Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Diamond-os verzióhoz van idõzítve, a másikhoz még nincs.
Ha egy jó horrort akarsz akkor szedd le.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szal a legutolsó két képkockában ki lõ le kicsodát?
SPOILER
A Betty vagy mi nevû lány halálát látjuk? mert sötét van és nem nagyon ismertem fel az alakokat
Mondanám, hogy várd meg, amíg leszedem, aztán belenézek, és bíztatlak/nem bíztatlak, de még 4 van elõtte, szal még elég soká ér le.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
elég ölõsnek tûnik, de az a zombi a csávó ölében elég farsangi hangulatot kölcsönöz a filmnek, ha jól látom... 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ez_jó_film?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
majd megnézem, ha idõm lesz...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
megtörtént események alapján. pár fiatal vakációzik az ausztrál tengerparton, majd hazaindulnak pár száz mérföldre levõ otthonukba. megtekintik a wolf creeki meteor krátert, kocsi lerobbanva... de sosem szabad feladni...
nem lövök le többet, durva, de hiteltelen a gonosz figurája, még ha igaz is!
6/10
de csak hogy ne legyen jó neked:
a kis füzeted meg kiloptad belõle mi? 😊)))
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
hogy egy régi beszólásoddal éljek: "rúgásokat gyakorolsz" ?
😄DDD
<<<<<<<<<<<< más >>>>>>>>>>>>>>>
Cvd-nek köszönhetõen/õ rendelt/ hozott a Jézuska Donnie Darko dvd-t. Le van már 990-re árazva, sztem a világ legjobb vétele! Bár csak egy lemez, és a melléklet "idõutazás filozófiája füzet" is a menü animált része, ékes dísze tegnaptól a polcunknak...
THX mégegyszr Cvd!!! <#worship>#worship>
Gondolkodom, hogy leszedjem-e az audiokommentáros Ninja in the Dragon's Den-t, mert a normál verzió megvan (mit össze vadásztam azt a filmet...), de valami iszonyatos nagy az a film. Gyerekkorom egyik elsõ hero-filmje volt, beszarás, asszem még Ramzának is tetszett. 😮)))
?
A végével én sem vagyok kibékülve, picit erõltettnek tûnt nekem, vmiért az érzõdik bennem hogy a rendezõ próbál vmi húdenagy csavart beledobni a végébe és sztem nem sikerült ez 😛, õszitén mondva. De sokkal rosszabra számítottam, kellemes csalódás volt a film, csak a vége nem tetszett. Az elözõ rész 8/10 volt nálam akkor ez most 6/10 kb.
A creditskor felbukkanó zene megint iszonyat jó volt, mint az 1ben 😊.
És megint visszaállítottam a telefonomban ezt a csengõhangot 😊)
I love this game!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
The Voice-jó volt
Cello-ez tetszett a legjobban
The Wig
Phone
The Ghost
The Face-ez sem volt rossz.
Uninvited
Még van pár ami megnézésre kerül.
One Missed Call-t még nemláttam,de megpróbálom bepótolni.
Go Jeff Go!!!!
ez vmi förtelem 😊
One Missed Call 2
Sok kérdésre választ lehet kapni, néhány visszautlással az elõzõ rész nyitva hagyott dolgaira is, de a vége felé mégis elvesztettem a fonalat, fogalmam sem volt, hogy mi miért történik, de nem is akarom magamban összerakni a képet, inkább majd valamikor újra megnézem. <#wilting>#wilting>
Egyébként semmi különöset nem éreztem, miközben néztem. Látszik, hogy ez már nem Miike munkája, meg sem közelíti az elõzõ rész atmoszféráját, persze van 1-2 ijesztés, de szinte smafu.
Akit érdekel, nézze meg, de ne várjon semmit.
(warning : filthy !!!) sweetmook_xmas.mpg
😄DDDDDDD
broáááf
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
tegnap megnéztem a One Missed Callt másodszora, még most se tiszta hogy mi van a végén, remélem ma a 2vel nem leszek így 😊
I love this game!
thx
SPOILER: A szellem-lány elszakad a csákótól, csákó után megy az élõ csaj, hepiend.
5/10
SPOILER
A végén mi történt? Mert a DVD lejátszóm nem volt képes lejátszani a lemez végét, addig láttam hogy a csaj(a szellem) az erkélyre kényszerítette a csávót. A faszi leugrott utána? Ezután a jelenet után volt még vmi?
I love this game!