Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Eszméletlen ez a film, nekem az egyik legmghatározóbb horrorfilm marad örök életemre... Fõleg amikor a cenobiták a falból megjönnek, az valami elementáris, pusztító, letaglózó:
A dobozt megnyitottad, hát eljöttünk! Ezzel szólítanak minket. A tapasztalás távoli vidékeinek felfedezõi vagyunk, egyeseknek démonok, másoknak angyalok. ...
Óóó csak könnyeket ne, az nem méltó az igaz szenvedéshez. Nincs idõ alkudozni...
........Széttépjük a lelkedet..........
ezzen majdnem összeszartam magamat ifikoromban, és persze még mindig hatásos /számomra/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#worship>#worship>
nagyon jók!!!
<#gonosz1>#gonosz1><#wow2>#wow2><#nyes>#nyes><#alien2>#alien2>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
leírások alapján pont ilyen filmet vártam 😊
régi idõket idézõ jó kis horrorfilm volt. Beleraktak pár annyira durva jelenetet, hogy a dollármilliókból dolgozó nagymenõ trükkmesterek nyugodtan példát vehetnének róla... Igaziból a történet is kicsit sablonos; a belterjes tenyészet tagjai lenyomják az "ösvényrõl letérõket". Sztem a kannibálok kinézetét kicsit túlzásba vitték, de így is elviselhetõ. A jó nõkrõl meg nem akaródzik regéket írnom, legyen elég annyi, hogy nagyon jók. Aki szereti a véres/belezõs/szétkaszabolós filmeket, az mindeképpen nézze meg.
nekem nagyon tetszett
10/10
közben nézem a Samhain-t. <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#vigyor1>#vigyor1><#alien>#alien>
majd írok róla késõbb...
meg volt egy olyan is hogy Godzilla+ a kis godzilla gyerek. na az mindent überelt...
Na én is megnéztem a Descent-et.Szerintem a film atmoszférája kegyetlen jó.Annál a jelenetnél ahol a csaj beszorult a járatba majdnem elhánytam magam mert klausztrofóbiás vagyok.A maga kategóriájában ( "beltenyészet-horror" LOL-én találtam ezt ki) egész jó de a dobogóra nálam nem ér fel(1.Texasi 2.Wrong Turn 3.Creep)
Phone(2004)
Ritkán csalódok ázsiai horrorban de ez gyökér volt.Sajnos még azok a flash-bevillanós ijesztések is gyengék.Talán a végén van egy jó jelenet,de ez egy szar film(nálam).Amúgy olyan a film mint a Kör csak telefonnal(és szar történet vezetéssel).De a tartalmat nem nézve jól van rendezve,jók a vágások,a képbeállítások ,világítás....stb.Csak ez így olyan mintha a kulát átkötnénk piros masnival ajándékozáskor 😊
ez mi lehet? régebben gerjedtem a Godzilla, Godzilla vs. Destroyah és hasonló stílusú filmekre... Ez ua. KingKong-al? Mert akkor lehet megér egy próbát 😊
Rettenetesen egyszerû a dolog amúgy. Mindenki megnézi az eldönti tetszik-e neki vagy sem. Én a legritkább esetben hallgatok mások veleményére olyan szempontból, hogy megnézzek-e egy filmet vagy sem.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Careful what you look for. You just might find it.
én meg eldöntöm mikre reagálok...<#lama>#lama>
2. igen.
3. ez egy fórum ha nem vetted volna észre. én tettem egy hozzászólást mert így tartotta kedvem senkinek nem válaszolva. ha nem tetszik valami nem válaszolsz rá ennyi. nem tudtam hogy a birodalmad szegletére tévedtem, de leszarom majd én eldontöm hova irkálok. ha nem tetszik annak még jobban fogok örülni! <#puszis>#puszis><#idiota>#idiota>
csak arra próbálok rávilágítani, hogy a véleményem az itteni két tábor között helyezkedik el, de per pillanat a "jó" fele tendál 😊
2. te tisztában vagy vele mi a B kategória?
3. bejössz egy horror topikba, beböfögsz valamit egy filmrõl, akkor mit vársz utána? hogy pénzt utaljunk neked a remek hozzászólásokért?
<#banplz>#banplz>
2. nem kérdeztelek.
<#puszis>#puszis>
Amúgy nem állítottam, hogy az évszázad filmje csak szerintem annál sokkal jobb mint amennyire lehúzzák. Nekem tetszett!😊