Horror- és B-film topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Szóval amikor a halott csajt nyalja, a fickó háta egy jelenet során tök csupasz, a vér az oldalán élesen elvágólag tart, utána semmi. Elõtte-utána persze az is véres volt.
-Hogy kerül oda az a másik liba? 😊 Aszittem', a durvulás fokozásaként a végén még õ is megkívánja a palit, de hát ne legyünk maximalisták. 😉
Kár, hogy olyan baromi rossz a képminõség (tuti, hogy vhs), mert egyébként a hangok tényleg jók.
Én teljesen ledöbbentem és engem 100%-ig meggyõzött a film.
<#eljen>#eljen>
és az a filmzene... <#worship>#worship><#szeret>#szeret>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azok között vannak aztán a durva filmek.
Én speciel a Fulci filmekez szeretem nagyon.
Mostanában nem ugrik be nekem olyan durva horror ,ami tékában is kijött.
Nekem tetszett nagyon a Kabinláz,ha még nem láttad szerintem megér egy próbát,vagy a Holtak hajnala 2004.
De ga 2-3-at tudsz sorolni megkoszonnem. Kivennem ma. dvd-n
Koszi
Valaki nem tud egy jo kis horror filmet? Kegyetlen horrort. Kor-hoz hasonlo. Vagy magasfeszultseghez.
Kiváncsivá tetteél!
SPOILEREK is lesznek
Na ezután a film után elégedetten dõltem hátra. Ha hamarabb látam, nálam ez a 2005.év horrorja!
Elsõ pillanattól az utolsóig ilyen feszes tempójú filmet régen láttam. Egy két jelenetnél/fejlövések/ ki is kerekedett a szemem, nem gondoltam volna, hogy kis költségvetésnél ilyen kemény trükköket tudnak prezentálni. A sztori nem egy nagy valami, de nem is az a lényeg, hanem a hent, és abból van bõven, méghozzá nagyon durván. Magamfajták még a zenét is élvezni fogják, mert azt is eltalálták, de nagyon/FearFactory szerû/. Pár jelenetben, mikor pl kitörnek ezek a fertõzõött barmok az udvarra, különösen el van találva a zene.
a vége meg ugye, még megér egy misét, SPOILER:nagy lol/csajnak is annyi 😄DDD/
abszolút etalon az újabb B filmek között, nagyon súlyos!!!
10/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
fake persze, viszont jó kis gyilok van benne...
betehetem???
sztem meg egész tûrhetõ volt
részletek késõbb, meg talán ne én meséljem el...mindenesetre,
neten(torrenten) próblkozz, vagy ha ragaszkodsz a képregényhez akkor ebay vagy amazon
I love this game!
Amúgy keresem a képregényeket. Van valami tipp, hogy hol lehetne megszerezni-megvásárolni õket itthon?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mesélj...
Kerestem feliratot az EA-hoz, de nem találtam (sem a titles.to-n, sem a mulén nincs).
Ha bárki, bármilyen feliratot találna az Evil aliens-hez, az feltétlenül küldje el nekem. Az idõzítés, ha jó belõle, akkor le lenne magyarra is fordítva.
thx elõre is...
[email protected]
Crystal, BS, power dvd és társaik tuti tudják...