Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
köszi,leszedem akkor

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

már van hozzá a feliratok.hu-n
A Diamond-os verzióhoz van idõzítve, a másikhoz még nincs.
Ha egy jó horrort akarsz akkor szedd le.

báttyó02
én akartam szedni,de nemtaláltam hozzá feliratot :S

látta valaki a cry wolf címû fantasztikus horrorfilmet? torrentrõl lehet szedni. Lenne hozzá egy kérdésem

Szal a legutolsó két képkockában ki lõ le kicsodát?
SPOILER
A Betty vagy mi nevû lány halálát látjuk? mert sötét van és nem nagyon ismertem fel az alakokat

báttyó02
<#puszi><#worship>

Glpetyus
báttyó02
linkt O:

Glpetyus
Glpetyus

Hát ez a Kairo vmi kurva nagy film lehet o:
Megnéztem a trélerét :o

Jano
Pont amiatt raktam queue-ba. 😄 A képre nézve a Dead Next Door jutott eszembe, egy próbát szerintem megér. 😊
Mondanám, hogy várd meg, amíg leszedem, aztán belenézek, és bíztatlak/nem bíztatlak, de még 4 van elõtte, szal még elég soká ér le.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
képeket láttad?
elég ölõsnek tûnik, de az a zombi a csávó ölében elég farsangi hangulatot kölcsönöz a filmnek, ha jól látom... 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Nemtom, még nem jött le. 😄

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nep tudom nep tudom 😊 Nekem az elgondolkodtatós filmek közül most a KAIRO a favourite.Az a baj nagyon válogatós vagyok,a levesbõl is a galuskát eszem meg utoljára 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Jano
Uzumaki miért nem tetszett?

fifi
pont most jött le nekem is...
majd megnézem, ha idõm lesz...

Nekem itt van a gépemen a Kansen(Infection).Valamelyik nap megnézem és majd írok róla.Remélem jó lesz mert mostanában szarba nyúlok non stop: Progeny, Ghost Town(western -horror LOL),Uzumaki,Embryo(1976) mind kaki volt.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Dying Soul
Huh, ez tetszik, lehet le kéne menteni egy biztonsági másolatot^^

EmThor
Wolf Creek

megtörtént események alapján. pár fiatal vakációzik az ausztrál tengerparton, majd hazaindulnak pár száz mérföldre levõ otthonukba. megtekintik a wolf creeki meteor krátert, kocsi lerobbanva... de sosem szabad feladni...

nem lövök le többet, durva, de hiteltelen a gonosz figurája, még ha igaz is!

6/10

fifi
én ezt marha régen kerestem, és sehol nem találtam, ezért örülök neki
de csak hogy ne legyen jó neked:
a kis füzeted meg kiloptad belõle mi? 😊)))

Na mostmár tényleg hagyd abba a fényezésemet mert elpirulok, annak ellenére is hogy egyébként teljesen jogosan megérdemlem, és tényleg elképesztõ vagyok mindenféle pozitív szempontból.😊)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A dvdabc.hu-ról van, de mintha más online boltnál is láttam volna ugyanennyire leértékelve.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fifi
hájpermárkötben mi sem, hanem Cvd rendelte valahonnan, õt kérdezd honnan 😊

Lammer
enmeg azota sem lattam a hájpörmárkitekben... <#rinya> kene nekem is 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
láttam én is...
hogy egy régi beszólásoddal éljek: "rúgásokat gyakorolsz" ?
😄DDD
<<<<<<<<<<<< más >>>>>>>>>>>>>>>
Cvd-nek köszönhetõen/õ rendelt/ hozott a Jézuska Donnie Darko dvd-t. Le van már 990-re árazva, sztem a világ legjobb vétele! Bár csak egy lemez, és a melléklet "idõutazás filozófiája füzet" is a menü animált része, ékes dísze tegnaptól a polcunknak...
THX mégegyszr Cvd!!! <#worship>

Jano
Nem, de érdekes lehet.

Gondolkodom, hogy leszedjem-e az audiokommentáros Ninja in the Dragon's Den-t, mert a normál verzió megvan (mit össze vadásztam azt a filmet...), de valami iszonyatos nagy az a film. Gyerekkorom egyik elsõ hero-filmje volt, beszarás, asszem még Ramzának is tetszett. 😮)))

fifi
Infection címû ferdeszemû filmet látta vki? most volt különben a Fangoriában is...
?

