9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
nade ezeket szereted:Ð
erről egy idézet jut eszembe a Harvesterről: "Régen, a VHS (h)õskorában ennek nem volt meg a veszélye, akkor valahogy jobban tudtunk örülni a szarnak is (sõt, néhányan annak örültünk csak igazán :-))" -
Szal ez olyan vagy 0/10, vagy 10/10-es film, de szerintem az emberiség döntő részének 0/10. -
Röviden: ez egy kissé szürreális musical, amiben vannak horror, slasher, krimi, családi vígjáték, és gyurmafilm-elemek, akkora baromság, hogy az valami embertelen. -

-
mert túl jó ;Ð -
Miért nem ajánlod? -
Happiness of the Katakuris, Takashi Miike
Ezt a filmet nem hiszem el.
Senkinek nem ajánlanom semmi esetre sem, főleg PetruZ úr messzire kerülje el ;D, én viszont kijelentem, hogy Takashi Miike most már biztosan a kedvenc rendezőim közé került (6 látott filmje után). -
Jó kérdés a feliratok.hu fórumán biztos többet tudnak.
From Beyondot megnéztem jó film. -
ésss...mikó? -
Magyart még sehonnan :( -
House of the dead 2-höz honnan lehetne magyar feliratot szerezni?
Portugált azt már találtam de azzal sokra nem megyek:D -
te picsaságos :> -
fú, nem akarom lerontani az arányomat 

-
ajánlatos hogy megnézd, el-sl-en fentvan.:| -
☻ -
bizony, lassan 20 éve volt :ÐÐ -
négy évesen kemény lehetett végignézni :| -
lekjopp
-
Kedvencek temetőjének leszedése magyar szinkronnal kihagyhatatlan 8}
Utoljára 10 éve láttam, és fostam is rajta. Sokat. -
Mesék a kriptából Démonlovag megnézve :D -
Ahha egy ilyen felsőbb tízezer beli nő a főszereplője, akinek minenféle víziói vannak de ezt kifejtem majd a harvsteren bővebben is:) -
Bizony bizony. nem gyengén meghaladta a korát Fulci pár dologgal a filmben. 1972-es és osztottképernyős felvételek vannak benn, gyönyörű nők, profi rendezés és egy nagyon jó kis csavaros forgatókönyv. -
WTH #6161 Én nem láttam, csak olvastam róla. Igaz, hogy zavaros, mert mindenféle látomásai vannak a főhősnek? -
WTH #6160 Szvsz a Phantasm első része nagyon jó, aztán megindul lefelé a lejtőn. A negyedik már egészen szörnyű. (Bár vannak benne azért értékelhető dolgok, a hozzászólásaim alatt lévő idézet pl. ebből a filmből származik, a Tall man mondja.) Azt olvastam valahol, hogy pénzügyi gondok voltak forgatás közben, ezért van benne annyi archiv, valszeg az első rész forgatásakor felvett anyag. A többi meg igen zavaros. (Szóval én sem vágom, hogy mi a lényeg, nekem annyi jött át, hogy szívás van.) A rendező tervezett egy ötödik részt, remélhetőleg összejön majd - az akadály természetesen a pénz lehet, vagy mondjuk ha a Tall man-t alakítő színész nem áll majd rendelkezésre, ő már nem tinédzser. Ez az ötödik rész egyébként valszeg az utolsó lenne, Phantasm's end. -
reanimator #6159 Nem láttam még de azt hallottam,hogy Fulci legjobb filmje. -
Na megnéztem a Phantasm 4-et de nem vágom nagyon mi a lényeg :( -
Én ma Lizard in a Woman's Skin-el bombáztam a napomat immár nem először. Ez a film még mindig egy mestermunka!! -
ezazz -
Nekem is lentvan már 2-3-4-et egybe szedtem én is :D
Reggel ezzel nyitok. -
nekem spec megvan, eddig a 4 csak a felirat hiánya miatt maradt ki :o((( -
nesztek
-
én is pár perce látom..
Töltöm is lefelé :ððð -
Egy hatalmas KÖSZÖNET BadSectornk ui. elkészítette a Phantasm 4 feliratát!!!! 
-
én ezt a filmet nászajándékba kaptam még a nyáron, és egyszerűen azóta nem tudom kiverni a fejemből a képi világát...
mint egy /rém/álom -
Nosferatu, Eine Symphonie Des Grauens
1922 - F.W. Murnau
Igazán kellemesre sikeredett ez a film, az első Dracula adaptáció. Minőség is jó, csak párszor van megvilágítatlan helyszín, ahol csúnya a kép. A 64 perc alatt a színészek szépen kihozzák magukból, azt, ami egy ilyen filmhez kell. A szereplők közül kiemleném Harker/Hutter (Gustav von Wangenheim), Count Dracula (Max Schreck) és Renfield/Knock (Alexander Granach) játékát.
