Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"....A rettegés követte Westet, amikor eltöprengett részleges kudarcain, mert kimondhatatlan lények támadtak a tökéletlen oldatokból, vagy a nem kellõen friss tetemekbõl....." -ezt olvasgatva beugrik Jeffrey Combs feje a filmbõl és ráz a röhögés.Mennyire jól megtalálták azt a figurát 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Elõzetes: A Könnyek völgye
Ha amerikai film lenne azt mondanám ,hogy unalmas szar de a japók úgy tudták megcsinálni,hogy hiteles legyen,elgondolkodtasson.Csak az eleje lassú nagyon.Nekem tetszett.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Go Jeff Go!!!!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És az ACACIA(2003) filmet látta valaki?
http://www.imdb.com/title/tt0380164/
Careful what you look for. You just might find it.
kinek mi a véleménye róla???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na mind1, egyik sem egy nagy durranás 😊
Kísértethajó pedig az Ontoyás.Amiben a kígyó szerû lények vannak,akik nagyon mélyen a tengerben élnek és feljönnek a felszínre.Ebben szerepel Famke Janssen is.
De szar film ez a Cave.Halál unalmas volt.
100szónak is egy a vége ami ma este lesz az ez Event Horizon, magyarul Halálhajó, ezt mindeképpen nézd meg ha teheted, mert kurv@ jó film!
ezaz
na mindegy,azér megnézem,mostanába ugyse néztem horrort csak 1hete a halloween8-at :S
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
vmi oylasmire emlékszek a kevert filmböl hogyaz elején van egy rész amikor egy zsinór kettékaszabol egy raklap embert 😄
SPOILER
sosem felejtem el azt a részt belõle, amikor sikerül visszafejteni a "feketedobozt", és végignézik, ahogy beszippantja a pokol a hajót, és az emberek egymást tépik szét! Huhh de durva volt.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
de a bemutójábol a képek nem rémlenek....
és jó film? 😊
Egyébként jó, hogy mondod, nagy film...
elég jó film.
A Three... Extremes középsõ történetének nagyfilm változata, a rövidített verzió maxija, kicsit jobban részletezve a témát, ám egészen más befejezéssel. Nem akarok semmit lelõni belõle, nagyon tetszett a kisfilm is, és ez is. Ajánlott.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?