Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
bevallom a sok olvasott jó ellenére is úgy ültem le nézni, hogy ezzel a filmel is csak folytatódik az amcsik "mindenrõlhúzzukle a lehetõlegtöbbbõrt". És ez az Ördögûzõvel /és az Omennel/ fokozott szentségtörés a szememben...
csalódtam hála az égenk
amellett, hogy érdekes stílust bontakoztat ki azzal, hogy az egész végeredményben egy tárgyalóteremben játszódik, és visszaemlékezéseket látunk csak; valami hijetetlen töltete van számomra a filmnek! Függetlenül, hogy párszor komolyan megijedtem, elég érdekes a hangvétele a filmnek.
SPOILER
mikor Emily kimegy rétre, elhagyja a testét, és a Szent anya válaszút elé állítja... Maga a képsor is, és a lelkész által felolvasott levél is, eszméletlen súlyos mondanivalóval bír a hitrõl, a feltétlen szenvedésrõl, a megtérés súlyáról...
az egész film hemzseg ezektõl az utalásoktól, és ez sztem egy nem hívõ ember számára is elgondolkodtató, ha fogékony erre.
omg, eszméletlen, nagyon súlyos, letaglózó
10/10
tud vki bõvebbet arról, mi is pontosan ennek a valóságalapja?
"Az emberek azt állítják,
hogy Isten halott.
De hogy hihetik ezt,....
...ha megmutatom nekik az ördögöt?"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
a pénteki Poirot VCD alapelfoglaltság... 😄
Ettõl függetlenül nem tetszett.Pedig van benne pár fincsi jelenet pl vénába beszúrt fecskendõ tucatjával egyszerre . Szóval érdemes megnézni mert olyan film ez ami megosztja az embereket.Vagy utálni lehet vagy imádni 😊
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Húgom és nõvérem szerint viszont jó film.Õk japáni filmet nem néznek 😊
ezért többen le fognak sajnálni, de megmondom õszintén én szeretem a tinnihorrort. Szórakoztatnak. Csak nem akkora igényekkel ülök le nézni, mint pl a Juon-t... 😊
Ez a film kurv@ jó volt, nagyom jó kis agyalás, a Mindhuntersre emlékeztetett, persze leredukálva "popcorn" hangnemre...saját stílusából sztem kiemelkedõen jó, de különben is tetszett...
8/10
majd írok ma még...
gamertag: kenobita
de ez nem tuti
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mi ez az Átjáró film? Milyen néven keressem?
mondjuk nem teljesen tiszta még,elgondolkodtató
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
pá
Hát ja én is mindig erre gondolok amikor J-Horrort nézek.Ezek a filmek visszaadják azt a félelmet amit gyerekkorban a zombiktól kaptam.
ebben a hsz-ben írtam korábban Ramzának róluk...
Darkness szerintem is felejthetõ.Spec nekem semmi nem ugrik be pedig tudom,hogy láttam😊
Cabin Fever viszont tényleg jó film.
Ma néztem meg a Ju On The Grudge 2-t.Ez a film félelmetesen jó.Nem a storyja hanem a rendezése.Néha ellaposodik,már éppen billenne a fejem alvásra amikor a rendezõ úgy megijeszt,hogy összeszarom magam de rendesen 😊 Fõleg a parókás jelenetnél rázott a hideg.
asszem lehet már 990-ért kapni itt-ott, ha jobban érdekel 😊
ja a Cabin fevert is! annak megtekintése fokozottan ajánlott!
nem a Darkness-a rettegés háza címû filmrõl érdeklõdött?
pedig sok jót olvastam róla...
<#wow3>#wow3><#kerdes>#kerdes><#fejvakaras>#fejvakaras>
bandyx