyira, bár tény, hogy jókat lehet derülni azon is, viszont a 3 hangulata bejött, annak ellenére, hogy tök más, mint az elődök. -
Nekem az abszolút kedvenceim között van, égre-földre kerestem már a második részt, illetve az anime-verziót, de egyelőre nem tudtam megszerezni őket. :/ -
Jeffrey Combs hihetetlen arc, a Re-Animator meg alapmű. :) Nekem a harmadik is nagyon tetszett. -
Nekem a folytatásai is nagyon bejöttek. Bár tény és való hogy mások de nagyon jók!! -
Persze hogy röhögtem de 20 másodperc alapján irtam véleményt.
Jó meg minden de abszolut baromság :D -
én most láttam, szerintem irgalmatlanul nagy film.
Az általad említett jelenet is jó volt, de a végén az is, mikor a börtönigazgató átváltozik, és Ricky bedarálja a húsdarálóval.
-
reanimator #6115 És azokon a poénokon nem röhögtél???Akkor hiába nézed meg nem szórakoztat majd az igazgató ocsmány -undorító fia,az egyik legjobb karakter amit keleti filmben láttam Rogan(kb 60 kiló de mindenki fél tőle) és a többi.Szerinted mik a nagy filmek?
-
reanimator #6114 Ja a Reanimator király film :)
A folytatásai már inkább poén filmek de az első az nagyon páva.
-
Hát én csak egy pár Lovecraft-ot olvastam és engem annyira nem kötött le. nekem valahogy túl lassú volt. De a Renanimator talán a legjobban sikerült adaptáció!! -
szerintem Lovecraft atmoszferajat, hangulatvilagat egyik film sem tudta 100asan visszaadni... en konyvparti vagyok, ha Lovecraftrol van szo... /fan
-
Ne lejött a Story of Ricky csak arra volt idöm eddig hogy belepillantsak és pont olyan részhez sikerült raknom amikor LOL a csoka felvágta a hasát és a belével akarta megfolytani Rickyt sikertelenül :D meg tarkonvágja azt kiesik a szeme ezek láttaán kijelenthetem ezse valami nagy film de egyszer nézhető.
-
Stuart Gordon Jeffrey Combs-ot Lovecraft-ok viszont elég jók szerintem. Renimator, Castle Freak, From Beyond. -
Az utóbbi anyaghoz hozzászólva: Az az emberfejű patkány szvsz nagyon rosszul lett kidolgozva -
Megtekintettem a Dagon-t, nem igazán fogott meg, de rossznak se mondanám semmiképpen. Érdekes véletlen, hogy épp a minap néztem meg a Masters of Horror második epizódját, amit szintén Stuart Gordon rendezett, benne szintén ez az Ezra Godden nevű fickó a főszereplő, és természetesen az is Lovecraft-átirat. :) -
"monty Python Flying Circussal"
abszolut default
-
hmmm pedig tok adja magat :DDD nagyon jokis filmecske, nekunk(hugommal nezzuk a horror/B/Thriller/Psziho filmeket
) tetszett nagyon!
-
Szerintem az Usa kör nézhetetlenül gyenge. -
mochee #6104 Én is láttam mindegyik Ringut, de nekem az amcsi Kör 1 jobban tetszett, bár régen volt már mindegyik.