Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
tõccse aki bírja, kib@szott kemény <#wow1>#wow1><#whatever>#whatever>
<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#alien>#alien>
ez bizony LoL
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nekem tetszett.Csak keveset volt benne a "gonosz kislány".Elsõ része sokkal jobb és félelmetesebb is.
Madhouse
Szintén tetszett.Ez egy korrekt bolondos film 😊
Én amondó vagyok, hogy ígéretes horror témákat ne alacsonyítsunk török-zúzok akciófilmekké. Persze ez a Barlang esetében nem olyan vészes mint az említett alkotásoknál, egy darabig izgalmas volt, rendes horror.
Végre már nagyon vártam remélem leadják az egész sorozatot én tutira felveszem! Ugye még nem adtak egy részt sem? 😊
Üdv: Pripyat
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Azt tudnod kell, hogy horrorfilmet mindig szívesebben nézek, mint bármi mást. Így ha választanom kéne a két film közül, hogy melyiket nézném meg még 1x, akkor biztos A barlang lenne az.
A helyszínek viszik a filmet. Amúgy egy alien film barlangban, ezt lehet róla elmondani. Persze azért kitaláltak hozzá egy fogyasztható sztorit, némi fordulattal a végén, az mondjuk bejött. Nem lett nagy kedvenc, de másfél órát mindenképp megér.
Nem horror és nem is B film de betegsége miatt itt a helye.Nem is tudtam,hogy Takashi Miike ilyen filmet is csinált.Néha hányingerem volt a film közben.Fõleg ott amikor a középkorú nõ a mellébõl lövi ki a tejet közben meg pisál a konyha közepére 😊
Meg van benne egy rész amikor a csávó a hullával tökölõdik.Na az LOL rész.
Szóval ez egy érdekes film a mai Japán-ról.Fõleg a japán fiatalokról.
Ja jó a film felütése ,in medias res: "....csináltad már apáddal?....." - húúúúúú
Na,dögunalom van a melóhelyen,így megnéztem a Cry Wolf-ot.
Mint thriller nem rossz,de horrornak gyenge szerintem :o
Mégis azt kell mondjam,elvoltam vele...egyszer.
A történet,megvalósitás hagy nem kevés kivánnivalót maga után,mert hamár nem hentelõs film lett,akkor legalább izgi' lehetne.
De nem,....(spoileres lehet !)pl. amikor lefényképezi magát a csaj,és elküldi a barátjának,csak egy hülye nem vágja,hogy ott áll majd mögötte a "gyilkos" ...
...vagy a fõszereplõ vöröske (aktuális tinihorror-sztár,faszom tudja a nevét),párszor elsüti,hogy õ úgy szégyenli az apja foglalkozását,hogy meg sem mondja,mi az...Kezdtem kiváncsi lenni,mondom biztos vmi serial killer 😊
Erre a végén a nagy "leleplezés" = a fater az öreg gondnok az egyetemen....
Hát a kurvaanyátok,hogy erre tanítjátok a -faszságra meglehetõsen fogékony- fiatalokat....
Na,mire leírom még szar film lesz belõle,pedig nem is az.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
The Descent =
Tetszett. Az elsõ fél óra után nem sok jóra számitottam,de utána egész jó lett.
Történet,történések terén újat nem mutat,+ annak ellenére,hogy tudni lehet,hogy na most fog jönnni a "rém" ,mégis be lehet csokizni rajta :o
Nekem csak az utolsó 1 perc nem tetszett,de ez egyéni szoc. probléma.
(+..mekkora divat lett,hogy minden "rém" kattogva,nyüszögve rémisztget.. :o )
De tényleg jó volt , + 1 jó pont,hogy nem sikitozták végig 😊
The Cave =
Nekem ez is bejött,bár ez amolyan "lájtosabb" film volt.Ezen megijedni nem nagyon lehet szerintem,nem is horrornak nevezném,inkább vmi "akció-horronak".
Engem idegesített,hogy a mozgalmasabb jelenetnél,pl. ha támadt a "szörny" ,úgy rázták a kamerát,meg annyit vágtak,mint a kurvaélet,néha nem láttam semmit :s
A történet,helyszin tetszett,+ a vége is türhetõ volt.
Ez egy olyan film,amit szinte bárki megnézhet,bár én személy szerint vmi "durvábbra" számitottam.
A descent jobb sztem.
amúgy ilyen dokumentumfilm jellegû a halál ezer arca
I love this game!
egyik magbízható helyen, amit innen is sokak használnak, van 18seed és mégis 2-3 K-val jön a téma.
tudom hogy mûködik a torrent, értem én, mindenesetre szomorú vagyok
csak a pár jó gore jelenet miatt érdekel...
de jó, hogy 2 fórumon is beszélgetünk egy idõben 😄DDD
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Nem tervezi senki a fordítását?
sry
Segítenétek? Magyar felíratot keresek egy Fulci filmhez:
Don't Torture a Duckling (1972) alternatív címek: Don't Torture Donald Duck , Fanatismo, Non si sevizia un paperino.
Köszi
Slayer-el megnézettem a Dead men walking címû filmet, és annyira tetszett neki, hogy el is kezdte fordítani... Ne felejtsétek majd el megköszönni neki, ha kész.
azért nekem vannak fenntartásaim a minõséggel... mindenesetre tény, hogy jól lehet szórakozni vele, ha nem veszi túl komolyan az ember 😊
van róluk esszé,érdemes elolvasni mert röhögtet 😊
Még nem láttam egyiket sem, de vajon megéri valahonnan megszerezni? Azt mesélték
hogy annyira szar hogy az már jó !
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
fasza!
nagyon köszönöm!
szerk.: magát a torrentet nem találom. hogy van írva? mert gyanítom nem jól írta az uploader a nevét...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"