Iori
Én is megnéztem...

A végével én sem vagyok kibékülve, picit erõltettnek tûnt nekem, vmiért az érzõdik bennem hogy a rendezõ próbál vmi húdenagy csavart beledobni a végébe és sztem nem sikerült ez 😛, õszitén mondva. De sokkal rosszabra számítottam, kellemes csalódás volt a film, csak a vége nem tetszett. Az elözõ rész 8/10 volt nálam akkor ez most 6/10 kb.

A creditskor felbukkanó zene megint iszonyat jó volt, mint az 1ben 😊.
És megint visszaállítottam a telefonomban ezt a csengõhangot 😊)

I love this game!

Lammer
jujjj, gyerekkoromban lattam meg videon <#gonosz1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

TheBerzerker
Pedig az egy csodás film😊 nekem vhs-en van meg alámondásal😊

Glpetyus
Mekkora film !!!!!!!44

MrSpock
Egy kis ázsia mix amiket mostanában láttam.
The Voice-jó volt
Cello-ez tetszett a legjobban
The Wig
Phone
The Ghost
The Face-ez sem volt rossz.
Uninvited

Még van pár ami megnézésre kerül.
One Missed Call-t még nemláttam,de megpróbálom bepótolni.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ez nem "B" hanem "ZS" film!
Gyerekkorom katasztrófafilmje!:-)

Go Jeff Go!!!!

fifi
megvan a Howard the duck

ez vmi förtelem 😊

TheBerzerker
Én most töltöm.

EmThor
wolf creek - et bontsátok, elvileg jó!

Jano
😄 Nem, ezt kivételesen nem szedem le. 😮)))

One Missed Call 2

Sok kérdésre választ lehet kapni, néhány visszautlással az elõzõ rész nyitva hagyott dolgaira is, de a vége felé mégis elvesztettem a fonalat, fogalmam sem volt, hogy mi miért történik, de nem is akarom magamban összerakni a képet, inkább majd valamikor újra megnézem. <#wilting>
Egyébként semmi különöset nem éreztem, miközben néztem. Látszik, hogy ez már nem Miike munkája, meg sem közelíti az elõzõ rész atmoszféráját, persze van 1-2 ijesztés, de szinte smafu.
Akit érdekel, nézze meg, de ne várjon semmit.

fifi
fogadjunk töltöd ezt "ott":
(warning : filthy !!!) sweetmook_xmas.mpg

😄DDDDDDD
broáááf

Voltan
Bulldog karácsonytot mindenkinek itten!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nxfn
nem-.-

TheBerzerker
hehe ti is kaptatok VIP jogokat?

báttyó02
viszont<#worship>

TheBerzerker
Christmas...FUCK YEAH!

Jano
Dettó. <#smile>

fifi
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az összes idejáró embernek!!!

Iori
htx

tegnap megnéztem a One Missed Callt másodszora, még most se tiszta hogy mi van a végén, remélem ma a 2vel nem leszek így 😊

I love this game!

fifi
tud valaki direkt Trash filmes hubról? ha igen privátban jelezze már, fontos lenne!
thx

Jano
Kár, szerintem jó film. :|
SPOILER: A szellem-lány elszakad a csákótól, csákó után megy az élõ csaj, hepiend.

PetruZ
Azért arra figyelj, hogy a könyv még 1998-ban jelent meg, tehát boltban hiába keresed. Antikváriumban, webes katalógusokban (bookline, alexandra, antikvarium, sunbooks, ...) nézelõdj, hátha találsz még belõle.
Iori
Megnéztem az Inner Sensest, háát sztem gyatra volt. Majdnem 3x aludtam el a cirka 100 perc alatt, a sztori eleve nem rossz de sztem túl sík lett. A szereplõk jók voltak, Leslie Cheung hozta a formáját. Ezen kívûl sok pozítívumot nem igazán tudok felhozni, a "ijesztések" gyengék voltak meg a zene se tudott pluszt hozzáadni a filmhez. Számomra egyértelmûen csalódás a film.
5/10

SPOILER
A végén mi történt? Mert a DVD lejátszóm nem volt képes lejátszani a lemez végét, addig láttam hogy a csaj(a szellem) az erkélyre kényszerítette a csávót. A faszi leugrott utána? Ezután a jelenet után volt még vmi?

I love this game!