1838, Bréma. Hősünk, Harker azt a feladatot kapja Renfield-től, hogy menjen Romániába és kísérje Brémába Count Dracula urat, aki itt szeretne letelepedni. Utóbb kiderül, hogy Dracula megszállta Renfieldet. Barátunk elindul, betér egy kis kocsmába, ott eszik-iszik, majd elszólja magát, hogy neki már C.D. kastélyában kellene lennie. Erre persze összerezzennek az emberek és kérik, maradjon estére. Lefekvés előtt talál egy könyvet, A Vámpírok Könyve címmel. Belelapoz, de abszurb butaságnak tartja, félredobja a könyvet. Másnap elindul és a kocsisok csak egy pontig viszik a hintóval, mondván, hogy ők a fantomok földjére nem mennek. Így aztán Harker, gyalog próbál szerencsét a további úton. Majd jön egy másik hintó, az felveszi és elviszi a kastélyhoz. Ott magától nyílik az ajtó, és rögtön találkozik is Draculával. Persze Ő akkor még nem tudja, hogy léteznek vámpírok. Dracula megvendégeli, de Harker evés közben elvágja az ujját, Dracula ráveti magát, majd főhősünk bebotorkál egy másik szobába, ahol a vendéglátó el szeretne beszélgetni vele...Másnap felébred, két fognyom a nyakán, persze ír az asszonynak, hogy rendben van, ne aggódjon..Majd végül arra eszmélünk, hogy barátunk kezdi felismerni, hogy Dacula egy vámpír. Meglesi a koporsóját a pincében, majd azt látja, hogy Dracula pakolgat, hóna alá csapva földdel teli koporsókat, felpakol a hintóra, befekszik a legfelsőbe, majd a lovak elindulnak. Harker a lepedőt összetépve kötelet csinál és azt kilógatva az ablakon kimenekül a kastélyból. Draculát hajóra rakják, elindul a hajó Varnából (mai Bulgária területén, Fekete-tenger partján), a legénység folyamatosan elhullik a pestis miatt, amit a patkányok hoztak be a koporsókban. Majd a kapitány barátja az utolsó "temetés" után úgy érzi, valamit meg kell nézni a hajó belsejében. Lemegy hát, ahol feltöri az egyik koporsót, patkányok szabadulnak ki, majd jön a film egyik nagyjelenete, Dracula bokánál leszögezve feláll az "ágyából". A fickó menekül, majd beleugrik a tengerbe. A kapitányt Dracula elintézi. Közben Harker is megérkezik, siet haza. Dracula megint csak hóna alá csapva a koporsót, sunyin oson az ő kis új kastélykájába. Közben Harker asszonya rosszul van, érzi a vámpír jelenlétét, egyszer elküldi a professzorért hősünket, aki ugyan hozza a segítséget, de addigra már Dracula a házban van. "Megvacsorázik", majd az éppen felkelő Nap sugaraitól porrá ég. (Ne tessék akkora izgalomba jönni, nem fog lángolni, egyszer csak egy kis füstölgő kupac lesz belőle.) Majd megérkezik a helyszínre a férj, az asszony mégis él és itt vége is a történetnek.
Barátom úgy mesélte, hogy jókat röhögött rajta, nos én nem röhögtem egyetlen jeleneten sem, ez a film mai is megállja a helyét. Nem lesz komikum forrása az, hogy némafilm, az sem, hogy fekete-fehér. Összegezvén, rosszabbra számítottam, így kellemesen csalódtam, nagyon tetszett a film.
IMDb
További infók és letöltés
-
fú, én még csak most jutottam el a One Missed Callig. Viszont egymásután egyből megnézm a második részt is. -
A legtrashebb trash, amit valaha láttam. :) -
WTH #6146 They don't cut the grass anymore: ez jó volt!
Pedig borzalmasak a "színészek" (hacsak nem szándékosan ilyenek), a gore nevetséges, de valahogy mégis működik. Vicces és durva egyszerre.
UI: Ennek aztán lehetne egy jó remake-je. Jobb nőkkel és sokkal jobb, hitelesebb vérengzéssel. -
Névben azért ezt nem űbereli:
Attack Of The 50 Foot Woman (1958) SciFi Classic -
viccesen hangzik, vajon értdemes leszedni?_._