Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dying Soul
Még, hogy jók a hangok?! Majdnem szívinfarktust kaptam, olyan durvák 😄DD

PetruZ
Megnéztem én is ezt a Nekro nevû izét. Egész jó lenne, ha nem lenne olyan rossz. 😊 Két bugot szúrtam ki benne. Egyik sem spoiler, de egy (18)-as karikát képzeljen ide mindenki. 😊

-Szóval amikor a halott csajt nyalja, a fickó háta egy jelenet során tök csupasz, a vér az oldalán élesen elvágólag tart, utána semmi. Elõtte-utána persze az is véres volt.
-Hogy kerül oda az a másik liba? 😊 Aszittem', a durvulás fokozásaként a végén még õ is megkívánja a palit, de hát ne legyünk maximalisták. 😉

Kár, hogy olyan baromi rossz a képminõség (tuti, hogy vhs), mert egyébként a hangok tényleg jók.
TheBerzerker
Jaja nagyon nagy király kis pörgõs metál nótákkal tûzdelték tele a filmet. Épp most olvastam a feliratok.hu-n, hogy valaki szerint szörnyû és 1 pontot adott rá.

Én teljesen ledöbbentem és engem 100%-ig meggyõzött a film.

fifi
ugye-ugye 😊
<#eljen>

és az a filmzene... <#worship><#szeret>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Megnéztem...üdvözüljük a 2005-ös év legjobb horrorját...(dobpergés) DEAD MEN WALKING!!!!

TheBerzerker
Na megyek megnézem a Dead Men Walking-ot.

Neked is. Es valszeg azt nezem meg. Elvileg megvan itthon azt mondja kedvesem.

Koszi:-)

TheBerzerker
Alkonyattól Pirkadatig is kijött már dvdn. Az viszonylag brutális. Tényleg az a baj, hogy az igazi kemény dolgok nem jöttek ki nállunk eddig dvdn.
Azok között vannak aztán a durva filmek.

TheBerzerker
Az eredeti Dawn of the Dead is kijött itthon. Na az a Kultok kultja!!

Törölt felhasználó
Háát itthon ezek tudtommal nem igazán jöttek ki dvd-n.
Én speciel a Fulci filmekez szeretem nagyon.
Mostanában nem ugrik be nekem olyan durva horror ,ami tékában is kijött.
Nekem tetszett nagyon a Kabinláz,ha még nem láttad szerintem megér egy próbát,vagy a Holtak hajnala 2004.
ga=ha

Film cimeket tudsz? Igen rajongok a kimondottan brutal filmekert. Horror filmek a kedvenceim:-)
De ga 2-3-at tudsz sorolni megkoszonnem. Kivennem ma. dvd-n

Koszi

Törölt felhasználó
Szerintem ha brutál filmet akarsz látni akkor régebbi cuccokat keress.
Sziasztok
Valaki nem tud egy jo kis horror filmet? Kegyetlen horrort. Kor-hoz hasonlo. Vagy magasfeszultseghez.

Törölt felhasználó
Valami sok seederes torrentlinket nem tudsz hozzá adni?
Kiváncsivá tetteél!
Lammer
igy van! <#finom>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fifi
Dead men walking
SPOILEREK is lesznek
Na ezután a film után elégedetten dõltem hátra. Ha hamarabb látam, nálam ez a 2005.év horrorja!
Elsõ pillanattól az utolsóig ilyen feszes tempójú filmet régen láttam. Egy két jelenetnél/fejlövések/ ki is kerekedett a szemem, nem gondoltam volna, hogy kis költségvetésnél ilyen kemény trükköket tudnak prezentálni. A sztori nem egy nagy valami, de nem is az a lényeg, hanem a hent, és abból van bõven, méghozzá nagyon durván. Magamfajták még a zenét is élvezni fogják, mert azt is eltalálták, de nagyon/FearFactory szerû/. Pár jelenetben, mikor pl kitörnek ezek a fertõzõött barmok az udvarra, különösen el van találva a zene.
a vége meg ugye, még megér egy misét, SPOILER:nagy lol/csajnak is annyi 😄DDD/

abszolút etalon az újabb B filmek között, nagyon súlyos!!!
10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

TheBerzerker
Nincs mit.

Dying Soul
Hát én a hangokon lepõdtem meg, nagyon durvák :o

fifi
én azt láttam
fake persze, viszont jó kis gyilok van benne...

