Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú köszi de rendes vagy. A boritó szövege kegyetlen jó.Tuti,hogy megveszem a könyvet.

"....A rettegés követte Westet, amikor eltöprengett részleges kudarcain, mert kimondhatatlan lények támadtak a tökéletlen oldatokból, vagy a nem kellõen friss tetemekbõl....." -ezt olvasgatva beugrik Jeffrey Combs feje a filmbõl és ráz a röhögés.Mennyire jól megtalálták azt a figurát 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

PetruZ
Jól emlékeztem, van már magyar kiadás: infó itt.
geri15
Itt a negyedik és hetedik kép simán beillene bármelyik horrorba :CCC de a többi se rossz

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Gubás Gabi amerikai pszicho-thrillerben.
Elõzetes: A Könnyek völgye
PetruZ
Azt hiszem, az nem könyv, hanem csak hosszabb elbeszélés, és úgy rémlik, vmelyik gyûjteményben megjelent ittjon is. Ha nem, akkor a Lovecraft összesben biztos benne van/lesz (az elsõ jó vastag kötetet már láttam a boltokban).
Ha van itt Lovecraft rajongó meg tudná mondani,hogy a Herbert West-Reanimator könyvet magyarul lehet kapni itthon?

Egész érdekes film az ACACIA. Igazából nem horror,de érdemes megnézni mert olyan mély emberi érzelmeket mutat be amiket ritkán látni vásznon.

Ha amerikai film lenne azt mondanám ,hogy unalmas szar de a japók úgy tudták megcsinálni,hogy hiteles legyen,elgondolkodtasson.Csak az eleje lassú nagyon.Nekem tetszett.

TheBerzerker
Anubys szúrta be egy másik fórumon de beszartam rajta😊

TheBerzerker
Glpetyus
<#wow2>

fifi
és aki nem szereti? sõt egyenesen rühelli? 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Aki szereti a Resident Evilt annak ez kötelezõ:www.gportal.hu/residentevilfan
báttyó02
😄DDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

TheBerzerker
ÁÁÁÁ én gyûlölöm az Audition-t. Szerintem unalmas pöcsék túlmisztifikált hülyeség. Bár az ismerõseim közöt mindenki imádja.

MrSpock
Ajánlom nézd meg,bár lehet azóta megtetted,lájtosan idul a vége meg..az ember odasemmer nézni,ahogyan...:-)

Go Jeff Go!!!!

Lammer
enis anno "veletlen" egymasutan 3X neztem meg a moziban, durvajo a film 😮 <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hú én pont most töltöm.Nem láttam még de ha jól tudom érdekes film.

És az ACACIA(2003) filmet látta valaki?

http://www.imdb.com/title/tt0380164/

Sokan lehúzzák a sárga földig, szerintem speciel jó! <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
én meg az Audition-nal szemezek itt a polcon...
kinek mi a véleménye róla???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

A Halálhajó (Event Horizon) 1997 végén ment a magyar mozikban. Azt hiszem háromszor ültem be rá. Azóta kergetek egy rendes (ti: Angol nyelv, magyar felirat) DVD-t, de ha jól tudom, csak szinkronizáltat adtak ki. Ez tipikusan az a film, ahol a szinkron megöli a filmet...sajnos!
TheBerzerker
Úgy döntöttem leveszem a Beyond dvdmet és behelyezem a lejátszóba hogy megnézzem a htalmas tvn!!!

TheBerzerker
Nem kell köszi😊 Jó ez nekem így. Csak tetszik, hogy pont troma logot raktál be.

fifi
csináljak neked is valamilyet? komolyan kérdezem...

TheBerzerker
Tetszik ez a kép a neved helyén😊

fifi
éppen ert mondtam én is, de az egyiknek Szellemhajó, a másiknak Kísértethajó a címe...
na mind1, egyik sem egy nagy durranás 😊

báttyó02
hmm jóag volt a film

Jano
Azt ne feledjétek, hogy a Szellemhajóból gykorlatilag 2, azaz kettõ van.
Egyik, fsz. Julianna Margulies, és Gabriel Byrne, és a másik, ez meg Lance Henriksen-es.

