Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Antropophagous-t honnan?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jano
Mindkettõ ász, de az elõbbi a mindenvivõ. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

fifi
Exorcism of Emily Rose

bevallom a sok olvasott jó ellenére is úgy ültem le nézni, hogy ezzel a filmel is csak folytatódik az amcsik "mindenrõlhúzzukle a lehetõlegtöbbbõrt". És ez az Ördögûzõvel /és az Omennel/ fokozott szentségtörés a szememben...
csalódtam hála az égenk
amellett, hogy érdekes stílust bontakoztat ki azzal, hogy az egész végeredményben egy tárgyalóteremben játszódik, és visszaemlékezéseket látunk csak; valami hijetetlen töltete van számomra a filmnek! Függetlenül, hogy párszor komolyan megijedtem, elég érdekes a hangvétele a filmnek.
SPOILER
mikor Emily kimegy rétre, elhagyja a testét, és a Szent anya válaszút elé állítja... Maga a képsor is, és a lelkész által felolvasott levél is, eszméletlen súlyos mondanivalóval bír a hitrõl, a feltétlen szenvedésrõl, a megtérés súlyáról...
az egész film hemzseg ezektõl az utalásoktól, és ez sztem egy nem hívõ ember számára is elgondolkodtató, ha fogékony erre.
omg, eszméletlen, nagyon súlyos, letaglózó
10/10

tud vki bõvebbet arról, mi is pontosan ennek a valóságalapja?

"Az emberek azt állítják,
hogy Isten halott.
De hogy hihetik ezt,....
...ha megmutatom nekik az ördögöt?"

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Voltan
Ma megen bõvültem két klasszikussal. Fulcitól a The Beyond-dal és D'amato.tól az Antropophagous-szal. Nyamm...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lammer
😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
jaja 1-2-3 már csak egy ezres

Lammer
1000est nem er meg darabja eredetiben? (mertha asszondanam tobb lenne egy resz mint 1K, akkor valahol...)

www.isohunt.com -on beírsz ennyit hogy hellraiser és kidob olyan torrentet, ami mûködik. Seed: 24 Leechers: 355 amikor néztem

wesker24
vagy nem tud valaki valamilyen linket vagy torrentet ahol le lehetne tölteni az összes részt ?
wesker24
hello mindenkinek nincs meg valakinek a Hellraiser széria összes része felölem lehet szinkronos meg feliratos is a lényeg az hogy a film minõsége jó legyen akinek megvan az irjon a [email protected] -ra mert nagyon is érdekelne a dolog. elöre is köszi wesker24
fifi
van vkinek bõvebb infója a Napi Ász címû semmirevaló újság keddi mellékletérõl a Thriller címû sorozatról???

a pénteki Poirot VCD alapelfoglaltság... 😄

Lammer
/imadja <#gonosz1>

Apropó!! Megnéztem a Kansent. Hát elég fura film.elsõ órája szar unalmas.A végén viszont úgy felpörög a film,hogy az eszem megállt.És természetesen nem is értettem a végét😊
Ettõl függetlenül nem tetszett.Pedig van benne pár fincsi jelenet pl vénába beszúrt fecskendõ tucatjával egyszerre . Szóval érdemes megnézni mert olyan film ez ami megosztja az embereket.Vagy utálni lehet vagy imádni 😊

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Én nem szeretem a tini horrorokat😊 Pontosabban a J-Horrorok elõtt megnéztem õket de azóta felzaklatnak😊

Húgom és nõvérem szerint viszont jó film.Õk japáni filmet nem néznek 😊

fifi
Cry wolf

ezért többen le fognak sajnálni, de megmondom õszintén én szeretem a tinnihorrort. Szórakoztatnak. Csak nem akkora igényekkel ülök le nézni, mint pl a Juon-t... 😊
Ez a film kurv@ jó volt, nagyom jó kis agyalás, a Mindhuntersre emlékeztetett, persze leredukálva "popcorn" hangnemre...saját stílusából sztem kiemelkedõen jó, de különben is tetszett...

8/10

Legkirályabb cucc amit mostanában láttam. Tele van fordulattal, meg én egyébként is tinihorror rajongó vok ezerrel, de szerintem tényleg ott van és nem csak nekem tetszik.

fifi
pont most nézem 😊
majd írok ma még...

Cry Wolf tetszett valakinek?

