9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
Hú, abból valamikor láttam kb. 3 percet, és kész voltam.
Zs-kategória. :O) -
:DDDDDD -
A szarnál is szarabb szar:) -
ez milyen stílusu alkotás? O: -
Ma este a film+-on 19 50-kor egy igazi klasszikus alkotás tekinthető meg. Muszklimikulás (Santa with Muscles) nagyon sokáig az imdb 100 legszarabb film listáján az első helyezett volt jelenleg a 6dik. Főszerepben Hulk Hogan! KÖTELEZŐ!!! -
A Monszta :| -
fú, letöltés
-
htx, végre bejön
-
erre gondolsz?-.- o) -
The Monstert átküldöd, htx
-
reanimator #6373 ja az rohadt jó :))))))
én ott röhögtem nagyot amikor a késdobáló benyomja vénásan a drogot,meg amikor golfoznak.de az összes báb nagyon jól néz ki.főleg a sündisznó meg a nyúl -
Nosza. -.- :O)) -
Nemtom hányszor tekeretem vissza, mikor a nyúl telibeokádja a színpadot. :D -
Az is megvan, majd meghesszölöm. :) -
ha jól emléxem mintha Slayer azt említette volna, hogy csinál hozzá feliratot.
bár akkor be voltam rúgva, de így rémlik. -
reanimator #6368 jut eszembe a MEET THE FEEBLES zseniális volt.
és nagyszerű a magyar felirata is. -
reanimator #6367 Király film !
De találtam egy hozzá hasonlót(zaercen): STARCRASH
Nézd mneg mert kurva jó.Ráadásul Hasselhoff is benne van , lézerkardozik egyet :)
-
-
Niccs, minek. Nem beszélnek sokat, az eksön a lényeg.
-
magyar felirat vanhozzá? Én csak finnt találtam-.- -
Galaxy of Terror
Nagyon ász volt, akárcsak a múltkori Mutant. :O))) A legendás erőszak-jelenet nyálkás és undorító, a sztori frenetikus :), a díszlet, a (rajzolt) hátterek, és a néhány trancsír-jelenet szuper (James Cameron felelt értük), a szereposztás parádés (Robert Englund, Grace Zabriskie, Sid Haig), sőt, még egy nyitott kérdés is marad a végére.
Szupcsy, nézzétek meg. -
:DD -
#6361 Evil alienst néztem most!Ez annyir szar hogy az már jó.
6/10 -
reanimator #6360 Akkor egy darab 600-as Merci elég lesz :) -
kösz a segítséget, müködött.
Jövök negyed eggyel

-
reanimator #6358 REVENGE OF THE MUTANT KILLER SNOWMAN (Jack Frost2)
Jó film.Majdnem olyan jó mint a Killer Clowns from outer space :)
-
reanimator #6357 írd be annak az oldalnak a címét ahonnét szedted a torrentet. -
leszedtem a Return of the living dead 3 tawa72 verziót, de jelszót szeretne, azt meg nem tudok neki szopni, és a neten sem találok semmit.
Nem tudjátok mi lehet az?
-
már nagyon várom :)
az 1nagyon tetszett -
Arra nem nagyon létezik szó. :)
Muppet Show egy kicsit életszerűbb szereplőkkel, és történettel. Drogos krokodil, nárcisztikus nyuszi, béna elefánt, aki a csirkével kúr, ribanc macskalány, magát szépnek hivő tehén viziló, kúrógép rozmár főnök.
Ha a Bad Taste tetszett, akkor ez is tetszeni fog. -
reanimator #6353 Meet the feebles milyen film? -
2-öt nem is láttam... -
reanimator #6351 Az 1 jobb volt sokkal -
ma este a tiviben: A szem 2. Szem 2.
az 1, sem volt rosz.....:))) -
áruld már el nekem, hogy minek ahoz felirat?
pont az a film, amit kínaiul is tökéletesen érteni lehet. :D -
violent kaki 3 magyar feliratot tud valaki? -
Ja viszont ami nekem mint nagy péntek 13 fannak nem tetszett,hogy Jason muterja nagyon gáz volt. Valami vén szipirtyó volt aki még nyomokban sem hasonlított a régire. Ezenkívül Jason feje a hokimaszk alatt elég ép volt pedig aki látta az utolsó részeket az tudja,hogy már eléggé "elhasznált" volt. Azonkívül a maszk is igazán lekerülhetett volna róla. Ja és a tábort ha már felépítették akkor legalább a faházakat hasonlóra csinálhatták volna mint amilyen az első részekben volt. Mondjuk ez már szörszálhasogatás. :) -
Szégyenszemre bevallom,hogy eddig nem láttam a Freddy vs Jasont de ma megvettem dvd-n 1200HUF-ért. Hát nemtudom.
Mindkét karaktert szeretem de nekem valahogy ez a tinihorror feeling nem jön be. Viszont az nagyon tetszett,hogy rávilágítottak nagyjából,hogy Jason,hogy is fulladt a tóba. Elég torz srác volt a többiek úgye b@sztatták aztán bedobták a tóba. Én olvastam a péntek 13 könyvet is de ez nem volt benne.
Azt nem tudja valaki,hogy magyarországon lehet e kapni a péntek 13 2-8 részét dvd-n? -
nagyon szigor film volt...a legjobban a boltos tag teccett amikor veszekedett a 2 állarcos rabloval....és...és...:))))) -