Szellemhajó elején vágja félbe az embereket a kábel.Halálhajó az tiszta sor.

Kísértethajó pedig az Ontoyás.Amiben a kígyó szerû lények vannak,akik nagyon mélyen a tengerben élnek és feljönnek a felszínre.Ebben szerepel Famke Janssen is.

De szar film ez a Cave.Halál unalmas volt.

báttyó02
meglesz😄<#worship>

fifi
jaja pont akarom is mondani, mert már én is belezavarodtam ezekbe a suttyó hajós filmekbe, mert volt Szellemhajó, meg volt Kísértethajó is, és nemtom melyikben volt az emberszétvágás, melyikben meg egy ilyen idióta csápos szörny... nem is lehettek jó filmek, ha ennyire nem jegyeztem meg õket😊

100szónak is egy a vége ami ma este lesz az ez Event Horizon, magyarul Halálhajó, ezt mindeképpen nézd meg ha teheted, mert kurv@ jó film!

ezaz

báttyó02
<#ijedt>
😄
na mindegy,azér megnézem,mostanába ugyse néztem horrort csak 1hete a halloween8-at :S

fifi
na az pont az b+

báttyó02
szellemhajóra emlékszem,nemhiszem hogy azzal,mert az nem ürben játszodik 😄
vmi oylasmire emlékszek a kevert filmböl hogyaz elején van egy rész amikor egy zsinór kettékaszabol egy raklap embert 😄

fifi
most a viccet félretéve, te nem a Szellemhajóval kevered???

báttyó02
<#ijedt><#ijedt>hát akkor ez tényleg nem azvolt amit láttam 😄

fifi
de talán elég késõn megy ahhoz, hogy ne vagdossák...
SPOILER
sosem felejtem el azt a részt belõle, amikor sikerül visszafejteni a "feketedobozt", és végignézik, ahogy beszippantja a pokol a hajót, és az emberek egymást tépik szét! Huhh de durva volt.

Ez nem "biztosan jó film", hanem halálbiztosan jó film.😊 Aki nem látta még az mindenképp nézze meg, habár el nem tudom képzelni hogyan létezhet ilyen ember. Sajnos elképzelhetõ hogy vágva lesz, elég sok olyan jelenet van benne aminél elképzelhetõ.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Bandew
Nekem bejött anno a Halálhajó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PetruZ
Az adatlapja szerint ez vmi ûrhajós sci-fi Lawrence Fishbourne-nal, meg Sam Neill-lel, a rendezõ meg Paul Anderson... szóval biztos jó film lesz, kár, hogy nincs tévém. :-P
báttyó02
fú nemtom én régebben láttam,de lehet vmi másik filmmel keverem,mer az kurvaszar volt 😄
de a bemutójábol a képek nem rémlenek....

fifi
Halál-a-jó ? 😄DD

és jó film? 😊
Egyébként jó, hogy mondod, nagy film...

báttyó02
ma este halálajó a tévékettõn O:

TheBerzerker
hu szerintem szörnyû volt. semmi ötlet nem volt benne.

fifi
azaz!
ezaz
nekem nagyon tetszett

TheBerzerker
amelyikben az a csaj van aki a hannibálban volt?

fifi
Forgotten

elég jó film.

TheBerzerker
Felejtés az melyik?

Jano
Dumplings (Gombócok)

A Three... Extremes középsõ történetének nagyfilm változata, a rövidített verzió maxija, kicsit jobban részletezve a témát, ám egészen más befejezéssel. Nem akarok semmit lelõni belõle, nagyon tetszett a kisfilm is, és ez is. Ajánlott.

Jano
Jó a sorrend. -.-