LOL pont reggel jelöltem ki én is

fifi

cenobite
Múlt héten lejött végre a guinea pig 1-2. Kérdés: a 2-nek a végén nektek is van egy Skinny Puppy videoklip (a Worlock c. szám)? Vagy csak "benne maradt", mert látszik hogy vhs-rõl lett bedigizve. Amúgy a Worlock videoklipp-et érdemes megnézni, ha még nem ismernétek. Nem gyenge...!!!

gamertag: kenobita

báttyó02
devour 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fifi
talán Devour?
de ez nem tuti

BADE
nekem nagyon bejött,érdemes megnézni

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

jaja BUÉK mindenkinek.

Mi ez az Átjáró film? Milyen néven keressem?

Lammer
koszike! BUEK

báttyó02
köszi,viszont😊

Jano
BÚÉK, sok trancsírt jövõre is.

báttyó02
fu jovolt ez az átjáró c. film
mondjuk nem teljesen tiszta még,elgondolkodtató

nxfn
Madhouse jó-e?

báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Lammer
vagy cserelsz megint egy avatart <#gonosz1><#bee1><#hehe>

báttyó02
na most megnézem vagy az átjárót,vagy a cry wolfot 😄

Jano
Beletekergettem, iszonyat trailerek vannak benne, rettenetes filmek. 😄 Persze a címeik is benne vannak, úgyhogy utána lehet is vadászni... 😊

Glpetyus
1x nézhetõ,szerintem,de tényleg nem egy nagy szám.

fifi
ez a kedvenc topikom, és lassan indul a szilveszteri "küldetésem", ígyhát most kívánok mindenkinek jó bulit éjjel, és BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT!!!

fifi
ez_az

egy próbát megér különben, de nem nagy durranás...

PetruZ
Lehet, de nekem a Darkness egyenlõ a képregénnyel, a másik filmrõl nem is hallottam még. 😊
"...úgy érzem ha ezt a filmet nem a ferdeszemûek csinálják, soha nem lenne ilyen sötét atmoszférája. Egyszerûen tudnak valami olyat amit mi ezen az oldalon nem. Õk megcsinálják ott, mi meg összesz@rjuk magunkat itt!!!!Ez most komoly..."

Hát ja én is mindig erre gondolok amikor J-Horrort nézek.Ezek a filmek visszaadják azt a félelmet amit gyerekkorban a zombiktól kaptam.

J-Horror rajongó lettem. Ju On-okból 3-at láttam már,csak 1 maradt hátra.

fifi
ebben a hsz-ben írtam korábban Ramzának róluk...

fifi
én anno a Juon részek hatására mélyedtem bele kicsit komolyabban a távol-keleti filmek világába...

Nekem nagyon hasonlitott a Texasira a Wolf Creek.Ha nem láttam volna Tobe Hooper filmjét még lehet tetszene is.De így esélytelen a film nálam.

Darkness szerintem is felejthetõ.Spec nekem semmi nem ugrik be pedig tudom,hogy láttam😊

Cabin Fever viszont tényleg jó film.

Ma néztem meg a Ju On The Grudge 2-t.Ez a film félelmetesen jó.Nem a storyja hanem a rendezése.Néha ellaposodik,már éppen billenne a fejem alvásra amikor a rendezõ úgy megijeszt,hogy összeszarom magam de rendesen 😊 Fõleg a parókás jelenetnél rázott a hideg.

fifi
egyszer meg lehet nézni, volt benne pár jó jelenet, de igaziból nekem semmi maradandót nem adott...
asszem lehet már 990-ért kapni itt-ott, ha jobban érdekel 😊
ja a Cabin fevert is! annak megtekintése fokozottan ajánlott!

fifi
???
nem a Darkness-a rettegés háza címû filmrõl érdeklõdött?

PetruZ
Sztem nem lesznek képesek visszaadni a képregény hangulatát, a kis Sötétség démonok poénjait, valamint a Pokol-Mennyország karakterek helyett lesz vmi radioaktivitás, vagy génmutáció. <#wilting> Konzolos játék is lesz belõle...
fifi
igen?
pedig sok jót olvastam róla...

<#wow3><#kerdes><#fejvakaras>

Wolf creek semmi érdekeset nem nyújtott.

Duddits
Hideg Csontokról mi a véleményetek?

A Darkness-rõl mi a véleményetek?

bandyx