Dying Soul
ILT-re felraktak egy Nekro nevezetû rövidfilmet, a címbõl sejthetõ mi is ez, hát én õszintén remélem, hogy fake.

Voltan
Kösz, majd csekkolom.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nxfn
igen

TheBerzerker
Mi történt?

fifi
ja még annyit hogy a Steve_O nevû madárról van már képem is, ami simán befér a büntetéstopikba.
betehetem???

fifi
Olvasd el a privátot János!!!

Loál János
Mét, mivolt.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus

Lehet túl sokat vártam tõle :/

fifi
nemá'
sztem meg egész tûrhetõ volt

Glpetyus

Uramisten,deszar volt ez a Skeleton key :S

fifi
senki, hangsúlyozom:SENKI nem menjen fel ide: pody.myip.hu

részletek késõbb, meg talán ne én meséljem el...mindenesetre, Steve O imádkozz, hogy ne kerülj a kezeim közé, mert akkor neked véged van barátom...

Ebola75
Evil dead forever!!

TheBerzerker
Amugy megnéztem és a Vladi (http://www.comicsinvest.hu/) tele van Lone Wolf tpb-kkel.

TheBerzerker
Láttad Shogun Assasin-t? Na az abból van összepakolva (mármint a Lone Wolf-okból)

TheBerzerker
Látogass el a King Comics-ba a Lurdy házba tele vannak mangával. vagy nézd meg itt . Harmadik variáció a Trillian képregénybolt a Lonyai utcában (www.kepregeny.net-en a forumok között megtalálhatod a bolt fórumát ahol tudsz bszélni az árpival(grifter)). Ha ezekben a boltokban nincs akkor beszélj az elsaókkal bármit meg tudnak rendelni. ezeket amúgy sorban adták ki albumba öbb részt összefûzve úgy nevezett TPB-ben (Trade paper Back).

Iori
sztem itthon nem lehet hozzájutni a mangához, bár én nem ismerem ezt a képregényt de sztem szinte 0 az esélye hogy itthon boltban megkapod

neten(torrenten) próblkozz, vagy ha ragaszkodsz a képregényhez akkor ebay vagy amazon

I love this game!

Voltan
Egy klasszikus japán képregény alapján készült a 70-es években. 6 filmbõl áll. Egy nagy szamurájról szól, a sógun egyik legbelsõ emberérõl, akit hamisan árulással vádoltak és megölték a feleségét. Õ pedig útra kel a 3-4 éves kisfiával. Ronin lesz, és bérgyilkosnak áll, közben persze a bosszújáról sem feledkezik meg. Ezen kívül készült még egy verzió Shogun Assassin néven, az amerikai piacra. Ez tkp az elsõ két rész összemosása, kezdetnek ezt ajánlanám, ha tetszik, akkor mehet a többi is.
Amúgy keresem a képregényeket. Van valami tipp, hogy hol lehetne megszerezni-megvásárolni õket itthon?

Törölt felhasználó
Mirõl szól?
Mesélj...
TheBerzerker
Azokat pedig régen dc-rõl le lehetett szedni. nkem mind megvan.

Voltan
Hú, az ilovetorrents-en elkezdték felpakolni a Lone Wolf and Cub sorozatot! mit vadásztam én ezekre! <#worship>

Voltan
Köszi, a VLC-vel tényleg sikerült.

TheBerzerker
VLC a legkirályabb program!!

PetruZ
Én a VLC-t használom, vagy a ZoomPlayer+KLite (ebbõl persze csak azt, ami kell) kombót. A ZP-nek pl. automatikus aspect ratio érzékelése is van, de persze kézzel is be lehet állítani (a VLC-nél is 😊 ).

Kerestem feliratot az EA-hoz, de nem találtam (sem a titles.to-n, sem a mulén nincs).
fifi
tényleg. és minden kodek benne van ami elvileg kellhet <#eljen>

töltsd le valahonnan az Mplayer (nem media player, ez teljesen más) nevû cuccot, én már csak azt használom. Nagyon egyszerû kezelni, és lehet benne állítani a képarányt.

fifi
Emberek!
Ha bárki, bármilyen feliratot találna az Evil aliens-hez, az feltétlenül küldje el nekem. Az idõzítés, ha jó belõle, akkor le lenne magyarra is fordítva.
thx elõre is...

[email protected]

fifi
nem mernék rá megesküdni. õszintén szólva azt a lejátszót élbõl nem használom 😊
Crystal, BS, power dvd és társaik tuti tudják...

Kösz.

Voltan
OK. Pl a Win Media Player is?